Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2013. 03. 19. 23:40 | #80
Előzmény: Nas (79) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 23:15 | #79
A szó, amit kerestem: dubstep, na. Mostmár mehetek aludni. :D
Előzmény: Nas (78) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 23:09 | #78
Ja, libsi dolgok közül ez a droglegalizáció mánia mondjuk tényleg pesti jelenség.
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott, hogy ugye a mainstream divatok is erőteljesebben jelennek meg Pesten (szerintem volt, amelyik kizárólag itt volt jelen Magyarországon) - anno a rapper, hip-hopos, "deszkás" (máig nem tudom, ez pontosan mit is takar), aztán a raver, grunge, jungle, d'n'b, mostanában meg a hipster és a hogyazistenbehívjákaztaszeletelőselektronikuszenétamitannyirautálok. Ezek mondjuk tipikus városi irányzatok. Meg az ezeket direkt ellenpontozó, értelmiségi anti-divatok is.

Egyébként én is meg voltam róla győződve, hogy normális tempóban járok, de észre kellett vennem, hogy amint kiteszem a lábam Pestről, mindenki elkezd totyogni. :D
Előzmény: 7sleeper (77) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 19. 22:39 | #77
nem tudom. tizennyócker az már belváros? ;-) (ha már a helsinki nyugat..) az szdsz-es, liberális vonalat illetően. valamely politikai oldalnak görcsös megfelelés nameg a politikai játszma magasabb szinten és alacsonyabb színvonalon játszódik székes-fővárosban; amit egyesek nem tudnak pestről érkezve elképzelni. sok helyen csak az egyik oldal "erős", a másik oldal csak tessék-lássék próbálkozik.. és így lesznek a fidesznyikek, meg a kommunisták. ja és a drogliberalizációért kiállók (még olyanok is akik cigit sem soha. mást is ímmel-ámmal) akik az szdsz bukása után értették meg ki a kovácspisti valójában.

nem magában a lábfelhúzás, hanem a + csacsogva összegyűléses borozgatás (bár nem. vidéken magában sem láttam soha ilyesmit, meg csoportban sem. írásbeli felvételin viszont anno üldögélt mellettem egy lány - cipő-off, térd az állig, várta az első szünetet, le voltam döbbenve, hogy hogy lehet ennyire már-már magzatpózilag leakadva a témáról. de az pesten volt. :-))

-ez vidéken is van, és itt is 5-6 konstans hely van. jó mondjuk megyeszékhelyi szinten.

-na igen browniestenhez imádkozás.. na és a svéd húsgolyó. :-) egyébként most, hogy így mondod pest tényleg "habzsolhápos".

-a kutya nem azért van, 1. mert karban tart főleg elfoglaltságilag (mégse aranyhal, amit lehet meghalasztani a szobában ücsörögve nassolva-hízva) 2. szociális kapocs az ismeretlentől az ismerős felé (vidéken nagyobb terek vannak, és sétáltatni kint a csában lehet)?

-ez azt hiszem általános. vidéken kevesebb, kisebb járat és rögtön szól a chauffeur bácsi, hogy "ménemmegybeljebb". buszon jegyvásárlásért viszont pesten néztek rám is úgy páran mint a véres kardra. :-o aztán győzött az "á hagyjad legfeljebb leszállunk" vagy 'elsütjük a biankó bérletet'. vidéken meg: elöl-hátul szállnak fel és mivel eleve csak 3 ajtó van buszokon pl. legtöbbször ezért már blokkolva is van a "következőnél leszállás" meg végig is érnek addigra.. (ja és megtanultam buszon szilveszterkor bármit szabad. petárdát dobni például sofőr felé - és a járat ment tovább :-o

-tempós gyaloglás. :-O :-DD már teljesen meg voltam győződve/győzve arról, hogy én lassan megyek. voltaképpen úgyis van. :-) legalább már az okát is tudom. ;-D

-utcai árusok vidéken: jópár éve már abbahagyták, de ez volt: "cigit-cigarettát", aztán mutatta volna a portékát (főtér közeli gyalogosan forgalmas mégis csendes utcában) egy fa odvába elrejtett karton prilukit.. :-)

-a tömegundor vs. alig tervezett véletlen találkozás. ismerős-ismerősének ismerőse keresztúton-útfélen. mintha pest kicsi üveggolyó lett volna. :-o

-a tea, meg bio lehet jön le pestről.. ezotéria mindig volt. (hogy hogy képesek egyesek jósoltatni, meg horoszkóp szerint rendezni az életet, ami olyan mint a delphoi jósda - és vélhetően ugyanazért sikeres, kétértelműség (legalább utóbb belemagyarázása), de csak egyetlen forrásból, hogy ne legyen ütközés.

a vidék-pest ütközés érdekes. a pestiek is meg a vdékiek is gyökereket találnak pesten. ;-) amit megöntöznek belvárosból átmenve minimál vendéglátóipari egységekbe (mert pia csak ott van nonstop). :-)
Előzmény: Nas (74) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 19. 21:55 | #76
/OFF szívesebben nem koccintanánk mi Aradon

ON
Előzmény: Tooni (72) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 19. 21:49 | #75
a csorbát is csak köszörülnéd, mi? ;-) s még kérded a görög pincérnőt, miért pallaSz athéné. :-)

Előzmény: Tooni (72) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 21:46 | #74
Azért az az SZDSZ-es dolog szerintem nem általános (vagy lehet, hogy nem csak a belvárosban kellene körbekérdezni... :D). A feminin vonalhoz: én is imádok lábfelhúzva üldögélni (most is így gépelek), de eddig nem gondoltam volna, hogy ez azért van, mert pesti vagyok. :D

"Belülről" ilyesmiket látok, de azt nem tudom, ezek mennyire specifikusan pesti jelenségek:

- romkocsmázás / jó időben Margitszigeten, Kopaszin, Gellérthegyen, Rómain, Várban, stb. iszogatás
- teaház, design cukrászda, speckó kávézó mánia
- kutyatartás minden áron, olyan kis helyen is, ahol a szerencsétlen épphogy elfér
- közlekedési eszközökön felszállás után az ajtóban megállás
- akkor is tempós gyaloglás, ha rohadtul nem siet az illető sehova (mondjuk ez talán általános városi jelenség)
- tömegundor, de azért kitódulás a tűzijátékra, szabadtéri rendezvényekre
- hihetetlen reakcióidővel és helyzetfelismerő képességgel megáldott utcai árusok random felbukkanása
- zumba (ha már volt a salsa)
- kreatív és kézműves boltok elburjánzása, ahol készen vehetsz dolgokat olyasmihez, aminek épp az lenne a lényege, hogy maradék anyagokat használj fel hozzá
- az előzővel összhangban amatőr hobbiművészek ékszer-, ruha-, táska-, pólóboltjainak elburjánzása
- változatos harcművészeti klubok elburjánzása (ennyifélét mint Pesten még sehol nem láttam)
- retro cuccokért rajongás (ha már volt a Tiszta cipő, de ilyen a téli fagyi, a Donald rágó, kockásfülű nyúl, kisvakond, stb. is)
- "bio" mánia (bioboltok, homeopátia, ezoterikus baromságok - bár ez utóbbi talán múlófélben van)

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Előzmény: 7sleeper (70) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 21:19 | #73
:D Csak a Hargita, csak az fog hiányozni...?
Előzmény: Tooni (72) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 19. 21:14 | #72
"a koccintás sörrel viszont nem az, sokan ismerik szerintem"
Ehh, a Tisza cipő jelét nem tudtam, hogy T, a rántotthúst sem ismerném fel ;) csak a zsíroskenyeret ;), remélem, illetve azon leszek, hogy nemsokára már én se koccintsak sörrel...
Előzmény: 7sleeper (70) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 19. 21:08 | #71
"vááááá magyarok az arcomban!!" ;-D
Előzmény: bungle (69) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 19. 21:06 | #70
budapestizmus :-D

-több villamosvonal feltételezése ott is ahol csak egy jár (az is egyenes pályán a végén hurokkal :-))
-úgy általában a szolgáltatások, szórakozási lehetőségek és a tömegközlekedés túlbecslése
(pia vásárlási stop 22 óra után az "b+ de itt mindenütt?" kategória)
-szdsz-ről annak képzelése, hogy az mindenütt van-volt (és akkor vagy az volt, hogy kb., "hogy nem lehet azt az álliberális fost rühellni (főleg holdudvari országos előadó"művészek" konstans szidásában nyilvánult meg) vagy mindent zsidózásnak venni (állatkert került szóba egyszer és a zsiráfra lett felkapva a "fül") még nem érintettség kapcsán is holmi áltolerancián alapulva /miközben a cigányokat meg aprították szóban alaposan - ellentétben, szabolcsi, alföldi gyerekekkel, akik soha nem mulasztották el megjegyezni, hogy ha már felvetette a témát egy pesti, úgy bár baj van velük, de van normális is köztük)
-mindenki tősgyökeres pesti, főleg az akinek a nagyszülei, vagy apja és-vagy anyja felköltözött faluról :-)

a koccintás sörrel viszont nem az, sokan ismerik szerintem (csonka országban, ha Tooni tényleg nem ismerné annak ez az oka). bár csak búsuló urban legend, mert attól, hogy nem koccint vele az ember (vagy egyes vélemények szerint lejárt a tiltás és most már lehet) még mindenki itta, issza a sört.

budapestizmus feminin vonal:
jazz, salsa, cigi, alkalmi nagyivás; lábfelhúzós üldögélős, száraz borozós womensmalltalk
legfeljebb 2 elmaradása már csak legfeljebb apai és/vagy anyai pestreköltözést feltételez
Előzmény: Nas (66) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 19. 21:03 | #69
"Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza." ;)
Igen, ez a vicc elférne benne. :D
Előzmény: Tooni (68) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 19. 20:39 | #68
Valóban, nem az a közhelyes megközelítés, akkor már bele lehetne venni ezt is: A sajátjainkat leginkább fikázók nemzete :P :D
Előzmény: Nas (66) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 20:29 | #67
A piros-vörös kérdéshez: az azért viszont igaz, hogy olyat nem mondasz, hogy "pirosbor" meg "vörös pöttyös labda", akkor sem, ha valójában az a bor tényleg nem vörös, hanem piros, a labda meg inkább vörös mint piros...
Előzmény: Nas (66) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 20:27 | #66
:D Szerintem aranyos. Bár a vörös meg a piros valóban nem ugyanaz, és pl. az sem igaz, hogy nekünk nincsenek szimbolikus jelképeink. Viszont az tetszett benne, hogy nem az unalomig ismételt Túró Rudival, Rubik kockával meg a nőkkel próbál "reklámozni" minket. (Mondjuk nem is igazán reklámnak készült.)
Nem tudom, hogy ez a sörös dolog mennyire elterjedt, de Budapesten tényleg az. :D Budapestizmus... xD Mi ilyen van még? Én nem tudom megítélni.
Előzmény: Tooni (65) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 19. 09:00 | #65
Túlságosan ömlengős, azt kedvelem általában az ilyen összefoglalókba, hogy kevés szöveg sok kép, ez meg teli van írva, meg táblázatok, statisztikák, meg ott a piros és a vörös közti különbség, a piros mindig világosabb árnyalatot jelölt, aztán mi az hogy a magyarok nem koccintanak korsó sörökkel? Életemben nem hallottam még ezt. Lehet, hogy ez is amolyan budapestizmus.
Előzmény: Nas (64) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 19. 00:20 | #64
http://imgur.com/gallery/4TGU6bq

Nem néztem utána, hogy minden adat helyesen szerepel -e benne, de kb. jó összefoglaló. :)
bungle
bungle 2013. 03. 06. 19:37 | #63
Előzmény: 7sleeper (41) +1 VÁLASZ
kotta 2013. 03. 06. 14:51 | #62
Önvita: de erre meg mit mondjon egy amerikai pógár, aki ki tudja milyen régóta csak kettőből választhat, ömében ugyanazon arcok közül? :-)

Valami elszámoltató független testület kéne, ami BÁRKIT aki politikával foglalkozik, ugyanolyan elvek alapján értékel. Függetlenség kizárt ebben a világban, ergo marad a szokásos, akár birkaság, akár nihil, akárminek is nevezzük-hisszük: jelenlegi szabályok mentén még mindig a legokosabb dolognak tűnik akárhova is, de értelmezhető módon odahúzni az ikszet. Meg küzdeni, meg bízva bízni. :-)

(Az amerikai pógár szomorú életét végképp tetézi a tény, hogy nekik nincs fásyzsülikéjük és kiszeltüncijük.)
Előzmény: kotta (60) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 06. 14:48 | #61
Előzmény: kotta (60) 0 VÁLASZ
kotta 2013. 03. 06. 14:36 | #60
Választék:
fidesz - nagyjából ugyanazok
jobbik - nagyjából ugyanazok
mszp - nagyjából ugyanazok
lmp - a maradék fele ugyanazoknak
dk - gyurcsány és haverjai
együtt 2014 - bajnai és haverjai
magyar liberális párt - fodor és haverjai

Egyéb, még bizonytalan státuszú arcok:
szabadelvű polgári egyesület - kuncze és haverjai
párbeszéd Magyarországért tömörülés - az lmp másik fele
(név nélkül) - bokros és haverjai
..és még mindig befuthat pár

A kis- és nagybetűk használata nem véletlen, lassan már csak az országot lehet tisztelni. Van új a Nap alatt? Esetleg valaki más jelentkező? Mikor tér vissza torgyán, dávid, petrasovits, kupa meg a többi "felejthetetlen"? Boooooring....

Vagy egy másféle választás az agyzsibbasztásra: Fásy Szupersztár 2013. - mulatós tehetségkutató indul. :D
Előzmény: bungle (59) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 06. 13:30 | #59
Szörnyű kampány jön
Jó néhány siralmas választási kampányt láttunk már a rendszerváltozás óta, de sajnos úgy tűnik, nem láttunk még mindent. Ugyanis ha valóban a Bajnait lejárató "Együtt tették tönkre az országot", illetve a kormányellenes "Magyarország ma"-kampányok jelzik azt, hogy mi vár ránk a 2014-es választások előtt, akkor könnyen lehet, még az alulmúlhatatlannak gondolt 2006-os gagyidömpinget is vissza fogjuk sírni.
http://velemenyvezer.blog.hu/2013/03/06/mesterhazy_orbanozassal_gyozne_le_bajnait
kotta 2013. 03. 06. 10:23 | #58
A Puskás-kérdésben hasonlóan remek és színigaz és okos véleményt olvashatunk ezektől a remek emberektől, mint mondjuk az a dolog, hogy "a jobboldal lenyúlta Cseh Tamást". Most már tényleg örök játék lesz ez az óvoda, hogy melyik "híresember" kihez tartozik? Tökre nem érdekelne, nem kissebbítene semmit, ha Puskás mszp hívő lett volna, de az özvegyét miért kell még csakazértis belehajszolni a saját agyrémeikbe? Riport a röhögni vágyóknak: http://fn.hir24.hu/interju/2013/03/05/molnar-zsolt-nem-ron-werber-csinalta/#aktualisdoboz

A moderátokról meg midig az emlegetett Dancsó-féle vöröshajú lény jut eszembe. :DDD (nem leltem a videót)
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 06. 06:58 | #57
Én is bérkommentelő akarok lenni!!!!
Egy ismerősöm barátja is bérkommentelő a DK-nál és állítólag egy igen jól sikerült komment után busás jutalékot lehet kapni :D
Előzmény: 7sleeper (56) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 22:13 | #56
bérkommentelői állás csak egy van
a birkammentelői állások is beetelhettek már
javaslatom: screenshot+fotóbolt ;-)
Előzmény: Tooni (54) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 21:57 | #55
egyébként Dancsó Péter tiltakozott már
(mintha az ő timelapse videójából lennének még részletek)?
lehetne erről is egy videomániás kritika..
Tooni 2013. 03. 05. 21:34 | #54
A fizetett bérkommentelői állást (cafeteria utalvány, jacuzzi és játszóház - bungle) felváltotta a bérmoderátori. Én is akarok cenzúrázni! :)
Előzmény: 7sleeper (53) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 21:07 | #53
végéig írjam és várjam a letiltást
vagy csak az első felét, hogy hátha lenne mém
win - win :-D
Előzmény: Tooni (52) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 05. 20:43 | #52
Jó lenne mémet csinálni ebből...ha mindenki ezt kommentálná? :)
Előzmény: 7sleeper (51) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 20:30 | #51
képzelt riport, vagy beírtad (de akkor megint letiltottak?), vagy írjam be én? ;-D
Előzmény: Tooni (50) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 05. 20:10 | #50
"Hé Szőke! Tudod mi vagy teeee? .. Egy A videó tulajdonosa vagy egy moderátor letiltotta a hozzáférésed.
^^
Előzmény: 7sleeper (48) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 20:08 | #49
na rákerestem, és:
"Hé, Szőőőőkeeee!!! tudod mi vagy te??!! Egy rohadt mocskos állat!!! Egy disznó!!!"
azt hiszem meg kell valamikor nézni ezt újra és újra :-)

(amilyen szerencsém van biztos csak az új szinkronfos van meg és fent mindenütt - vhs meg vajon mi? ..)
Előzmény: 7sleeper (48) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 20:00 | #48
biztos valamelyik rokan-disznó kislánya, unokahuga, répaegyelőgépe.
egyébként:
"Hé Szőke! Tudod mi vagy teeee? .. Egy mocskos állat!"
Előzmény: bungle (38) 0 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 19:51 | #47
Először beágyazva itt: mszp.hu
2013.03.03. -- 823 megtekintés

B Első hivatkozó a feliratkozói modulból
2013.03.03. -- 1.056 megtekintés

C Először beágyazva itt: atv.hu
2013.03.03. -- 1.489 megtekintés

D Első hivatkozás a YouTube-keresésből: magyarország ma
2013.03.03. -- 1.620 megtekintés

E Első hivatkozó innen: origo.hu
2013.03.03. -- 1.748 megtekintés

F Első megtekintés mobileszközről
2013.03.03. -- 2.571 megtekintés

G Először beágyazva itt: stop.hu
2013.03.03. -- 3.049 megtekintés

H Első hivatkozó innen: facebook.com
2013.03.03. -- 3.280 megtekintés

I Először beágyazva itt: facebook.com
2013.03.03. -- 5.647 megtekintés

J Először beágyazva itt: hir24.hu
2013.03.03. -- 6.138 megtekintés

980 tetszikelt 1526 nem a 90637-ből

ami eddig is nyilvánvaló volt: a harmadik MSZP degeneráció is béna. hálistennek kommunikációban is.
ez sajnos csak erősíteni fogja az ámokfutást amit a FIDESZ csinál.
nem meglepő újdonság viszont, hogy a fos-top.hu-t több jobboldali nézi valószínűleg mint kétbalkezes.
Tooni 2013. 03. 05. 19:23 | #46
"Ahol nem kell bizonygatnom, hogy én magyar vagyok"
Mondja a szőke gerlice, akinek külhoni magyarként az MSZP nemmel szavazott az állampolgárságára :D

írtam, és pár percre rá már nincs ott a hsz:
"A videó tulajdonosa vagy egy moderátor letiltotta a hozzáférésed."

Ezek után ne tudjam, kire nem szavazok? :D
kissfreezer 2013. 03. 05. 19:11 | #45
Feltöltötte más is, úgyhogy kifejtheted még egyszer a véleményed és főleg azt, hogy az előző komment miatt letiltott a szoci-moderátor. Ezt jó, ha minél többen tudják! Nem annyira erősek, mint ahogy sugallják:)
Előzmény: realista (44) 0 VÁLASZ
realista 2013. 03. 05. 17:56 | #44
A mai vilagban valamit vagy like-olsz vagy elhalgattatnak...
Ez igaz kb az elet minden aspektusara... kritikanak nincs helye.

( 3 masodperc alatt letoroltek a kommentemet es blokkoltak a profilomat :)

+1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2013. 03. 05. 17:00 | #43
Akkó' győztünk?
Előzmény: hawkeye (42) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 05. 12:28 | #42

Az nem lehet! Az biztos!!! :)

Csak azért kínosan nevetséges, ahogy a kis vazallusok igyekeznek megfelelni, sőt, túllihegni a Gazda elvárásait...

Na, mindegy, minden szinten megy a hiszti, mert nem náluk van a kassza kulcsa. Sztem ez a lényeg...

Előzmény: bungle (40) +1 VÁLASZ
7sleeper 2013. 03. 05. 11:25 | #41
"Nem szép dolog ám a n.ggerezés."

;-D
Előzmény: bungle (40) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 05. 10:41 | #40
Lehet a gazdáik nem bírják a kritikát. ;)
Előzmény: hawkeye (39) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 05. 09:44 | #39

Tobzódnak a moderátornak nevezett zsebdiktátorok.

Ezek olyanok, mint az átkosban az önkéntes rendőrök. Büszkék, ha minél többen utálják őket...

Pedig ha tudnák, milyen visszataszítóak, ahogy kakaskodnak kis szemétdombjaikon....
Előzmény: bungle (38) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2013. 03. 04. 23:30 | #38
Szerintem ez a komment se fog sokáig ott maradni:
"Rangersfan88 10 perccel ezelőtt
Ennek a videónak a kommentálásának annyi éretelme lenne mint használati utasitást nyomtatni a WC papirra. Ami inkább érdekelne, hogy ki az a kis szőke tampontündér aki időnként beszól. Hogy bevan karikázva az orra, mint a disznóknak azon nem csodálkozom. Biztosan a szart túrná egész nap. De minek egy ilyen visszataszitó ribancot belevenni akinek nyilvánvaóan már több fasz volt a szájban mint fogkefe."
:DDD
Előzmény: kissfreezer (37) +4 VÁLASZ
kissfreezer 2013. 03. 04. 21:47 | #37
Kész... 2 accountom van a youtubon és most tiltották le a másodikat, mivel felhívtam a figyelmet az előzőre. Hogy képben legyetek, olvassatok el a hozzászólásaim: #33
#31
JamesFord 2013. 03. 04. 21:45 | #36
Nem néztem meg a videót, mert szarokkal nem pusztítom az agyam és feleslegesen sem akarom magam felbosszantani.
DE az a véleményem erről az egészről, hogy drága kis csapzott országunk a Mutogatások Országa lett..

A mi kedves és becsületes vezetőink csak mutogatni képesek a másikra és hangoztatni, hogy a másik milyen szar, mit hogyan baszott el és mit hogyan fog. Sajnos ez a jövőben sem fog változni.
Mindig az a ludas aki nagyobbat mond.
norbertvincze
norbertvincze 2013. 03. 04. 21:39 | #35
tök mindegy jobb vagy bal, mind egy ugyan azon asztalnál ülnek, talán ezt kellene már realizálni.
Előzmény: ddeniss (12) 0 VÁLASZ
jakatta 2013. 03. 04. 20:43 | #34
Mennyire Szánalmas Próbálkozás.
+1 VÁLASZ
kissfreezer 2013. 03. 04. 20:39 | #33
"A videó tulajdonosa vagy egy moderátor letiltotta a hozzáférésed."

Ez a szöveg jelent meg, amikor reagálni szerettem volna egy szocialista gyereki hozzászólásra. A videó tulajdonosa, valószínű délelőtt törölhetett ki, amikor is kifejtettem a lejjebb olvasható véleményem:| (#31)
+1 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 04. 20:37 | #32
Megjegyzem, ez egy ördögi kör, mert így normális ember ugye be nem teszi közéjük a lábát...

Egyébként kiábrándító az egész műbalhé. Véletlenül ismerek embereket mindkét főbb pártból, és mindegyik arra panaszkodik, hogy akinek még lennének is ötletei, meg tudna is csinálni valami értelmeset valamelyik oldalon, azt is elnyomják a felfelé törtető, gátlástalan, emberileg nulla, korrupt megélhetési patkányok (mert ezek lesznek a képviselők, meg azok, akik "megfelelő körökben mozognak", nem a hozzáértők). Így meg mit várunk? Az egész kampányhiszti arra való, hogy bizonyítsák az istenadta népnek, hogy jogosan tolonganak ennyien a húsosfazék körül. Undorító.
Előzmény: Nas (30) 0 VÁLASZ
kissfreezer 2013. 03. 04. 20:30 | #31
Ez a videó több ponton is ellentmondó! Ráadásul sok felvételre engedélyük sem volt. Puskás Ferenc özvegye is tiltakozott, hogy felhasználták férje nevét ehhez a mocsokhoz, miközben a stadion építés ellen is kampányoltak. Engem személyesen az háborít fel, hogy a" Magyar Garda"-val azonosítják a FIDESZ-t. Nem a gárdát ítélem el, csak azt, hogy antiszemitának és rasszistának próbáljak megbélyegezni Orbán Viktort. Ne felejtsük el azt a tényt, hogy a szocik idején adósodott el az állam és az embereket is ekkor ítélték adósságra az egyszerű embereket a devizahitelekkel. Egy kulcsos adó... ez a leg demokratikusabb és leg igazságosabb adórendszer. "Minden ember aranyosan adózik a jövedelméhez képest" (aki keveset keres, keveset adózik, aki sokat keres, az sokat adózik). Látszólag 2-3 kulcsos adó hozhat az államnak több pénzt, viszont így szaporodnak el a "Fekete bérek" , így szűnnek meg vállalkozások és ezzel magara rántva több ezer megszűnt munkahelyet.

Nas
Nas 2013. 03. 04. 20:26 | #30
"Mellesleg szerintem kívülről sem egy jóképű ember, bár ezt már döntsék el a nőnemű lények :))"

Melyik politikus az? Politikusnak csak a nyominger, semmihez sem értő, ingyenélő retardáltak mennek nálunk.
Előzmény: ddeniss (23) 0 VÁLASZ
Szancso 2013. 03. 04. 20:25 | #29
Én is minden reggel alkotok,véleményt a kormányról.Nem akarok szerzői jogot sérteni,ezért egyből le is húzom.
+4 VÁLASZ
Stickhorse 2013. 03. 04. 20:25 | #28
Megnéznék egyszer egy pártot, ami ilyenkor azt mondja a közgyűlésén (csak így belső körökben, nem a médián keresztül kinyilatkoztatva), hogy "Gyerekek, nem kell kampányolnunk, beszél helyettünk a mögöttünk álló 3 év"...
Felcser_HUN 2013. 03. 04. 19:58 | #27
Szóval, politikai sárdobálásra van pénz (a videjóóó + a sok ezer plakát, és ellen plakát is), de az orvos, ápoló, mentős, tanár, tűzoltó (bocsánat, katasztrófa elhárító), rendőr - akiket az állam fizet - rendes fizetést nem kap...
Beotester 2013. 03. 04. 19:29 | #26
A szőke lány a videóban egy rasszista antiszemita!!! Le van borotválva a pajesza.
defiant 2013. 03. 04. 18:58 | #25
bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű ................
+2 VÁLASZ
Dmckayals 2013. 03. 04. 18:50 | #24
Én azt sajnálom, hogy már most azzal van tele Budapest, hogy a másik milyen rossz. Attól még senki nem lett jobb, hogy mást bírált...
ddeniss 2013. 03. 04. 18:29 | #23
Szimpla szubjektivitás így van. De azért valljuk be hogy attól nem kötelezően jó mert hazudik viszont kötelezően szar, vagy nem? Vagy az jó tulajdonság ha azoknak a képébe hazudik akiket képvisel? Így viszont már rálehet erőltetni erre a jellemvonásra a politikai tulajdonságait, tehát hogy egy egyenes megmozdulása nincs ami tulajdonképpen jó is lehetne.... versenyhelyzetben, de itt kivel versenyez? Velem, veled, velünk?

Mellesleg szerintem azért egészen más külső illetve belső tulajdonság alapján ítélni. (Mellesleg szerintem kívülről sem egy jóképű ember, bár ezt már döntsék el a nőnemű lények :))

Jut eszembe a gyűlölet igen is előre visz, lsd.: haditechnika:D
Előzmény: hawkeye (17) 0 VÁLASZ
Lucky94 2013. 03. 04. 17:34 | #22
illúzió elhitetik hogy van lehetőség a választásra pedig minden egyes párt ugyan oda vezet.... lehet találgatni hova
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 04. 17:06 | #21
Ugyanez a fajta "gagyimédia" működik világszerte. A ValóVilágot és az összes hasonszőrű műsort se egy politikai birkapásztor szülte. A "fejlett nyugaton" is ugyanezek mennek. Aki idióta és megvezethető az az lesz, marad média nélkül is.

Ami miatt a birkák folyton az ilyen kolompok után mennek, az a remény egy jobb "legelő után". Még ha hamis is a remény, attól még követik, ehhez az érzéshez ragaszkodnak foggal körömmel és persze a "gonosz farkas" iránti gyűlölethez. Kb.: ez a két érzés, amivel a mai politikusok a birkáikat terelgetik. A média csak +1 eszköz. A hamis pásztor pedig még akkor is vidáman fog élni, ha a fél nyáj éhen döglik.
Előzmény: hawkeye (18) 0 VÁLASZ
hawkeye
quieT 2013. 03. 04. 17:04 | #19
Trollkodásra fel barátaim!
http://oi46.tinypic.com/mw475c.jpg

...sajnos azóta már lecsapott rá egy admin =(
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 04. 16:42 | #18

Birkanép? Gondold végig, hogy az elmúlt bő két évtizedben mitől lett birkanemzet a magyar!

Ha nem találod ki: a gagyimédia szennyáradatától felejtettek el gondolkodni.

És bizony ez nem lekváros volt, hanem szándékos!

Mennek bégetve a kolomp után.
Előzmény: komcsi (16) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 04. 16:38 | #17

Az utálat mióta politikai - gazdasági kategória?

A szomszéd Down-szindrómás Micike (mert azért neki is vagyon szavazati joga), azt mondogatta másfél évtizedig, hogy azért szavaz Demszkij elvtársra, mert az egy fess ember.

Neki szabad ilyet mondani. De egy értelmes embertől azért elvárná az ember, hogy Magyarország érdeke, és az ott élők sorsa legyen a szempont.

Gondolom, ez a videó pont az ilyen szubjektíve alantas tulajdonságokra épít. Primitív gyűlöletet, átkozódást, parttalan hőbörgést indukál.

Pedig ez aztán nem viszi előre a világot... :(
Előzmény: ddeniss (12) +1 VÁLASZ
komcsi 2013. 03. 04. 16:00 | #16
Talán mert nincs normális alternatíva? Vagy mert az ilyen lejárató kampányok meg üres ígéretek pont megfelelnek az egyszerű, buta birkanépnek?
Előzmény: realista (15) 0 VÁLASZ
realista 2013. 03. 04. 15:48 | #15
Ez az amit sohasem ertettem:
Mindenki egyetert abban a dologban, hogy a ket " fo part " lassan mar tobb evtizede bizonyitja hogy mennyire alkalmatlan az orszag vezetesere. Az adokat rendesen eltapsoljak kitudja mire... emellett gatlastalanul az emberek arcaba hazudnak.

Ennek ellenere a kovetkezo adando alkalommal megintcsak ugyanazokra a figurakra szavaznak az emberek... de miert?
Mit lehetne tenni ez ellen?

zodiac 2013. 03. 04. 15:38 | #14
Hiteltelen az MSZP-től egy ilyen kisfilm.
Ezt valami új pártnak kellett volna megcsinálnia, de nem csak fröcsögni, hanem megoldásokat is felvázolni.
Szuromi 2013. 03. 04. 15:22 | #13
Ha egy pedagógust ennyire meg lehet vezetni (sz.v.sz. ennyire buta), akkor ne az adófizetők gyermekeit tanítsa és ne kapaszkodjon egy olyan országhoz 1000 gyökérrel, amiben nélküle is van elég hülye, hanem takarodjon el egy londoni mekibe és akkor alapít családot amikor akar, bár jobb lenne ha nem szaporodna.

A videóról meg annyit, hogy bezzeg 4 éve milyen jó lehetett, ha a fidesz kétharmadot tudott szerezni. Egyértelmű, hogy az mszp felvirágoztatná z országot! pff megyek hányni

ui. Hogy mernek a rendszerváltással felhozakodni, mikor az ő jogelődjük volt előtte hatalmon?
+1 VÁLASZ
ddeniss 2013. 03. 04. 15:20 | #12
Mindenki ezt a fos videót támadja, de azért nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Fosok ezek mind, én személy szerint mióta közszereplő Orbán én azóta utálom. Illetve hát mikor először volt miniszterelnök, akkor lehetett látni hogy mekkora hazug szarházi. Olyan ordenáré hazugságokat tol az emberek arcába hogy néha muszáj megállni és körbenézni hogy ki a faszom hiszi ezt el. Nem kell MSZP ők sem szimpatikusak, de rohadjon ki tőből ez a paraszt Orbán Viktor, aki a tegnapi igazával szögest ellentétben adja elő a mai igazát.
Aki ezek után támogatja őt, az válogathat a következő jelzők közül magára: lusta, buta, direkt vak/süket.

Mégegyszer: a videó lehet hogy orbitális faszság, de még mindig nem összehasonlítható Orbán hazugságaival. Azt is elismételném hogy számomra az MSZP sem szimpatikus, de Orbánt soha többé nem akarom ott látni:)
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 04. 14:41 | #11
Ez van akkor, ha a cirkusz mellett az "ország kenyerének" megsütését is a bohócokra bízzák. Azok pedig képesek belesütni még a saját ürüléküket is, hogy aztán jót röhögjenek azon, aki utána megeszi.
Előzmény: realista (7) 0 VÁLASZ
Tooni 2013. 03. 04. 14:31 | #10
Inkább a földet kínáld meg vele azzal a jó trágyával, mert az még terem utána, ellentétben azokkal a fejekkel.
Előzmény: Nas (8) +2 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2013. 03. 04. 14:28 | #9
1 perc néma csend azoknak az agyhalottaknak a tiszteletére, akik még képesek bevenni ezt a hányadékot.
+1 VÁLASZ
Nas
Nas 2013. 03. 04. 14:08 | #8
Apa, kezdődik (...illetve sajnos már elkezdődött). A választások miatt most egy évig - ha akarjuk, ha nem - hányingert keltő politikusok kakaskodását nézhetjük mindenhol...(miközben azon gondolkozunk, hogy mibe is kerülhet nekünk ez az egész). -,- Amikor eljutnak a plakátolásig, már ingerenciám lenne pártállástól függetlenül mindegyik fejét megkínálni egy talicska disznószarral.
+6 VÁLASZ
realista 2013. 03. 04. 14:08 | #7
Kenyeret és cirkuszt a népnek... ( ugy latszik a mi esetunkben a cirkusz is eleg? )
hawkeye
ben11 2013. 03. 04. 13:50 | #4
Írásban is ki akartam fejezni helyeslésem..:)
Előzmény: hawkeye (2) +1 VÁLASZ
DeeP® 2013. 03. 04. 13:50 | #3
Épp akartam én is írni hogy pont ők mondják.. :DD
Előzmény: hawkeye (2) +1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2013. 03. 04. 13:48 | #2

Az a szépséghiba, hogy egyáltalán elő mernek bújni, azok után, amit Magyarországgal műveltek.


+8 VÁLASZ
Opra 2013. 03. 04. 13:48 | #1
Ez egy hír? Komolyan?