Megkapjuk, ami jár: beszarás minden csatornán

Mindig azzal biztatjuk magunkat, hogy egy bizonyos szintnél nem lehet lejjebb. Mindig tévedünk.

Kedves Ördög Nóra! A haja rendben. Most már csak a névmásokon kellene dolgozni csöppet, és megtanulni, a keservit neki, hogy például a csapat esetében nem aki a vonatkozó névmás, hanem amely. Nem olyan bonyolult ez, az ember hozzávetőleg már az általános iskolában átesik a nehezén, Gizi néni felelteti, hogy na, Nóri lányom, miként is van azokkal a névmásokkal, és akkor a kis Nóri elsorolja, hogy mikor aki, ami, amely, hogy aztán kétmillió ember előtt is hasonlóképpen mondja.

És most álljunk fel, feszes vigyázz!, egy pisszenést sem akarok hallani. Kivesézés gyanánt gyűltünk mink most egybe.

Pro primo először: az X-Faktor továbbra is zsír, tele tehetséggel, emócióval, Nóri ügyesen beszél, leszámítva a névmásokat, ilyen műsorokért érdemes hazaérni szombat este fél nyolcra. Pro primo másodszor: ezzel a műsorral legföljebb Fekete Pákó versenyezhet, aki a Frizbi felvételén konkrétan fingott, majd beszart. És ezt nem lehet szebben/máshogy mondani: fingott, majd beszart. Pro Primo harmadszor: a ValóVilágban már megint gondolkodni próbáltak, ebből fakadóan Cristofel, aki vendégként abszolvált felejthetetlen performanszot a villában, a következőket mondta Attilának: „Szarok a pofádra. (…) Szar vagy.”

Sok a szar mostanában. Mindenki meghülyült – ezt lehetne írni, ha azon a tájékon bárki is normális volna. De nem az. Például az Összeesküvőkben – Pro primo negyedszer – valaki belerejszolt a tenyerébe, aztán az anyagot rákente a kilincsre. Igaz, ez nem most volt, de legalább ragadt. Ellenben Fekete Pákó kétségkívül médiatörténeti bravúrt hajtott végre a pöpec becsokizással; ezt, lássuk be, szinte lehetetlen felülmúlni, a topcsatorna is csak A hortobágyi zsidók című tréfa promotálásával próbálta ellenpontozni, továbbá Havas bácsival, aki kétségkívül markáns ellenfele Fekete Pákónak, kvázi: ugyanaz a szint, csak éppen vészesen le van maradva azzal, hogy nem fingott, egyúttal szart be a Heti Hetes felvételén.

Kérdezik most, mi jöhet még. Nagyjából az lesz, hogy Szilo bundás kenyérbe ejakulál, Cicciolina pedig az asztalra hányik; a rémült Hajdú Péter alig tudja majd fedezni az Armani-öltönyét. Szegény Gesztesi Károly: azzal a skizofréniából fakadó álhírrel, amely szerint ismét összebonyolódna Liptai Claudiával, ez idő tájt nem sokra megy. De nem baj, majd máskor észnél lesz, és a show felvétele alatt belepisál a vendégeknek fenntartott bögrébe. Az lesz ám az igazi breaking, majd' beszarnak a nézők, akárki meglássa.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.