Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sahinel 2012. 01. 05. 23:24 | #39
Liverpool Anglia. Kerítéseket gyártunk sokszor más országoknak is, és az most olimpiára is dolgozunk. Szeretik ha jól dolgozol, és a munkalégkör is igen jó. Itt 90% angol. Ahol külföldiek vannak ott nem ennyire jó dolgozni. Úgy jöttem ki hogy nem igazán beszéltem és mindegy milyen munka csak megéljek belőle, és jól érezzem magam. Itt ügynökségekhez jelentkezel, és végzetséged tapasztalatod alapján keresnek céget, vagy akivel kapcsolatban állnak kiközvetítenek. Ezért nem nézik hány éves, milyen nemű vagy. Mivel ha gáz van bejelented és másnap már más tud helyeden dolgozni nincs kimaradás. Ha akarsz dolgozni olyan nincs hogy nem tudsz. Persze szeretik ha beszél valaki akkor egyre jobb munkalehetőségek vannak. Minél több a kereseted annál többet adózol, de nem igazán fog érdekelni akkora pénznél.

Valsz itt is vannak összefonódások, de ha az embereknek nem tetszik valami akkor az gáz és ez miatt meg is próbálják őket jól ellátni szórakozással, pénzel, hogy azt a gazdaságba visszaöljék. Szeretnek is bulizni mégha meg is érzik a vállságot, ez itt más. A kormány meg olyan amilyen, de tényleg teszik a dolgukat ahogy látom. És rendesen hallod az ellenzéket, civilek véleményét. De a rendőrség sem állami hanem itt egy cég mint a Tesco. És nem mindegy nekik mit gondolnak róluk az emberek. Lusta egy nép sokszor, de higgadtan észérveket követnek ha üzletet vezetnek ezt sokszor tapasztaltam. Mindegy hogy visszaugattál, tépsz minden szünetben a tiltás ellenére is, de ha jól dolgozol megtartanak mert a cégnek előnye származik a jó munkaerőből. Ezért jó a rota az ügynökségeknél ha a cég nem akarja felvenni akkor van esélyed megmutatni a képességeid, csapatmunkád. Szerződéssel 40óra felett 1.5x-ös fizu, meg szombaton, vasárnap, bankholdiday(bizonyos ünnepek) 2x-es fizu. Sávosan fizetsz, tehát amíg nem keresel meg kb 7000 fontot, addig nem adózol, stb.

Nem mondom hogy a legjobb, de én angolul tudtam valamennyire ezért választottam és még közel is van relatíve:D
Japán vagy kína lenne durva még lehet kinézek majd. Kínai nagy városok, és van egy pár iszonyat durván néznek ki. Mintha csak japánt látnám.

http://www.youtube.com/watch?v=ij5Ve4LEX0w
bungle
bungle 2012. 01. 05. 15:03 | #38
A bóvli nem Bolívia
Hanem a bóvli Magyarország
www.youtube.com/watch?v=JSPlzAPsqqM
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 01. 05. 12:44 | #37
Tényleg gyenge. De ez sokkal jobb:
http://www.youtube.com/watch?v=03DfxKeKczE
Előzmény: Koxy (36) -1 VÁLASZ
Koxy 2012. 01. 05. 10:06 | #36
Ez a videó elég gyenge...
-1 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 01. 05. 06:48 | #35
Melyik országban élsz? Mit dolgozol? (Ha egy napon én is követném a példádat, akkor jó tudni, hol kezdjem.)

Hatalmas baj van a szavazópolgárok fejében itthon. A pártok is ezt a rossz felfogást követik, hisz a "politikai piacon" erre van igény. Egy ilyen helyzetben lévő országban a 4 évenkénti választás is egyenlő a halállal. Mert csak ostoba kapkodást eredményez, mivel "az istenadta nép" ennyi idő alatt akar csodába illő eredményeket.
Másrészt nem tudom hogy működik ez külföldön (gyanítom hasonlóan), de a főbb politikai pártok nálunk nagyon keményen privát gazdasági érdekeket szolgálnak elsősorban.
10-20 év csak akkor lesz elég az ország talpra állításához, ha itt egy k**va nagy fordulat történne, az emberek felfogásában is.



Előzmény: sahinel (31) 0 VÁLASZ
isshu 2012. 01. 04. 23:15 | #34
De ha már működik valami, azt miért kell szétszedni? :/
Előzmény: matyi91 (7) 0 VÁLASZ
FrostiX 2012. 01. 04. 21:50 | #33
Hát nem álltam le vitázni semmi mellett, innentől kezdve a saját pályám hazai pálya.

Viszont ha úgy gondolod ezzel a hozzászólásoddal sikerült bármit elérned, az azt jelenti hogy mégiscsak lesüllyedtem, ám itt mégis te nyertél :)
Előzmény: Gyuszka (32) 0 VÁLASZ
Gyuszka 2012. 01. 04. 19:29 | #32
Ahogy látom hazai pályára tévedtél...
Előzmény: FrostiX (30) 0 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 04. 19:18 | #31
Hehe a bankok tehetnek arról hogy manapság már inkább menekítenék ki a tőkét nemhogy befektetnének magyarországra. A forint a kormáyn két bejelentésére miért is zuhant durván mélyre? Ja hogy ezek voltak csak az első botlások?
Az IMF hitel kamatait nézd már meg ami alapjában le volt vajazva. Aztán majd nézd meg most mennyit kell nekik fizetni mert a retardált kormány játszadozott velük. Veled mi történne ha egyszercsak bejelented nem fizetsz adót? Ja gondolom szeretett vezéred megsímogatná a buksid és azt mondaná semmi gond...

A gáz ha behullik a dollár, euro akkor gyorsan kell majd váltaniuk hogy ne húzzák el. Na ekkor lessz az hogy a hazánkat lefogják szarni és ők mennek tovább és egymást segítik. Szarból várat? szerinted miért emlegetik az oroszokat? Kell piac üzletelni de már senki sem áll velük szóba ezért mondtam szerintem Kína lessz a köv ha az oroszok szarnak ránk.

Egy kicsit nézz szét ázsiai piacokon, országokban. Itt európában nehezebben lépnek meg dolgokat mint kinn, ezért ott sokszor jobban reagálnak ilyesmire. Ezért nem lehet majd elhúzni mert elhúznak.

Egyébként nekem mindegy én kinn élek már rég és nem is akarok hazamenni meghagyom neked ezt az örömet, és boldogságot. Itt is érzem a válságot, de sokkal rugalmasabban, gyorsabban reagál szinte havona a kormány a kialakult helyzetekre. + a bankoknak be kell segíteniük mert nekik is érdekük, és teszik is. Ha neked az otthoni faszverés tetszik meg sértődőset játszás, cigányok, zsidók, és mindenki szidása rajtunk kívül, akkor gondolom mindent elfogadsz. Itt sem vagyok milliomos, de a Karácsonyom, szilveszterem rég nem volt ilyen jó. És még egy hónapos szabi hazautazással ünnepekkel is kijött azért. Igen minimálbéren dolgozok de az új törvény miatt 10 hét után fel kell venniük október után tehát szerződést is most kapom. Rendesebben bánnak velem itt külföldiként mint otthon. Ha ez változik majd talán hazavágyok, de addig mint lentebb írták 10-20 év amit írtam valsz nagyon kevés.

Az új törvény is érdekes. 10 hét munka után ha jó munkás vagy a cég megtart. Ha nem vagy jó jön másik ügynökségi munkás addig míg úgy nem látják megéri felvenni. Ezzel rendesen járatják az embereket, és több lehetőség van munkáhozjutni, megmutatni mit is tudsz. Ez is növelni fogja a termelékenységet szerintem.

Látod nem a szidnak senkit, hanem megoldásokat keresnek hogy lehet több munkahelyet teremteni, gazdaságot élénkíteni, stb. És érdekesen az újságokban ha politikai dolog van akkor több eltérő véleményt is közölnek nem csak eggyoldalú a média. Mégis működik.

Kicsit gyere ki a barlangból, és nézz szét városokban, más országokban hogy is van az hogy problémamegoldás. Az nem azzal kezdődik hogy megkeresem a bűnöst, és arra mutogatok.
Előzmény: Ignotus (26) 0 VÁLASZ
FrostiX 2012. 01. 04. 19:01 | #30
Öööö...
Tőle mennyi is tellett? Milyen érveket láttál ott?

Mi mellett is kellene érvelnem?
Kezdjek el én is zsidózni? Esetleg cigányozni? Hülye Orbán, hülye Gyurcsány? Hülye Fidesz, hülye MSZP?
Melyikkel kezdjek? Csak szólj és indítok is vele :)

Igazából tényleg elnézést kérek, nem is tudom mit képzeltem magamról... hozzászólást írok egy ilyen videó alá "büdös zsidók", "mocskos cigányok", "kurva Orbán", "Gyurcsány takarodj" vagy valamilyen hasonló, ahogy te említetted "érv" felvonultatása nélküll... bocsánat, remélem még emberszámba vehető vagyok így is...

Bár látom te vagy az intellektuális magaslaton, ilyen tabula rasakkal dobálózol... asszem én itt labdába sem rúghatok, tényleg nem tudom mit gondoltam... bocsánat mégegyszer... térden állva esedezek könyörületért.

/Miért is nem érvelek:
"Ne vitatkozz hülyékkel, mert akkor le kell süllyedned a szintjükre, ami neked ismertetlen terep, nekik meg hazai pálya!"/
Előzmény: hawkeye (29) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2012. 01. 04. 18:26 | #29
Ez aztán a riposzt!

Ennyi telik tőled?

Fikázni a másikat?

Érvek helyett gúnyolódni?

Na, mindegy. Ignotusnak valahol igaza van, de én azért hozzátenném, hogy a FIDESZ-nek el kellett volna dönteni, hogy tabula rasa-t csinál, vagy ha nem, akkor kár volt a "fülkeforradalomért".
Előzmény: FrostiX (28) 0 VÁLASZ
FrostiX 2012. 01. 04. 17:01 | #28
Viszont az emberiség nagy szerencséjére vannak hozzád hasonló kiolthatatlan fényforrások akik mutatják az utat ugye? :)

Oh vezess minket és oszd meg velünk bölcseleteidet, oh nagy és becses Ignotus!

Előzmény: Ignotus (26) 0 VÁLASZ
izébigyó 2012. 01. 04. 15:09 | #27
320 forint fölött járt az euró
Sosem volt ilyen gyenge a forint, az államcsőd kockázata csúcson, esik a tőzsde, megugrottak a kötvényhozamok
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/04/soha_nem_volt_meg_ilyen_gyenge_a_forint/

És ezek ma még a jó hírek voltak...
Ignotus 2012. 01. 04. 15:06 | #26

| 2012. 01. 03. kedd, 22:44

"De szerintem ők ugyanúgy fel sem fogták mi történt az elmúlt 2 évben. "

Sahinel fiam, te olyan primitíven sötét vagy, hogy az már szinte fáj. Egy negro szerintem világítana a szádban.... Pont te vagy az, aki nem lát a szemétől, s nem fog fel semmit. Persze, mit csodálkozom, a ferengik ilyenek...


De azok se különbek, akik az Operánál tüntetnek, ahelyett, hogy a bankokat szednék darabokra...

Elgondolkodtatok már azon, hogy mennyire elvált egymástól a két (régen) összetartozó fogalom, a munka meg a pénz?

Felfogjátok, hogy kik teszik zsebre a munkátok hasznát?

Nézzétek meg, Olaszországot, meg Görögországot már ferengi bankárok vezetik!

Mit gondoltok, miért acsarog az egész nemzetközi pénzvilág Magyarországra?

Mert attól félnek, más is követni fogja a példánkat....

Előzmény: sahinel (10) +1 VÁLASZ
izébigyó 2012. 01. 04. 12:24 | #25
"Hát ez azért elég súlyos. Kicenzúrázta az MTV a cenzúrázott híradót, amit csináltunk. Leszedették a szolgáltatóval a netről, az alábbi fenyítő méllel. A YouTubeon még mondjuk fenn van a videó, de attól tartok, nem sokáig" - írta Facebook-oldalán a levél mellett a Kétfarkú Kutya Párt. "Na szóval, baszódjatok meg a cenzúrátokkal, MTV! Mi ez bazmeg, középkor?"
Előzmény: izébigyó (24) 0 VÁLASZ
izébigyó 2012. 01. 04. 12:22 | #24
Letiltatta a meghekkelt híradós oldalt az MTVA
http://hvg.hu/kultura/20120103_mtva_hirados_oldal
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 01. 04. 10:32 | #23
Egyébként a mentelmi jogra csak is jogi szempontból van szükség. Mivel egy egy politikust akár havonta is feljelentgethet valamely rosszakarója valamilyen mondvacsinált váddal. Ez rágalmazás, de az eljárás ideje alatt ez feleslegesen korlátozná a politikust a munkájában.
De maximum ennyinek kellene lenni az össz. funkciójának.
Előzmény: stero (22) 0 VÁLASZ
stero 2012. 01. 04. 09:54 | #22
"2. A szavazati jogot érettségihez és adózáshoz kell kötni.
4. Mentelmi jog drasztikus korlátozása."

Ezzel maximálisan egyet értek. Ne szavazzon olyan aki a legalapvetőbb dolgokkal sincs tisztában.
A mentelmi jogot meg egész egyszerűen nem értem .. mi a picsáért úszhatnak meg mindent a politikusok? .. Ez a legnagyobb röhej.
csaty 2012. 01. 04. 09:45 | #21
Hallottátok a végén ,hamarosan jon a poén péntek..........Az lesz ám a jó poén.
Azt hiszem , hamarosan a videó elérhetetlen lesz .
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 01. 04. 09:25 | #20
10-20 év? Muhaha! A jelenlegi rendszerrel és az emberek mostani felfogása mellett lehetetlen.

1. Választásokat 8-10 évente kéne tartani és nem 4 évente. 4 év csak kapkodásra, maszatolásra elég, de egy rendesen kidolgozott véghezvihető kormányprogramra nem elég. Figyeljétek meg 2013-ben a fidesz kormány villantani fog valami tuti kis hangulatjavító intézkedést, hogy 2014-re legyen mivel kampányolniuk. Ezért kell most a borzasztó megszorítás is, hogy legyen miből villantani.
2. A szavazati jogot érettségihez és adózáshoz kell kötni.
3. Képviselők egy év után legyenek visszahívhatók.
4. Mentelmi jog drasztikus korlátozása.
... stb. stb. Sorolhatnám napestig.



Előzmény: sahinel (10) 0 VÁLASZ
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2012. 01. 04. 08:53 | #19
Se a fidesz se a maszop nem a szívem csücske, de ez a videó elég gyengére sikeredett.
brandboy 2012. 01. 04. 06:37 | #18
Osztrák, francia, német, stb híradásokat nézel, közben OV nem akar seftelni az oroszokkel, és eközben feltalálja a spanyol viaszt.

Elvtársak, énekeljük el az Internazionálét !


Előzmény: sahinel (10) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 01. 04. 00:24 | #17
De tényleg az, kattints rá! :D
Előzmény: Tooni (16) 0 VÁLASZ
Tooni 2012. 01. 04. 00:00 | #16
:D ok, a mai napra tőlem jelképesen megkaptad a 20.000-t
Előzmény: bungle (14) 0 VÁLASZ
tyson000 2012. 01. 03. 23:57 | #15
Basszus Én esküszöm szerettem volna megérteni hogy mit zagyválsz itt össze de egy értelmes mondatot nem tudtam összerakni a betűidből.Na jó az elsőt azt értem.
A következő szavak jelentését magyarázd el légyszives:
hazi
felvarlol
kulohnbol
idem

Ha esetleg még van egy kis időd áruld már el melyik FAJ kihalását nem fogják sajnálni?
Csak mert ha esetleg a Magyarokra gondoltál az nem faj hanem egy Nemzet.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Faj
Előzmény: hou (9) +2 VÁLASZ
bungle
bungle 2012. 01. 03. 23:57 | #14
NSFW link.
Előzmény: sahinel (13) +1 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 03. 23:41 | #13
+1 VÁLASZ
sahinel 2012. 01. 03. 23:40 | #12
Írjátok be a keresőbe fidesz.com és láthatjátok mennyit változott az arculatuk:D Új médiamarketing?:DDD
bizkit_ 2012. 01. 03. 22:51 | #11
Szerintem rohadt szorakoztato :)) csak igy tovabb, csak elore!
sahinel 2012. 01. 03. 22:44 | #10
Nem tom mennyire nézitek az osztrák, francia, német, stb híradásokat, értekezéseket. Ez amit OV és bandája csinál hihetetlen gáz. 10-20 év kell majd hogy innen visszaküzdjük magunkat egy rendesebb helyre. A forint gyengülésénél még emlékeztek mit mondtak? Csak pár hónap és megoldódik, stb. Ja két és fél év alatt csak lentebb tudták vinni nem felfelé.
Az aki még mindíg védi remélem nem fog ugatni ha ezekután durván nagy szopás lessz otthon. Remélem akkor is röhögve, OV -t fogják isteníteni.

De szerintem ők ugyanúgy fel sem fogták mi történt az elmúlt 2 évben.

Az oroszokkal akar üzletelni? Hehe pont ő volt aki megszüntette a nagyrészét a régi üzleteknek amik velük voltak. A mezőgazdasági terményeket szinte mindent felvásároltak, stb. Azért akart torgyán repülőn szállítani gyümölcsöt délamerikába meg japánba ha jól emlékszem. Ez a gyükér most meg visszanyalná magát mikor Putyin rendesen rühelli pár lépése miatt? Üzlet az üzlet, de hogy nekünk jó lessz-e? Előbb gondolkozni kéne és akkor még ma is velük üzletelnénk....Feltalálta már megint a spanyolviaszt.... Nem tud már mit csinálni ezért keres egy nagy országot és elkezd nyalni. Gondolom kína lessz a másik ha az oroszok nem ok.
+2 VÁLASZ
hou 2012. 01. 03. 22:40 | #9
talan csak annyit, hogy a feri elbaszta. a viktor elbassza.Felvarlor "kulohnbol" atlag hozzaszolas szinten meg is erdemelJUK. ha NALUNK a ZSIDOzas, CIGOzas,OLAHozas es haddnemondjam viragzik, akkor mi a veresistenbudosfaszat akarunk mi ettol a kurvakibaszott vilagtol? ja. a magyarok versus nagyvilag
hazi kommentek alapjan:
"buzi" = dogoljon meg
zsido = dogoljon meg
olah = dogoljon meg
balos/idem
jobbos/idem
cigany....hohohoooo!!! = hat ne mar?
akkor mi a faszt akarunk a naygvilagtol??
56???
trianon???
hat gyerekek. ha a felfogas marad, ez a faj ki fog halni,es senki nem fogja sajnalni...
+2 VÁLASZ
Swordfish 2012. 01. 03. 21:46 | #8
Tudod azt szokták mondnani, hogy azzal foglalkoznak sokat az emberek, ami nem működik.
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni.
Előzmény: matyi91 (7) 0 VÁLASZ
matyi91 2012. 01. 03. 21:38 | #7
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
zizi 2012. 01. 03. 21:07 | #6
"Semmi nem történt a Kossuth téren!" XD
Swordfish 2012. 01. 03. 21:06 | #5
Tetü gyurcsánynak annyi joga van ott lenni, mint annak a másik tetü orbán nevezetűnek a tüntetőket meg az mszp-t kritizálni. Ez még csak egy enyhe bemelegítés volt, kicsit talán hitelten is. De fognak ezek a nyomorultak egymást taposva menekülni a népharag elől.
+1 VÁLASZ
Dawe 2012. 01. 03. 20:19 | #4
Orbán takarodj!!!44négy!!
+1 VÁLASZ
Tóth József 2012. 01. 03. 20:17 | #3
FAKE!!! :)))
Oci 2012. 01. 03. 20:14 | #2
Az élő kapcsolás nagyon durva a Kossuth téren. :)
meklén 2012. 01. 03. 20:14 | #1
Rohadt fidesz!!! Takarodjatok a bokába!!!