Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Nas
Nas 2013. 10. 14. 20:27 | #18
Igazából kutyás postokat szeretne, de ezzel nem mert így direktben előhozakodni... :)
Előzmény: Tooni (17) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 10. 14. 20:17 | #17
Épp elvicceltél egy komoly témát! Ellent mondasz magadnak! Biztos zugmacskavideós vagy! :D
Előzmény: daveman (16) 0 VÁLASZ
daveman
daveman 2013. 10. 14. 13:33 | #16
"Köszönöm, Earl rendőrfőnök úr, asszimiláltam! (magában) Szenteskedő seggfej!"

BZZZ!

"LENINA HUXLEY, ÖNT FÉL EGYSÉG PÉNZBÜNTETÉSRE ÍTÉLEM BESZÉDERKÖLCSI SZABÁLYSÉRTÉS MIATT."

:D
Előzmény: Ragnar (15) -2 VÁLASZ
Ragnar 2013. 10. 14. 09:00 | #15
Már ott elkövetted a hibát, hogy figyelmen kívül hagytad, milyen jellegű oldalt nézegetsz.Az Ize.hu-nak elsődleges "feladata" a szórakoztatás.Érdekességeket, cukiságokat, hasznos dolgokat mutat be és emellett esetenként komoly témákkal is foglalkozik.De nem hírcsatorna vagy gazdasági, politikai portál.
Az ide látogatók többsége kikapcsolódni, mosolyogni, nevetni, lazulni jön ide és ehhez nem kell állandó, visszatérő tagnak lenni.
Ez olyan, mintha a hvg oldalán sérelmeznéd és beírnád az egyik gazdasági cikk alá, hogy miért ilyen kevesen nézték meg Andráska a kis piócabébi születését?!Valószínűleg az ottani "közönséget" az érdekelné kevésbé.Buzibárban sem verheted az asztalt, hogy márpedig te pinát akarsz látni.

Emellett abban is hibáztál és elhamarkodott következtetést vontál le, hogy csupán 1-1 posztot hasonlítottál össze, vettél alapul, majd ez alapján általánosítottál.
Azért, mert Lennon egykori terapeutájának okoskodása, véleménye(megjegyzem ez aztán marhára "komoly téma") nem érdekli az itt jelenlévők többségét, nem egyenesen arányos azzal, hogy más, valóban komoly, fontos témával sem foglalkoznának.Példának okáért nézd meg, kapásból itt az elején a "Mercedes intelligens vezetője" , " a kutya is ember", vagy a "Svájc nem bízza magát a véletlenre és felkészül az ország szó szerinti lezárására" posztokat és azok látogatottsági számát.

És ha már itt tartunk, akkor figyeld meg mennyien néznek meg egy meztelen nőt, kisgyereket, vagy akár egy autóbalesetet bemutató posztot. Meg fogsz lepődni, de akár ötször többen, mint a "milyen hülyék a magyarok" tudományos statisztikákat.

Ezt a "jelenséget" és, hogy miért kék az ég-zöld a fű, ne kelljen már elmagyarázni egy felnőtt embernek....
Előzmény: daveman (14) +2 VÁLASZ
daveman
daveman 2013. 10. 13. 18:12 | #14
"Egyébként kurva vicces, hogy ezt pont te mondod, gondolom sejted miért. Mindegy, erre ne is reagálj, kurvára leírtad magad nálam, ennyi."

Megmondom őszintén, halvány gőzöm sincs, hogy miről beszélsz. És nem igazán hiszem, hogy tudnom kéne igazából mire gondolsz, hiába érzed úgy. Csak, ha már ennyire nem érdekel, hogy mit válaszolok, akkor minek írsz egyáltalán? Vagy csak a dühödet akartad kiadni? Lehet azt is, bár inkább javaslom, hogy nézegesd tovább a cicákat, hátha az megnyugtat...

Ezt meg csak úgy "globálba" jegyzem meg, hogy én csak annyit írtam, milyen érdekes, hogy egy macskás posztnak jóval több a megtekintése, mint egy komolyabb témával foglalkozóval. És hiába szólnak hozzá egy komolyabb témával foglalkozó bejegyzéshez 60-an, 70-en, vagy még többen is, a megtekintésről volt szó, nem a hozzászólások számáról. Pont.
Előzmény: Purple (12) -2 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 13. 07:51 | #13
Egyébként meg jó lenne ha úgy magyaráznál, hogy azt alá is tudod támasztani. Akkor magyarázd már meg, hogy miért van az, hogy a macskás postok alatt 5-10 komment van általában, a komoly postok alatt meg van hogy több száz? De 100 az kb az alap. (ugye bungle? :D)
Előzmény: daveman (10) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 13. 07:47 | #12
Bármilyen meglepő nem rád gondoltam feltétlenül, mert bármilyen meglepő más emberek is körülvesznek, akiknek bármilyen meglepő tényleg azt válaszolom amit Ravenne írt. Eleve így írtam a mondatom, hogy "emberEKnek" akik olyanok amit leírtam... Azt vedd magadra ami rád tartozik, miszerint mit kell azon szenvedni, ha egy fáradt nap után amiben egész nap komoly témákon járatja az ember az agyát, megnéz egy aranyos cicás videót. Hadd döntse már el mindenki mikor és milyen mélységben áll neki egy témának, vagy egyáltalán nekiáll-e. Mi ez valami kötelező eszmecsere klub, amiben akkor kell nyilatkoznom amikor azt más megmondja? A faszt! Majd ha nekem kedvem tartja, akkor. És szerintem ezzel más is így van, és nem feltétlenül jelenti azt hogy nem is tud akkor hozzászólni a témához.

Egyébként kurva vicces, hogy ezt pont te mondod, gondolom sejted miért. Mindegy, erre ne is reagálj, kurvára leírtad magad nálam, ennyi.
Előzmény: daveman (10) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 10. 12. 23:07 | #11
Szerintem épp elég sokat foglalkozunk itt az Izén komolyabb témákkal is. Volt már itt az eutanáziától kezdve a vallás vs. tudomány vitákon és a recens társadalmi problémákon keresztül a rák- és űrkutatásig minden terítéken. A hosszadalmas beszélgetések, a sok komment általában épp nem a cicás postokhoz, hanem ezekhez a témákhoz mennek... Szóval egyáltalán nem mondanám, hogy azok kevésbé érdeklik az embereket. (Arról nem beszélve, hogy honnan tudod, ki hány órát és milyen mélységben foglalkozik amúgy egy nap az Izén kívül "komolyabb témákkal"...)

Purple-nek pedig teljesen igaza van: Aki komoly témákkal szeretne foglalkozni, az megkeresi erre a lehetőséget, és nem azon nyavalyog szemforgatva egy teljesen más témájú postnál, hogy miért nem inkább a világmegváltó gondolatokkal foglalkoznak az emberek, mert urambocsá meg mernek nézni egy macskás videót (kettőt, hármat)... Egyébként nem látom, hogy ezek a témák annyira hemzsegnének a magvas hozzászólásaidtól... Tán téged sem érdekelnek? -,-
Előzmény: daveman (10) 0 VÁLASZ
daveman
daveman 2013. 10. 12. 22:19 | #10
Való igaz, hogy az ember egy nehéz nap után inkább a könnyedebb szórakozást választja - emiatt az emberek valószínűleg munka után például cicás posztokat nézeget. Nem is lenne ezzel gond, és ezzel kapcsolatban egyet is értenék veled akkor, ha utána - mikor az embernek már van rá ideje és agya - megnézné ezeket a komolyabb témákkal foglalkozó cikkeket, posztokat is. (Ugyanis ez nem tűnik el az internetről, itt marad. Sőt, itt az Izén szerencsére(!) kifejezetten széles a merítés a különböző témák között.) Csak az a baj, hogy akárhogy nézem, még mindig arányaiban jelentősen magasabb az érdeklődés a cicás poszt, mint a komolyabb dolgokkal foglalkozó poszt(ok) iránt (pl.: most, 2013. 10. 12-én cica poszt - komoly poszt 2030:884 az arány... hm). Alapvetően azt lehet észrevenni, hogy az emberek egyre kevesebbet foglalkoznak komolyabb dolgokkal. Ahogy írtam, értem én, hogy az embereken nagy a nyomás, és munka után lazítani akarnak, csak az a baj, hogy így egyre többen el is butulnak, mert mikor idejük, agyuk engedi, akkor sem igazán foglalkoznak olyan dolgokkal, amik valójában értéket képviselnének az életükben. Ugyanis (pl. a tévében) olyan műsorokat választanak maguknak pihenésként, amik semmiféle értéket nem képviselnek, és azt hiszem mind tudjuk(?), hogy ezen műsorok egyedüli célja pusztán az, hogy egyre több megfáradt embert ültessen le elé, és eladhassák a reklámidőd, így növekedjen a csatorna bevétele. Nagyon jó példa erre a "tehetségkutató" műsorok léte is. Nem valódi tehetségeket keresnek, csak olyan embereket, akik a következő fél-egy évre kitölthetik a bulvárműsorokat. (Egy mondat még ide: nem a tévét akarom hibáztatni, az egy rohadt jó találmány, hanem a műsorokat, amiket nem jól választanak meg a nézők.) Erre mondtam, hogy nagyon társadalomkritika az, amikor megnézzük, hogy mik egy adott társadalom szórakozási igényei. (És, akinek nem inge, az meg természetesen ne vegye magára!)

Purple: mintha egy picit túlfogalmaztad volna ezt a mondatot. És talán - szerintem - eléggé félre értetted, mit is írtam valójában. (Bár nem az én hozzászólásomra válaszoltál, hanem Ravennë-re, de azért tudom, hogy az én hozzászólásom okán írtad ezt.) Egyáltalán nem arról van szó, hogy én mennyire döngetném a mellem, hogy "mennyire intellektuális vagyok, világmegváltó gondolatokkal foglalkozok 0/24-ben", hanem egészen egyszerűen arra akartam rávilágítani, hogy az emberek manapság inkább a könnyebb témákat választják, senki nem akar (vagy nem tud?) komolyabb dolgokkal foglalkozni a könnyebb dolgok mellett. Végül is ugyanazt írtam le még1x, mint az előbb Ravennë-nek, csak gondoltam, kicsit így ezt neked is címzem. Ugyanis én csak a véleményem, megfigyelésemet írtam le (igyekeztem nem személyeskedni, senkit nem megbántani), te meg egyszerűen sértegettél - hidd el, úgy is látszik, hogy hova/kinek címezted, hogy általános alanyt használtál.

Egyébként - személy szerint - én nem találtam meg a szórakozásom a cicás posztokban, nem igazán cukik, de ez csak én vagyok. Ha ezért mínuszok járnak, nem baj. (Persze az is igaz, hogy a neten nagyon nagy a hype a macskák körül... meg Nicholas Cage körül, meg az unikornisz körül, stb. Ezt is tudom.)
Előzmény: Ravennë (6) -3 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 10. 12. 12:13 | #9
Ennyi. Nincs mit hozzáfűzni.
Előzmény: Ravennë (6) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2013. 10. 12. 07:56 | #8
Szóról szóra ugyanezt pofázom én is az embereknek... Akik valamiért mindig baromi fontosnak tartják minden platformon tudatni, hogy ők bezzeg mennyire intellektuálisak és ők gondolkodnak ÁM világmegváltó dolgokon, nehogy azt higgyük hogy nem, és úristen.
Előzmény: Ravennë (6) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 10. 12. 02:30 | #7
Hány macskás videó van és hány ismeretterjesztő? Hány homokszem van és mennyi kőszikla?
http://napimanko.blogspot.ro/2010/10/ko-kavics-homok-sor.html
Egy cicás videó azért mindig belefér :D
Előzmény: daveman (5) +2 VÁLASZ
Ravennë
Ravennë 2013. 10. 12. 01:26 | #6
Én erre csak azt tudom mondani, hogy lehet valami érdekes és elgondolkodtató, de magamból kiindulva, mikor egész nap tömöm a fejem valamilyen szinten megterhelő, gondolkodásra késztető "holmikkal" és ellátogatok egy ilyen jellegű oldalra, lehet jobban érdekel az agykikapcsolós cukicicás poszt, mint egy terapeuta tanácsadásairól szóló videó... gazdasági gondok, politika etc... (persze ez abszolút nem jelenti azt, hogy ez utóbbiak kevésbé fontosak).
Előzmény: daveman (5) +5 VÁLASZ
daveman
daveman 2013. 10. 12. 01:17 | #5
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
Nusihusi
Nusihusi 2013. 10. 11. 23:34 | #4
Ez nagyon jópofa:)
Porcelanbaba 2013. 10. 11. 20:05 | #3
Cukkedli :)
Maya09 2013. 10. 11. 18:45 | #2
Megeszem. :) Imádom!
Szancso 2013. 10. 11. 17:47 | #1
A macskahernyóknak köztudottan nincs fülük, mert akadályozná őket a szűk helyekre történő bejutásban.
És "utálom a macskákat!" :P
+3 VÁLASZ