Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Shady17 2011. 07. 13. 00:14 | #71
valami olcsó tesco s gyármány
unumunu 2011. 07. 12. 12:20 | #70
Miért vetted ennyire komolyan?...
ha valaki egy kommentemre ennyi időt és kreativitást fordít már barátomnak mondom... :)

amúgy meg itt a bizonyíték arra, hogy a föld lapos és lehet az élén járni :P
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=18760
Előzmény: Porcelanbaba (69) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 07. 02. 13:39 | #69
Megértő? :) Ó kedves, te feltételeztél valamit valakikről, akikről lövésed sincs. Méghozzá negatív dolgot.
Ha a középkorban lennénk, te lennél a buta, aki megöl engem, mert azt állítom a Föld nem lapos. Aztán meg bebizonyítják, hogy az, és nézel bután. :)
Előzmény: unumunu (67) 0 VÁLASZ
isshu 2011. 07. 01. 23:42 | #68
Csak egy ismeretlen időjárási jelenség amit még nem tudunk megmagyarázni :D
unumunu 2011. 07. 01. 21:55 | #67
Ó Porcelánbaba, igyekeztem kedves megértő hangnemben írni. :) (törékeny aranyszívűeknek)
a valóságot :P

u.i.: nincs családom, azért klónoztak, hogy az embereket megfigyelve támogassam őket a reális természetes gondolkodás visszaállításában. :)
Előzmény: Porcelanbaba (66) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 07. 01. 20:35 | #66
Már vártam mikor kommenttel valaki szkeptikus, de hogy valaki ekkora paraszt legyen az, azt nem gondoltam volna. :D
1. ne magadból indulj ki alapon ne a saját családodból indulj ki ;)
2. szerinted én nem találkoztam még nagynénimmel? :D
érdekes családod lehet :D
Előzmény: unumunu (65) 0 VÁLASZ
unumunu 2011. 07. 01. 19:30 | #65
:D kedves kis sztori :)
De, nem lehet, hogy így volt?:
PART1: apukád fáradt volt már sokat dolgozott és leharcolta magát a túlórában. Keveset evett és talált 2 üveg sört a garázsban. Lelki szemeivel látta, hogyha ezt látná a hites felesége, akkor nem venné jó szívvel. Be is indult azonnal, de véletlenül visszatántorodott, beszólt az ajtón és érte jött a kedvese, addigra lement a hold is Almáskamarás irányába.
PART2: nagynénéd kiment az erkélyre. Meglátott zuhanás közben egy nagy sárgarépát, amit a felső szomszéd erkélyéről lerúgott a macska.
Mivel nagynénéd nagyon gyors, csak annyit látott, hogy lebeg. Bement, szólt a férjének, hogy hfroiuhafighfijgahfoagaoid. A férje nem értette, gondolta, nem lehet érteni olyan gyorsan beszél, mondta is hangosan: "Ezt nem hiszem el.", majd a fejéhez kapott. Persze édesanyád előtt ezt így mesélte, mert a nők értik, amit egymás közt beszélnek, (pláne, ha együtt nőttek fel) így eljutott hozzád is a történet. A répa leesett, pattant kettőt az aszfalton, majd begurult az útszéli fasorba. Két gyerek épp ott tolta a dömpert, összenéztek, kiér oda hamarabb... megpiszkálták egy bottal, hogy játék-e...de nem. De találtak mellette egy 50 fillérest és elmentek venni műanyag üvegcséből szopogatható citromízű port. (Miközben a fák mögött oszladozó felhőzet volt és naplemente)
Előzmény: Porcelanbaba (64) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 07. 01. 15:13 | #64
Egyefene :D
Part II.
Kis bevezető: édesanyámnak van egy lánytestvére, édesapámnak meg egy fiútestvére, apa elvette anyát, öccse meg anya testvérét :D A történet szereplői most nem a szüleim, hanem testvéreik (akik így nagynéni és nagybácsi címet viselnek).
Mezőkovácsházán laktak, egy tömbházban, egy nap az erkélyen volt kint nagynénim, mikor meglátott egy hosszúkás narancsszínű lebegő azonosítatlan repülő tárgyat (imádom ezt használni), szólt is nagybácsimnak, hogy jöjjön mert ilyet még nem látott, meg ezt nézze meg, ez egy UFO, na de mondhatta neki, ő ezt nem hiszi el. Nem is nézte meg, mert az szerinte nem az, hiába bizonygatta neki a nagynénim, hogy de ott van, hát jöjjön már nézze meg. Egyszóval ő a tipikus szkeptikus, aki inkább nem nézi meg, hogy nyugodtan mondogathassa, hogy látod, akkor se léteznek/akkor se volt ott, stb. Azt az izét nem csak ő látta, egy idő után leszállt(?)/leereszkedett és eltűnt egy fás részen, mások is látták, voltak akik el is mentek oda megkeresni. De nem találtak semmit, vagy legalábbis nem volt ilyenről hír. (Vagy jöttek a MIB-esek :D) Hogy mikor volt azt nem tudom, kb. szintén a '90-esek évek körül lehetett, mert akkor már ott laktak.
Előzmény: unumunu (61) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 07. 01. 15:09 | #63
Hát no, szeretem a hatásvadászatot :D
Előzmény: Mr.T. (62) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 07. 01. 14:06 | #62
Nem bántásból mondom, de én itt elröhögtem magam xD
"... majd hang nélkül kilőtt Almáskamarás irányába."
Előzmény: Porcelanbaba (60) 0 VÁLASZ
unumunu 2011. 07. 01. 14:03 | #61
léccilécci :)
Előzmény: Porcelanbaba (60) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 07. 01. 13:42 | #60
Nem akartam leírni, de csak leírom! :D
Szóval családunk UFO-s élménye part I.:
Helyszín: gigantikus metropolisz, ismertebb nevén Kunágota, előre leszögezem autó nem sok, utcán lámpafény nem számottevő, egyszóval kis falucska, ahol este lévén mindenki a házikójában punnyadt.
Én még kb. 1 éves körül voltam (szóval '91 körül esett meg ez velünk), tél volt, apa a kazánnal bíbelődött (tán szenet rakott bele és a garázsban volt a kazán) dolgozik, dolgozik és egyszer azt érezte, hogy valaki figyeli. Egy kis ablak volt mögötte, megfordult és egy nagy fényes gömb alakú azonosítatlan repülő tárgyat látott. Nem egy ijedős ember, inkább abba a táborba tartozik, akik afféle félelemmel vegyes csodálattal csekkolják az ilyen dolgokat a filmekben (meg tudjátok vannak azok akik elrohannak sikítva, ill. az őrültek akik örülnek mint majom a farkának), szóval ő szólt anyának, hogy ezt nézd meg és mi lehet ez, bátyáim nem tudom látták-e (ez most nem jut eszembe), de idősebbik is csak max. 6 lehetett ekkor. Az az izé ott lebegett, nem volt hangja, viszont anya, aki mezítláb jött ki az utcára, nem fázott, míg az a valami ott volt, pedig tél volt. Keresztanyámék mellettünk laktak, nekik is szóltak szüleim, és az az UFO-szerűség szépen megvárta, míg ők is kijönnek és megnézik, majd hang nélkül kilőtt Almáskamarás irányába. El lehet hinni, ill. nem, mindenesetre, nem gömbvillám volt, nem is meteorológiai léggömb (:D) és nem is repülő (ja kb. háztető magasságban volt, szóval alacsonyan), egy szó mint száz az UFO kifejezés tökéletesen illett rá. :) Ki tudja mi volt az. Szüleim nem hippik, nem is bolondok, szóval józan eszű, egyszerű emberek, akik azt mondták el, amit a saját két szemükkel láttak és amit tapasztaltak.
Van egy másik történetem is, az meg még hihetőbb, mert jóval több szemtanú volt, na majd máskor!
+2 VÁLASZ
Findzs 2011. 07. 01. 11:41 | #59
egy történetet én is tudok:
anyósom és az élettársa pár évvel ezelőtt látott/tapasztal nyáron tiszta időben éjfél után nem sokkal egy nagyon fényes kékes fényt ami a sötétítőn keresztül nappali világosságot csinált a szobába és olyan volt mintha közvetlen az ablak mellett ment volna el néma csendben
tudni kell, hogy két józan életű emberről van szó és egy kis település utolsó házában laknak mellettük csak egy jókora üres földterület van, mély árkokkal, kis patakkal tehát autóreflektor vagy ilyesmi kizárt
és hetekig nem akarták még nekünk se elmondani mert tartottak tőle hogy kinevetjük őket

én azt gondolom gömbvillám volt
ha az ember belegondol szinte mindenkinek volt már személyesen vagy közvetlenül rokon által tapasztalt megmagyarázhatatlan érzékelése, és ez nem lehet véletlen
tele van a világ megmagyarázhatatlan dolgokkal és lehet még furcsábbakkal is mint az ufók


Bubba 2011. 07. 01. 10:09 | #58
Nem teljesen értek egyet veled, gondolj csak bele, hogy pár száz évvel ezelőtt mit érzékeltek volna egy föl közelében elhaladó aszteroidából?? Pedig az még közel is lett volna. (csillagászati léptékkel)
A technika pedig folyamatosan fejlődik, mikor is találták fel az elektromosságot? A 18. században!!!!! azóta szinte minden árammal működik. A mostani telefonom többet tud mint az első pc-m minden tekintetben!!! És eltelt 15-20 év a kettő között!!! Mindég lesznek technikai áttörések, ami új lehetőségeket fognak biztosítani, hacsak ki nem nyírjuk magunkat idő előtt!!!
Másrészről, a jelenlegi tudásunk alapján milyen borzalmasan nagy hajtóműre van szükség, hogy kijussunk az űrbe, ha ezt egy esetleges idegen civilizáció egy kisebb méretű csészealjjal meg tudja valósítani (csak tételezzük fel hogy van igazságalapja az ufótörténeteknek), akkor azt hiszem nyugodtan feltehetjük azt is ,hogy sokkal fejlettebbek, és erősebbek nálunk, tehát ha nem békés szándékkal jönnek akkor lenne mitől félnünk. A nagyobb technikai fejlettség mindég magában hordozza a nagyobb pusztítás lehetőségét.
Gyerekkoromban kvázi megrögzött "UFO hívő" voltam, de be kellett látnom, hogy ha van is valami odakint, rettenetesen megszűrik, eltüntetik az elérhető információt.
Azt hogy vannak-e nem TUDOM, de várom hog kiderüljön!
Előzmény: reactore (34) 0 VÁLASZ
Lee77 2011. 06. 30. 23:59 | #57
Én elhiszem! Bizony, most értek ide az UFO-k, tök jó!
dulviczki 2011. 06. 30. 13:42 | #56
Repülőkön akármilyen legyen is az helikopter vagy utasszállító 4 (leszállásnál /felszállásnál a leszállófények) egy az alján ami pirosan villog egy a balszárny végén pirosan világít egy a jobb szárny végén ami zölden világít egy pedig a farok tövében a törzs végén ami fehéren villog. :) remélem tudtam segíteni . :)


Előzmény: Bubulunka (54) 0 VÁLASZ
Cableguy 2011. 06. 30. 06:39 | #55
meteorológiai léggömb
Bubulunka 2011. 06. 29. 22:32 | #54
Hmm. Ez érdekes, kísértetiesen hasonlít az én egyik gyerekkori emlékemhez. Elég kicsi voltam, amikor történt, szóval be lehetne tudni a gyermekek élénk fantáziájának, de azért eléggé józan gondolkodású embernek tartom magam ahhoz, h úgy véljem, ha közel 18 év távlatából megmaradt az emlék, akkor valós lehet XD
Szóval én Vecsésre mentem nagymamám rokonaihoz, ott vendégeskedtem, és sokáig nem feküdtünk le gyerekek mert elkezdett elleni az egyik anyamalac, így a felnőttek oda mentek ki segíteni. Én felmentem az emeletre, h elmenjek mosdóba, de ahogy a nappali ablakán (terasz van ott, szóval a teraszablakon (nem tom már h nyitva volt-e vagy csukva))kinéztem, és ott volt egy lebegő valami, eléggé magasan, narancs és piros színben, és aljább ha jól emlékszem fehér villogók is voltak, szépen mint a gyöngy. Földbe gyökerezett lábbal néztem, h mi a fene az, arra is emlékszem h a tarkómon felállt a szőr... Viszont annyira nem volt magasan h műhold legyen...
Én eddig azon a véleményen voltam h biztos a diszkóból kiszűrődő fény volt az... de lehetett az? (mint a Batman embléma:P)

Mindenesetre tök ijesztő volt, és én annyira megijedtem akkor...le is futottam XD ja, és frankón ellipszis alakja volt, meg minden.

(de hála égnek most jól beparáztam ...:(( )
Előzmény: elacka (42) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 06. 29. 16:31 | #53
Nem ilyen volt :) Amúgy lehet, odaát már bekebelezték Amerikát, majd nézem a Tényeket :D
Előzmény: Tooni (52) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 06. 29. 15:19 | #52
Ha nem repülő, akkor az UFO kacsintgatott rád ;)
Éjszakai felvétel repülőről, bő lére eresztett zoommal: http://www.youtube.com/watch?v=GXtJUmPAc-o
összehasonlításképp. Nem éppen 3 mp a villogásának az ideje, rövidebb.
Előzmény: Porcelanbaba (51) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 06. 29. 15:08 | #51
Igen, kb. 3 mp-enként. Igen-igen azért nem is tudom, hogy mi lehetett ez :) Meg ha ilyen közel lett volna egy repülő, annak azért vmi hangját lehetett volna hallani.
Előzmény: Tooni (50) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 06. 29. 13:43 | #50
A fehér szín villogott? A repülőkön van még piros és zöld helyzetjelző fény is.
Előzmény: Porcelanbaba (48) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 06. 29. 12:24 | #48
Mi lehetett tegnap, én is láttam egy fura objektumot :D Nagyon fényes volt, fehér fényű és nagyobb mint amik a műholdak szoktak lenni, és azoknál lassabban ment és villogott, na szóval összefoglalva, mint egy műhold, de közelebb volt, nagyobb, fényesebb és lassabb :) Elég sok időt töltöttem máskor nyári estéken kint a szabadban, szóval tudom milyen egy repülő, műhold vagy űrállomás (még akár ez is lehetett, de a múltkori holdfogyatkozásnál láttam a nemzetközi űrállomást, amellett, hogy kisebb volt, elég gyorsan átszelte az eget). Tippek? Csak érdekelne, hogy mi volt :) (Szóval nem azt mondom, hogy idegen űrhajó volt :))
elacka 2011. 06. 29. 11:31 | #47
Igaz, nem biztos hogy "hús-vér" lények, lehet bármilyen létforma, lehet hogy nanoméretűek, lehet hogy hozzánk képest gigásziak. miért kell arra gondolni, hogy akkorák mint mi.
DE az is lehet, hogy az egész galaxisunk egy nyakörvön van, egy 6lábú 8karú 5fejű lényen.
Előzmény: C1MH (45) 0 VÁLASZ
elacka 2011. 06. 29. 11:28 | #46
én is gondoltam a lemenő napra, de sok műholdat láttam, volt hogy fényes nappal, meg este ilyen tájt is, de az nem vert vissza ilyen fényt. sőt mint mondtam elég erős fénye volt, úgy értem nagynak tünt, egy sarkcsillaghoz képest is.
Persze lehet műhód is.
Hogy mozgott, kb 5 mp-ig láttam, de őszinte leszek, nem emlékszem hogy mozgott-e, úgy rémlik hogy igen, de el voltam foglalva a színével és nemtudom. egész este ezen gondolkodtam. meg azóta is itt jár a fejembe az a színes pont.
De gy biztos, ha földönkivüli szerkezet volt, akkor elkezdődött!
Na mindegy, a tény: láttam olyat amire csak magyarázatok vannak, de nincs bebizonyított tény!
Előzmény: Tooni (43) 0 VÁLASZ
C1MH 2011. 06. 29. 11:25 | #45
Hát én mindennél jobban reménykedem abban, hogy nem mi vagyunk a legfejlettebbek az univerzumban, mert ha tényleg mi lennénk akkor jajjj a világegyetemnek ...

Mellesleg idegen életformák 100%, hogy léteznek, csak nem biztos, hogy abban a formában ahogy mi azt elképzeltük.
Előzmény: suna182 (41) 0 VÁLASZ
reactore 2011. 06. 29. 09:59 | #44
megeshet hogy neked van igazad de a katonai gondolkodás és a józan ész mégiscsak abban van hogy a legrosszabb eshetőséggel kell számolni arra kell készülni szóval a mi van ha van máshol is élet a jó kérdés
Előzmény: suna182 (41) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 06. 29. 08:12 | #43
Mivel 23 óra körül történt az eset, igen, lehetséges, hogy műhold verjen vissza ilyen fényt - mert abban az időben odafent még nem "nyugodott le" a Nap, és az általad említett narancs-piros árnyalat ugye erre jellemző. Ugyanígy a lassú elhalványodás is.
Azt mondod, nem tudod megállapítani, hogy mozgott-e? Mert olyan hamar eltűnt, hogy nem volt mihez viszonyítsd?
Előzmény: elacka (42) 0 VÁLASZ
elacka 2011. 06. 29. 07:56 | #42
Hát gyerekek ezt muszáj megosztanom:

Tegnap este nekem kellett anyós elé kimennem a buszmegállóba, 23óra körül. visszafele tartva nemisdtudom miért, de spk. észak irányába figyeltem az égre, és olyan volt mint egy csillag, nemtudom hogy mozgott-e vagy sem, de narancssárgás-pirosas fénye volt, és erősebben világított mint a sarkcsillag. Anyósnak szólok hogy figyuzzon, de mire visszább sétált (mivel ő nem állt meg) elhalványodott és eltűnt. hogy azért mert velhős idő révén eltakarta egy felhő, vagy mert kilépett a légkörből ezt nem mondom meg, mivel nemtudom. Nem mondom, hogy idegen létformát véltem látni, az biztos hogy nem földi-mezei repülő volt, mert nem villogott, esetleg lehetséges-e hogy egy műhold valamiért ilyen fényt verjen vissza? utána láttam a déli félteken egy műholdat de az sima csilagnak látszott és úgy "úszott" ahogy az szokott.
Ja és utána anyós meg a nejem is azt mondta hogy csak káprázik a szemem.
NEM TUDOM MI LEHETETT, DE AZ BIZTOS, HOGY OTT VOLT! nincs videó, csak amit leírtam, de ez nem fake. LÁTTAM!

Visszatérve a beszélgetéseitekre. Nem tudhatjuk milyen felépítésű-alakú stb. lehet egy földönkívüli. mert miért ne létezne?! Az ember természete eredendően bűnös. Nincs jó ember, mert mindenkiben van gonoszság, vagy akármilyen negatív (a mai nézetek szerint!) érzelmek.
Na egyszóval, ha mi emberekből indulunk ki, akkor ha idejön egy idegen, akkor először tanulmányoz, majd ha úgy látja van hasznos alapanyagunk, vagy bármi ami hasznos számára, és erősebb nálunk( MERT nem lehet kijelenteni, hogyha ide eljutott mi meg oda nem, akkor erősebb is. de még az sem biztos hogy fejlettebb, lehet hogy mindenben alulmaradnak nálunk, csak valami olyat találtak-fedeztek fel amivel ide jutottak, pl. egy eszköz, ami belső magja nagy gravitációval bír, a burka meg felfoghatatlan kicsivel(mert attól h mi nem tudjuk létrehozni, más lehet hogy igen) igy eljutnak nagy távolságra kis idővel), akkor leigáz minket. nem számít semmi, eltipornak vagy rabszolgasorsba fognak. Mondjuk most is rabszolgasorsban vagyunk. ááá.... lehet itt vannak ;)
Ha egy olyan létforma talál meg bennünket, amelyik túljutott minden önzésen, és nyersanyag nélkül is képes bármit megtenne, akkor csak a fajtájukra jellemző vonások határozzák meg, hogy segít minket, vagy leigáz.
Ja és szerintem ha itt vannak akkor először csak figyelnek, elemeznek minket. Azt lehet hogy hanyatt homlok menekülnek, mert még egy ilyen elcseszett lény mint az ember, csak ragályos, és megfertőzné őket is.
Amúgy is szerintem a "földi vezetőség" több mindent tud, mint mi azt elképzelnénk. aztán megint jöhet a összeesküvés elmélet ;)

suna182 2011. 06. 29. 02:28 | #41
Azért egyvalamire nem gondoltatok!

Mivan, hogyha mivagyunk az elsők? ugyértem. ez most pont olyan hihetetlen mitn a szuperidegenek idejönnek apritani,

Mivan ha most itt velünk indult el minden és mivagyunk az első legfejlettebb ebbe az egészbe és 43523745237milliárd év mulva majd tőlünk félnek igy. értitek mit akarok :D hogy most kezdődik csak, hogy velünk indul ez az egész :D

erre senki nem szokott gondolni! najo enniyvoltam:D
Tooni 2011. 06. 28. 21:33 | #40
Az általam ismert eddigi legjobb hoax videó az Olivers castle-i gabonakörös:
http://www.youtube.com/watch?v=jMeRd5EdBwE
Nagy csalódás volt számomra megtudni, hogy bakker, nem eredeti, hanem csak egy videóstúdiós csávó rajzolta rá a fehér gömböket :) Persze a kört állítólag nem ő csinálta.
Na, én itt tértem meg :P
Előzmény: Findzs (39) 0 VÁLASZ
Findzs 2011. 06. 28. 20:28 | #39
szerintem ez a legjobb kamu ufó videó:
http://www.youtube.com/watch?v=jUGnspymZto&feature=player_embedded
erről ki is derült, hogy reklámfilm
Lexi 2011. 06. 28. 20:20 | #38
Biztos h kell legyen rajtunk kívül is lényeknek az univerzumban, mert ha nem lennének akk sztem mi sem lennénk, ha mi tudunk létezni akk máshol is az adott környezetnek megfelelően is tud létezni más lény. Szerintem fake a videó mert ha ténylegesen is lenne valami akkor már ország világ tudna róla TV-ből nem pedig csak az internetről.
Porcelanbaba 2011. 06. 28. 16:28 | #37
Persze nem azt csinálnám, nem is tudnék ilyet tenni. :) De amiről én beszélek az a pánik, ami hogyha kitör, nem az érdekel elsősorban, hogy agyontaposol-e valakit vagy sem, hanem, hogy mentsd az életed - túlélési ösztön. (Természetesen vannak emberek akik az ilyen helyzetben is próbálnak segíteni.) Most ezt az egyén működésére írtam, mert nyilván nem egymáshoz passzírozva rohangálnánk az utcán, mikor kiderülne, hogy jönnek a gonosz idegenek. :) Summa summarum, szerintem nem mondanák el, túl nagy a rizikó, hiszen az ismeretlentől fél az ember, na meg aligha hiszem, hogy a katonaságon/rendőrségen és egyéb harcra kiképzett szerveken kívül lennének olyanok, akik érdemben tudnának "harcolni".
A másik meg szerintem is valamennyiben igazad van, ez is tipikusan olyan, hogy nem tudhatjuk milyen techonológiánk is van pontosan, lehet, hogy feltaláltak már valami übergigadurva fegyvert, nyilván ezt nem fogják egymás orrára kötni az egymást kevésbé kedvelő nemzetek.
De akkor se tudhatjuk, milyen fejlett az esetleges másik bolygón (dimenzióban, stb.) élő idegen civilizáció. Mert ha egyszer már sok-sok ezer km-re lévő bolygókat fényképezik a Hubble és tsai. valamint a szondák már több évnyire vannak tőlünk, akkor nem kellett volna már találnunk valamit? Mert igenis látogatnak minket. Szóval vagy jól rejtőzködnek, vagy nagyon gyorsak, vagy időben is tudnak utazni, dimenziók közt ugranak.
Előzmény: reactore (32) 0 VÁLASZ
cripio 2011. 06. 28. 16:27 | #36
Naná, hogy hasonlítanak. ha már megvan a jól bevált módszer, minek módosítani rajta? Egy körte alakún a többség röhögne
Előzmény: szűzirónia (5) 0 VÁLASZ
Findzs 2011. 06. 28. 16:16 | #35
na ezt azért elég nehéz félre magyarázni
vagy fake a videó és bevontak pár embert még akik úgy tesznek mintha sétálgatnának és ők is filmeznek, vagy igaz
az a baj, hogy annyi fake videót csináltak már ebben a témában, hogy ha egy igazi alient is filmezne le valaki amit éppen egy embernek szipogatja ki az agyvelejét arra is azt mondanák hogy fake, és ezt több ponton bizonyítani is tudnák a videofelvételen :)

valami van az biztos, de a mindennapi életünket hogyan befolyásolná ha tudnánk biztosra, hogy nem vagyunk egyedül ?
kb. sehogy
mindenki élné tovább addigi megszokott életét, és az emberiség tovább pusztítaná, szipolyozná a Föld nevű bolygót egy igen primitív cél, a pénz érdekében



reactore 2011. 06. 28. 16:04 | #34
egy szóval sem mondtam hogy nem lehetnek fejlettebbek de ahhoz hogy ne érzékeljük őket és képesek is legyenek azokra a dolgokra amit vártok tőlük olyan technikai határokat kell túllépniük amikre a mi tudósaink azt mondják lehetetlen (ebben az esetben mondtam hogy mindegy mert a mi generációnk úgysem látja őket)
a másik eshetőség hogy a teljes vezetésünk benne van az elrejtésükben (összeesküvés elmélet) ezt pedig nem érteném miért ha nem rosszak a szándékaik (pár mániákus lehet bepörögne de azok már most is pörögnek...) ha pedig rosszak pláne nem értem mert akkor a kihalásunkal játszadoznának és itt az akkor a szomszédok elkezdenék egymást gyilkolni érv nem nagyon győzött meg
Előzmény: 5150head (33) +1 VÁLASZ
5150head 2011. 06. 28. 15:50 | #33
jó, de ha belegondolsz, az élet (ha létezik máshol is) nem párhuzamosan fejlődik a világegyetemben. Nézd meg h mi milyen "kevés" idő alatt jutottunk el erre a szintre. 500 vagy 1000 év múlva mi is mennyivel fejlettebbek leszünk. És ez az időintervallum elég kicsi. Szóval simán lehet nálunk fejlettebb életforma is.
Előzmény: reactore (32) 0 VÁLASZ
reactore 2011. 06. 28. 15:34 | #32
hát őszintén szólva én nem így tennék szerintem teneked sem az lenne az első dolgot hogy felkapsz egy kést és megölöd a szomszédod ha megtudod hogy jönnek az idegenek és nem is ismerek ilyet aki így tenne, a közös ellenség inkább összehozná az emberiséget ellenség úgy is kell anélkül széthullanak a szövetségek (most ezt a szerepet a terrorizmus tölti be)
és szerinted melyik lenne jobb?
A verzió: elmondjuk a lakosságnak, megpróbálunk rá készülni, harcolunk
B verzió: hagyjuk had éldegéljenek, a problémát majd megoldja az idő aztán egyszer csak bumm jöttek kiirtottak
amúgy én utálom az olyan elméleteket hogy az idegenek szuper fejlettek, láthatatlanok, istenek,szuperhősök azért a mai technikai színvonalunk elég magas és a katonaság ennél is magasabban van ha mást nem azért észlelni csak észlelnénk valamit, lehet hogy fejlettebbek, de a neander völgyi kontra mai ember egy kicsit túlzás az ember is eljutott oda hogy szondákat küldd más bolygókra, szemmel tart nem tudom hány fényévnyi távolságra naprendszereket és rohamosan fejlődik
elég hiper technologiákkal (fénynél nagyobb sebesség, antigravitáció stb.) dolgokkal kéne rendelkezniük hogy a ti verziótok legyen a valódi és mindezt úgy hogy abból a hatalmas energiából ami ezekhez kell mi semmit ne lássunk
és ha még úgy is van akkor meg azért teljesen mindegy mert akkor úgysem látjuk őket soha
Előzmény: Porcelanbaba (26) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 06. 28. 15:14 | #31
Érdekes, de amíg nem landolnak a kertemben és járkálnak körülöttem a kis zöld vagy szürke emberkék nehéz elhinni, hogy tényleg földönkívüli járműveket láthatunk a videón :) Főleg úgy hogy gyakorlatilag naponta felkerül a netre egy hasonló fake videó, na de mi van ha az egyik videó nem fake ...hm :)
Vannak érdekes esetek,mint pl a Wow signal
http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C5%B1ha!_jel
Lychee 2011. 06. 28. 14:57 | #30
Szerintem azért elég hihető, hogy van máshol is élet. Ez az univerzum túl nagy ahhoz, hogy egyedül legyünk. Plusz ugye van az elmélet a párhuzamos univerzumokról, akkor meg még sokkal de sokkal nagyobb a világegyetem, amit el sem tudunk képzelni. Lehet az is, hogy a Földön egy párhuzamos univerzumban teljesen már a fejlettségi szint, teljesen más a beállítottsága az "embereknek". Lehet, hogy onnan repülnek át ide a mi világunkba, mert kíváncsiak, hogy itt mi van. Persze ez is csak egy feltételezés. Plusz ugye eléggé titkolják a néptől ezeket a kutatásokat, hirtelen ugye létrejött az 51-es körzet is, ahova nem teheti be akárki a lábát. Lehet már régen létrejött egy harmadik típusú találkozás, csak a kormány(nem feltétlenül a magyar) úgy gondolta, az emberek még nem állnak készen erre. Ki tudja mi az igazság:)
5150head 2011. 06. 28. 14:40 | #29
Én is bírom ezt a témát. Én is úgy gondolom h van élet máshol is, aztán csak a fantáziánk szab határt h vajon milyen.
Amúgy olvastam egy olyan hipotézist ezekről a földönkívüli/ufo dolgokról, h a visszatérő lények valójában időutazó emberek, akik már egy sokkal magasabb evolúciós szinten vannak mint mi jelenleg.
Ha belegondol az ember és elvonatkoztat a jelenlegi fizikai tudástól, lehetséges lehet ez az álláspont is. Ha pl most feltalálná vki az időgépet, a mai ember is visszamenne az ókori egyiptomba, a dínók korába mert kíváncsi. Lehet h ezek a fejlett emberek is ezt csinálják, és nekik mi vagyunk a neandervölgyik. :)
adam10603 2011. 06. 28. 14:40 | #28
Nem vagyok ufo megszállott, ez csak egy elképzelés :)
Előzmény: adam10603 (27) 0 VÁLASZ
adam10603 2011. 06. 28. 14:40 | #27
Teljesen egyetértek. Nekem pont ez a véleményem az egészről :) Szerintem a 2012-es maya naptáras dolog, meg úgy van (persze nem állítom, ez csak egy feltételezés), hogy régen amikor még voltak mayák, itt jártak az ufók. Aztán elmentek, de itthagytak nekik egy naptárat, hogy a mayák tudják hogy mikor fognak visszajönni :) Tudom elég szürreális, de logikus. És amiket itt 1947 óta észlelünk, azok már az előfutárok a nagy visszatéréshez, akár rossz vagy akár jó szándékú is az (bár ha előre megmondták mikor jönnek, biztos nem támadásról van szó... ennyire rossz stratégák nem lehetnek :D )
Előzmény: Porcelanbaba (26) 0 VÁLASZ
Porcelanbaba 2011. 06. 28. 14:27 | #26
Váá én imádok arról beszélni (vitatkozni, tárgyalni, érvelni?), hogy létezik-e máshol élet. Mint azt mások is leírták, szerintem is létezik, hiszen fel se tudjuk fogni, hogy mekkora az univerzum, hány bolygó van stb., és kb. lehetetlen, hogy ne lenne máshol élet. De egyébként arra is kell ám gondolni, hogy nem biztos, hogy csak olyan bolygón tud kialakulni élet ahol van víz. Gondoljunk csak bele, az emberiség is alkalmazkodott a körülményekhez, ezt elképzelhetjük úgy is, hogy ha kiöntene az összes tenger, egy idő után (na nem 10 év) az ember ehhez is alkalmazkodna, ha az állandó vizes környezet fennállna, pl. kialakulna hártya az ujjak között. Kicsit elkanyarodtam, de a lényeg, hogy mi van akkor, ha az idegeneknek pont szén-dioxid kell az élethez? Vagy akármi más, az a baj ezzel, hogy ezt nem tudjuk elképzelni, és amíg nem tudjuk elképzelni addig hülyeség marad (lásd: a Föld gömbölyű/ellipszis alakú feltevést régen, azokat akik ezt állították jobb esetben hülyének nézték, rosszabban megölték). Egy másik elmélet: az egész emberiség egy jó kis kísérlet. Ez is érdekes, mivel réges-régen, hogy találhattak volna ki ugyanolyan történeteket, isteneket a különböző, világ más-más tájain élők? Csomó népnél szerepel ugyanaz a sztori, hogy lejöttek az istenek tüzes szekereiken, és hasonlók. Volt, ahol meg konkrétan asztronautákat véstek a sziklába (egyiptomiaknál meg ufo-t is találtak, persze volt rá magyarázat, hogy rávéstek egy hieroglifát a másikra...ill. azoknál is szerepelt, hogy volt olyan fáraójuk aki leszállt az égből, egy ideig ott volt, uralkodott, aztán visszaszállt az égbe, és őt is ábrázolták, leírták). Kísérlet címszóra visszatérve: azt nézik, hogyan tudunk boldogulni, azért jönnek (mert oké, fake egy csomó videó, de nem mind) megkukkolni, hogy haladunk. Valakinek a kommentjére reagálva, talán azért van kevesebb észlelés, mert látják, hogy a Föld kimerül, nyersanyagok apadnak. Egy másik kommentre reagálva: nyilván nem fogják megmondani nekünk, hogy bocsi jönnek az ufok és ki akarnak nyírni mindenkit. Ha ez így lenne, akkor vennék észre, ha már a szomszéd utcában gyilkolásznának, a filmekben nem hiába mutatják, hogy elkezdenek az emberek gyilkolni, rabolni, amint megtudják, hogy gáz van, ez lenne a valóságban is.
prototype 2011. 06. 28. 14:14 | #25
A menet a következő: felraknak egy fake videót, gyakorlatilag ingyen, a youtube-ra (minusz az előállítási költség). A videó pillanatok alatt körbejárja a földet, mindenhol erről szólnak a hírek, még csak fizetni sem kell a tv társaságoknak, hogy ugyan kerüljön már képernyőre. de itt van egy konkrét példa a tennessee-i (louisiana) lényről:

Egy szarvasokat fotózó automata kamera kapta lencsevégre:

http://www.youtube.com/watch?v=-2rAJDbWifQ
http://www.youtube.com/watch?v=fbILb-YkonA

Aztán persze kapott az alkalmona média is, az NBC-n is szerepelt:

http://www.youtube.com/watch?v=mvlgMpW-IvU&feature=related

Aztán kiderült, hogy az egész csak egy guerilla marketing fogás volt, a playstation 3-ra készülő resistance játékot "reklámozták" ezzel.

http://www.inquisitr.com/93204/creepy-unidentified-louisiana-beast-is-viral-videogame-advert/

Pont ugyanez a helyzet itt is, felraknak egy ilyen röpködős videót, a sok láma meg rögtön fel is ült a dolognak...
Bubba 2011. 06. 28. 14:09 | #24
Mért, a földön van értelmes élet???????
Másrészről, ha egy civilizáció lejut oda, hogy olyan távolságból fel tudjon keresni minket ahova mi el sem látunk, akkor valószínűleg az álcázásban is olyan szinten vannak, hogy ha nem akarják, akkor nem is látnánk őket.(nem a felhők mögé kellene bújniuk)
Előzmény: DrAlibi (6) 0 VÁLASZ
Soul_Deprived 2011. 06. 28. 14:06 | #23
Jah.. en is neztem hogy a motion capture nem volt a toppon :D
Előzmény: sf (18) 0 VÁLASZ
zsonya 2011. 06. 28. 14:04 | #22
Mégis miként lehetne a gravitációt csökkenteni? Lefaragunk a testből, vagy elvarázsoljuk, hogy ne legyen tömege?
A gravitáció a tömegvonzás, annak mértékét nem lehet csökkenteni, esetleg áthidalni, de maga az erő még jelen marad.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Gravitáció


Előzmény: elacka (20) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2011. 06. 28. 14:04 | #21
Ez?... Az Élet, a Világmindenség meg Minden....és Jobbára ártalmatlan ;)

:DD
elacka 2011. 06. 28. 13:42 | #20
Univerzummal kapcsolatban nemrégen olvastam egy kis-könyvet, miszerint a létezik anyag és antianyag. Ezt nem részletezem. Így léteznie kell gravitációnak és antigravitációnak. Na szóval bebizonyított tény: A magasabb pontokon kisebb a gravitáció, mélyebb pontokon nagyobb. Kvarcórával bebizonyították, hogy az idő lassabban telt a magasabb ponton. Így, nem sebességet kellene növelni a távolságok megtételéhez, hanem a gravitációt csökkenteni. A könyv szerint az idő az antigravitációs térben nem visszafele halad, hanem a növekedésével lassul. Így a fekete lyukak nem holmi megmagyarázhatatlan dolgok, hanem antianyaghalmaz, amely a fényt lelassítja, szinte megállítja, így láthatjuk mi annak, ami.
Az univerzumot úgy modellezi, mint agy atomot. csak itt az atommag a bolygók-csillagok, az elektronhéj, pedig az antianyag gömbhéj. Ami tágul, így tágítva az ismert univerzumot. Ennek keletkezését pedig a két ellentétes pólus találkozásával magyaráz.
+3 VÁLASZ
prototype 2011. 06. 28. 13:41 | #19
Szerintem guerilla kampány valamelyik játékhoz vagy filmhez, én a prey-re tippelek

http://www.youtube.com/watch?v=zHa4Fsk25Y4
sf 2011. 06. 28. 13:27 | #18
annyira látszik, hogy fake... kicsit a videóigazítás le van maradva mikor rázoomol..stb.
Marley6915 2011. 06. 28. 13:06 | #17
Szinte biztosra veszem, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Jók ezek a videók, mert felkeltik az ember érdeklődését, és ki tudja mennyire állnak messze a valóságtól :)

Visszatérve: Mivel az univerzum felfoghatatlan méretű, és csak elméletek vannak a kialakulására és annak idejére, így ha feltételezzük, hogy léteznek "UFÓ-k" akkor abban is biztosak lehetünk hogy fejlettebbek nálunk és így valószínűleg előbb fognak megtalálni minket, mint mi őket.

szerintem egyébként poén ezeken agyalni, bár ha egyszer idetévednének nem hiszem hogy lenne egy Bruce Willis-ünk vagy egyéb amerikai hősünk, aki seggbe rúgná őket :D, de lehet hogy mi jól járnánk ha csak amerikát szórnák széjjel :P
Előzmény: zsonya (8) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 06. 28. 12:28 | #16

Anyósom lelke mennybe megy. Darabokban...

De nem, tévedtem, ezek a valamik fehérek, anyósom lelke viszont blackhole színű.... :)
Előzmény: Brond (4) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 06. 28. 11:49 | #15
ugyanaz a szereplőgárda. ;-)
csak most vv került a nevük elé
vagy mónika, bharat eléjük
Előzmény: piszok alfred (14) 0 VÁLASZ
piszok alfred 2011. 06. 28. 11:45 | #14
"A másik nagy kérdés számomra, hogy a 90-es évekig jellemző UFÓ őrület miért maradt abba? Gabonakörökről, észlelésekről nem igazán esik szó mostanában"

Mert a médiának több hasznot hoz "Zivu", "Nyunyi" és "Banga" több hónapon keresztül követhető szerelmi háromszöge.
(Nevek az éppen aktuális heti sztárokkal behelyettesíthetőek)


+1 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2011. 06. 28. 11:00 | #13
Mekkora szemétnek kell ahhoz lenni,hogy a felhők fölötti magasságban is ilyen jól látható legyen szabad szemmel is?!:D
Felkapott a szél 4 sörsátrat a jászkarajenői falunapokról?!:)
Előzmény: Brond (4) +1 VÁLASZ
neophyte 2011. 06. 28. 10:59 | #12
Akkor ezt most beszoptuk?!?! :D
Előzmény: Fire15 (9) 0 VÁLASZ
reactore 2011. 06. 28. 10:49 | #11
az ufókban hiszek azt hogy ezek idegenek ki tudja ... elvileg az univerzum végtelen szóval kéne lenniük....
én abban nem hiszek hogy a katonaság nem tudja meglátni ezeket a dolgokat, ha meg tudják miért nem mondják el, ha pedig az idegenek ellenségesek pláne miért nem mondják el hacsak az egész vezetésünk nem idegenekből vagy idegen imádókból áll (ez aztán az összeesküvés elmélet ha ez így van akkor meg úgy is tök mindegy)
hát a videókról meg annyit hogy nemrég láttam a csata los angeles címü filmet ott HD minőségben közelről mutattak idegeneket és idegen járműveket és bár látszott hogy kamu de élethű volt ha lejjebb veszünk a minőségen és növeljük a távolságot mehet is a youtubera hogy megtámadtak minket.... ebben a korban homi videók már nem győznek meg senkit vagy bemondja a vezetés vagy nem
BullFrog 2011. 06. 28. 10:48 | #10
Ezt hívják Adobe After Effects-nek :D
Fire15 2011. 06. 28. 10:43 | #9
http://youtu.be/q0OPj4BpU1Y Beigazolódik!!!!!Tudtam én!!!!
+1 VÁLASZ
zsonya 2011. 06. 28. 10:42 | #8
Nem hinném, hogy pont most és itt találkoznánk, ha vannak is más idegen civilizációk rajtunk kívül, ha figyelembe vesszük az univerzum méretét és az időt, hiszen a több milliárd évből, mióta a Föld létezik, még csak nagyon kevés időt töltöttünk el rajta. Meg a jelek, amiket sugárzunk, nem haladhatnak a fénynél gyorsabban, tehát az első rádióadás is csak egy bizonyos távolságig juthatott még el, mely távolságon belüli részletet többé-kevésbé ismerünk.

A másik nagy kérdés számomra, hogy a 90-es évekig jellemző UFÓ őrület miért maradt abba? Gabonakörökről, észlelésekről nem igazán esik szó mostanában, ugyanakkor a mobiltelefonok kamerái, fényképezőgépek igen elterjedtek mára.
Nem is beszélve az üzemi térfigyelő kamerákról, melyek éjjel-nappal működnek, az észlelések száma pedig visszaesett, nem pedig növekedett.

Valahol messze biztos léteznek, hiszen az univerzum mérete felfoghatatlan, így az esély is jócskán megvan, hogy az élet máshol is kialakult, de hogy pont hozzánk jöjjenek és ilyen formában, azt azért erősen kétlem.
+1 VÁLASZ
zeiksz 2011. 06. 28. 10:39 | #7
Biztosra veszem, hogy más bolygókon is van mi megfogalmazásunk szerint értelmes élet, és valószínűnek tartom, hogy képesek más (akár a mi) bolygókat meglátogatni, és csak remélem, hogy tényleg "békével jönnek" ;)
Előzmény: DrAlibi (6) 0 VÁLASZ
DrAlibi 2011. 06. 28. 10:28 | #6
Az rendben van hogy mindenki szerint hamis a videó,szerintem se igazi.Viszont feltenném nektek azt a kérdést hogy szerintetek valóba nincsenek más bolygókon élet,akár nálunk fejlettebb civilizáció akik akár el is jöhettek hozzánk?Ezzel nem azt mondom hogy minden ilyen videó igazi és megkérdőjelezhető,hanem arra lennék kiváncsi hogy számotokra mennnyire elfogadható annak a gondolata,hogy másik értelmes élet is lehet az univerzumban?
szűzirónia 2011. 06. 28. 10:00 | #5
némelyik ufós videónál meg lehet figyelni,hogy baromi nagy a hasonlóság.Magára az űrhajóra gondolok.Valósnak tűnik.Ez elgondolkodtató.
De vannak ilyen a csinált ufós videók,elég profin meg lehet csinálni:
http://www.technet.hu/hir/20100623/a_top_10_ufo_video_a_youtube-on/
Brond
Brond 2011. 06. 28. 09:57 | #4
Hordja az erősen fújó szél a szemetet. Mert még mi lehetne?
7sleeper 2011. 06. 28. 09:53 | #3
valami határozottan úszkált az eyephone csarnokvizében..

http://www.youtube.com/watch?v=j9rZpd6L-zs&feature=player_detailpage#t=39s

amúgy szerintem egy megkopott tesco-s szatyor..
rubigo 2011. 06. 28. 09:52 | #2
A "legjobb módszer, hogy hogyan kerüljünk el egy vonatbalesetet. ;)" poszt után már csak a saját szememnek hiszek, videofelvételnek nem... :)
Csádi 2011. 06. 28. 09:42 | #1
Kielégíti az összes ufó sztereotípiát, hogy gyorsan mozgó, kör alakú , fényes, cikázó beazonosíthatatlan észlelések...
És próbáljam elhinni, hogy igazi...