Oscar Wilde-tól sok jót lehet idézni, és ő mondta azt is, hogy „a megfelelő alap egy házassághoz egy kölcsönös félreértés”. A mai poszt egy brit szerelmespárral illusztrálja, hogy ez mennyire így van, igaz, ők még nem házasok, de a lakodalom még idén ősszel meglesz, valószínűleg egy temetőben, de biztosan mindenszentekkor. Lia Benninghoff és Aro Draven mindketten vámpírnak gondolják magukat. Igen, vért isznak, általában egymásét. Fent fotón, alább videón is meg lehet nézni, hogy hogyan.

Fotóösszeállításunkban néhány korábbi fotó is van a lányról, Lia Benninghofról, aki 17 évesen még egy átlagos, szőke brit tizenéves volt. Aztán megismerkedett Aro Dravennel, aki saját bevallása szerint ekkor már vámpír volt, és kettejük között szerelem szövődött.

Sokkal gyorsabban és zökkenőmentesebben összejöttek, mint Bella Swan és Edward Cullen az Alkonyatban, hiszen Benninghof már a szerelem első hevében megkérte Dravent, hogy változtassa őt is vámpírrá, amire a vőlegény azonnal igent is mondott. Hogy az átváltoztatás pontosan miből állt, az sajnos a nyilatkozatokból nem derül ki, de annyit lehet róla tudni, hogy a szertartást éjjel háromkor kellett elvégezni. Benninghof azt mondja, szüleinek még nem merte elárulni, hogy vámpírrá változott, az ősök csak annyit tudnak, hogy lányuk benne van a goth szubkultúrában, és hogy összejött egy kicsit idősebb férfival.

Az ember sose tudhatja, hogy elég megbízható forrásból szerzi-e ismereteit a vámpírok hétköznapjairól, úgyhogy most fellélegezhetünk, hogy végre hozzájuthatunk néhány hitelesnek tűnő információhoz. Dravenék azt mondják, a vámpírság abból áll, hogy nagyon szeretik a vért, ezért próbálják a lehető leggyakrabban fogyasztani. Szerencsére általában csak egymás vérét szívják, amint az az alábbi filmen látható, néha közvetlenül saját alkarjukon ejtett sebekből. Egymás véréből általában heti egy pohárral szoktak meginni, egyébként esetleg vesznek egy kis disznóvért a hentesnél, meg néha hozzá egy kis nyers húst. Vigyázat, ha ön a véres jeleneteket nem bírja, akkor az alábbi filmben néha kénytelen lesz a vicces sminkekre koncentrálni, ha el szeretné kerülni az émelygést.