Tényleg használ az energia karkötő?

Biztosan mindenki látta már jártában keltében, hogy a jó öreg régi szilikonos karkötő új fényben tündököl, hiszen egy hologrammal kiegészítve kezdte meg újra hódító útját: ez nem más, mint az energia karkötő.

Egyre jobban terjed az energia karkötő, de sokan értetlenkedve kérdezik, hogy egy hologram hogyan változtathatja meg egy ember energia mezejét. Most utána jártunk ennek az új hóbortnak.

Vajon tényleg működik?

Egyre több emberen látni ilyet: ha bekapcsoljuk a TV-t, szinte mindenkin van már egy a „csoda” karkötőkből. Gondoljunk csak a Jersey Shore szereplőire, de valószínűleg ez csupán a karkötő gyártó cég egy jó marketing fogása, hiszen nap mint nap figyelemmel követhettük az MTV valóságshow-jának szereplőit. Ott van még a lesi fotósok kedvence, Cristiano Ronaldo vagy Rubens Barrichello, mint a karkötő élő reklámjai.

Mit ígér a karkötő…
… azt, ha hordjuk a fizikai teljesítőképességünk, akár a többszörösére nőhet. Akik viselik, azok állítják, hogy éjszakára le kell venniük, hiszen annyira feldobja őket, hogy nem tudnak aludni. A legtöbben nem foglalkoznak azzal, hogy van-e a karkötő működésére tudományos magyarázat, számukra az a fontos, hogy hat és kész. Vajon a gondolat teremtő ereje áll a dolgok mögött: hisszük, hogy hatásos ez a szilikon csoda, vagy valóban a negatív ionok energetizáló hatása érvényesül?

Hogyan működik?
Állítólag minden embernek van energia mezeje, amelynek optimális rezgésfrekvenciáját megállapítja ez az energia karkötő, majd a frekvencia beágyazódik a hologramba. A karkötő viselése által a hologram bejut az energia mezőnkbe, így a testünk ráhangolódik az optimális frekvenciára. Az átállás eredményezi a jobb állóképességet és energiánkat, sőt rugalmasabbak is leszünk. A csoda karkötő hatására akár ötször aktívabbak lehetünk.

 

Sokak szerint használ!
Talán felesleges is a dolgok tudományos hátterét nézni, valószínűleg nem nagyon van neki, legalábbis bizonyítottan. Mikor a téma nyomába eredtem sok olyan emberrel találkoztam, akik szentül hittek a jótékony hatásában. Ezek az emberek nem hírességek voltak, hanem hétköznapi átlagos emberek, akiknek nem volt semmilyen érdekeltségük a karkötővel kapcsolatban, pusztán a jótékony hatása miatt viselték.

Ilyenkor az ember elgondolkozik rajta, hogy ez vajon csak a divat teremtő ereje, vagy tényleg használ, hiszen olyan sok ember esküszik rá. Talán, ha egy tudományos magyarázattal rukkolna elő valaki azt sem értenénk meg, hiszen a legtöbb ember nem jártas a különböző fizikai kísérletekben. Ezt a karkötőt korábban több cég is megpróbálta eladni olyan fizikai törvények felhasználásával, mint például az alkalmazott kineziológia, amelyről a legtöbb embernek fogalma sincsen.

Valószínüleg nem szükséges beleásni magunkat fizikai kísérletekbe, érdemes egy próbát tenni, és ha működik nem feltétlenül kell megtalálnunk a karkötő titkát. Jó hír, hogy már az egyéniségeteknek megfelelő színűből és fazonúból választhattok.
 

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...