KezdőlapÉletmódDivatIndia bemutatja a férfiaknak készült tűsarkú cipőt

India bemutatja a férfiaknak készült tűsarkú cipőt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A tűsarkú cipők nagyrésze ugyan kényelmetlen, a nők testtartását és kisugárzását mégis magas szinten növeli, ugyanakkor elegáns és szexi is, na de mi történik, ha ugyan ezt a darabot férfiak viselik?

India bemutatja a férfiaknak készült tűsarkú cipőt

Remélem ez nem egy „okos” válasz arra, hogy a nők egyre inkább férfiasan próbálnak öltözni és hajat nyíratni (ez ugyanis megfigyelhető). Nehéz feldolgozni, de a férfi tűsarkú egy megálmodott és megvalósított trend India szerte, noha nem kifejezetten erre a régióra gyártották (nyilván export cikk).

A divatnak élők kedvéért elmondanám, hogy igencsak drága ruhadarabról van szó, amit kimondottan az elit számára készítenek, és csakis megrendelés alapján, személyre szabottan, és 5000 dollárba kerül egy pár.

„A divatszakma nagyjai, mint a Gucci, Prada, Burberry, Jimmy Choo sokáig teljesen hétköznapi, lapos félcipőket, bakancsokat, sportcipőket árusítottak, de mi, Indiaiak nemet merünk mondani a berögzült divatdogmáknak, és bebizonyítjuk, hogy az erősebbik nem is viselhet tűsarkú cipőt!” – nyilatkozta  Ravi Bajaj, a megálmodók egyike.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet