Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
bungle 2011. 04. 15. 11:34 | #48
:DDD
Előzmény: 7sleeper (47) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 15. 11:31 | #47
:-D

lássuk jól értem-e a linkelt kép alapján:
szájon kell verni a nőket.. a kopasszal..

;-D

szerintem ilyenért tényleg lehet kapni két oldalról
( http://img217.imageshack.us/i/sidetosideak4.gif )
Előzmény: bungle (45) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2011. 04. 11. 18:02 | #45
Minek veszekedni, amikor pofozkodni is lehet? ;)
www.funpic.hu/hu/kategoriak/fura-emberek/39837_kep
(remélem a lányok nem látják meg, mert akkor 2 oldalról is kapok egy olyat... :)))
Előzmény: 7sleeper (42) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 04. 10. 19:24 | #44
"Ilyen vastag bőrnél nincs mese, hátulról kell támadni."
Mindent elmondtam. :D
Nas
Nas 2011. 04. 10. 19:22 | #43
Fogalmad sincs róla, hogy miről beszélsz, hogy jössz te ezek után ahhoz, hogy az én hozzáértésemet minősítsd? Azt sem tudod, mik azok a "nem használt" gének (meg egyáltalán vannak -e ilyenek), meg mi a helyzet az Y kromoszómával, és mi a szexuális szaporodás lényege, valamint van -e valójában olyan faj, ami enélkül szaporodik... Összegugliztál pár dolgot, amiből bedobáltál néhány töredékmondatot a kommentedbe, hogy okosabbnak tűnj, de csak a sötétségedet bizonyítottad vele. Ha büszke vagy erre, hát gratulálok! További sok sikert! Azért azon ne nagyon csodálkozz majd, hogy az ilyen kijelentéseidért MINDEN kutató ki fog röhögni, nem csak én...csak jó előre szólok. :) Csá.
Előzmény: 7sleeper (42) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 10. 19:15 | #42
ááá és csak képes vagy rákontrázni..

leírtam kommentben is, hogy ezt genetikusok mondták. azt is leírtam, hogy más genetikusok ezt vitatják, habár utóbbiak mindezidáig csak azt tudták felhozni ellenérvként, hogy az y kromoszóma a legújabb kutatások alapján mintegy biztonsági mentést készít a "nem használt génekről". azt viszont senki nem cáfolta, hogy az y satnyul.

de gugli a barátod. vagy van alig pár éves külföldi szakirodalom a kezed ügyében.. :-P

a szexuális szaporodás tehát nem tűnhet el az emberi fajnál.. sőt, hogy a szaporodás nem csak szexuális lehet az példátlan az evolúcióban.. menj már Nas, de komolyan.

Nas én nem bunkóskodom, ellenben veled. nagy a pofám? és a többi.. és pontosan ez volt a baj a másik posztbani szerepléseddel is, hogy abbéli igyekezetedben, hogy másokat leolts, ilyen tarthatalan kinyiltakoztatásokat(!) teszel. megsértődhetsz, vagy akár beláthatod, hogy többszörösen mellényúltál az előző kommentedben. utóbbi esetben még meg is érdemelnéd a felnézést, előbbiben meg.. hmm.. voltmár..

én nem kezdem újra, ellenben befejezem. és az én szavamra lehet adni.

(minek a bicska a zsebedben?? ;-))
Előzmény: Nas (39) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 10. 19:09 | #41
Ki mondta, hogy a genetika a minden? Te fejedbe vetted ezt, hogy én így gondolom, és rám akarsz húzni olyan dolgokat, amik abszolút nincsenek benne az attitűdömben. Ha viszont biológiai kérdésekről beszélünk, akkor felhomályosítalak: NEM lehet megkerülni a genetikai vonatkozásokat. Jobb, ha ebbe beletörődsz...

Amire azt írtam, hogy nem olvastam el, azt tényleg nem olvastam el, nyugodj bele. Megmondtam, hogy akkor válaszolnék rá, és épp ez az, amitől meg akarom kímélni magam.
Előzmény: 7sleeper (40) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 10. 18:57 | #40
1, te nem megindoklod, hanem megindokolod amit írsz. ;-) már amikor. mert van mikor előbb jön az ítélet és aztán a tárgyalás. .valamint elég abszolút hangnemben írsz. és erre nincs alapod. a genetika nem minden, te nem vagy a genetika és te nem vagy a genetikában a "minden".. ezen felül a genetikán kívül is van élet, és annak sem te vagy a központja. én sem, de én soha nem is gondoltam. egyszerűen, ha valaki pökhendien válaszolgat, főleg úgy, hogy legalább vitatható amit mondott - nem hagyom szó nélkül.

azért örülök neki, hogy nem (teljesen) süketek maguk tisztelt bíróság.

2, egész konkrétan nem. az viszont aranyos, hogy felhívod arra a figyelmemet hogy én se(!) szépítgessem a viselkedésemet. /semmi gúny részemről.. ezt úgy mondaná a német, hogy most adorable voltál. (ha tud angolul -> mindez csupán hajni kedvéért, hogy műfelháborodhasson :-D) tényleg./

köszi az egyértelműséget ;-) elvégre mégis furcsa lett volna, ha nem arra a kommentre reagálsz, amire válaszolsz, ugye? :-p ;-)

egyébként végig dobáltam a labdákat, hogy ki lehetne szállni a sehova nem vezető vitából, de ezeket bezzeg nem ütötted le.. (mekkora ziccer volt Ford Fairlane te jó isten..) püföltél viszont és szerintem kevés eredménnyel (más-más okból ezzel egyetértünk) minden mást. no mindegy. (és úgyis elolvastad! :-p :-D)

Párizs Franciaország fővárosa, Nas?

(filmidézet-veszély)
Előzmény: Nas (38) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 10. 18:44 | #39
És már nem azért mondom, de az én szakmai hozzáértésemről aztán végképp ne merjen egy szót se mondani az, aki képes olyan oltári faszságokat leírni mint hogy a férfiak ki fognak halni, és eltűnik az emberi fajnál a szexuális szaporodás. Ez is ékesen bizonyítja, mennyire kurvára nem értesz az egészhez...de nagy pofád, az van mellé... És akkor csodálkozol, ha másnak kinyílik a bicska a zsebében...
Előzmény: Nas (38) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 10. 18:32 | #38
Kiegészítés1: MINDIG megindoklom a véleményemet, ezt nem tagadhatod le! Tőlem sehol nem olvashattál olyat, hogy "kifejtés zéró", önismétlést is csak akkor, ha a válaszomra ugyanaz a baromság érkezik...

Kiegészítés2: Egészen konkrétan lehülyéztél + közölted, hogy a szakmai hozzáértésem nulla (és épp te hagytad ki annak megindoklását, hogy ezt mégis mire alapozod)...ne szépítgesd a saját viselkedésedet sem.

Abban legalább egyetértünk, hogy ez egy szar előadás volt. Bocs, de ezt a Godzilládat (az egyértelműség kedvéért a 33-asról beszélek) sem fogom elolvasni, feleslegesnek érzem.
Előzmény: 7sleeper (36) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 10. 18:11 | #37
nem.

és most, hogy erre a kérdésre is megkaptad a választ, legalább holnapig várj, amíg egy újabbat felteszel!
tudod.
minden napra egy kérdés.. ;-)


Előzmény: Hajni (30) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 10. 18:08 | #36
olyan perverzeknek, akik Nason és rajtam kívül ezt elolvassák? :-O

neeeem!

;-D

na jó. mini színdarab:

szín: izé, poszt: homo, análfánt

hajni már az öltörőben várakozik..

én: szerintem hülyeséget írtál.
Nas: de nem azt írtam. (kifejtés zéró, önismétlés, tagadás)
én: hülyeséget írtál.
Nas: hülye vagy. (úgy tesz mintha Zuzu Petalsszal beszélgetne)

hajni a végszóra jönne, de elbaszódott a mikroportja ezértsemmi értelmeset nem hallani tőle

én: kompenzálsz. mondanád "kezdőtől nem rossz".
Nas: nem mert nem.
én: nohiszen. nem hiszem, hogy hülye picsa vagy Nas.

nézői bekiabálás. Nas zölden magasról leszarja azt is.

függöny. függöny?

(ha visszatapsolsz közös erővel fogunk végezni veled. ;-))

elég szar előadás volt, azért volt néhány vicces vonulata. hmm..
Előzmény: Tooni (34) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 10. 17:56 | #35
de jó, hogy megengeded.. :-P muhahahaha!
Nas, én nem hiszem, hogy hülye picsa vagy!

ez az! szard le! ha zöld lesz ne lepődj meg.
;-)

Előzmény: Nas (27) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 04. 10. 17:54 | #34
Atyaég... Godzilla returns ;)
Figyu, össze tudnád foglalni a mondanivalód 1 mondatban? Mondjuk 40 szó max?
Mégiscsak vasárnap van....legyél már tekintettel az ezt fáradtan olvasni próbálókra :)
Előzmény: 7sleeper (33) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 10. 17:46 | #33
"Hát ezt nem hiszem el, már megint egy kilométeres fikázás! :D Nem unod még? Folyik az orrod? Adjak egy papírzsebkendőt? :D"

mondod te. ;-) egyébként ez neked a "fikázás"? hogy valaki lereagálja amit te be kegyeskedsz firkantani a kommentdobozba? te nagyon el vagy szállva akkor magadtól. nálad csak vélemény van vélemények nincsenek. :-o

"mivel én soha nem állítottam azt, hogy olyané kell eldöntse aki a vitában érintett"

"Ennek ellenére folyamatosan azt ecseteled, hogy nekem mennyire nincs igazam... :D"

ööö.. értelmezze az előbbi mondatot 5 pontért. (3 pont levonásért segítek: szerinted akkor én azzal eldöntöm a vitát, ha beírom, hogy szerintem nincs igazad? mikor kifejezetten azt mondom, hogy senki véleménye nem dönti el, hogy kinek van igaza? pláne nem, hogy ki mellett szavaz a többség (ilyet leírtál.. a többség dönt mi? :-D és hagyjuk már szerencsétlen júzereket békén.. te komolyan azt akarod, hogy ezen a kommentdzsungelen keresztülvágják magukat szegények? magunknak sem kívántam bazz..), mert újra mondom az igazság ettől független, nem egyének szubjektív véleményén alapszik.. tényleg nehéz ezt az összefüggést meglátni?)

"Soha nem vagyok lesajnálós olyanokkal, akik valami olyasmire hívják fel a figyelmemet, amire addig nem gondoltam. Az olyanokkal szemben vagyok lesajnálós, akik úgy osztják az észt egy adott témában, hogy még azt sem tudják felmérni, hogy mennyi mindent nem tudnak belőle... :)"

húú. nemár. és mi van ha gondoltál valamire, csak te egyedül ügyesen elvetetted, mert az úgy szerinted biztos nem igaz - akkor nem éppen azt csinálnád mint most is, hogy amit más felhoz, arról már eldöntötted, hogy hülyeség? és a következő mondatod okfejtése még nagyobb logikátlanság mint a korábbi. Nas kedves aki nincs tisztában azzal mennyi mindent nem tudhat még a genetikáról az csak te lehetsz, én csak azt tudom, hogy a genetika területéről mennyi mindent nem tudok. (nem vagyok róla meggyőződve, hogy kellőképpen megvilágítottam-e ezt neked most, de sebaj így marad.) viszont ismétlem: te genetikai tudással együtt is tudsz helytelen következtetésre jutni. talán tagadod ezt?

"ez egy akkora baromság, hogy nem kifejezés. baromság mert már hogyne lehetne homoszexuálisoknak is utódjuk"

"Érdekes, más meg tudta érteni, hogy miről beszéltem. De biztos benne van a hiba. Mindenki hülye, aki nem veled ért egyet, igen. :)"

már leírtam, de a pohár fenekén keresztül nézhetted a monitort, és így ez sem tűnt fel. a nem rövid kommentváltásunkat a másik posztban az is végignézte és elolvasta(!), akire te most örömködve hivatkozol, hogy halleluja ő "megértette" /ez a taszító a stílusodban Nas, hogy őt is nagy kegyesen megajándékozod azzal a "kitüntetéssel", hogy azért mert alázattal tette fel pl. tökugyanazt a kérdést, hogy ti. már, hogy lenne az igaz amit te írtál, hogy a homoszexuálisok azért nem normális biológiai működésűek, mert (szerinted!) szaporodásra képtelenek? - ezért értelmes.. (és akkor én vagyok itt szerinted a magát übermenschnek gondoló.. muhahahaha!). mivel végigrágta magát a kommentfolyamon, és ő sem értette, hogy mégis, hogy gondolhattad, hogy a "homoszexuálisok nem normális biológiai működésűek" zagyvaságod valahogyan is igaz lehet. eszerint semmi olyat nem mondtál a hosszú-hosszú kommentjeink során (hiába kapacitáltalak rá), amivel megmagyaráztad volna miért azt írtad amit. hogy aztán azután, hogy olyan dedós módon (igaz félig sem betartott módon, mert ide is sértett primadonnaként beírogatsz) befejezettnek nyilvánítottad azt a vitát közöttünk, még mit mondtál Ytsronak, amit nyilvánvalóan korábban nem említettél, azt nem tudom. engem nem is érdekel. a véleményem a homoszexualitásról megvolt azelőtt is, hogy szerintem védhetetlen hülyeséget írtál be a poszthoz észosztás gyanánt. ;o) és ugye nem igazán láttál te sem Ytsronak nekiugrani.. ugyanis mégha bármilyen okból is éppenséggel új elemet bevíve a beszélgetésbe őt meggyőzted, hogy te azt nem úgy, hanem máshogy "gondoltad" és neked mindenképpen igazad van még nem álltam le vele vitatkozni.. tudod miért van ez Nas? a stílus miatt! lehet más a véleménye bárkinek, de a pökhendi lekezelő fasságait nehogy el kelljen már tűrnöm egy királykisnasszonynak..

"mi a gond azzal, ha genetikai hibaként írod le a homoszexualitást.. nem ragozom.. elmondtam sokszor ott is"

"Én meg nem mondom el még egyszer, hogy nem én írtam azt, hogy a homoszexualitás kizárólag genetikai hiba. Hihetetlen, hogy annak érdekében, hogy kimosakodd magad a baromságaidból, olyan dolgokat magyarázol a mondandómba, amik benne sem voltak soha..."

írtam már, megismétlem: én brutálisan összeverem a magyartanáraid, te meg felpofozhatod a biológia/kémia tanáraimat. (mert akkor egálban lennénk.)

egész egyszerűen te nem látod a szövegösszefüggéseket! mint valami dúvad ugrasz neki az embernek; én meg már éppen elégszer rávilágítottam arra példákon keresztül, hogy amin nyavalyogsz annak baromira nem is az az értelme, vagy éppenhogy te mondtad (ami egyébként baromira vicces volt.. az a műfelháborodás, hogy ki mondott olyat.. miközben te voltál műfelháborodás közben.. :-D).. minden másra reagáltál, minden kiragadott szónak nekimentél, az ilyenekről viszont mélyen hallgatsz. (vagy mikor beszoptad, hogy egy kommentemre nem válaszoltál dedóból, mert az kommentgodzilla - az, hogy az én kommentjeim nagy része elmegy a te süket dumád végnélküli idézgetésével egy dolog, vállalom, hogy kurva hosszúan írok (én is). de a tieid nem kommentgodzillák.. kommenttitanicok.. - de ezen véleményedet egy jó pár kommenttel későbbi hozzászólásra "válaszoltad". és még te voltál felháborodva.. áá nem folytatom. ott sem akartad érteni, itt meg pláne nem akarod majd. netán nem is tudod. elvégre szövegösszefüggéshez van köze ennek is.. (ja a Zuzu Petalsra a kezdőtől nem rossz riposzt azért nem volt semmi, legalább ott röhögtél volna egy jót magadon, hogy azt, hogy benyaltad. de neeem. te nem..)

"soha nem mondtam, hogy ne lenne tudásod a genetikában"

"Már hogyne mondtad volna! Már hazudik is, kurva jó. xD Szó szerint ezt vágtad a fejemhez, hogy "meredek genetikai tévedéseim" vannak. Azt persze már nem írtad le, hogy egészen pontosan mik is ezek a tévedések, és hogy miért lennének meredekek...."

túljátszod a szereped Nas. ez a sután kiragadott mondat már jóval a vita eldurvulása után hangzott el. hogy korábban is így gondoltam az tény, de nem mondtam(!), amíg a bunkóságod el nem ért egy határt.. és az elég messze volt attól, hogy a kijelentésedről, miszerint a homoszexuálisok nem normális biológiai működésűek az adekvát párválasztás és a szaporodás szempontjából feltettem a kérdést, hogy már, hogy gondolhatod ezt így? mi alapján, amikor a szaporodás szempontjából semmi különbség nincsen genetikailag, biolgiailag a heteroszexuálisoktól. lehet egy homoszexuálisnak is gyereke. de te ezt mintha fel sem fogtad volna. lehet tényleg nem is..

leírtam azt is, hogy ugyan fejtsd már ki mi is az a "normális" ami alapján a homoszexuálisok nem normálisak szerinted. szerinted tényleg elfogadható válasz, hogy nem adekvát a párválasztásuk és a szaporodásuk.. ??

én nem hazudok, de te fütyülsz baszki! ;-)

"Érdekes, egyáltalán nem mindenki viszonyul felém "hódolattal", mégis rajtad, meg még pár retardálton kívül velük is tudok normálisan beszélgetni. Halkan megkérdezem: nem gyanús, hogy hogy azért, mert ez nem elvárás részemről, csak te magyarázod bele a viselkedésembe...? Az értelmes kommentelés az elvárás részemről, semmi más. Áhh, dehogyis...7sleeper jobban ismer, majd ő megmondja, hogy nekem mi a fontos... xD (Röhögnöm kell...)"

csernus doktor nem vállalna el téged, mert kizárt, hogy érdekes esetnek tartson. szerintem egy nem túl jó megfigyelő számára is egyértelmű lenne, hogy te baromira félsz. (valamit ismét megjegyeznék ezzel kapcsolatban, ha ez a szakmád, akkor nem meglepő, ha értesz hozzá, ahogy az sem kéne az legyen, hogy tévedhetsz is. te mégis folyamatosan fényezed magad, vágysz arra, hogy az egyébként nem egyedüli tudásod miatt csodáljanak (vagy azt mondod te vagy a genetika üdvöskéje itthon a nagyvilágban és ober ens. na esetleg ober ens..) és félsz attól, hogy kiderül, hogy tévedhetetlen vagy. sikeresen belerettegted ezt már az agytörzsedbe. félsz és ezt leplezni gondolod azzal, hogy hepciás hévvel mész neki bárkinek idővel egyre bárdolatlanabb prosztó módon, aki szerinted téged megkérdőjelez. lazíts! nem csak genetika van, nem csak te vagy a genetikában, nem te vagy a genetika és nem vagy tévedhetetlen! bizony mondom néked, jobban járnánk mindannyian, ha tudnál változtatni felfogásodon. a te életed is nyugodtabb lenne, ugyanis így csak jönnek az ellenfelek sőt ellenségek, és biztos nem okoz igazi kielégülést az ő mocskolásuk, lehülyézésük, retardáltnak nevezésük. a félelem ettől még nem múlik el.

"7sleeper jobban ismer, majd ő megmondja, hogy nekem mi a fontos... xD (Röhögnöm kell...)"

pökhendien, flegmán lebecsülöd a külső szemlélő véleményét. hogy csak az orrod vérzik, vagy betört a fejed; azt egy téged látó külső szemlélő mindig jobban meg tudja mondani mint te. (ellenben ha súlyos a vérveszteség, esetleg nagy az ütés te akár össze is keverheted, hogy zsepi kell az orrodra vagy itatóspapír a fejedre..) ;-)

röhögj Nas röhögj. csak ne kényszerítsd magad. kényszerítetten vagy kényszeredetten nem jó az..
Előzmény: Nas (26) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 04. 10. 01:40 | #32
"Csak azért ír ilyeneket, hogy beszélgessen valaki vele" -.-
meg legyet kötöttek a nyakába, hogy legalább a pók játsszon vele...
(:P)
Előzmény: Hajni (30) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 10. 00:34 | #31
Hagyd, teljesen felesleges, nem fog semmin elgondolkozni... Ő itt ugyanis az übermensch, aki mindenkiről megmondja a frankót. :) (Most grátisz komplett személyiségrajzot is ad rólad szimpla jófejségből, ugyanis eddig természetesen rosszul ismerted magad + mindenki más is rosszul ismer a környezetedben - ráadásul ehhez elég csak megérintened a billentyűzeted...hát nem csodálatos, hova fejlődik a távérzékelés...? :D Szerintem aurajóslást is vállal, csak azt mi úgysem értenénk meg... :))
Előzmény: Hajni (30) 0 VÁLASZ
Hajni 2011. 04. 10. 00:25 | #30
Ha te az agy minőségi részének nevezed a beképzeltség, a fárasztó és erőltetett szóviccek, az arrogancia és a válaszolási kényszer területét, úgy azt tényleg magadénak tudhatod. Igaz 7sleeper? ;)
Előzmény: 7sleeper (17) 0 VÁLASZ
Hajni 2011. 04. 10. 00:17 | #29
Ja hogy te a saját szórakozásodra írod a kommenteket, 7sleeper? ;)

Próbálkozni tudod kik szoktak, ugye? :) További jó próbálkozást, hátha a végén annyira megtetszik magadnak egy nárcisztikus hozzászólásod, hogy még ki is vered rá.
Előzmény: 7sleeper (16) 0 VÁLASZ
Clipse 2011. 04. 09. 23:20 | #28
de legalább a postrol vitáznak :P
+1 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 23:20 | #27
Tudod mit? Hidd azt, hogy egy hülye picsa vagyok, ha neked így könnyebb... Azt hiszel, amit akarsz, leszarom. :)
Előzmény: Nas (26) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 23:15 | #26
Hát ezt nem hiszem el, már megint egy kilométeres fikázás! :D Nem unod még? Folyik az orrod? Adjak egy papírzsebkendőt? :D

"te tényleg meg vagy győződve róla, hogy neked csak igazad lehet.

Fogalmad sincs róla, hogy én milyen dolgokról vagyok meggyőződve... :)

"mivel én soha nem állítottam azt, hogy olyané kell eldöntse aki a vitában érintett"

Ennek ellenére folyamatosan azt ecseteled, hogy nekem mennyire nincs igazam... :D

"be-becsúszik néhány hülyeség is szőrmentén a mondandódba, amire ha figyelmeztetni merészel valaki, akkor átváltasz lesajnálós üzemmódba. amire aztán pláne nincs alapod."

Soha nem vagyok lesajnálós olyanokkal, akik valami olyasmire hívják fel a figyelmemet, amire addig nem gondoltam. Az olyanokkal szemben vagyok lesajnálós, akik úgy osztják az észt egy adott témában, hogy még azt sem tudják felmérni, hogy mennyi mindent nem tudnak belőle... :)

"ez egy akkora baromság, hogy nem kifejezés. baromság mert már hogyne lehetne homoszexuálisoknak is utódjuk"

Érdekes, más meg tudta érteni, hogy miről beszéltem. De biztos benne van a hiba. Mindenki hülye, aki nem veled ért egyet, igen. :)

"mi a gond azzal, ha genetikai hibaként írod le a homoszexualitást.. nem ragozom.. elmondtam sokszor ott is"

Én meg nem mondom el még egyszer, hogy nem én írtam azt, hogy a homoszexualitás kizárólag genetikai hiba. Hihetetlen, hogy annak érdekében, hogy kimosakodd magad a baromságaidból, olyan dolgokat magyarázol a mondandómba, amik benne sem voltak soha...

"soha nem mondtam, hogy ne lenne tudásod a genetikában"

Már hogyne mondtad volna! Már hazudik is, kurva jó. xD Szó szerint ezt vágtad a fejemhez, hogy "meredek genetikai tévedéseim" vannak. Azt persze már nem írtad le, hogy egészen pontosan mik is ezek a tévedések, és hogy miért lennének meredekek....

Érdekes, egyáltalán nem mindenki viszonyul felém "hódolattal", mégis rajtad, meg még pár retardálton kívül velük is tudok normálisan beszélgetni. Halkan megkérdezem: nem gyanús, hogy hogy azért, mert ez nem elvárás részemről, csak te magyarázod bele a viselkedésembe...? Az értelmes kommentelés az elvárás részemről, semmi más. Áhh, dehogyis...7sleeper jobban ismer, majd ő megmondja, hogy nekem mi a fontos... xD (Röhögnöm kell...)
Előzmény: 7sleeper (25) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 22:59 | #25
"Nem a többségi vélemény dönt"

akkor ne írd azt. ;-) és tényleg nem az dönt. abból a szempontból, hogy valami igazság vagy sem az egyén véleménye nem számít. tudod abszolút igazság..

"de a maga számára mindenkinek a saját véleménye a legfontosabb..."

viszont nem látod be, hogy ez rád is igaz, neked is a saját véleményed a legfontosabb, ami ráadás, hogy te tényleg meg vagy győződve róla, hogy neked csak igazad lehet.

"de semmiképpen sem egy olyané fog "dönteni", aki maga is érintett az adott vitában... Sajnálom, ha ezt már magas megértened... :)"

mivel én soha nem állítottam azt, hogy olyané kell eldöntse aki a vitában érintett, ezért ez egy újabb értelmetlen megállapításod. én azt mondtam, hogy senki nem döntheti el mi igaz, mert az igazság az egyén szubjektív véleményétől függetlenül objektíve létezik. és pontosan ez a bajom veled, hogy magas lóról beszélsz.. lónak ló. hintaló. ;-)

"de a stílusod, valamint hogy a "szűk keresztmetszet genetikán" keresztül
abszolút értékítéleteket mondasz bárkiről és bármiről"

"Ha a fikázásom mellett maradt volna időd a kommenteim elolvasására és felfogására is, láthattad volna, hogy mennyire "kizárólagosan a genetikán keresztül" vagyok képes csak szemlélni a dolgokat..."

láttam köszi. és sokadjára mondom, olvasd át a kommentfolyamot bármelyik vitádban, és biztos, hogy azt fogod találni mindegyikben (látatlanban a saját példámon keresztül megmondom), hogy a genetikai tudásoddal eltelve (ami korántsem a legmagasabb szint, vagy úgy gondolod?) mindenkit támadsz, aki nem alázatosan közelít hozzád. mindeközben azért be-becsúszik néhány hülyeség is szőrmentén a mondandódba, amire ha figyelmeztetni merészel valaki, akkor átváltasz lesajnálós üzemmódba. amire aztán pláne nincs alapod.

"Az a helyzet, hogy te most sértett büszkeségedben, amiért nem értek veled egyet eldöntötted, hogy én ilyen meg olyan vagyok, és úgy érzed, ezt a "csodálatos felfedezésedet" mindenhova le kell írnod... Megjegyzem, elég nagy hülyeség ismeretlenül, az interneten keresztül ítélkezni emberek felett, de te tudod..."

ó hát biztosan nem te tűnsz sértett dívának.. :-D a csodálatos felfedezésről és beírásról annyit, hogy ide újfent te kommenteltél, sőt átkommenteltél, áthozva a vita egy szeletét ide. de legyél meggyőződve arról, hogy te ilyet nem tettél.

"A tudásomat meg egyébként kb. a második nekem írt kommentedben megkérdőjelezted, amint az nem a te elképzeléseidet támasztotta alá...szóval ennyit az elfogulatlanságodról meg az objektív ítéleteidről... :)"

hmm. bár lefutott már ez, de akkor más megfogalmazásban ismét ugyanaz: te éppenséggel azt írtad, hogy a homoszexuálisok nem normális biológiai működésűek, mivel az adekvát párválasztás és a szaporodás terén nem hozzák az elvárhatót.. tehát nem tudnak utódot létrehozni. ez egy akkora baromság, hogy nem kifejezés. baromság mert már hogyne lehetne homoszexuálisoknak is utódjuk?? persze ha ezt belátnád, hogy ezt így felhoznod hülyeség volt, akkor folt esne a szerinted makulátlan "szakmai hírneveden".

valamint: azt sem értetted az egész vita folyamán, hogy mi a gond azzal, ha genetikai hibaként írod le a homoszexualitást.. nem ragozom.. elmondtam sokszor ott is.

visszatérő elem nálad, hogy indulatosan reagálsz, ha valaki a tudásod szerinted megkérdőjelezi. én eskü nem tettem! soha nem mondtam, hogy ne lenne tudásod a genetikában azt viszont mondom, hogy te a genetikai tudásoddal együtt még mindig tudsz helytelen következtetésre jutni. te meg ezt veszettül tagadod. hát biztos az igaz, hogy tévedhetetlen vagy és nem az, hogy bár tudod a genetikát az átlagnál jobban (de nem a legjobban), hiszen ez a szakmád is akkor tudnod is kell, viszont tévedhetsz sőt tévedsz te is...

személyed elleni támadásnak - ha valaki akkor - te veszed, ha megkérdőjeleznek és ha valaki nem alázattal, vagy feltétlen hódolattal közelít feléd (amit leereszkedő kitüntetésekkel mint "végre egy értelmes ember akivel beszélgethetek" honorálsz. de csak akkor, ha valaki alattvalóként jelenik meg őfelsége előtt és nem "lázad") akkor jön a kékvérű dac, és nemest, koronás főt, földművest is képes vagy dölyfösen le-bugrisparasztozni.

Mi nem akarunk Önnek rosszat Királykisnasszony, de kérjük nőjön fel, és szolgálja népét illő módon!
Előzmény: Nas (24) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 22:07 | #24
Nem a többségi vélemény dönt, de a maga számára mindenkinek a saját véleménye a legfontosabb...de semmiképpen sem egy olyané fog "dönteni", aki maga is érintett az adott vitában... Sajnálom, ha ezt már magas megértened... :)

"de a stílusod, valamint hogy a "szűk keresztmetszet genetikán" keresztül
abszolút értékítéleteket mondasz bárkiről és bármiről"

Ha a fikázásom mellett maradt volna időd a kommenteim elolvasására és felfogására is, láthattad volna, hogy mennyire "kizárólagosan a genetikán keresztül" vagyok képes csak szemlélni a dolgokat...

Az a helyzet, hogy te most sértett büszkeségedben, amiért nem értek veled egyet eldöntötted, hogy én ilyen meg olyan vagyok, és úgy érzed, ezt a "csodálatos felfedezésedet" mindenhova le kell írnod... Megjegyzem, elég nagy hülyeség ismeretlenül, az interneten keresztül ítélkezni emberek felett, de te tudod... :)

A tudásomat meg egyébként kb. a második nekem írt kommentedben megkérdőjelezted, amint az nem a te elképzeléseidet támasztotta alá...szóval ennyit az elfogulatlanságodról meg az objektív ítéleteidről... :)
Előzmény: 7sleeper (23) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 20:28 | #23
szavazás az igazságról? na pontosan ez mutatja, hogy mi van neked és mi nincs..
szerinted többségi vélemény dönthet benne szerintem meg nem,
mert az igazság ilyesmitől független!
netán vitatod? ;-)

nem Nas. te tőlem olyat nem láttál, hogy kétségbe vonnám, hogy értesz a genetikához
eleve szívesen megelőlegezek bárkinek bármilyen tudást
de a stílusod, valamint hogy a "szűk keresztmetszet genetikán" keresztül
abszolút értékítéleteket mondasz bárkiről és bármiről

na az beteszi a kaput

;-)
Előzmény: Nas (22) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 20:19 | #22
Nem. Te az én szakmai hozzáértésemet és szellemi képességeimet becsmérled, mert nem értek veled egyet egy kérdésben, és egy személyben, érintettként akarod eldönteni, hogy a kettőnk vitájában kinek van igaza. Bízzuk ezt inkább azokra, akik hajlandóak voltak elolvasni... Majd szépen mindenki eldönti magának, hogy kinek az érvelése meggyőzőbb... ;)
Előzmény: 7sleeper (21) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 20:17 | #21
tökéletesen egyetértünk!
ezt már korábban is megfogalmaztam, amikor erre:

Nas | 2011. 04. 09. szombat, 17:27 | válasz erre

Az ilyen kijelentésekről mindig az a mondás jut eszembe, hogy "az ész a legigazságosabban elosztott dolog: mindenki azt hiszi, hogy neki egy kicsit több jutott belőle..." :)

reagáltam. ;-)
Előzmény: Nas (20) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 19:39 | #20
Az értékítéletet mindenki magáról mondja azzal, ahogy megszólal, és azzal, amit mond... ;)
Előzmény: 7sleeper (19) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 17:35 | #19
igen. még az is azt hiszi, aki ezt felemlegeti. sőt lehet, hogy ő a leginkább, mert ő azt hiszi ő a kivétel, aki értékítéletet mondhat másokról. ;-)
Előzmény: Nas (18) -1 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 17:27 | #18
Az ilyen kijelentésekről mindig az a mondás jut eszembe, hogy "az ész a legigazságosabban elosztott dolog: mindenki azt hiszi, hogy neki egy kicsit több jutott belőle..." :)
Előzmény: 7sleeper (17) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 15:09 | #17
sziámi ikreket? hogy? ;-D

enyém az agy minőségi részének többsége, de az ő szíve dobog értem. ugye hajni? ;-)
Előzmény: Nas (15) -1 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 15:07 | #16
a neten idáig egyetlen kommentelővel találkoztam csak, aki tévesen azt gondolta,
hogy én bárki (mitőbb az ő kizárólagos) szórakoztatására írogatok.
most találtam még egy ilyen "kincset". :-

i am sofa king good! ;-)

hajni, bár tévedsz abban, hogy vicceseket akarnék írni, de mégis te nem próbálnád meg? hátha nevetné(n)k. :o)
Előzmény: Hajni (14) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 09. 13:47 | #15
Szét lesztek ültetve. :D
Hajni 2011. 04. 09. 13:18 | #14
Az erőltetett szó(fa)vicceid tényleg inkább sírásra késztetik az embereket. Remélem nem dumaszínházas babérokra törsz, a helyedben én még aludnék rá pár hetet (vagy évtizedet), 7sleeper. ;)
Előzmény: 7sleeper (13) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 09. 11:47 | #13
te feltételezed, hogy az volt a célja a kommentnek, hogy nevess, nevessetek.
nem, nem az volt.
szóval megint mellé hajni. ;-)
Előzmény: Hajni (10) 0 VÁLASZ
unumunu 2011. 04. 08. 23:13 | #12
hol a folytatás?
Nas
Nas 2011. 04. 08. 19:51 | #11
-,- (ja, csak nem Nás vagyok...)
Előzmény: Hajni (10) 0 VÁLASZ
Hajni 2011. 04. 08. 18:17 | #10
"Hié nás", érted, mekkora poén, hehe, ismét jót nevettünk... ;))
Előzmény: Nas (9) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 04. 08. 18:04 | #9
He?
Előzmény: 7sleeper (6) 0 VÁLASZ
Szancso 2011. 04. 07. 20:42 | #8
Mindig van kiskapu.
7sleeper 2011. 04. 07. 18:03 | #7
ez egy különösen okos fáncsi volt. ki tudta mondani, hogy genetika. ;-)

(egyébként nem lehetett semmi meló teljesen kifordítani.. :-O)
Előzmény: 7sleeper (6) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 04. 07. 17:57 | #6
Hie!* Nas..

*harci kiáltás


Livivs 2011. 04. 07. 16:15 | #5
"Elefántsegg konzerv eladó!
Jó akkor veszek. Héj na de ez tök üres!
Ja, bocs magának pont a luka jutott."
:)
+1 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 04. 07. 16:09 | #4
A hátára kötötte volna a húgyhólyagot, aztán megkerülte volna a földet.
Gyalog.
Előzmény: Sörfi (3) 0 VÁLASZ
Sörfi 2011. 04. 07. 16:04 | #3
Vajon Bear Grylls is ott kezdett volna hozzá? Szerintem a válasz igen! :D
+2 VÁLASZ
BusKeyCome 2011. 04. 07. 12:48 | #2
Lehettetek volna kicsit gyorsabbak. Már túl vagyok az ebéden. ;Dp
+1 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 04. 07. 12:41 | #1
Milyen véletlen, hogy pont ebédre került ki ez a post. :D
Jó étvágyat! ;)