Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
7sleeper 2011. 06. 19. 14:03 | #74
"Ha felnőne egy olyan generáció, aki nem zsidózik, cigányozik, kommunistázik"

ööö. zsidóról kimondani, hogy zsidó az vajh miért zsidózás? (cigány, kommunista szintúgy. méghogy cigányozás, kommunistázás.. piha..)

"nem nevez majd át közterületeket"

"he?" gondolom a Széll Kálmán térre vissza(!)nevezésre gondolsz. az oroszok (szovjetekként egy egységesnek hazudott szláv néptömeg mögé bújva) itt is egy elnyomó rendszert tartottak fenn több évtizedig. (és nem először, sajnos nem is utoljára avatkoztak be a vezetőik a magyarság kárára a sors menetébe.) hogy fontos volt-e most visszanevezni Moszkva térről Széll Kálmán térre. nem volt fontos. Moszkva térré sem kellett volna átnevezni.

"A szomszédom, aki nem tudta, hogy zsidó vagyok"

honnan kellett volna tudnia? :-o ellenben ha nem tudja (mert nem érdekli) akkor lehet, hogy te nem tetted elég nyilvánvalóvá a származásod. és ezen nem a magyarság szokott kiakadni, hanem éppen a szélsőséges gójozó zsidók. ha nem volt köze a szomszéd alaptalannak bizonyult bejelentésének a származásodhoz, akkor miért kevered bele?

"A zsidók össze tartanak"

ez hülyeség. nem minden zsidó gondolkodik ugyanúgy. ha így lenne, akkor jogos lenne a zsidó összeesküvésekről írogatók gyűlölködésbe fulladó ellenszenve. mert bizony, hogy vannak olyan antiszemitázó zsidó gazemberek akik csak a saját hasznukat lesik mások kárára. biztos, hogy nem ilyen minden zsidó (ezt a jobboldali szélsőségesek se mondják egyébként, csak úgy karikírozzák zsidó egyének társadalmi megjelenését gyakorta elrejtőzését, hogy minden zsidót egy kipa alá vesznek, így felnagyítva egy létező problémát. mert gonosz, rosszindulatú, bűnöző zsidók is vannak a világon.)

"a magyar ember mindig is nagyon jó volt abban, hogy bűnbakot keressen"

látom nem sok fogalmad van arról, hogy a bűnbak kifejezés honnan is származik. ennyit erről. ha érdekel az alapműveltség ezen szelete olvasgass, kérdezősködj. tényleg!

"hogy sírjon, hogy sajnáltassa magát"

hogyne. :-p miután egész európát védte a magyarság a radikális, hódító, alávetni szándékozó iszlámtól: 1. hagyták (sőt elősegítették), hogy a magyar királyság minden szeglete vérrel legyen áztatva (miközben ők maguk ahol lehetett csak eltértek az általuk korábban oly nagyon számonkért vallástól) 2. szanaszét darabolták az országot, és az országrészeket olyanoknak dobták (gazdasági hasznukat lefölözve) akik maguk éppenhogy nem harcoltak! még magukért sem. (mert azért menekültek a török elől pl. a magyar királyság területére, hogy a harcokat elkerüljék. itt aztán ha a harcok, sarcok miatt elnéptelenedett területekre telepedtek nagy tömbben - azt gondolták, ők az urak, és zaklatásként élték meg, ha védeni kellett volna az országot; aztán meg csodálkoztak, hogy nem látták szívesen őket, vagy ha legalább egy minimális lojalitást elvártak tőlük. érdekes módon ahol magyarság (értsd alatta a számtalan nevében és szokásaiban is megőrzött kisebb társnépet) közé telepedtek "idegenek", legfeljebb két generáción belül már harcoltak a hazájukért! és kitüntették magukat a harcokban. (őket tartják manapság agymosott, magyarizált szlovákoknak például..) 3. a magyarság helyzete semmilyen módon nem rendezett.

de persze mi sajnáltatjuk magunkat. hiszen velünk semmi rossz nem történt. nomeg persze mi nem tettünk semmit soha.. elmehetsz te a búsba.. úgy kellett volna, hogy feladva a büszkeségünket előbb a tatárnak hódolunk be és akkor pár évszázaddal hamarabb történik k-európa "szov"jeti"zálása", aztán a töröknek, és akkor félezer évvel korábban tapasztalják meg tőlünk nyugatra, hogy milyen müezzinre ébredni.. ezt érdemelték volna, csak a magyarság büszke volt. nem feleslegesen vállaltunk áldozatot, de feleslegessé tették, teszik. és most még a büszkeségünket, régi dicsőségünket is még jobban kétségbe vonják, s egyben gyalázzák, mintahogy korábban tették.

ha tettünk valamit az mások szerint nem volt jó. főleg akkor nem, ha az ő elnyomásuk ellen tettük. (angoloknak, franciáknak, "osztrák"oknak, oroszoknak, törököknek mikor ártottunk? mindig ők jöttek ide..)
Előzmény: Greg46 (72) -1 VÁLASZ
7sleeper 2011. 06. 19. 13:20 | #73
azt eddig is lehetett tudni,
hogy a Spielberg zsidó..
nadehogy az E.T. is..
Greg46 2011. 05. 26. 00:15 | #72
nem kívánok a többi hsz-hez hozzászólni, de ehhez igen....

T. lokko,

nem gondolod, hogy ez a magyar népnek sem ártana???? Ha felnőne egy olyan generáció, aki nem zsidózik, cigányozik, kommunistázik, nem nevez majd át közterületeket, nem lesz magyar a magyarnak farkasa, kicsit összetartóbb lesz mint a mostani magyar emberek????

A szomszédom, aki nem tudta, hogy zsidó vagyok, sőt igazándiból semmit nem tudott rólam, feljelentett az APEH-nál, mert én otthon voltam egész nap, emellett terepjáróval közlekedtem, és az Ő megítélése szerint kétes figurák jártak hozzám....

Érted??? az Ő megítélése szerint b+..... Azt nem kérdezte, mert az itt nem szokás, hogy mi a szitu.... Előtte 6 évet éltem külföldön, és uram bocsá nem dolgozni kezdtem mikor haza jöttem, hanem egy cég alapításán munkálkodtam, illetve éltem abból a készletemből, amiért külföldön megdolgoztam....

Szóval azt gondolom, hogy ha majd a T. magyar nép egy kicsit elkezd saját magával foglalkozni és nem mindig mással... értem ezt egyéni és ország szinten... akkor esetlegesen fog is valahova jutni....

Irigységből nem kell baszogatni senkit....

A zsidók össze tartanak.... lehet inkább tanulni kéne ebből mint anyázni folyton....

Mint írtam, minden ember csoportban megvan az alja.... ez megvan a T. magyarok közt is... csak érdekes módon ott nem feltűnő....

a magyar ember mindig is nagyon jó volt abban, hogy bűnbakot keressen, hogy sírjon, hogy sajnáltassa magát.... de abban, hogy tegyen a dolgok ellen, vagy azzal foglalkozzon, hogy lehetne jobb az már nehéz.... hiszen ott TENNI kéne...


Részemről a téma lezárva, mert kicsit kezdem unni, hogy ebben az országban reggeltől estig ez megy.... el kell kezdeni a saját dolgával foglalkozni mindenkinek, kussolni és tenni a dolgát... nem a másikat baszogatni....
Előzmény: lokko (56) -1 VÁLASZ
lexandro 2011. 05. 24. 23:50 | #71
"A mai napig a pofánkba kapjuk, hogy szégyelljünk és ítéljünk el ALAPVETŐEN KÖTELEZŐ módon olyan dolgokat, amelyekhez korunknál fogva már semmi közünk nem lehet, de amelyeket más nemzetek ellen dettó ugyanúgy elkövettek, csak azokat meg hagyjunk figyelmen kívül, tekintsük történelemnek"

Helyes meglátás.

Tűzzel harcolj a tűz ellen.

A bizniszt megállítani nem lehet. Túl kell pörgetni. (Lehetőleg) minden napra holokauszt-megemlékezést kell szervezni. Most kb. 60 milliárd áldozatnál/túlélőnél tartunk, biztosan lehetne találni az év minden napjára valami holokauszt-apropót. De. Minden megemlékezésen az összes népirtást egyformán emlegetni kell. London terrorbombázása, Drezda (február 14., Valentin-nap helyett például, mert itt ráadásul az "égő áldozat" tényleg helytálló) terrorbombázása, az örmény-holokauszt, az indián-holokauszt, a kurd-holokauszt, a néger-holokauszt, és még lehetne sorolni. A lényeg, a zsidó nép szenvedéseit minden alkalommal együtt kell említeni az összes nép szenvedéseivel. Így a "mértékadó" lapok "mértékadó" újságírói csak nem merik megtenni, hogy egy holokauszt-megemlékezésről ne tudósítsanak. A nyilvános megemlékezéseket pedig nem merik megtiltani, mert hogy nézne ki, hogy egy holokauszt-megemlékezést betiltanak.:) És természetesen hatalmas melldöngetéssel mea culpa. Nem baj, hogy a megemlékező még egy pajzán csillogás sem volt apja szemében akkortájt, de azért "bűnös vagyok".

És ezt a lehető legsűrűbben. Persze ezt egy ismertebb embernek, pártnak, szervezetnek, akár a különböző polgárőrségeknek kellene felvállalni, hogy legyen súlya a dolognak. Polgárőrségek, magyar gárda, stb. ilyen akciókkal a hatalom sem tudna mit kezdeni. Betiltani egy szervezetet, amely holokauszt-megemlékezéseket tart? Ki merné ezt felvállalni?:)
kotta 2011. 05. 23. 23:05 | #70
Tyűhahuhaj, ez aztán megint olyan poszt, ahol a kommentek érdekesebbek az apropónál4 (azt meg se néztem...9
Azért Mordreddre reagálnék, mert részemről sokadszor állapítom meg, hogy értelmes, gondolkodó "kollégáról" van szó.
(gy.k.: gőzöm nincs hogy milyen oldali politizáló, homo vagy nemhomofóbiás, hívő vagy sem, fijú vagy nőci, és nagyjából ezeket le is ....., normális, és ez a lényeg :P)

Ha meg bárkit is érdekelne, a véleményem: amióta (kb. a II.vh. lezárása óta) létrejött a "megélhetési zsidó" fogalma, azóta erről a témáról nemigen lehet elfogulatlanul bármit is mondani. A mai napig a pofánkba kapjuk, hogy szégyelljünk és ítéljünk el ALAPVETŐEN KÖTELEZŐ módon olyan dolgokat, amelyekhez korunknál fogva már semmi közünk nem lehet, de amelyeket más nemzetek ellen dettó ugyanúgy elkövettek, csak azokat meg hagyjunk figyelmen kívül, tekintsük történelemnek, bármennyire is akár pl. a '90-es évek Afrikájában történtek törzsi származás alapján, vagy az örmények, vagy a cigányok, vagy a muszlim balkániak, a Szovjetunió összes nemzetisége, vagy bárki ellen. Ha ez nem bicskanyitogató, akkor tényleg én is megyek a karámba bégetni a többi közé. Nem lehetne már végre befejezni? Gyűlölném azt a a világot, amely még az én unokáimnak is azt tanítja, hogy szégyellje magát, amiért egy időszakban egy elmebajos ostoba elnyomó irtotta a zsidóságot-cigányságot-elmebetegeket.

Huhh. :-)
Előzmény: Mordredd (38) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 23. 13:04 | #69
Pénz és hatalomvágy indíttatással.

Helyet adunk? Miért, mit tudsz tenni?

Ha sokat pattogsz, akkor majd a MOSZAD gondoskodik rólad egy ismeretlen és gyógyíthatatlan baktérium, vagy vírus formájában.... :(
Előzmény: norbertvincze (68) 0 VÁLASZ
norbertvincze
norbertvincze 2011. 05. 23. 03:39 | #68
korábban valaki nagyon helyesen leírta, h nem ők a hibásak mindenért és valóban igaza van. Mi vagyunk azok akik helyet adunk a élősködésüknek, az már megint egy más kérdés, hogy ők milyen indíttatással gyakorolják azt ami ma jelenleg a világban van.
norbertvincze
pdstudio 2011. 05. 22. 22:19 | #66
Ez a videó szar. Pedig a zsidók értenek a filmkészítéshez nem? Ejj
BusKeyCome 2011. 05. 22. 20:22 | #65
Ettől még tény marad, hogy árnyékszékhelyi "művész úr" belerondított a Himnuszba.
Előzmény: Mr. Wallace (60) 0 VÁLASZ
Mitsurugi 2011. 05. 22. 18:49 | #64
Nem szívlelem a zsidókat, de ez a szemöldökmozgás fenomenális. :D
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 22. 15:24 | #63

Bocs, hogy beleszólok, de rossz a példád. Tipikus kettős mérce.

Ha a zsidóság vékony, de annál agresszíabbv részének nem tetsző, de legalábbis félremagyarázható (nem szoktak ily alkalmat kihagyni) beszéd, vagy beszédrészlet jelenik meg valahol, akkor rögtön kitör a hiszti. Durván és eltúlozva, esetenként a New York Times-ig.

Lásd Kárpátia: Pálinka.

Ha a "nemzeti oldal" mondja, hogy ezzel azért nem kellene viccelni, akkor meg jönnek a tiédhez hasonló mentegetések, magyarázatok.

Székhelyi nagyszerű színész, mondhatott volna olyan poént is, amely nem sérti mások érzékenységét.

Képzeld, ha mi elkezdenénk vicces kontextusba helyezni a tóratekercseket, vagy a Talmud egyes részeit!

Vagy elkezdenénk poénkodni az izraeli külügyminiszter kidobóember múltján.

Meddig is szaladnánk egyfolytában....?! :)


Előzmény: Mr. Wallace (60) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 22. 15:14 | #62

Nézd meg a zsido.com weboldalon!

Ugye, ebben a világban minden fordítva van. Ők például az Chábád-Lubavics ortodox zsidó közösség tagjai, ennek ellenére sokkal progresszívebbek, nyitottabbak, emberibbek, mint a jelenleg uralkodó munkásőregylet.


Előzmény: lokko (61) 0 VÁLASZ
lokko 2011. 05. 22. 13:41 | #61
mit érdemes tudni az arcról? mert a google által talált vélemények igencsak szélsőségesek (mindkét irányban)
Előzmény: hawkeye (58) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 22. 13:35 | #60
Hopp, efölött átsiklottam.
"székhelyi a himnuszt írta át "tokaj himvesszei" -vé, qrva jó vicc volt, pár belterjes hülye jókat röhöghetett rajta, nekem kényelmetlen volt: ha magyar a művész, ezt miért nem tudja tiszteletben tartani?"
Ugye tudod, hogy a "Tokaj himvesszei" Orbánék tokaji szőlő birtokára utal, bár a Himnuszból lett "ferdítve" nem azzal tiszteletlen!
Előzmény: jozo (22) 0 VÁLASZ
Szobabicikli
Szobabicikli 2011. 05. 22. 12:47 | #59
Ez egy egyszerű vicces videó,erre megy itt a jew-jitsu :D

http://veszbejarat.org/wp-content/uploads//jew-jitsu1.jpg

+1 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 22. 09:29 | #58

Talán Köves Slomo, és követői....
Előzmény: lokko (56) 0 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 22. 09:27 | #57

"4, Már le írtam asszem itt is: az én családom 3 nagyszülőm, szüleim 6 testvére, apám két gyereke, apám több mint egyévi, anyám 4 havi koncentrációs tábori üdülése után MAI értéken számolva mintegy 3-3.5 millió forint kártérítést kaptunk, ha ez valakinek biznisz...."

Igen az. Természetesen nem nektek, az egyszerű zsidók szívnak, mint a torkos borz, mivel az általam is említett gátlástalan hittestvéreitek (pl. a titeket képviselő holokauszt-ügyvédek, Ed Fagan és társai) úgy átvernek benneteket, mint a .... palánkon.
Valójában ti csak a morzsákat kapjátok meg a kártérítésből, a lényeget ők teszik zsebre.


Több állításoddal egyetértek, van pár amivel nem, de Imre Kertesz-re azért pazarolnék pár szót. Véleményem szerint irodalmi munkássága a legjobb indulattal is középszerűnek nevezhető (ezt nem lebecsülésnek gondolom), kiemelkedővé kizárólag a német liberális csoportok támogatásával vált. Nem a tálentumával, hanem művei témaválasztásával.
De mint mondtam, nem vagyok minden dolgok megfellebbezhetetlen tudója, lehet, hogy más nem így gondolja.
Ami miatt dupla nullás WC embernek tartom, az a magyarságához, ill. a magyarsághoz tanúsított hozzáállása.
Abba kellene már fejezni ezt a "múlttal való szembenézés" mantrát, hivatkoznék kollektív bűnösség témában a már idézett Köves Slomóra.
Aki pedig többször és nyilvánosan megtagadja magyarságát, attól kezdve neki nincs erkölcsi alapja egyetlen honfitársunkat sem kritikai megjegyzésekkel illetni. Sem külön - külön, sem együttvéve.


Kitiltás? Másfél évtized alatt egyetlen esetben tiltottak ki, a múltkor az Időkép észlelői oldaláról. Gyenge eső volt, beküldtem az észlelést, erre kaptam egy kioktató e-mailt, aminek az volt a lényege, hogy nálunk nagyon esik, és törlik az észlelésemet. Visszaírtam, hogy gyerekek, ne hülyéskedjetek, hát látom, saját szememmel. Erre másnap írják, hogy megvonták az "észlelői jogomat". Nem reagáltam, naponta találkozom ilyen zsebdiktátorokkal, akik képtelenek elviselni, ha nem azt a nótát fújod, amit ők....

Szép vasárnapot kívánok!


Előzmény: Mr. Wallace (53) 0 VÁLASZ
lokko 2011. 05. 21. 22:43 | #56
én arra várok, hogy a zsidóságban felnőjön egy generáció, aminek az értelmisége képes lesz arra, amire az eddigiek nem voltak, hogy szembe nézzenek önmagukkal, reálisan elemezzék önmaguk történelmét, önvizsgálatot tegyenek, ahelyett hogy folyton vádaskodnak bűntudatot keltenek és ítéletet mondani mások felett (mindezt szélsőséges érdektelenséggel arra nézve hogy ettől pesztrálástól a más népek hogyan éreznek!!!) ...
ismerjék el és bánják meg bűneiket, éppúgy ahogy ők a többi néptől ezt ők elvárják !
+2 VÁLASZ
Gazdiablo
Gazdiablo 2011. 05. 21. 21:54 | #55
http://www.youtube.com/watch?v=WyPal5I-y3o&NR=1

Csak itt nem Kelzmer-techno, hanem Mozart tombol... ;)
notaprisoner 2011. 05. 21. 19:22 | #54
Ez valóban így van, azonban úgy gondolom, ez kevésbé fontos abból a tekintetből, ahogy sokan viseltetnek iránta (és nem tesznek különbséget). A többit értem már, hogy értetted.
Azt azért fenntartom, hogy szerintem a jelképek a társadalomban már kevésbé tartalmazzák az eredeti jelentésüket, és hamarabb jut eszébe az emberek nagy részének pl. az Árpád-sávról (a piros-fehérről) ma pl. a Magyar Gárda vagy a Jobbik, mint az, hogy ez egy történelmi jelkép. Ami azt szerintem amellett, hogy igen előtérbe helyezi a két említett szervezet ezt a zászlót, mint szimbólumot, de úgy érzem, sokan kevésbé vannak tisztában annak történelmi vonatkozásaival, ami viszont az oktatásügyben, de akár a családi nevelésen belül is gond. (Bár, ezzel egy igen nagy fa kérgét kezdtem el kaparászni.) Ahogy az is gond, hogy démonizálják ezeket más csoportok, saját érdekeiknek megfelelően.
Szóval nem azért ismerik, ami, hanem azért, amire manapság használják, így pedig erősen manipulatív eszközök lehetnek. Valamint emellett elvesztik az eredeti identitásképző tulajdonságukat, ami azért egy nemzeti jelképnél kellene, hogy legyen.

De amúgy voltam már olyan Jobbikos lakossági fórumon is, ahol az Árpád-sávos zászló fejjel lefelé volt... Na, az gáz. Bár az is, hogy településileg nagyon jogos dolgokat vetettek fel, a város vezetősége meg nem különösebben foglalkozott velük...
Na, politika off, részemről.

Előzmény: Mr. Wallace (51) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 19:01 | #53
Ajánlom olvasd el Kertész Imrétől a Angol lobogót meg a Jegyzőkönyvet, ha utána lesz kedved fikázni őt, hát tegyed.
Előzmény: hawkeye (34) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 18:51 | #52
Igen.
Előzmény: denghez (50) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 18:50 | #51
Az árpádsávos zászló piros ezüst színű, nem piros és fehér.Nem arra gondoltam, hogy ezen jelképek más általi használata tiltott lenne, hanem ahogy az egyik gang ezzel villog a másik oldal elkezdi a jelképet is utálni. Így "nyúlódik" le a jelkép.
Előzmény: notaprisoner (46) 0 VÁLASZ
denghez 2011. 05. 21. 18:41 | #50
Én nem vagyok képben ezzel a kártérítés dologgal. Nekem az jött le, hogy az állam kártérítést fizet a zsidó áldozatok családjaink... de például akiket később a ruszkikhoz küldtek üdülni, azok családjainak fizetnek valamit is?
Előzmény: Mr. Wallace (40) 0 VÁLASZ
psmith68 2011. 05. 21. 18:03 | #49
Mindkét nagyapám évekig volt ruszki koncentrációs táborban. Ami volt elmúlt, nem köpdösök egy oroszt sem és nem várom el, hogy még mindig ezen keseregjen mindenki.
Te is lépj tovább. Mehetsz, a kalap a fejeden van, nem?
Előzmény: Mr. Wallace (40) 0 VÁLASZ
Ghavin 2011. 05. 21. 17:50 | #48
Nőjetek már ki az antiszemitizmusból ti szerencsétlen gyökerek, attól nem lesztek különbek semmivel, ha a ti szemszögetekből kívülálló etnikumokat gyaláztok és olyan elbaszott karakterisztikákat ragasztotok rájuk, amely egyénileg bárki másra is vonatkozhat. 8 évesen a mumustól voltatok beszarva, most meg ijfú/felnőtt fejjel a "zsidóktól". Szánalmas.
notaprisoner 2011. 05. 21. 17:33 | #47
Jó, persze nem korlátlan időkre gondolok, inkább csak az utóbbi 20 évet vettem számításba.
Előzmény: notaprisoner (46) 0 VÁLASZ
notaprisoner 2011. 05. 21. 17:32 | #46
Csak a nemzeti jelképes részhez szólnék hozzá.
Elképzelhető, hogy tévedek, de én úgy emlékszem, hogy nem volt tiltott senkinek sem használni a nemzeti jelképeket. Bár, az Árpád-sávra ráhúzták a nyilas-lepedőt, de pl. a turul egyenruhákon is megjelent, a volt NBH szimbóluma a kettő együtt. Emellett pl. a Magyar Gárda jelképe, az Árpás-sávos, oroszlános pajzs is látható a Parlament üléstermének falán, többek között. ( http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/egyeb/wieselparl7.jpg ) (Csodálkozok, hogy a régi Magyarország címerért nem rinyálnak, és még ott van. El tudom sajnos képzelni...)

Úgy gondolom, itt egy jó ideje "szabad a vásár". Amint bizonyos körök, akik más körökkel ideológiai ellentétben álltak/állnak elkezdték ezeket használni, rögtön ki lett átkozva jelképestől együtt.
Bár, Gyurcsány úgy emlékszem, egy felszólása alatt nyilas jelképnek nevezte az Árpád-sávos zászlót, míg a miniszterelnöki eskütételkor a történelmi zászlók behozatalakor pont azt hozzák először. Jó, az ő pályafutása sok-sok bakival volt teletűzdelve, ezzel csak arra akarok célozni, hogy sokan vannak tudatlanok, akiket könnyű manipulálni, ha ilyet hallanak, és akkor már kész is van a gyűlölködés. (Itt amúgy nem Rád céloztam, ne értsd úgy, ha esetleg gondoltál volna erre!) (Csak hallottam már "cső-fideszes" szájából mszp-s propagandát, mindkét párttal ellentétben állókra...)

Tudtommal legalábbis!
Előzmény: Mr. Wallace (40) +1 VÁLASZ
marti19 2011. 05. 21. 17:24 | #45
Inkább mint ostoba, szerencsétlen:)
Előzmény: komcsi (37) -2 VÁLASZ
komcsi 2011. 05. 21. 16:37 | #44
Te még rá is licitálsz. Még egy igazi zsidózás nem volt, de a fajtád meg hű védői már rögtön itt termettek, hogy védjék a... mit is?
Előzmény: Mr. Wallace (41) 0 VÁLASZ
MiniMe 2011. 05. 21. 16:11 | #43
uristen!
en meg azt hittem hogy a video a szemöldökröl szol.

remelem valamikor kihal majd ez a ciganyozos, zsidozos generacio.
mindig röhögni akarnek rajta de aztan eszreveszem hogy komolyan hiszik amit beszelnek.

next post plz ...
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 16:00 | #42
Hát akkor ne zörögj! Jut eszembe, hiába fúj a szél, a haraszt nem zörög, ha jó sokan lepisálják.
Előzmény: shancy (39) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 15:57 | #41
Ha már erről van szó, te sem panaszkodhatsz
Előzmény: komcsi (37) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 15:53 | #40
1, Nincs koncentrációs tábor Izraelben, Az előfordul, hogy a gázai övezetből megtiltják a bejárást, de erre alapos okuk van. De guglizz keress rá "arab városok Izraelben" a legismertebb talán Nazareth. Hát ha ilyen egy koncentrációs tábor....
"Az természetesen igaz, hogy másmilyen vallású, származású emberek is utánozzák őket, de felülmúlni szerintem nem tudják"
Erre ne fogadj!
2, Próbáld ebből a szemszögből átértékelni amit tanultál.
3, Elmondok valamit, amit valszeg nem fogsz elhinni: a zsidó közösségekben is számított az emberek vagyoni helyzete, de nem volt meghatározó, Igy ha valakire az mondták, pénze van de egy szemét, akkor az a közösségi értékrend szerint alacsonyabb rendű volt, mint az aki szegény, de igaz ember hírben állt. Lehet ma már ez sem igazán így működik de a nyomai megvannak.
4, Már le írtam asszem itt is: az én családom 3 nagyszülőm, szüleim 6 testvére, apám két gyereke, apám több mint egyévi, anyám 4 havi koncentrációs tábori üdülése után MAI értéken számolva mintegy 3-3.5 millió forint kártérítést kaptunk, ha ez valakinek biznisz....
5, Itt félreértés van nagy valószinűséggel. Ha a Nobel díjasokra zsenikre stb gondolsz annak a hangoztatása nem a felsőbbrendűség sulykolása, hanem az elfogadás/elismerés igénye.
Köves Slomónak IS igaza van.
Érvekre lehet érvekkel válaszolni, indulatokra, gyalázkodásra nem. Nem vagyok visszafogott.Pont ittaz Izén írtam valami sunyi és gusztustan hsz.re olyat, hogy bungle pajti majdnem kitiltott Mr.T koma pedig törölte egy hszemet,. Negligáltam is vagy fél évig az Izét.
Másik dolog, ami nagyon zavar: egyes csoportok önmeghatározásukra nemzeti jelképeket nyúlnak le. Ilyen volt nemrégiben a kokárda, illetve az árpádsávos zászló. Ha én lennék a Maszop, LMP. Fityisz, Mazsihisz kitűzném az árpádsávos zászló, mert ez igenis a MI nemzetünk történelmi öröksége, és nem lenne szabad engedni senkinek sem, hogy kisajátítsa.
E magyarázat után kívánok neked és mindenkinek szebb jövőt kies kis hazánkban és még azon is túl.

Előzmény: hawkeye (33) 0 VÁLASZ
shancy 2011. 05. 21. 15:42 | #39
Zsidók, cigányok . . . .. amint bekerül egy ilyen post Napokig lehet olvasni a HSZ eket.

"Nem zörög a haraszt , ha nem fújja szél"

és ennyi . . .
+2 VÁLASZ
Mordredd 2011. 05. 21. 15:37 | #38
Persze ismerjük a mondást: Embere válogatja. De ugyanakkor az is köztudott hogy az egymástól különböző kultúrák sokszor bizonyos erényeket előbbre valóbbnak tartanak a többinél. Ez önmagában nem is lenne baj, mert minden a mái napig identitásával tisztában lévő nép ezen saját erényeinek gyakorlatával maradhatott fent. Vegyük például néhány nagyobb ázsiai kultúrát ahol sok esetben a hűség és a fegyelmezettség előbbre való a szólás szabadságánál, ez az amit mi európaiak általában nem szoktunk megérteni. A gond csak akkor kezdődik amikor ez a, nevezzük "kulturális túlélésnek," már mások rovására megy. A zsidóságnak is megvannak a maga fokozatai, azok a zsidók akiket rendszerint a zsinagóga környékén látok, azokkal általában nincs is különösebb gond, sőt egy bizonyos fokon még csodálom is az összetartásukat. A probléma általában azokkal a "zsidó" származékokkal szokott lenni, akik már túlnőnek a saját kulturális közegükön, mert így magasabbra törhetnek mint az átlag. Szóval ezeket a zsidókat te nem igen láthatod az utcán, vagy ha látod, akkor nem is tudnád róla megmondani hogy az illető egy zsidó. Mert ők általában olyan emberek akik a kultúrájuknak csak azokat a részeit tartják meg amik csak számukra előnyösek, de a közösségnek nem. Ezért van az is, hogy Hitler pártjának kezdeti pénzelésében sok zsidó részt vett és nem igazán hatotta meg őket kisebb rendű testvéreik halála. Mert míg az átlag zsidó oktalanul megfizette a "végső árat," addig a valódi felbujtók csak még jobban megtollasodtak és a háború után, amikor már dicsőség lett zsidónak lenni, újra felvállalták a származásukat. Meg aztán mint tudjuk, sokak számára a háború is csak egy jó biznisz. Szóval a helyzet itt sokkal komplexebb mint ahogy azt sokan beállítják és sokan bele esnek abba a hibába hogy szeretik le egyszerűsíteni a dolgokat, márpedig a világ nem fekete és fehér, hanem inkább erősen "szürke árnyalatos." Egy dolog viszont állandó: Mindig azok szenvednek akik nemérdemlik meg, akik meg rászolgálnak azok írják a szabályokat.
+1 VÁLASZ
komcsi 2011. 05. 21. 15:27 | #37
Meg hülye is vagy mártika.
Előzmény: marti19 (36) +3 VÁLASZ
marti19 2011. 05. 21. 14:46 | #36
Én már rég rájöttem, hogy a zsidók, a cigányok, a komcsik, a nácik, az arabok, és minden más börszinű szar mocskos, élősködő és bűnöző, akik a derék becsületes, és ártatlan magyar nép vérét szívja. Ha ők nem lennének, akkor Magyarország újra gazdag és elégedett nemzet lenne!

Élvezet olvasni a sok becsületes és szegény elnyomott magyar honfitársaim jajgatását és antiszemita hsz-eit:)
Minden tiszteletem Mr Wallace-nak

És akkor egy páran csodálkoznak, hogy miért is néznek le, és utálják a magyart, és hogy miért tart még itt ez a talpig becsületes ország:)
További jó fórumozást.

És mielőtt megkérdezed, igen zsidó vagyok, cigány vagyok, arab vagyok, komcsi vagyok, és náci vagyok.
-2 VÁLASZ
Split 2011. 05. 21. 14:08 | #35
Ja, nem mellesleg a 0:30-nál betáncoló sráctól majd' behugyoztam a röhögéstől! :D
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 21. 14:01 | #34
Bocs a szószaporításért!

"A zsidó emberek pontosan ugyanolyan hús-vér emberfiak mint a nem-zsidók. És mivel a fent említett szimbolikus kiválasztottság töbletfeladatról szól, nem pedig többlet képességről, így aztán a zsidó származású embereket is csak egyesével, személyenként lehet saját cselekedeteik szerint megítélni. Kollektív felelősség ugyanis nincsen. "
Köves Slomó rabbi

Valóban nincs. Ezért bűn a magyarokat napjainkban valamiféle kanosszajárásra kényszeríteni a holokausztért, ahogy pl. azt - minden alkalmat megragadva - Imre Kertesz teszi.

Ennyi.

hawkeye
hawkeye 2011. 05. 21. 13:48 | #33

1. Többek között pont Izraeli politikusok lehetnek példák a gátlástalanságra. Kezdve a palesztinok náci típusú koncentrációs táborokba kényszerítésétől a MOSAD egész világra kiterjedő emberrablási és likvidálási akciói soráig.
A kapzsiságuk pedig legendás, de te ott a Gliese 581-en bizonyára nem hallottál róla... :)

Az természetesen igaz, hogy másmilyen vallású, származású emberek is utánozzák őket, de felülmúlni szerintem nem tudják.


2. "Az ókori uralkodók legfőbb problémáját a zsidókkal az okozta, hogy a zsidók szombaton nem dolgoztak."
Én ezzel kapcsolatban nem ilyen természetű, ill. jellegű problémákról tanultam.


3. A kivetni maguk közül terminológiát távolról sem a magyarságuktól megfosztásukra értettem. Ellenkezőleg!


4. "Ez egy mantra. Egy azaz egy embert mutass aki a soa bizniszből gazdagodott meg!"
Ugye, most viccelsz? Vagy tényleg egy másik naprendszerben éled mindennapjaidat?


5. "Minden Embert, a saját érdemei szerint kell megítélni, és nem származása miatt. Oda is vissza is."
Ez egy közhely, jobb esetben evidencia. Egyet kell értenem, de pont "Isten kiválasztott népe" hangoztatja unos - untalan felsőbbrendűségét...


Végül javaslom neked a >http://www.zsido.com/< honlapot. Tanulmányozd figyelmesen, s megérted, miért félti Köves Slomó a (magyarországi) zsidóságot (is) a héberbűnözőktől....

P.s.: Kösz a visszafogott stílust! Ebben a műfajban igazi ritkaság vagy, hogy tudsz és akarsz partner lenni egy beszélgetésben.
Hasonló esetben az első válaszban már piszkos náci, mocskos kurucinfós, meg exterminációra érdemes fasiszta vagyok.
Meg ilyen.... :)
Pedig igyekszem nem úgy írni, mintha közben a Bölcsek Kövét markolásznám a zsebemben... :)

Előzmény: Mr. Wallace (26) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 12:53 | #32
Is
Előzmény: Gerysama (30) 0 VÁLASZ
winben 2011. 05. 21. 12:43 | #31
ááááááááááá.... ez de naagy...

nagyon tetszik! :D
Gerysama 2011. 05. 21. 12:39 | #30
"Jelen kormányt ki választotta???? A magyar ember... egész pontosan 2/3-ados arányban.... Legyünk őszinték, mi zsidók pont nem a jobb oldal szimpatizánsai vagyunk... ergo jelen kormány nem a zsidók hibája.... "

Mondjuk a fidesz csak névleg jobboldali párt és a legkevésbbé nemzeti. De hamár itt tartunk és a zsidók legtöbbje baloldali, akkor ezen logika szerint az elmúlt 8 év kudarca a zsidók hibája?
Előzmény: Greg46 (10) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 12:05 | #29
És te, te milyen nemzetiségű vagy?
Előzmény: infidel (28) 0 VÁLASZ
infidel 2011. 05. 21. 11:56 | #28
"Az üzleti életben farkas törvények vannak... az erősebb kutya b..szik..."

De az nem azt jelenti, hogy ki kell semmizni a másikat és teljesen tönkretenni. Mert lehet elege lesz a gyenge kutyának és szól valamelyik macska haverjának(tigris, párduc), hogy segítsen már.

"Jelen kormányt ki választotta???? A magyar ember... egész pontosan 2/3-ados arányban.... Legyünk őszinték, mi zsidók pont nem a jobb oldal szimpatizánsai vagyunk... ergo jelen kormány nem a zsidók hibája.... "

Most komolyan, te mi vagy, mármint ha bevisz a rendőrség mit mondasz mi a nemzetiséged , zsidó ? Mert azt maximum a valláshoz írják be, de még mindig áll a kérdés mi a nemzetiséged ?

És az a 2/3 nem 2/3 csak a választási rendszerünk csodája.
Előzmény: Greg46 (10) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 11:10 | #27
Minden ország a polgárainak köszönheti a felvirágzását. A USA például a jenkiknek, svédeknek, hollandoknak, olaszoknak íreknek, magyaroknak, kinaiaknak, japánoknak, feketéknek, sárgáknak, fehéreknek, muszlimoknak, katolikusoknak, protestánsoknak, zsidóknak, ateistáknak stb. stb. stb. Svájc például a svájcoknak. Lécci nem belemagyarázni, ami nincs benne!
Előzmény: dude (25) 0 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 10:55 | #26
Valóban nem tudsz meggyőzni, illetve sokban egyetértünk. Izrael vezetőit most hagyjuk ki, mert ez nagyon sokáig tartana.
"Hanem a zsidóság azon rétegével, amelynek a világ összes pénze, és hatalma sem elég. Akik céljaik érdekében, teljesen gátlástalanul, szó szerint mindenre képesek."
Ez nem csak a zsidókra jellemző ld az OTP-s Csányi aki az egész magyar élelmiszer feldolgozó ipart birtokolni akarja. Anyám mondta: nehéz dolog a szegénységet elviselni, de a gazdagságot sokkal nehezebb.
Az ókori uralkodók legfőbb problémáját a zsidókkal az okozta, hogy a zsidók szombaton nem dolgoztak. Ha jól tudom a heti pihenőnap abban az időben nem létezett. Lehet, hogy tévedek, de asszem ez egy zsidó találmány. Az uralkodók úgy érezték, hogy ezzel adóbevételeik jelentősen csökkennek. Angliában valóban alacsonya zsidók aránya, de a britek tudhatnak valamit, mert így is világhatalommá váltak.
""A kiút ebből a megbélyegezettségből az lenne, ha a zsidóság tisztességes többsége kivetné magából ezeket a gátlástalan pénz és hatalommániásokat.
Nem lehet, mint ahogy a tisztességes magyarok többsége sem vetheti ki magából a tisszteségtelen magyarokat, lévén ők is magyarok. Erkölcsileg el lehet ítélni őket, ha vétenek a törvény ellen, törvényileg is, de magyarságuktól meg nem foszthatók. Például DSK: akármilyen gusztustalan amit elkövetett, nem mondhatom rá, hogy ő mától nem zsidó.

"Első lépésként abba kellene fejezni a gusztustalan soá bizniszt. Mert munkával is lehet pénzt keresni"
Ez egy mantra. Egy azaz egy embert mutass aki a soa bizniszből gazdagodott meg!

"magyarországi héberbűnözők "
Magyarországon vannak bűnözők. Köztük vannak svábok, zsidók, tótok, kinaiak, cigányok Mszp-sek, Fideszesek, Szadeszosok stb. Ezek ellen a törvénynek kell fellépni. Minden Embert, a saját érdemei szerint kell megítélni, és nem származása miatt. Oda is vissza is.


Előzmény: hawkeye (19) 0 VÁLASZ
dude 2011. 05. 21. 10:41 | #25
A végén még kiderül, hogy a zsidóknak köszönheti minden nemzet a felvirágozását...
Ez ugyanolyan ostoba általánosítás, mint úgy nagyjából a "zsidózás".
Előzmény: Mr. Wallace (14) +2 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 21. 09:57 | #24
Nem akarok én fényezni senkit! Először egy félreértést tisztázzunk: engem a zsidók tarthatnak "mesügének" "hücpének" de gojnak semmi esetre sem! Hszedben az nem tetszik, hogy te is általánosítasz: ", bármennyire felsőbbrendűnek és kiválasztott népnek tartják magukat." Van ebben is némi igazság, de nézzük közelebbről, először vallási alapon: minden vallás saját magát tartja igaznak, különben nem létezhetne. Tehát minden vallási csoportosulás minden tagja úgy véli, úgy kell hogy vélje, hogy az ő vallása istennek tetsző, tehát ő kiválasztott. Nemzeti alapon nézve: teneked nem a Magyar az első? Ha ránézel a Lánchídra, nem villan az eszedbe, hogy építésekor egy műszaki csoda volt, nem vagy büszke a 6:3-ra, ha gyufát veszel a kezedbe, nem gondolsz arra, hogy ez is magyar találmány? Fogadd el, hogy nekem kettős identitásom van: Magyar és Zsidó, és ezzel nem leszek több nálad, de kevesebb sem. Tény hogy az ÁVH vezetői közt sok zsidó volt, de említsd meg az a tényt is, hogy az áldozatai közt még sokkal több volt. Említed a holokausztot, igen nekünk ez egy örökké fájó pont, hogy az állam, amelyiknek a zsidók semmivel sem rosszabb polgárai voltak, mint a nem zsidók egy idegen hatalommal szövetkezett a kiirtásunkra. És évente megemlékszünk róla. Elmesélem most egy tavalyi élményemet. Kisváros, enyhén romos zsinagóga a helybéli zsidó aktivista mondja a szövegét, köztük ezt(az idézet nem szó szerinti, csak a lényegét mondom) " és emlékezzünk (itt két név következett, nem emlékszem rájuk) akik két munkaszolgálatos csapat keretlegényeinek parancsnokaik voltak és mindent elkövettek, hogy a zsidó munkaszolgálatosok élve kerüljenek haza. Örök hála nekik" Ez is benne van a holokauszt iparban, még ha nem is tudsz róla! Egyébként a holocaustot manapság többet emlegetik az "ellenérdekeltek", mint a zsidók, ezért folyik a csapból is. A Képíró ügyről, meg ha hallok az a véleményem, hogy igenis feleljen bűneiért, ha meglátom a vén szarházit, akkor meg az véleményem, hogy hagyják már békén ezt a vénembert! Szvsz a legjobb megoldás az lenne, ha az eljárást lefolytatnák, ha bűnös, elítélik, de az ítélet végrehajtását haláláig felfüggesztik. Michael Neumann tudtommal az USA-ban él de ez lényegtelen.
Igaza van. De hozzátenném még a következő ősrégi zsidó anekdotát: A bölcs rabi két tanítványa összevitatkozik egy témán. A rabi meghallgatja az első érveit - Igazad van - mondja némi gondolkodás után. Erre a másik is előadja az érveit, a rabi gondolkodik, majd megszólal - Igazad van. Erre egy harmadik tanítvány kezd beszélni, - Bölcs rabi, vagy az egyiknek van igaza, vagy a másiknak! Nem lehet mindkettőjüknek igaza! A bölcs rabi elgondolkodik, majd azt mondja - tudod mit fiam? neked is igazad van. Ez az anekdota Deir Yassinra nem vonatkozik, arra nincs bocsánat.
Előzmény: gurbli (18) 0 VÁLASZ
tokmagosjack 2011. 05. 21. 09:42 | #23
Csak egy rövid történet:
Félzsidó srác meghívja egy barátomat sörre egy szórakozóhelyen. Átmennek egy másik szórakozóhelyre, ahol 50 Fttal olcsóbb a sör. Gondolta hogy akkor a következő kört ő állja, ám zsidó barátunk gyorsan leállította, mondván majd inkább a drágább helyen hívja vissza. Zsidó barátunk nem küzdött és nem is fog küzdeni anyagi gondokkal.
Ezzel a szellemiséggel van a gond, nem a nemzetiséggel.
Írnék többet, de mindent leírtatok már. :)

...Egyébként reptéren dolgozok és messze ők a legagresszívebb népség... először nem hittem el teljes mértékben amiket mondtak a kollégák, de hamar megtapasztaltam én is.
+1 VÁLASZ
jozo 2011. 05. 21. 08:51 | #22
hű anyám, mi lesz ebből...
(avagy mindennapi cigányozásunkat / zsidózásunkat / büdösmagyarozásunkat add meg nekünk ma...)

3 zsidó srác hülyül és bulizik? kit zavar? minap néztem a southpark legújabb részét, félek akik egy ilyen "apróságon" hőzöngenek, ott is a hőzöngő csapatban találnák magukat /aki nem látta: férfiak egy csoportja begőzölt, mindenbe belekötöttek, s közben kiderült, hogy mind kicsinek gondolja a péniszét: szóval egy ilyen hülyeségbe belekötni.../

Mr. Wallace | 2011. 05. 20. péntek, 21:40 | válasz erre: székhelyi a himnuszt írta át "tokaj himvesszei" -vé, qrva jó vicc volt, pár belterjes hülye jókat röhöghetett rajta, nekem kényelmetlen volt: ha magyar a művész, ezt miért nem tudja tiszteletben tartani?

Split | 2011. 05. 20. péntek, 14:50 | válasz erre: keress rá a neten, talán ezen az oldalon is volt: zsidó katonalányok: hjajjjj, öcsém, annyi szép csibét... /igen, a valóéletben csúnyák is vannak közöttük, a fiatal hellerágnestől biztosan kútba ugranál/

Greg46 | 2011. 05. 20. péntek, 20:03 | válasz erre: tudod az átlag magyart nem érdekli, hogy a szomszédja milyen vallású: lesz.rom, ha jókat dumálok vele /vagy csak kijövök vele/, örülök hogy itt van, a kutyát nem érdekli, ha valakinek a nyakában nem kereszt van, hanem dávidcsillag /najó, leszámítva a szélső-szélső-szélsőjobbot, de ahogyan a magyarok között is vannak bácsfidianák, úgy bezony a zs.-k között is találsz hülyéket/

s a legszebb: amikor "rémálmoktól küzdő" unokák a munka helyett tőlünk követelnek súlyos dollármilliárdokat, nu akkor garantálom, hogy az antiszemitizmus nő, erősen: ha nem tudjátok azokat az önjelölt hülyéket leállítani, akkor az ostor rajtatok fog csattanni: lehet hogy épp te adod ki a gyógyszert a patikában, vagy épp téged hallgattalak a minap egy koncerten, DE: ha az amcsi rokonok ki akarnak fosztani minket, akkor bezony annak TI, itt élők fogjátok meginni a levét, miközben a cehhet közösen, mindannyian álljuk majd

lb7
lb7 2011. 05. 21. 08:44 | #21
Általában nem szoktam semmilyen zsidózós témához hozzászólni, de megvan a véleményem velük kapcsolatban. Viszont ez pont nem az a videóklip ahol azt helyeztem előtérbe, hogy zsidó vagy sem... geci jót röhögtem!!! :DD
Tooni 2011. 05. 21. 08:30 | #20
Igen, ez az, alakul már a téma :D
hawkeye
hawkeye 2011. 05. 21. 08:11 | #19

Láthatóan érintett, ergo elfogult vagy.
Meggyőzni nem tudlak, nem is akarlak, csak örülnék, ha látnád a problémát egy másik nézőpontból.

Idéznék neked egy sarkos véleményt, de előtte hadd szögezzem le: soha nem a zsidó alkotóművészekkel, orvosokkal, tudósokkal, és az egyszerű zsidó emberekkel volt (van) a baj.
Hanem a zsidóság azon rétegével, amelynek a világ összes pénze, és hatalma sem elég. Akik céljaik érdekében, teljesen gátlástalanul, szó szerint mindenre képesek.
Lásd Izrael állam jelenlegi vezetését!

És az idézet:

"Ősrégi közmondás, tapasztalati igazság, hogy ahol a zsidóság letelepedett, ott nemcsak lakni és élni akart, hanem uralkodni is. Éppen ez a legfontosabb alapja a zsidókérdés megoldásának. Amióta zsidó van, azóta mindig volt zsidókérdés és amíg zsidó lesz, addig mindig lesz zsidókérdés.
Zsidókérdés volt a legrégibb, a legősibb népeknél is. A történelem bizonyítja, hogy az első zsidótörvényt az egyik egyiptomi fáraó hozta meg. Jákob 12. fia, sőt a 13-ik, Benjámin is, Gesszen földjén telepedett le a fáraó engedelmével, 430 esztendeig laktak Egyiptomban, Gesszen földjén és ezalatt a 430 év alatt teljesen elkülönülve éltek, nagy nemzetté fejlődtek – amint a Szentírás mondja. A fáraó ekkor félni kezdett, hogy ha idegen ország megtámadja a birodalmat, akkor ez a nagy nemzetté tömörült, egy tömegben élő zsidóság nem fog-e átpártolni és így nem fogja-e veszélyeztetni az ország szabadságát. A fáraó – nagyon jól tudjuk – a legszigorúbb intézkedéseket tette, a legszigorúbb törvényeket hozta abból a célból, hogy ezt a népet, ezt a zsidó fajt, amely Gesszen földjén lakott, minél jobban legyengítse, minél jobban tönkretegye. Midőn a fáraó látta, hogy minden erőszakossága dacára, a legkegyetlenebb intézkedések ellenére sem bírja megtörni a fajilag erős és edzett zsidó népet, a legkegyetlenebb intézkedést tette: meghozta az első zsidótörvényt, amikor kimondotta, hogy minden születendő zsidó fiúgyermeket bele kell fojtani a Nílus folyóba. Ez volt a legkegyetlenebb zsidótörvény.
De nemcsak a nemzeteknek volt bajuk velük, hanem magának a jó Istennek, Jehovának is baja volt a zsidó néppel: azért kellett Mózesnek kiadnia a tízparancsolatot, hogy megrendszabályozza a zsidó népet.
De nézzük csak a legrégibb birodalmakat. Ott volt a római birodalom, amely az egész akkori világ ura volt. A római birodalomban Nagy Konstantin császár hozta meg az első zsidótörvényt, amikor megtiltotta mindenkinek, hogy a zsidó vallásra térjen át, a zsidókat pedig egy rendelettel kizárta a hadseregből és mindenféle hivatalviselésből. Már tehát Nagy Konstantin is elrendelte azt, hogy a zsidók nem lehetnek állami hivatalnokok és polgári jogaikat is megnyirbálta.
Ott találjuk a régi Angliáiban Oroszlánszívű Richárdot, aki törvényt hozott Angliáiban arról, hogy a zsidók távozzanak Anglia területéiről és megparancsolta, hogy aki nem távozik, azt fosszák ki és mészárolják le. János 1199-ben és Henrich 1216-ban elkobozták a zsidóságnak minden vagyonát és kitiltották őket Anglia területéről. I. Edward 1290-ben szintén száműzte őket egész Anglia területéről és a legszigorúbb rendelettel adott ki parancsot annak megakadályozására, hogy a zsidók visszaszivároghassanak Angliába. Éppen ez az oka annak, hogy Angliában ma a zsidóságnak a legkisebb a százalékos arányszáma.
Olaszország történelméből olvassuk, hogy igenis a pápák is és pedig VII. Gergely pápa és III. Ince pápa is a legszigorúbb törvényes rendelkezéseket hozta a zsidóság ellen. Zsinati határozatokat hoztak ellenük. "

A kiút ebből a megbélyegezettségből az lenne, ha a zsidóság tisztességes többsége kivetné magából ezeket a gátlástalan pénz és hatalommániásokat.
Első lépésként abba kellene fejezni a gusztustalan soá bizniszt. Mert munkával is lehet pénzt keresni...

Szimpátiával figyelem Köves Slomo szélmalomharcát a magyarországi héberbűnözők ellen. Ha többen támogatjuk ebben, talán egyszer majd nem is lesz szélmalomharc...

Előzmény: Mr. Wallace (14) +3 VÁLASZ
gurbli 2011. 05. 21. 02:40 | #18
Na jó, azért nem kell fényezni a zsidókat! Tény, hogy némelyik zsidó sokat tett le az asztalra és elismerést érdemel, de ez nem mindennapos cselekedet a részükről. Azt azért ne felejtsd el ,hogy te csak egy goj vagy a szemükben akkor is, ha ódákat zengesz róluk. Az én szememben nem különbek ők egyik népnél sem, bármennyire felsőbbrendűnek és kiválasztott népnek tartják magukat. Sokan nem azért haragszanak rájuk és utálják őket mert vagyonosak hidd el nekem! Az ami kezd már terhes lenni az embereknek (és nem csak itthon) az a holokauszt. Már a csapból is ez folyik. Kollektív bűnősnek kiáltanak ki országokat és folyamatosan sulykolják beléd, hogy bűnös vagy ha nem foglalkozol vele és rád sütik, hogy antiszemita vagy. Mára már egy teljes iparággá nőtte ki magát a holokauszt. És persze ez sem szól már másról csak a pénzről. Azért ne feledjük már el, hogy nem csak a zsidókat érte ilyen trauma a világban! Mennyi ember elpusztult például a kommunizmus alatt, amiben beszélhettünk néhol népirtásról. Vagy például a nálunk működött ÁVH-nak a vezetői, akik megkapták a bosszú állás lehetőségét, szinte egytől egyig zsidó származásúak voltak, akiknek magyarosították a nevüket nehogy feltűnjön. Az erről szóló dokumentum filmet be is tiltották.
És még sorolhatnám. Na meg az ilyen perek mint ami most is zajlik ahol előszednek egy idős bácsit aki alig él és megrángatják, mert a zsidó szerint hetven éve lelőtt valakit vagy valakiket, de bizonyítani azt nem tudja. Mi szükség van erre? Egy háborúban rengetegen meghalnak és akkor mindenkit elő lehetne szedni aki túlélte, hogy te meg te háborús bűnös vagy. A háború senkinek sem jó (kivéve akinek igen)! Ezek után persze, hogy nem az fog megmaradni az emberekben ami pozitív a zsidókról. Nem beszélve az általuk elnyomott népről.
Egy idézet egy Németországban élő zsidó, Michael Neumann által írt cikkből:
½A cionisták, jóval Hitler megjelenése előtt ezer és ezer mérföldről jöttek ide, és nem vettek tudomást a helybeli lakosság létezéséről. Kifosztottak egy népet, amely soha nem ártott nekik. Az történt, hogy elfelejtették, hogy ők maguk is a fajgyűlölet áldozataiként jött ide, most pedig felsőbbrendűeknek tekintik magukat, és maguk is fajgyűlölőkké váltak. Ezért történhetett meg az, hogy azok a parancsnokok, akiknek irányítása alatt a Deir Yassin helységben a nemi erőszakot, megcsonkításokat, gyermek gyilkosságokat elkövették később miniszterelnökök lehettek. De mindez nem elég. Ma, amikor Izraelnek megvan a lehetősége, hogy békében éljen, tovább folytatja fosztogatásait. Tudatosan és folyamatosan arra törekszik, hogy olyan feltételeket teremtsen, hogy a palesztinok ott ne tudjanak élni, csak a zsidók. Izrael célja nem az önvédelem, vagy a közrend fenntartása, hanem egy másik nép megsemmisítése. Igaz, hogy Izraelnek, olyan előnyei vannak a közkapcsolatok terén, hogy a palesztinok kiirtását ne Hitler módszereivel, hanem az Amerikai Egyesül Államok stílusához alkalmazkodó erőszak alkalmazásával valósítsa meg. Ez egy kíméletesebb genocídum, amely annak elkövetőit áldozatokként mutatja be.½


Előzmény: Mr. Wallace (14) +5 VÁLASZ
Wincent 2011. 05. 20. 23:47 | #17
Dávid csillag :D
Előzmény: ega_L (15) +1 VÁLASZ
ega_L 2011. 05. 20. 22:23 | #15
zsidó csillag születik?

+3 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 20. 21:40 | #14
Ha már Gregg felhozta a témát, had tegyek egy két gondolatot hozzá.. (éngem nem érdekel, hogy a nap lement) Mint tudod Spanyolország egykor Európa vezető hatalma volt, az országban nagy számban éltek zsidók is. 1492-ben, ha jól emlékszem, azokat a zsidókat akik nem voltak hajlandók kikeresztelkedni kiűzték az országból. A kiűzöttek egy része az Ottomán birodalomba ment, más részük Hollandiába. Ezután Spanyolország, úgyszolván lejtőre került, és egyre lejjebb került, Hollandia viszont elkezdett felemelkedni. Amszterdam pl, ma is a gyémántkereskedelem központja, amit elsősorban a Holland zsidóknak köszönhető, és jelentősen hozzájárul a Holland GDP-hez. Valszeg Hollandiában is sokan haragszanak a zsidókra, lévén egy átlag holland életszinvonala alacsonyabb, mint egy átlag Holland zsidóé. Most jön a nagy de: De ha Hollandiában nem lennének zsidók, az átlag holland életszínvonala nemhogy magasabb, de alacsonyabb lenne a jelenleginél, és erre mérget vehetsz. De jöjjünk haza! Magyarországon a kiegyezés után egy nagyon gyors gazdasági fejlődés indult meg, furcsamód egybeesve a zsidók nagyszámú betelepülésével. Nem tagadható, hogy ebben a fellendülésben a zsidók közül jónéhánynak oroszlánrésze volt, gondolj Richter Gedeonra, a Wilhelm Pick Vaggon és Gépgyárra, a Goldbergerre stb.
Kultúrában meg gondolj Karinthyra, Radnótira, Molnár Ferencre, igen a Nemecsek megteremtőjére, vagy a nemrég meghalt Faludyra. És arra az esetre amikor Székhelyi József, Faludy, a Magyar Nyelv Szeretete versét szavalta, a taj hülye vérmagyar kérdőre vonta, hogy ezt a gyönyörű magyar verset miért egy zsidó adja elő! A MAGYAR zsidó költő versét nem adhatja elő egy MAGYAR zsidó színész? Félre ne érts kedves Miklós, nem azt mondom hogy a magyar társadalom vagyoni megoszlása igazságos,vagy optimális lenne, de ezért ne en bloc a zsidókat hibáztasd!

Előzmény: Miklós Csaba (8) 0 VÁLASZ
thuugo 2011. 05. 20. 20:42 | #13
Engedjétek meg hogy hozzá szóljak a beszélgetéshez olvastam a hozzászólásokat és nem lepődtem meg. Megint csak akadt olyan ember aki egyből dobálózik mindennel Miklós Csaba személyében. Én nem vagyok zsidó tudtommal nincsenek is zsidó barátaim de mondok egy dolgot kérlek gondolkozzatok el rajta. Véleményem szerint ez a dobálózás szimpla irigység hogy miért mondom ezt? A zsidókról mindig a pénz és a vagyonos emberek jutottak eszünkbe bár vannak kevésbé tehetősebbek is. Gondoljatok bele második világháború népirtás stb stb... sokféle sérelem érte a zsidókat elvették mindenüket megkínozták őket rengeteg embert meg is öltek, mégis a mai világ gyémántkereskedelme szinte 100% ban az ő kezükben van. Véleményem szerint egy olyan népet aki ennyi megpróbáltatás után ennyire kilátástalan helyzetből is felkapaszkodott inkább kéne tisztelni (vagy legalábbis illendő módon bánni velük) mintsem megvetni.

Köszönöm.
-3 VÁLASZ
Split 2011. 05. 20. 20:42 | #12
Igazából ennyi. Nekem fura egy kicsit az általatok követett hit (mint ahogyan a buddhizmus is vagy akármi más), de ez nem ok, hogy haragudjon rátok egy világ. Ami azt illeti nekem senkivel nem lenne semmi bajom (nincs is), de egyes emberek viselkedése bicskanyitogató, és sajnos ez rányomja a bélyegét a faji / vallási hovatartozásra. Persze helytelenül, de ezt hiába is hangoztatom, mert mindenkiben csak az marad meg, hogy mocskos ***. Szóval érted...

(Ja, meg azért nem kellene gumikezet rakni a turul szájába. Ez nem tudom, hogy kinek művészet, de nekem tutira nem... :S )
Előzmény: Greg46 (10) +1 VÁLASZ
Mr. Wallace 2011. 05. 20. 20:29 | #11
Csak hogy tovább sokkoljalak, nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=hbpoc3AC86I&feature=related, és olvasd el az első két kommentet!
Előzmény: Miklós Csaba (8) 0 VÁLASZ
Greg46 2011. 05. 20. 20:03 | #10
Nem fogok mérgesen tollat ragadni és anyukádat szídni.... miért tenném? Te sem tetted ;)

A véleményem a következő.... Az, hogy Magyarország ott tart ahol, az nem feltétlen a zsidók hibája....

De ebbe nem is mennék bele annyira, mert felesleges..... Én is kicsi vagyok ehhez és Te is....

Sem én sem Te nem fogjuk megváltoztatni a dolgokat....

Az van, hogy a magyar ember baromi könnyen kezd el zsidózni, cigányozni, kínaizni, akármizni, mintsem elgondolkodjon azon, hogy lehet, hogy esetleg nem CSAK más a hibás....

Jelen kormányt ki választotta???? A magyar ember... egész pontosan 2/3-ados arányban.... Legyünk őszinték, mi zsidók pont nem a jobb oldal szimpatizánsai vagyunk... ergo jelen kormány nem a zsidók hibája....

Jelen helyzetet a magyar népnek sikerült..... Az hogy 2010 óta mégjobban gyűlölik a magyarokat a világban, azt gondolom tudjuk, hogy a "drága jó viktor király"-nak köszönheti a nép....

Az, hogy a Tisztelt "vezetőség" elad mindent, az nem a vásárló hibája nem??????

Az, hogy ott van a pénz ahol, az más kérdés... de nehogy már a vásárló hibája legyen ha vásárolhat....

Az üzleti életben farkas törvények vannak... az erősebb kutya b..szik... Az hogy egy adott népnek jobb vagy másabb az üzleti érzéke, az megint egy vele született dolog, hiszen a vérünkben van az üzleti élet.... Ez van... anno mi voltunk a kereskedők.... felkapaszkodtunk...


Nem fogok anyázni, mert én elismerem a saját népcsoportom hibáit, DE azt tegyük hozzá, hogy nem mindenki ugyan olyan.... ugyanúgy ahogy nem minden magyar sír, hogy szar neki hanem tesz érte hogy jobb legyen, nem minden cigány lop csal hazudik, hanem dolgozik becsületesen, ugyanígy nem minden zsidó olyan amilyennek a Kedves Magyar Nép beállítja....

Én személy szerint büszke vagyok a véremre, büszke vagyok arra ami a családom öröksége, és leszarom ha megköveznek, mert meg tudom védeni magam és tudom, hogy én nem olyan vagyok mint amilyennek a származásom miatt elkönyvelnek....

Viszont lement a nap....
Előzmény: Miklós Csaba (8) 0 VÁLASZ
ysolti 2011. 05. 20. 20:03 | #9
Anyam, hat ezzel mennyi not lehetne felszedni :D

Miklós Csaba 2011. 05. 20. 18:18 | #8
Dehogy anyáznék.
Ismerős a karakter.Már szokom.
Örülök hogy Magyarországon hosszú idő óta az élet minden látványos területén állandóan viszontláthatom zsidó barátainkat.A kultúrában,a plakátokon,a média,a filmek minden posztján,a parlamentben,az üzleti életben.
Jó éreztetni azt az ösztönös Szeretetet ami népünkből árad az Ő Népük irányába. És milyen régóta... És hogy igazán szeressem őket aról Ők magunk győznek meg egyszerű agyammal még éppen felfogható kis üzenetekkel,kódokkal. (Heti Hetes,Spielberg,az a drága szerény Presser Pici,A.Robi...Megtiszteltetés hogy eztán többen is együtt élhetünk Velük majd a jövőben,hiszen szépen növekszik a lakosság betelepülő vendégeinkkel.
Megtiszteletetés hogy szerény lehetőségeinkkel,munkánkkal mi is részt vehetünk Magyarország közös újjáépítésében.
Izgatottan várom a jövőt.
...
Mielőtt mérgesen tollat ragadsz és anyukámat szidod,gondolkodj el,amit írtam az a valóság ironikus (bár nyilván suta) ábrázolása. Részemről aztán semmi harag. Az élet egy lassú folyam. Megy az arra amerre mennie kell.Lehet hogy az van megírva pl. hogy 30 év múlva ez az ország már egy másik hangulatú hely lesz. Ha szerettük a régit akkor szomorú dolog ez. Ha nem szerettük akkor vidám.
bismarck33 2011. 05. 20. 18:11 | #7
"minden zsidó csúnya?" Hogy lehetsz ilyen mocskos antiszemita! :D
+1 VÁLASZ
zomboss 2011. 05. 20. 18:02 | #6
Fogszabályzó és telipofával vigyorog :D anyám, jól van nem problem de ha lehet kerülni kéne az ilyent :D.
Elég gáz az egész, külön-külön talán elmennének de így együtt.
Hol van a vészkijárat?!
Jdredd 2011. 05. 20. 16:41 | #5
A zene még rendben....na de a többi....:D

Greg46 2011. 05. 20. 16:35 | #4
Hát aki emiatt a videó miatt kezd el anyázni az ássa is el magát ;)

Amúgy meg a szemöldökös rész poén....

Viszont a "keményebbik" verzió nem a Scooter...


+1 VÁLASZ
termi-nator 2011. 05. 20. 15:16 | #3
szerintem jó :)
Split 2011. 05. 20. 14:50 | #2
minden zsidó csúnya? lassan rosszabbak lesznek, mint a britek... :S
+2 VÁLASZ
olcha 2011. 05. 20. 14:50 | #1
nagyon hard ez a party :D