Belföld

Forradalmi kártyák, csak most, csak az Indexen!

2007. szeptember 17., -

A Köztársaság Lázadói '07 Superstars kártyák vidám szórakozást biztosítanak Neked és Barátaidnak! Ismerd meg a Galaktikus Lázadás főszereplő figuráit, és gyűjtsd össze az összes kártyát Te is!

Lanczner "Satu" Ferdinánd


"Néha magam is úgy érzem, valami bekattant nálam, de nem."

Satu becenevét elhunyt kutyája utána kapta. Édesapja a Birodalom szolgálatában állt, de Satu már gyerekként lázadt ellene. Autószerelő és autóversenyző is volt. A Kossuth Szupertéren kezdettől ott volt, a második naptól már irányította az embereket. A névjegyén csak ennyi áll: "hivatásos tüntetés-végrehajtó".


Gergényi Péter


"A rendőrök a dolgukat tették, akinek pedig egyéni sérelme van, jelentse az ügyészségen, ahol kivizsgálják az ügyét."

A Birodalmi Riadólánc Felső Központja (BRFK) tartozott irányítása alá a Lázadás idején. A bűn kérlelhetetlen ellenfeleként tett meg mindent a Kolónia békés tagjainak érdekében. A Galaxis Ura előbb kitüntetést kapott, de később nyugdíjba küldték. Jelenleg tranzitutakat szervez távoli galaxisokba, már nem rebiszes, hanem ibuszos.


Waszlavik Gazember László


"Ott voltam olyan fél tízig. Utána volt a tévé ostroma, de nekem el kellett mennem. Egy leukémiások javára rendezett jótékonysági koncertnek voltam a fővédnöke, ennek a megbeszélése volt."

A Galaxis híres muzsikusa. Ott volt a VHK, a Bizottság és a Bikini akciócsoportok alapításánál is. Petőfi Velorex néven is ismerik. Ő szerezte a lázadók himnuszát, a Kossuth tér-indulót. Épített már kétéltű biciklit, és viselt Magyarország-formájú hátizászlót. Ha utóbbi rajta van, erőpontjai 1,37-szeresére növekednek.


Budaházy György


"Hibáztam, és elkaptak."

Éppen a fiával íjazott a kertben, amikor a Lázadók gyülekezni kezdtek a Szupertéren. A Birodalmi Hipermanipulátor ostromakor megrongált egy obeliszket. Ezért keresni kezdték, de ő elbújt. Előfordult, hogy színpadon szerepelt a Szupertéren, de utána láthatatlanná változott. Később álcázó felszerelése ellenére a Birodalom ügynökei felismerték és elfogták. Legendás harcos, régebben elfoglalta az E hidat a Birodalom központjában.


Gyurcsány Ferenc


"Elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon."

A Nagyúr elzavarásáért tört ki a Lázadás. A Nagyúr egy titkos gyűlésen a Platten-tó partján azt mondta hűséges szolgálóinak, hogy "Elkúrtuk". A szavakat azonban egy Fantom kihallgatta, majd sugározni kezdték szerte a Galaxisban.


Horváth György


"Gyerekkorom óta nem voltam T-34-es közelében, a nosztalgia szele elkapott."

A Birodalom szívében tankkal indult a Lázadók élén a harcba. Az egész Univerzum felfigyelt bátor akciójára. A szenior lázadót büszke unokája köszöntötte a bevetés után. A hernyótalpas szörnyeket még ifjúkorában tanulta meg idomítani, de évtizedek után sem vesztette el különleges képességét.


Dobrovics "Debil" József


"Húzzátok magatokkal az Astoria felé!".

A Lázadókat különleges hangtovábbító eszközével irányította az október 23-i csatában. Zsinór nélküli speciális távbeszélőjét a Birodalom ügynökei lehallgatták, és ezért fogságba vetették. Azzal vádolták, hogy az Ass Toria Bázis felé nyomta az Alkot Many Hipertér felől a Lázadó csoportokat. Debil híres mondása szerint a repceolaj termesztése mindent megoldana. Képes megjavítani az elromlott robogókat is.


Lapid Lajos


"Egy ilyen veszélyes területen nem lehet ott, akinek ott nincs dolga. Kockázatot vállal, aki mégis odamegy, és a rendőrség nem tudja garantálni a biztonságát."

Lapid a Vasprefektus helyetteseként szolgált. Ő volt az egyik hadvezére az Intergalaktikus Hírmondó védelmére rendelt birodalmi egységeknek, és a Bai-Chi Zil in Sky támaszpontért vívott csatának. Nyugállományba vonult, de szakértelmére igényt tartanak az NB II keleti szektorában harcoló Ferencvárosi Torna Club alakulatnál. Színei azóta kék-szürkéről zöld-fehérre változtak.


Polgár "Tomcat" Tamás


"A tízéves húgomra vigyáztam a szüleim lakásán."

A Gondolatok Krónikása régóta szálka a Birodalom Mindent Látó Szemében, története a Galaktikus História ködébe vész. A Birodalom ügynökei szerint a Hipermanipulátor ostromakor ő is nekiment egy obeliszknek. Azóta háromszor vetették tömlöcbe. Legutóbb azért zárták el, mert Chapel titokzatos szent szigetén füstöt okádó bombafegyverrel végzett tudományos kísérleteket - egy cserép virág megmentése érdekében. Híres párja a Lázadó tündelány, Athina.


Toroczkai László


"Csak a kishitűséget kell legyőznünk."

A 64 Vármegye Bandériumának volt vezérlő kapitánya, Little Antant kérlelhetetlen ellenfele. Bratislavától Suboticáig sok helyen tört már borsot a helyőrségek orra alá. Ő vezette a Lázadók győzedelmes csapatát a Birodalmi Hipermanipulátor bázisa elé. A Lázadók sikeresen megostromolták az objektumot. Mire a levelek lehullottak, lemondott tisztségeiről, hogy csak a Nagy Forradalom szervezésének szentelhesse idejét.


Pitti Katalin


"Ha mindenki mindennap elvégzi a reá mért feladatot, amit a lelke diktál, s kinyitja a lelkét teljesen az égig, az isteni felé, a tiszta energiák felé, akkor az angyalok mindenben segítenek bennünket."

Pitti kincset rejt a torkában. Ezt osztotta meg a Lázadókkal többször is a Kossuth Szupertéren. A Szupertér horizontját képes volt membránként használni, harmonikus rezonanciák gerjesztésével.


Rebiszes


"...gyakorló öltözet esetén a szolgálati azonosító jelvény viselése a szolgálati elöljáró döntése értelmében - az adott szolgálati feladat időtartamára - nem kötelező..."

A Rebisz különleges bevetési alakulata a Birodalomnak. Egy rebiszes képes a kényszerítőeszközök menetoszlopban történő alkalmazására is. Egyes rebiszeseknek saját lovuk és kardjuk, sőt a Galaxis ilyen-olyan csetepatéiban lefoglalt fegyverük van.


Novák Előd


"Leszakított karórámat szerencsére erősen csuklómhoz szorítja a bilincs helyett tömegesen rendelkezésre álló, műanyag kábelkötegelő. Kisdobos! Kisdobos! - skandálja a nép, s ez persze jól esik."

A Magyar Mérce című Intergalaktikus Hírmondó "Editor in Chief" rangban szolgáló dolgozója. Dobot verve vonult a Lázadók élén az 50. jubileum délelőttjén. A Birodalom ügynökei a dobot eltaposták, szemüvegét összetörték. Egy cellában raboskodott Tankelkötővel.


Demszky Gábor


"A gazda traktor nélkül is gazda."

Demszky képes megakadályozni, hogy egy adott Kolónia birtokára agrikulturális munkagépek hatoljanak be. A Traktor nevű szörnyek támadását mágikus körpajzsokkal (más nevén mezőgazdasági gépjárművek behajtását tiltó közlekedési táblákkal) védi ki. A Lázadás idején sikerült megvédenie a Központot az ekevonszolók csapatos rohamától.


N;
hirdetés
N;