Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Resystanc3
Resystanc3 2013. 06. 30. 23:45 | #10
Ha nem látjuk, nem oldódna meg a probléma, de a kettő közt semmilyen oksági összefüggés nincs, tehát nem értem.

Nem féltem attól, hogy hozzájuk hasonló barommá válnék, ha látom.
Minden el van ferdítve, ez a hír is. Pont erről beszélek. De nem a tényt retusálják ki, hanem hogy halottakkal nem csinálunk 3D show-t a tévében. Érted??! Az a rossz az elmédnek, hogy ezt nem érted.

Egyébként jól látod a dolgokat, csak azt nem látod jól, hogy mi van a dolgok mögött. Ha informálódni akarsz, a tv-t pl be se kapcsold. Azok az elméletek nem annyira elméletek, a tv-ben birkák mondják el birkáknak, mit mondtak nekik, mit mondjanak... Na ezért van bajom ezzel a hírrel, a birkáktól rendeltek egy 3D war show-t, a sok birka néző meg még örül is neki.
Előzmény: sahinel (9) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 06. 30. 21:06 | #9
Ja ok ha nem látjuk megoldódik a probléma? Nem hinném. De ha szerinted így működik akkor lehet ez a véleményed.

Az hogy látod mekkora barmok léteznek az nem jelenti hogy azzá válsz, vagy ilyen vágyaid lennének. Én szeretem látni, olvasni hogy pontosan mi is van. Nem kell nekem kiretusálni dolgokat, megváltoztatni a híreket mert az rossz az elmémnek.

Az összeesküvéselméleteket meg szívesen megnézem én is sokszor, de ez nem jelenti hogy el is hiszem. Látod hiába láttam, olvastam ilyesmiről mégsem lettem rá fogékony. Csak szeretek tudni a dolgokról több szemszögből.

Ha valaki nem elmebeteg, akkor ezek nem hatnak rá, főleg ha gondolkodik is nem csak követ mindent ami tetszik neki. Ha meg valaki beteg azon meg az segít ha nem lát ilyesmit? Inkább kezelés kellene mert ha beteg más dolgok is kiválthatnak ilyesmit.
Előzmény: Resystanc3 (8) 0 VÁLASZ
Resystanc3
Resystanc3 2013. 06. 30. 20:01 | #8
Istenem. x( Attól, hogy valami régóta szar, az idő még nem teszi jóvá. Show-t csináltak a gyilkolásból a tévében, és ez szerinted természetes, mert "a háborúk már régóta showként működnek". Majd ha a valóságsókban ér a másikat megölni, akkor majd az lesz a természetes.

Mesét nézel. A bostoni robbantás megrendezett volt, színészek játszották el.
Előzmény: sahinel (7) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 06. 30. 09:42 | #7
Ez is kb mint minden más egy show.

Inkább ez akkor már mint pl amit sok másik újság, hírműsor csinál hogy nem a valós dolgokat, képeket mutatják.

Pl Boston robbantásnál kiretusálták a sérüléseket a fotókról, stb mert túl véres. Bazz most híreket nézek vagy mesét? Aztán meg jönnek az olyan retardált beszólások hogy nem kéne sírni mert alig sérült meg valaki és csak pár halott.

Ezekkel a fogásokkal elérik hogy az emberek beszélnek erről, ill nézik őket még ha youtube-on csak akkor is jó reklám.
A háborúk már régóta showként működnek. Iraq, Quwait, stb élő közvetítések, és mindenki nézi egy ideig.
Előzmény: Resystanc3 (6) 0 VÁLASZ
Resystanc3
Resystanc3 2013. 06. 29. 23:19 | #6
Nem olvastam, csak gondolkodtam. Ha a háborúból a tévében 3D show lesz, ott valami nem stimmel. Gondolkodj már, rendben van-e ez így!
Előzmény: sahinel (5) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 06. 29. 11:18 | #5
és ezt honnan vetted? Olvasd a kommenteket mert ott vannak akik értik mit mond....

Izrael bombatámadással fenyegette meg szíriát, és putyin azt mondja nem, stb. Rendes hírek csak használtak pár efektet.
Előzmény: Resystanc3 (4) 0 VÁLASZ
Resystanc3
Resystanc3 2013. 06. 28. 21:32 | #4
Enélkül is néznek híreket, ezzel a háborút propagálják.
Előzmény: sahinel (3) 0 VÁLASZ
sahinel 2013. 06. 28. 20:51 | #3
:D Kb mint ahogz írják is a commenteknél. Ez kell hogy nézzenek híreket?

Ezért nincs TV-m 7-8 éve. előtte is csak discovery, NG, egyébb ismeretterjesztő, vagy zene csatornák mentek a háttérben míg gépeztem. Most idekinn is leht nézni a TV adásokat akár mobilon is, de nem érdekel.

Ha megnézel egy hírt a neten, és érdekel, akkor több forrásból is utánnaolvasol, illetve a kommenteket átnézed így nem tudnak félrevezetni.

Egyébként többre tartom a Sixty Symbols, Periodic Table of Videos, Numberphile, NASA, Scientific American , stb youtube videókat, vagy http://phys.org/ , http://www.tomshardware.com/ és google+ IT, stb oldalakat. Minden napra van szinte valami ami érdekes, és sokminden telehet tanulni.

Szerintem ez a módja a kikapcsolódásnak sokkal kifizetődőbb a társadalom számára mint a mai TV adások. Otthon Nem tudom hogy megy-e, de idekinn a legtöbb csatornán leadott dolgokat már a youtube-on is nézheted. Tehát te döntöd el mikor, hogy nézed, csak a gond hogy sok reklámot kell itt is nézned ilyenkor amit beágyaznak a videóba. De legalább te döntessz, ill addig leget más oldalakat nézegetni.

Talán ha elég sokan kezdik el ezt akkor nem egyoldalúan látják majd a világot és feébrednek, milyen információhoz tudnak hozzájutni.

Egyébként nevesebb egyetemeknek van online távoktatási rendszerük ami kezd igen keresett lenni. A multkor AI(Mesterséges inteligencia) szakon neten 100* annyi ember jelentkezett mint amire számítottak. Tetszik hogy kezd ilyen lenni a net. A google is honorálja az ilyesmiket pl http://www.youtube.com/user/khanacademy ahol sokféle dolgot tanulhatsz.
Előzmény: cila (1) 0 VÁLASZ
Peterke91 2013. 06. 28. 15:51 | #2
Ahhoz képest, hogy a fél studió látszik amikor bejön, jól meg vannak csinálva az effektek. btw azt mondja 00:14-nél, hogy Dafuq
cila 2013. 06. 28. 14:28 | #1
"Hol házaink leborúlnak,
ott, híreink domborúlnak".
Szóval ilyen petőfieskedő egy iraki (fekete) humor. És ezen még kacagnak?!