Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
sahinel 2011. 12. 03. 06:12 | #9
http://www.readwriteweb.com/archives/how_can_diaspora_help_us_in_a_facebook_and_google.php

android phones:Predicts 468 million will be sold in 2011

Tehát azért nem teljesen igaz. Az igaz hogy az összes googlemail user tehát telefonhasználók azzal az accal tudják használni de nem mind teszi még meg.

Google igen durván fejlődik, és az opensource miatt sokan kedvelik. Mivel összevont sokmindent lehet trösztellenes perek várhatóak, de így hogy diaspora és más programok használhatják ugyanúgy ezeket így ettől sem kell félnie. Ha így marad az sem gond mert többet fogom használni az tuti mert most szinte csak azt látok hírekben ami érdekel:D

Azért a konferenciabeszélgetéseknél vannak igen jó témák, és előadások amik miatt szerintem durván fejlődni fog. Főleg ha a chrome-ba beágyazzák a játékvezérlőket, és cloud gaming, stb irányítása megoldott lessz minden rendszeren amin chrome fut. Érdemes felvenni a google alapítókat is google+-on és figyelni miket írnak. Linus Torvaldson-t is jó olvasgatni:D
Előzmény: Errtu (8) 0 VÁLASZ
Errtu
Errtu 2011. 12. 03. 02:37 | #8
Egyrészt a FB lassan eláshatja magát. Kvízek, oklevelek, és nagyjából ennyi. (spam. kurva sok spam. elkurvult nagyon, amikor átjöttek az iwiw-ről a gyökerek)
Másrészt a megfelelő embereket, oldalakat kell követni, és rájössz: EZ az igazi közösségi oldal.
Harmadrészt meg ha a diaspora* kilép az alpha fázisból, akkor az lesz, lehet még nagy dobás.
Hogy miért?
Ennek kiderítése házi feladat! :)

Ja, amúgy a G+-nak nem volt nehéz ennyi usert összeszedni ilyen rövid idő alatt: végül is ha van Google acc.-od, akkor mondhatni G+ felhasználó is vagy.
Errtu
Errtu 2011. 12. 03. 02:29 | #7
sahinel 2011. 12. 02. 18:59 | #6
try google docs pack too and reader too where you can manage blog rss... all of it is optimized to mobile.
and analytic and addwords and new youtube design.
its integrated with 1 account . nice.

Weblapkészítés és minden ami eddig google 1 acc-al használható, és össze van rendesen kötve. Ha androidos telód van akkor meg még jobban ajánlott.

Csak keressetek valamit ami érdekel, és keressetek rá pár nagyobb névre. fotósok, csillagászok, kutatók amiket eddig néztem, és ezekben eddig verhetetlen. Sokkal jobb szerintem ez a része mint facebook. De mint mondták a google-nek volt ideje tanulmányozni más szolgáltatásokat.

Nem is úgy kell nézni mint facebook hanem inkább facebook tudományos, és más körökben. De ez még változhat attól függ mennyien fognak csatlakozni.

Egyébként 50+ millió felhasználó ilyen rövid idő alatt igen szép. Lehet megnézni facebook milyen ütemben fejlődött az elején.
Előzmény: sahinel (5) 0 VÁLASZ
sahinel 2011. 12. 02. 18:37 | #5
Attól függ mit akarsz csinálni. Ha az érdekel hogy gizike épp kivel kefél, stb akkor facebook jó. De ha felmész google+ -ra akkor tudományos, stb híreket fogsz leginkább olvasni.

Felvettem pár arcot a silicon walley-ből, a nasa-tól, google, és más IT cégektől, és tele van az oldalam érdekesnél érdekesebb tudományos hírekkel.

Attól függ kinek mire van igénye. Nemhiába a facebook alapítója is fenn van:D
Előzmény: Ryan (3) 0 VÁLASZ
DJ CSOTRY 2011. 12. 02. 16:35 | #4
Ja hogy csak be akartam jelentkezni 17 évesen a google+-ra:D

http://i.imgur.com/fELbG.jpg

hát így biztos h nem fogja használni senki:D
Ryan 2011. 12. 02. 15:24 | #3
a G+ viszonylag már régi dolog és még mindig kevés felhasználó használja rendszeresen, sőt még azoknak is elmegy a kedvük mivel rohadtul senki se használja. Még mindig a facebook a nyerő sok ember számára. Majd ha a facebookból "iwiw" lesz, na majd akkor lesz igény G+ra.
Montalvo 2011. 12. 02. 12:43 | #2
Én is fent vagyok és nagyon tetszik. Ez a körös dolog nagyon ötletes, jól lehet vele szeparálni a kapcsolatokat, meg a hangout is elég jó. Csak az a baj, hogy mindenki fb-on van, és mindenkinek jó is, ezért kénytelen vagyok én is inkább azt használni, hogy tartsam a kapcsolatot az emberekkel. Annak ellenére hogy mondjuk a google+ sokkal jobban kezelhető, és nem szarakodik a chat sem...
Remélem hogy azért lassan a google kreatívjai kitalálnak olyan dolgokat rá, amiért megéri majd mindenkinek áttérni plusra. :)
Fabian 2011. 12. 02. 11:07 | #1
http://i.imgur.com/bvFIE.jpg

Sajnos még nagyon gyerekcipőben jár szerintem. Én kivárásra játszok.
+1 VÁLASZ