Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
brando 2007. 06. 29. 17:56 | #11
Amúgy én lány vagyok és hétfőn (jul. 2) fogok menni vezetni először:):) Kerüljétek a bornemissza teret:):):)
kanoc 2007. 06. 23. 17:26 | #10
Ez aranyos!
Előzmény: Penge70 (9) 0 VÁLASZ
Penge70 2007. 06. 21. 22:27 | #9
Van még egy pár ilyen:)) Hazafelémenet elöttem ment egy rikitó szinü, kis mit tudom én milyen tipusu valami kis szar nöi autó,azt láttom hogy a hátsó szélvédő tele van fehér, plüs cicákal, plüs medvékel, plüs kis kutyákal. Aztán az egyik kis "plüs" kis kutya életre kell és a hátsó szélvédő elé szarik, majd a gazdi ölébe ugrik,és megy a nyalakodás :))

Előzmény: skandar (8) 0 VÁLASZ
skandar 2007. 06. 21. 21:27 | #8
Iiiiiiiiiihhhhhh, ez a körforgalom-sztori azért már meredek...Sok luvnya, aki elhozza apuci kocsiját, mert az épp gályázik, hát lehet menni shoppingolni :) Az én esetem se rossz: keskeny egyirányú utca, normál méretű hely. Lány állna be hátra 2 kocsi közé Matizzal (nem nagy auto). Óvatoskodik. Kiszólok, hogy segítsek: még van kb. fél méter. Hálás mosoly, köszönetet int, majd odalép és ezerrel telibe veri a mögötte levőt...
Su 2007. 06. 21. 20:49 | #7
ez azért van, mert mindenki meg van győződve róla, hogy ő az okos és a másik a hülye. soha senkinek eszébe nem jutna, hogy esetleg ő hibázott
Előzmény: Luflee (6) 0 VÁLASZ
Luflee 2007. 06. 21. 19:56 | #6
ez most tenyleg halal komoly ? basszus.. Akkor meg sem olyan elvetelmult otlet tolem, hogy a jogositvanyt iq-hoz kene kotni... Nekem a legdurvabb amikor egyiranyu utcaba mentem es egyszercsak egy oreg bacsi befordult velem szembe az utcaba, e smeg o allt neki velem veszekedni, mire megmutattam neki a behajtani tilos tablat, ami mellett befordult.. Bocsanatot mar nem kert..
Előzmény: Penge70 (5) 0 VÁLASZ
Penge70 2007. 06. 21. 18:24 | #5
A kedvenc esetem, mikor a szöszke csaj a körforgalomba hátramenetbe jött és rám dudált hogy engedjem ki, kiszálltam és megkérdeztem töle hogy mit csinál, mire ő: eltévesztette a kijáratot és azért tolat vissza, én erre: menj még egy kört és ki tudsz menni,persze nem értete, mondtam neki,ugye tudod hogy körforgalomban a kresz tiltja a tolatást ? persze nézett mint a hülye a moziban, aztán inkább félre huzodtam hagy menjen !!
Egyébként közben végig mobil telefonozott, még akkor se hagyta mikor én dumáltam hozzá:)))
sai 2007. 06. 21. 17:50 | #4
bazze.. ekkore helyre csukott szemmel beparkolok 1limuzinnal :D
egyébként nem csak nöi vezetökből vannak lámák.. de azért talán több béna nöi soförrel találkozok mint csávóval..
egyébként a legrosszabb az az idös nöi vezetö.. aoktól kitudok készülni.. gyök 2övel megy.. nem indexel.. össze vissza mászkál a sávokban (dupla sávos ut) ki sem lát a volán mögül..
nem 1szer volt már hogy mentem föuton.. mellék utcából akart kijönni az idös nénike a swiftjével.. látja hogy jövök.. de gondolkodik 1sort.. és akkor kezd el kijönni amikor már 5méterre vagyok töle.. és akkor kap észbe és az út közepén megáll..
néha a hajamat tépem!!
Yaga 2007. 06. 21. 16:35 | #3
Gyerekek:) Ez annyira nem meglepo am:D Es nem azert mert No vagy Ferfi az illeto.... ne vegyetek rasszizmusnak...ANGOL..... Itt elek Londonban lassan 2 eve, vezetek is, es hat... talalkoztam mar nem egy ehhez hasonlo szerencsetlen hulyevel az utakon..... Eskuszom egyszer videora fogok venni egy utamat..... latni kene mit muvelnek... Gondolj bele...kovetkezo szitu: Ket sav, merolegesen egy 3 savos gyorsforgalmi utra.... az en savom (baloldali) egyenesen haladoknak vagy balra kanyarodoknak, a jobb oldali sav jobbra kanyarodik kizarolag... Mercedes-es barmunk az en savom legelejen all, en allok mogotte, no index, yes mercedes csillag (ergo: neki szabad) lampa sargara valt, Yagacska rajtolna de a csillagos baratunk megvarja a zoldet, nagy lendulettel elindul (felbog alattam a focus:D ) erre mit csinal emberunk? Satufek es beall h o majd bekanyarodik a jobbra kanyarodo savba...... De ugye szembol is jonnek, szoval az en savomban kell tartania a kocsit.... Es csodalkozik h dudalok neki meg h majdnem telibe verem hatulrol.... Hat ennyit arrol h itt Londonban milyen "ugyesek" a nok es ferfiak egyarant....:D
Penge70 2007. 06. 21. 15:06 | #2
Hehe, még a végén el is hiszem :)) Ti nők totál hülyék vagytok a vezetéshez, és a müszaki cuccokhóz !! Én kb 18 éve vezetek minden nap,és szinte minden napra jut nekem valami kis nöi " vezetö " praktika:)) A folytonos mobilozás még hagyán, de a vezetés közbeni sminkeléstöl, és a kresz totális nem tudása, az autó pályán menés 60-70km -es sebbeségel, fényes nappal teli fényszoró,a parkolás totális nem tudása, jobbra indexelés majd balra kanyarodok stb..,ez mind a női " vezetőkre " jellemző !!! Természetesen vannak állat férfi vezetők is, de a felsorolt dolgok az a nőkre jellemző :))
Előzmény: Vacak (1) 0 VÁLASZ
Vacak 2007. 06. 21. 14:07 | #1
Hát ha azt a kerek izét tekergetné maga előtt, akkor talán beteszi elsőre is... Meg ha lenne jogsija... :D
Én lány vagyok, van jogsim, de még tanuláskor se csináltam ilyeneket.... Viszont az utcán megdöbbentő női praktikumokat szoktam látni, és MÉG MEGDÖBBENTŐBB férfi mutatványokat... :) Volt már hogy röhögtem ki pasit, és kérdeztem, hogy segitsek-e leparkolni... Nagyon mérges volt bár nem tudom miért.. :P