Elevenen falta fel áldozatát a piton

Óriáskígyó ette meg a részegen alvó férfit

Ha Indiában turistáskodik, vagy bármelyik olyan országban, ahol előfordulhatnak szabadon kószáló óriáskígyók, gondolja meg, hol iszik és főleg mennyit. Egy férfi az utcán aludt el, és már nem ébredt fel többé.

2013.11.28 17:59ma.hu

Senki sem vette észre, amikor a hatalmas piton rátalált a részegen fekvő férfira, már csak akkor fedezték fel a mozdulni is képtelen hüllőt, amikor teljesen elnyelte áldozatát. A kígyó áldozatává lett férfit egy italbolt közelében találták meg, ahol vélhetően azonnal elfogyasztotta a korábban vásárolt likőrt és elaludt - jelent meg több internetes oldalon is a hír, ezúttal az indiai Attapady városába "helyezve".

A sztori azonban nem először bukkant fel a világhálón, ráadásul időnként a részletek sem teljesen egyértelműek, néha egy részeg az áldozat, máskor nő vagy gyerek, előfordult már, hogy egyszerre négy ember is volt a belsejében - már legalábbis a hírek szerint. Hogy valójában mit kebelezett be a hatalmas piton, azt persze valószínűleg már azok sem tudják, akik a fenti képet készítették és jelen voltak a kígyó elfogásakor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.