Ania Lisewska a tervei szerint végigturnézza a lengyel városokat, majd külföldön folytatja a rekordkísérletet. A Facebookon már vannak rajongói, és az egészet ölbe tett kézzel végignézi a pasija, akivel évek óta együtt vannak.

A 21 éves Ania Lisewska azt tűzte ki életcéljául, hogy a teljes munkaidejét a szexnek szenteli, és lefekszik több mint 100 000 férfival. Vagyis, ha minden nap lefekszik 10 pasival, akkor is legalább 27 évre lenne szüksége a kísérlet befejezéséhez (a szökőévekkel nem számolva). A hírek szerint egy férfira 20 percet szán, így – ha tényleg főállásban akarja végezni a dolgot – a napi 8 órás rutinba 24 férfi fér. Ilyen tempóval akár alig 11 év alatt összejöhet a dolog. Nem is akárhogyan szeretné ezt megvalósítani, minden nagyobb városban szerte a világon magára rántana idegen férfiakat. "Szeretnék férfiakat Lengyelországból, Európából és szerte a világból. Szeretem a szexet, a szórakozást, a férfiakat" – mondta Lisewska a Mirrornak, akinek egyébként hosszú ideje van pasija. "Lengyelországban még mindig tabu a szex, és bárki, aki a szexuális fantáziáját ki szeretné elégíteni, deviánsnak, kurvának vagy mentálisan sérültnek tartják."

A magazin természetesen azt is megkérdezte a fehérmájú 21 éves lánytól, mit szól a pasija a rekordkísérlethez. "Nem villanyozta fel túlzottan, de nincs nagyon más választása, meg kell emésztenie" – tette hozzá. Ania Lisewska a rekordnak már egy hónappal ezelőtt nekiesett, otthonában, Lengyelországban kezdte furcsa turnéját: szándéka szerint minden lengyel várost végiglátogat. Állítólag már 284 férfinél tart, és hamarosan elhagyja Lengyelországot, hogy még több férfival legyen együtt. Visszatérve egy kicsit a matekhoz, ha reális időn belül be akarja fejezni a kísérletet, akkor a havi 284 férfi nagyon kevés lesz, mert az alig adja ki a napi 9-es átlagot. Ha ebben a tempóban halad, bőven beleőszül a dologba. Hogy kívánsága teljesüljön, a Facebookon is hirdeti magát, annak ellenére, hogy külseje nem mondható szépnek és csinosnak, meglepő módon rengeteg férfi kínálja fel magát a kommentekben. Kenyába, Indiába hívják, vannak férfiak, akik egyszerűen csak odaírják, hogy "have a big dick", azaz nagy a farkam. Arról egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is turnézik-e.

Azt látva, hogy mennyien vannak oda a 21 éves lányért a Facebookon, és hogy az osztrák, az angol, a svéd és a spanyol sajtó is megírta, mire készül, garantáltan sikerülhet a rekordkísérlete. Nem úgy, mint annak a 30 éves magyar férfinak, aki nyalásrekordra szánta el magát. Az egyébként zárkózott férfi azt tűzte ki céljául, hogy egy hónapon keresztül naponta 30 nőt orálisan kielégít, akár kettőt is egyszerre. A kísérlet kudarcba fulladt, jelentkezők hiányában, az ezer nő helyett alig páran érdeklődtek csak. A 2010-ben meghirdetett hazai nyalásrekord is kudarcba fulladt, a Fáraó becevenű férfi 100 nőt szeretett volna kielégíteni a szájával, de a nőket nem ajzotta fel a tömeges puncinyalás gondolata.