Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Mr.T. 2011. 03. 28. 22:08 | #100
"Tudjátok mi történt a kormányváltás alkalmával??? Egy óvatlan pillanatban, amikor nem figyeltünk oda, kicserélték a szánkban a faszt!"
xDDD
+3 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 03. 28. 21:59 | #99
Kotta, nincs neked "pöppet" üldözési mániád? :) Miért gondolod automatikusan, hogy úgysem fog veled senki egyetérteni?

Amellett, hogy egyetértek a Magyarországot lejárató politikusok, újságírók kártékonyságával, szerintem nem sok értelme van olyasmin lamentálni, hogy melyik szar a büdösebb. Mindkettőt fel kell valahogy takarítani...
Előzmény: kotta (96) 0 VÁLASZ
KISJOE 2011. 03. 28. 11:04 | #98
MIndenki azt gondol amit akar de én otvoltam Gyöngyöpatán 3 napot, és semiféle provokálás nemvolt a cigányok felé,nem volt nálunk semiféle fegyver. Nekemis vannak rendes cigány ismerőseim ugyhogy nem érzem magam raszistának.

De ez az én véleményem!!!!!!!
Purple
Purple 2011. 03. 28. 08:51 | #97
ég és föld a kettő.. mindennél van rosszabb
ahogy az is utópisztikus, hogy a cigókat elrendezi a "rendes" rendőrség, elméletben őket meg becsületsértésért meg egyebekért lehetne elkapni, de ez is ugyanolyan lehetetlen, mint az előbbi...

de szerintem meg inkább "járasson le" egy országot pár újságíró, minthogy csapjon szájba mindenkit sok "roma" szívlapáttal :D
Előzmény: kotta (96) 0 VÁLASZ
kotta 2011. 03. 28. 08:21 | #96
Mi a veszélyesebb, elkeserítőbb, és mi a rosszabb az országnak?
A cigányság többségének kulturálatlansága, viselkedése, törvényenkívülisége itthon
vagy
némely honfitársaink (halmozottan súlyos esetben: újságírók, értelmiségiek, művészek, bukott politikusok) elfogultan ostoba, hazug, saját országuk ellen szóló lejáratókampánya külföldön?
Az előbbieket végre egy rendes rendőrségre, államra bíznám, az utóbbiakat kezelhetetlennek, menthetetlennek tartom. Hogy a "rasszista-fasiszta" Wasstól vegyek kölcsön egy szót: patkányok.

(Ezzel a véleménnyel legalább majd megint lehet példálózni, ki lehet elégülni: igen, olvasom Wasst, igen, ezek szerint már csípőből rasszista vagyok, igen, utálom amikor a törvények kettős mércével élnek, igen, tudom, ez is rasszizmus részemről, igen, tudom. Azt is tudom, h szerintetek meg nem fogadom el a véleményeteket, meg h félnetek kell, meg h Ti vagytok az igazság bajnokai. Fölösleges leírnotok sokadszorra is kedves szarkeverő felebarátaim. Következmények nélkül, örökösen szerencsére még Ti sem tudjátok hülyíteni az embereket. Részemről előbb fogok szívlapáttal pofánvágni hazug újságírót, mint romát.)
bungle
bungle 2011. 03. 25. 11:05 | #95
http://www.ciganynyelvoktatas.hu
Hátha még jól jön pár embernek... :D
mazs1986 2011. 03. 25. 10:36 | #94
Nos,sem depressziós nem vagyok, sem üldözési mániám nincs! Viszont ha az ember átél bizonyos dolgokat, utána már azért már óvatos vagy gyanakvó lesz. De innen is látszik, hogy Te még nem voltál Debrecenben a Nagyállomás, Darabos utca, Fényesudvar, Arany J. utca, Vidéki buszállomás környékén sem! És most csak a főbb csomópontokat említettem, ahol nem hiszem, hogy teljes nyugalommal bárki is tudna tenni akár csak 2 métert!!!!
Nézz meg 1-2 magyar híradót, és meglátod, hogy nem is olyan nagy túlzás ez pici bogaram!
De nem is kell messzire menned a híradók terén, elég lesz szerintem, ha egy picit nyitott szemmel mászkálsz a világban!!!
Mert elég sz@r világot élünk, és nem hiszem, hogy Te ezt nem látod bárhol is élj!

Előzmény: leopold32 (79) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 03. 24. 00:43 | #93
Szerintem ez nem a területről, hatalmi harcról szól. Pontosan tudják, hogy az átlag, utcán rohangászó magyar nem gazdagabb náluk (legfeljebb nem játékgépezésre, italra, drága mobiltelefonra szórja el a pénzét), jobb ruhákban sem jár (legfeljebb ízlésesebbekben). Ez a határok feszegetéséről, a haverok előtti felvágásról, a kivagyiságról, a kisebbségi komplexus kiéléséről szól. Kultúrája válogatja, hogy ez kinek mit jelent...egyeseknek azt, hogy pl. hány védtelen öregasszonyt tud kirabolni, ami undorító, féreg viselkedés (akár cigány csinálja, akár nem - sajnos magyarok között is van pár ilyen).

Azt meg különösen gerinctelen dolognak tartom, hogy csak akkor nagy a szájuk, ha jóval többen vannak és / vagy a préda gyengébbnek tűnik, valamint hogy ahhoz nagyon van eszük, hogy pontosan utánanézzenek, miben / mikor tehetetlen a rendőrség. És ha úgy ítélik, hogy adott pillanatban / helyen alkalmas vagy arra, hogy büntetlenül szórakozzanak veled, akkor mindegy, hogy mit csinálsz. Ha sapka van rajtad, akkor azért, ha nincs, akkor azért...nem hiszem, hogy mindig az áldozat hibája lenne, hogy rosszkor van rossz helyen.

A másik az, hogy nehogy már az legyen a normális, hogy a saját országodban nem mehetsz bizonyos időpontokban bizonyos helyekre, mert életveszélyes az ott lakó suttyók miatt... -,-
Előzmény: Marcus01 (92) +1 VÁLASZ
Marcus01 2011. 03. 24. 00:13 | #92
Próbáld magad egy roma a helyébe képzelni. Gyerek korában látja otthon a már rossz példával elől járó generációt. A TV-mocskát. Egy másik nemzet mellet kell élnie. Olyan emberek mellett akik már elértek valami. Egyszerűen nem tudja értelmesen kezeli egy ilyen ember a környezetét. Ha olyanokat lát akik csak kicsit is jobbnak tűnik nála máris azt gondolja egy ilyen egyén hogy ez engem provokál. Mert hogy az mit képzel magáról talán jobb mert van rendes ruhája...stb. Szóval itt egy példa: Ha szembe kerülsz egy vadállattal, veszett kóbor kutyával akkor nem mész oda és simogatod meg (Már ha van eszed és nem egy gyenge horror filmben játszol) hanem fogod magad és nagy ívben elkerülöd minél messzebb. Ezzel a példával nagyjából lehet érteni a lényeget. A példába mindenki azt lát bele amit akar én azt próbálom mondani hogy ha ilyen mentalitással találkozol kerüld el és kész nem kell provokálni.

Tehát ha jobban belegondolsz te kezded azzal hogy beléptél a területükre vagy ők léptek be a tiédre és ők kihívnak a területért vívott harcra.
Előzmény: Nas (90) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 03. 23. 22:07 | #91
Nem helyes, ha a becsületességed ellenére negatív megkülönböztetés ér a származásod miatt. Nekem is van normális cigány ismerősöm, meg találkoztam már ismeretlenül is rendes, segítőkész cigány származású emberrel, akiket sajnálok amiatt, hogy a többiek viselkedése rájuk is árnyékot vethet. Vigasztaljon, hogy szerintem a legtöbben azért igyekeznek igazságosan hozzáállni ehhez a kérdéshez. Ez viszont nagyon nehéz úgy, ha az embernek már eljátszották a bizalmát, mert ahhoz, hogy ne ránézésre ítélj, venned kell a fáradságot, hogy megismerd az illetőt. Úgy viszont érthető módon nem sok kedvük van az embereknek utánajárni, hogy ki a ritka, normális kivétel, hogy gyakorlatilag mindenkinek van valamilyen negatív tapasztalata (néhányuknak elég erős és sok...) a cigányokkal kapcsolatban (például napi szinten kötnek bele magyarokba mindennemű indok nélkül, pusztán azért, mert azok elmennek mellettük az utcán, bizonyos területeken a termény-, csirke- és egyéb lopásokkal, utcai zaklatásokkal ellehetetlenítik a békés mindennapi életet, stb.)...

Azt tudom mondani, hogy a nehézségek ellenére maradj becsületes, hidd el, hosszú távon honorálni fogja ezt a környezeted is, csak nekik is idő kell hozzá, hogy felépüljön irántad a bizalmuk.
Előzmény: Arcor (84) +1 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 03. 23. 21:25 | #90
"A másik pedig hogy nem kéne őket provokálni hanem szépen tovább állni."

Ezt egészen konkrétan mire érted? Ugyanis ŐK azok, akik provokálnak, belekötnek az emberbe az utcán, beszólogatnak, stb... Szerinted tűrni kéne ezt? O.o
Előzmény: Marcus01 (89) 0 VÁLASZ
Marcus01 2011. 03. 23. 20:02 | #89
Végére értem a komment sorozatnak és mintha egy egész elfogadtató regény olvastam volna. Tele vicces jelenetekkel és rossz fiukkal akik a végén úgyis megjárják. Néha beálnék a mészárlókhoz néha pedig keresném a békés megoldást. Az igazat megalva nagy ívben les..arom az egészet. Régebben még volt összetűzésem a "sötét bandákkal" de mára már nagy ívben kerülnek. A másik pedig hogy nem kéne őket provokálni hanem szépen tovább állni. Ha pedig már minden áron polgárháborút akarnak csinálják azt amit ott csináltak ahonnan jöttek, szépen elkeríteni őket egy kijelölt tartományba. Persze a probléma soha nem lesz megoldva de lehet álmodozni. Ja és még hozzá tenném hogy egyetlen egy értelmes intelligens villamos mérnököt ismerek a romák közül aki tényleg fogja valamire vinni és be is fejezi a főiskolát amit elkezdett. Szóval ha akarnának tudnának.
hawkeye
hawkeye 2011. 03. 23. 14:52 | #88

Egy mindennapos hír:

"Kedden a B.A.Z. megyei Hejőszalontán brutális, cigánybűnözők által elkövetett gyilkosság történt, az áldozat egy 50 év körüli helyi asszony, akit saját házában gyilkoltak meg. A neve elhallgatását kérő rendőrségi forrás és a helyi lakosok beszámolóiból megtudtuk, hogy a helyi lakos torkát elvágták, és több késszúrással megölték a saját házában."
datolya 2011. 03. 23. 10:51 | #87
Én azokkal értek egyet, akik nem rasszisták, hanem a szar embert utálják. Fehér emberek közt is van genny rendesen.
Ismerek cigányokat, romákat, mindenki annak nevezi őket aminek akarja, vannak kivételek egyértelműen, akik igyekeznek beilleszkedni és követni a mai társadalmi berendezkedést, tanulnak és becsülettel dolgoznak. Sajnos belőlük van kevesebb.
Kedves Leopold, a cigányokat nem csak Magyarországon utálják, hanem Kanadában és Franciaországban is. Ahova mentek ott lezüllesztitek a társadalmat, segílybű éltek, a gyerekeitek valamiért napokig nem mennek suliba, semmit nem tesztek azért, hogy hasznos tagjai legyetek a társadalomnak, de rinyálni azt tudtok. Ha kimentek Kanadába ott is lopásból éltek, ha szorul a hurok, akkor inkább hazajöttök, mert itthon kellemesebb a sitt, mint kint Kanadában a négerek közt. Ezt egy cigánytól halottam, csak úgy mellékesen megjegyzem.
A hazai cigány üldözésről is volt szó a tv-ben sokáig, ahogy arról is, hogy szegény Raffael Sándor azért vette elő a kést, mert félt. Miért a Kozma vagy bárki más nem fél, ha meglát egy méretes kancigányt? Még sem ő rántott kést.
Sőt a múltkor az egyetemistát is 7 cigány késsel kergette be az egyetem épületébe fényes nappal. 7 az 1 ellen, ráadásul fegyverrel. És ez a jellemző a cigányokra. Ha a kedves cigányok úgy gondolják, hogy rossz a hírük, akkor azt csak saját maguknak köszönhetik. Ezért is utálják a cigányok egymást, mert az egyik próbál normálisan megélni, míg a másiknak ez sehogy nem jön össze.
+1 VÁLASZ
justmemory 2011. 03. 23. 09:55 | #86
kedves Arcor!

egy másik nézőpont: a példás életviteled és felfogásod gondolom (sőt, igazából tapasztalatból tudom), hogy nem csak rád jellemző; viszont: lehet azt mondani, hogy szégyelled a származásod. ahogyan a többi, szintén példás életvitellel és felfogással rendelkező ember is ezt mondja. de: a többséget az általad tufa, primitív, törzsközösségi idióták alkotják - mit értetek el a saját közösségeteken belül a helyzet javítására...? helyi szinten kevés. sajnos ma már ott tartunk, hogy országosan kell, mert a probléma országos... és a kezdeményezéseknek a közösségen belülről kell indulnia, különben nem lesz tartós eredménye, vagy nem megfelelő lesz az eredmény...
értem amit mondasz. és hidd el, hogy nyilván az intelligensebb emberekre kell adni, nem a javíthatatlan, agyatlan "hazafi"-ra... amennyire zavar ez a hozzáállás téged, legalább annyira zavarja az embereket a cigány kisebbség (úgy általában), és a cigány kisebbséghez a károsultakkal szembeni felsővezetői, EU-s, ésegyéb hozzáállás... emellett hidd el azt is, hogy az intelligensebb embert az zavarja, ha valaki mást megkárosít. tök mindegy, hogy az kicsoda. ugyanannyira zavar a fiatalok mobiltelefonról üvöltetett zenéje és bunkó beszólása ha fehér, fekete, hupilila, bőrkabátos, sportcipős, tökmindegy...

(csak egy hasonlat: kiskorában az ember megszokja, hogy a fekete-sárga csíkos rovar - mondjuk darázs, méh - csíp, ami fáj. ha látsz egy fekete-sárga csíkos repülő valamit, akkor automatikusan igyekszel elkerülni, odébb hessegetni, leütni. pedig: 1. nem is biztos, hogy megcsípett volna, 2. az sem biztos, hogy darázs volt...)
Előzmény: Arcor (84) 0 VÁLASZ
justmemory 2011. 03. 23. 09:41 | #85
kedves leopold32!

ugyan nem írtad kinek címzed (gondolom akinek inge...), de picit én is magamra veszem: finoman arra próbáltam utalni, hogy mélységesen szégyellem magam amiatt, hogy magyar ajkúként nem a hazádban élve terjeszted külföldön azt a saját nemzetedről, hogy rasszista, fasiszta (holnapután náci és gyilkos) polgárokból áll. ennyit a széthúzás és összetartás témájáról és az általad bemásolt idézetről. egyébként ehhez kapcsolódóan csak egy kérdés: azért, mert az első (vagy valamelyik) uralkodó leírt valamit, azt miért kellene örök érvényű igazságnak tekinteni...? valószínűleg egyéb más bölcs uralkodók törvénykezése sok esetben szigorúbb volt (pl. halálbüntetés), mégsem gondolom, hogy a jelenben meglévő teljesen más helyzetben ezekre lehetne hivatkozni... lehet gyámolítani a jövevényeket, lehet tőlük tanulni egészen addig, amíg nincsenek kárára az ország "őshonos" lakosságának (igen, kérlek példálózz azzal, hogy a magyar is egy keverék nép. de érezd azt, hogy nem erről van szó; a cigányság ettől élesen elkülönül). teljesen mindegy az egyébként, hogy ki követi el a bűncselekményeket, mert mindenki arról beszél, hogy a bűnözőket kell megbüntetni. a bűnelkövetőknek azonban tetemes hányada a cigány kisebbség tagja. akkor ez most rasszizmus...? erre - és a többi kérdésemre - sem válaszoltál (persze addig gondolkozol ameddig szeretnél...). konkrétumokat írj, ne a témába alig vágó, és még csak nem is megfelelő idézeteket másolj...
Előzmény: leopold32 (78) 0 VÁLASZ
Arcor 2011. 03. 23. 09:34 | #84
Egy másik nézőpont srácok / lányok:
Abban az országban, ahova születtem, ahol felnőttem, ahol tapasztaltam az élettől, ahol próbálok boldogulni, TENNI azért hogy jobb legyen az életem, javítani az életszínvonalamon. NEM más kárára! Becsületes úton és MUNKÁVAL. NEM naplopással, NEM segélyből, NEM lopással!!!
Az ilyen utolsó, tufa, primitív, törzsközösségi idióták miatt kell szégyellnem a saját származásom.
Eddig akárhol dolgoztam, egészen addig kezeltek egyenrangúként, amíg el nem mondtam anyám nevét.....
Onnantól három viselkedési "protokollt" tapasztaltam.
-Intelligensebb, aki ugyan úgy szólt, és a viselkedése nem változott (hihetetlen hogy 2 ujjamon megszámolom)
-Némi ellenérzettel, de civilizált hozzáállás. Alkalomadtán ellenszenvének hangot adó, de elviselhető (Az emberek többsége)
-És a javíthatatlan hazafi, akinek abszolút nem számít, hogy a világosabb színű cimborája élősködik, lop, csal, hazudik.
De az ember színe legyen fehér alapon, aki nem idén barnult az csak léhűtő lehet...

Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2011. 03. 23. 08:28 | #83
Ha ennyire okoska vagy, akkor költözz szépen Ózdra !!! Ja... hogy nem akarsz, annyi eszed azért van még !? Addig is ne ugassál bele abba, amihez nem értesz.
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2011. 03. 23. 07:52 | #82
Tudod is te koma onnan,hogy itt mi a túlzás.Ahogy itt már sokan ajánlották neked,húzd meg magad.Nem véletlen,hogy a semmirekellő,mihaszna,bűnöző fajtádat a világ minden részén elutasítják,kitoloncolják.A cigányságot már rég nem a sötét bőr,szem,haj,stb.jellemzi(addig keveredtek a kutyával,disznóval,zebrával),hanem a minősíthetetlen magatartásuk,viselkedésük,az élethez való hozzáállásuk.
Végül szeretnélek megnyugtatni,hogy hamarosan eljön az az idő(legalábbis itthon),hogy nem lesz ciki rasszistának lenni,a magyar nép el fogja üldözni a bűnöző,ingyenélő,söpredék fajtádat és újra nyugodtan,békében lehet majd végigsétálni a körúton egy szép esti órában.
Te pedig a családoddal és az összes rezes haveroddal maradj ott,ahol vagy,sőt vegyél magadhoz még egy tucat koszosarcút.
Előzmény: leopold32 (79) +1 VÁLASZ
sahinel 2011. 03. 23. 02:48 | #81
Nem szidtam a cigányokat, de azért áljon meg a menet.

Van összetartás köztük? Van rendesen ha valami balhé, vagy családi problémára keresik a megoldást. Akkor lehetne arra is gondolni hogy tartsanak össze azok akik a róluk kialakult képen szeretnének változtatni. Ne bujtassák "rasszizmus" stb szavakkal el ezeket a bűnözőket. Ígyis rendesen van rasszizmus szerintem is nem kell uszítani ezeket az embereket. Tessék kiállni az igazatokért és lebuktatni a bűnözőket.

Láttam eseményt amit szépen megoldottak a cigányvajdák. Mert rájuk odafigyelnek vagy saját társai verik pofán. Meg lehet csinálni akkor csinálják meg mert ezt mindkét félnek akarnia kell. Nem lehet várni a másikra hogy ha majd ők változtatnak akkor mi is... 22-es csapdája és ebből nincs kiút. Ahhoz hogy ne cigányként hanem magyarként tekintsenek valakire az kell hogy be kell illeszkedni a társadalomba. Fura módon nem köpködnek valahogy nyugaton és más országokban a magyarokra akik kiköltöztek, és nem toloncolják őket haza. Biztos van ilyen is de nem ez az elterjedt hír rólunk.

Persze az állam támogatása is kellene és hogy ne diszkrimináljanak valakit azért mert magyar. Mert szerintem ez megy. Ezen egyik oldal sem változtat mert ahogy a gazdaságnál is a lényeg hogy megosztott legyen az ország és akármit meg lehet csinálni...
Előzmény: leopold32 (78) 0 VÁLASZ
Enechuel 2011. 03. 23. 02:31 | #80
ez is megér egy misét: www.amnesty.hu/amnesty-international/a-romak-diszkriminacioja-ellen/jar%C5%91roz%C5%91-szels%C5%91segesek-fenyegetik-a-roma-kozossegeket . lehet irkálni az amnestynek levelet hogy az ő "védenceik" milyen "ártatlanok", én is megírtam a magam kis történetét a "szegény" cigány közösségekről, hogy milyenek voltak anyámmal, meg velem és még sorolhatnám, szerintem nyugodtan küldözgethetitek be nekik hagy örüljenek.
leopold32 2011. 03. 23. 02:29 | #79
[Komment megjelenítése...]
Előzmény: mazs1986 (48) -5 VÁLASZ
leopold32 2011. 03. 23. 02:13 | #78
[Komment megjelenítése...]
-5 VÁLASZ
mungo365 2011. 03. 23. 01:05 | #77
Ezek a "brazilok" nalunk is (SVK) mindent pofajukba ingyen kaptak...en ha gurcolni fogok egy 10 evig esetleg osszerakok egy keglire. Nem kell extra nagy, csak nyugott, lakhato. De ez a sopredek meg a panelokbol is kiszedik a vasat...par kep a LUNIK IX-rol
http://www.google.sk/search?q=lunik+IX&hl=sk&biw=625&bih=365&rlz=1W1SKPB_sk&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=PDCJTZ-nIMT3sgbEwuSpDA&ved=0C DEQsAQ

es meg kovetelodznek mert mar KILAKTAK, nem szetba*tak de KILAKTAK (pontos forditas) es jo lenne ha mar kapnanak ujat, egesz lakohazat...hogy a jo embert voros iszap, tsunami veri ezt a csotanybandat miert nem viszi el mar a nagy viz...v hova pokol fele...
Előzmény: scripter (51) 0 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 22:19 | #76
Ja, vagy hogy rokkantságit is igényelhessen a mocsokja, sőt magasabbat is, mint a magyaroknak
Előzmény: cila (75) 0 VÁLASZ
cila 2011. 03. 22. 22:17 | #75
Ceterum censeo: Szent István törvényét kell alkalmazni: "Amelyik kezével lopta, vágassék le".
Hic et nunc. (Itt és most). Elrettentő példa gyanánt. A többiek, ha elterjed a hír, talán jobban meggondolják.
Van ugye pozitív diszkrimináció, mint fogalom, de nem kevésbé van önvédelem is, vagy hogyishíjják, ha a kisebbségi elnyomás átfordul többség elleni elnyomásba?

7sleeper 2011. 03. 22. 21:59 | #74
leopold32 meg ne a magyarországi helyzettel törődj, hanem a kanadaival.. ha már odaevett az avas.. (hehh, lehet, hogy szó szerint az avas ette oda..) kanadában minden rendben van te bunkó? nincs ott is oda is hülyemód importált cigánybűnözés (egy kis szállodatüzelés, egy kis rabszolgatartás, kurvás ügyek, maffia), "idegen"bűnözés? nincs gond a helyiekkel semmi? egy alávaló mocsok sincs köztük? ide kell jönni olyanért, mert azt hazudták itt van a legtöbb?

kanadában is takarodjon a halál nemiszervére zsokénak, aki egy magyart is fasisztázni, nácizni, szélsőségesezni mer azok után, hogy kanada a második világháborúban többek között baromira nem engedte kikötni az európából - elébb angliából, franciaországból, spanyolországból, cári oroszországból magyarországra, lengyelországra és németországra, majd onnan a háború kezdete előtt vissza a korábban említett országokba "visszaavászkodó" majd - kanadába csak másod-, harmad-, és negyedosztályon behajózni szándékozó zsidókat szállító hajókat..

jahh nem volt mindig az a liberális, polkorrekt kanadai beutazási politika aminek alapján, romániai, magyarországi, szlovákiai, cseh és balkáni cigányok beutaznak politikai menedékjogot kérve-követelve, mert "utthol űköt üdözik a gádzsó-párásztók", hogy aztán mikor ezen alaptalan állításuk hivatalosan is megdől; és látván, hogy iskolába ott se jár egy se, a munka meg nekik "nem jön be", akkor a segélyezés utolsó állomásaként még a kanadai adófizetők pénzén "haza"reptetik ezt a szenny, bűnöző társaságot.. persze mi attól fasiszták maradunk.. úgy, hogy évtizedekig tűrjük ezt a mocsok bandát, amitől fél év múltán szabadul a felvilágosult antirasszista, antifa, polkorrekt, liberális, toleráns fejlett "nyugat"..

azt javaslom leopold32, húzd meg magad.. magasra..
+3 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 21:47 | #73
Számomra már az is megnyugtató, hogy nem rasszistázták le a 70 éves bácsikát! De sajnos az a helyzet, hogy most még jobban félhet szegény a kiccsalád bosszújától, bár lehet csak én vagyok paranoiás.
Ja, és nem csak nem a kerítésbe vezette az áramot, hanem még ki is próbálta. Igaz, ő száraz időben, és kesztyűben, de csak bizsergést érzett...
A magánterületsértő pedig esőben, csupasz kézzel szó szerint rámarkolt a kerítésre, annak megrongálása céljából.
Ennyit erről pusztuljon az idiótája, ha már a saját érdekében kirakott táblát is ellopja!!!! Bár ezen nem értem miért csodálkoztam eddig, hiszen lehet, hogy olvasni sem tudott a nyomorultja...
Előzmény: 7sleeper (72) 0 VÁLASZ
7sleeper 2011. 03. 22. 21:25 | #72
az ítélet már közelebb van a megnyugtatóhoz, de még nem az. ez egy tankönyvi eset ugyanis. a bácsi nem a kerítésbe vezette bele a 220-at (mint azt sokan tévesen mondják akár a bácsi mellett vagy éppen ellene szólalnak fel /utóbbiak nyíltan uszítanak, gyűlölködnek/). ha így tett volna akkor a megrovásnál több is jogos lenne (mert postás, járókelő, kisgyerek is hozzáérhetett volna a kerítéshez, halálos áramütést esetlegesen elszenvedve); így viszont, hogy a kerítésen belül(!) egy elkerített területet védett ilymódon; már a megrovás is erős túlzás!

akik éjjel(!) csoportosan(!) (maguknak felróhatóan alkoholos befolyásoltság alatt!) más birtokára/tulajdonára (jelesül a bácsi portájára) a legkevésbé sem nemes szándékkal "beosonnak" (értsd keresztülmászik a szögesdróttal kényszerűen megerősített kerítésen, tudván az áramos dologról és annak történeti előzményéről(!! nem féltek a kutyától, naná, hiszen az előzőt is megmérgezték..)), azok ott dögöljönek meg (vagy lehetőleg még előbb).. és ha ezen kötelezettségét netán elmulasztaná valamelyik, akkor baromira elő kéne venni őkelmét, na nem uborkalopásért (főleg mert lopási kísérlet mint olyan csak a hétköznapi nyelvben van, jog szerint csak megvalósult alakzata lehet a lopásnak), hanem mert egyéb büntetendő cselekményeket is megvalósítottak! és ne mondja már senki, hogy uborkát akartak lopni.. frászt.. meg akarták "leckéztetni" az öreget. lehetett volna olyan kimenetele az egésznek, hogy arról szólnak a hírek a megélhetési "gyerekcsíny" (mert biztos ez is az.. :-p) elkövetését követő nap, hogy bestiálisan agyonvertek egy idős házaspárt kesznyétén..

és nem nagyon hallani, hogy megbüntették volna a rendőröket azért a túlkapásukért, hogy ezeket a bűnöző cigányokat a túlkomplikált szabályzatuk bivalybőrbe kötött változatával valamint agyagtáblára égetett btk-val addig ütötték volna amíg az az egyetlen magányos agysejtjük is (ami egyszerre sok feladatot lát el: evés, ivás, baszás, szórakozás (utóbbiba játékgépezés, "paraszt"mocskolás, bűnözés is beletartozik) és vezérli a hangerőt, igaz azt rosszul) veszi a kalapját, udvariasan elköszön és távozik örökre.. a cserpákjukon át..

hát mégis mi a búbánatos francot csinált a rendőrség (mert amire esküdtek azt annyira nem)?! és hogy van az, hogy a bíróság egy ennyire egyértelmű tankönyvi esetben képes először fogházat felfüggesztettként kiosztani, és még most ítélőtáblán is megrovást alkalmazni erre a magántulajdonát szenny alakok ellenében (mert más szenny alakok meg nem védték, pedig azoknak kötelességük is lett volna ez ezerféle módon) jogosan védő emberre? most már szabad enyhébb ítéletet hozni, mi? lehet, hogy a jog tág teret ad a bírói mérlegelésre, de ennyire nem.. vagy az elsőfokon eljárókat kell a bíróságból is elővenni, vagy kizavarni a bírói kar nagyobbik részét uborkaágyást őrizni vidékre, mert hagyják, hogy "fentről" megmondják, hogy milyen ítélet lenne jó választások előtt, közben és utána..
Előzmény: mazs1986 (31) 0 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 20:57 | #71
Sőt, ahogy ő is írta "faszista" :) Meg lehet nézni. 46-os komment :)
Nem baj, gondolom kint van Kanadában már vagy 2 hete, és töri a magyart :)
+1 VÁLASZ
Élien 2011. 03. 22. 20:50 | #70
Elgondolkodott és rájött,hogy valójában ő is rasszpista,mert nem szeret bennünket!

Előzmény: mazs1986 (69) 0 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 20:38 | #69
Te jelentkeznél ezek után?
Pedig komolyan kíváncsi lennék miket válaszol a feltett kérdéseinkre!
Előzmény: Élien (68) 0 VÁLASZ
Élien 2011. 03. 22. 20:30 | #68
Leopold32 jelentkezz!!!!
Latzi 2011. 03. 22. 20:26 | #67
Bszott szomorú ez az egész, Leopold meg nyilván Nikolász Sárközit is felkereste hogy hogy merte hazaküldeni a szegény ártatlan telepekbe szerveződött roma bagázst akiket a Francia állam egyöntetűen bűnözőnek titulált. Úgy gondolom hogy ez valós probléma de az a véleményem hogy nem a legnagyobb itthon. Példul a liszt ára a kétszeresére emelkedett, a cukoré is fölment, a benziné, gázolajé stb stb stb és elég sok mindené, csak a kereset nem gyarapodik ilyen kimagaslóan. Szóval van itt baj rendesen, és szerintem ez a romázás már elcsépelt dolog, nem a romák ellen kell forrongani hanem azok ellen akik hagyják hogy ezek a dolgok így legyenek.... semmi durvulásra nem gondolok csak tüntessünk az álláshalmozók politikusok gyengekezű rendődök kizsákmányoló küföldiek ellen és az államosítás mellett. Korábban is voltak problémák romákkal ám érdekes módon ha volt munka mindig megoldódtak a dolgok mellesleg a "szhar" kommunizmusba ha lődörögtél bevittek, naplopók nem kellettek sehova viszont a kis munka is munka volt.... és ezt az okfejtést bárakármeddig írhatnám, de ez a dolog rendkívűl felkavar és épp most készülődök vacsorázni....
mazs1986 2011. 03. 22. 20:26 | #66
Az a baj, hogy ma Magyarországban, ha ránézel egy cigányra te már rasszista vagy....
De, ha ő kirabol, megszúr, megerőszakol, stb..., akkor az a társadalmi kirekesztettség miatt történt!
Mert szegény cigányokat nem érti meg senki....
Mert nincs hol dolgozzanak, nincs miből megélniük és eltartani azt a 6-8-10 kölyköt....(bár, ahogy a cigány apuka közölte egy kisvárosi önkormányzatnál: "Minek dógozzak, ha a f..omból is megélek!?")

Csak egy baj van: hiába cigányozunk jobbra-balra, hiába rasszistázzuk le a vagyonukat, életüket, családjukat féltőket, nem fog a helyzet változni, ha az aktuális kormány nem engedi, nem segít a változtatásban...
Márpedig eddig úgy áll a helyzet, hogy nem hogy nem segítenek, de hátráltatják a magyarságot (ld.: Hajdúhadház).

Ez van! Erre mondta anno egy tanárnőm: "Vagy megszoksz, vagy megszöksz!"

Amíg meg nem jön egy a kissebségben lévő magyarokat védő törvényhozó testület, marad a paprikaspray, a hirtelen önvédelmi eszközzé alakítható körömreszelő, meg az önvédelmi tanfolyamokon tanult dolgok alkalmazása.
sahinel 2011. 03. 22. 19:59 | #65
hogy kezelnék? Van rendőrség. Azért nem 1 eseményről van szó hanem rendszeresen csinálták ahogy mondja. Rendőrök miért kapják a pénzt ha nem azért hogy védjék meg az adófizetőket? Itt rendszeres birtokháborítás, stb történt. Most a másik oldal van kormányon akit annyira vártak már sokan. Majd ők megoldanak mindent meg kolbászból lessz a kerítés.

Kezdem elveszíteni az érdeklődésem hogy mi történik otthon. Inkább nem idegesítem magam.
Itt pl croxteth, kensington területeken pl a gázosabb részeken egymást érik sokszor a rendőrautók kamerákkal felszerelve. De itt inkább másféle bűnözés folyik. Persze itt nem is lehet fajgyűlölettel vádolni a rendőrt ha jogosan jár el és akármilyen színű emberkével szemben itnézkedik. Nem is hallok ilyesmiket, meg sem próbálják. Spanyol és más cigányok itt is vannak.
Előzmény: I. C. Wiener (59) 0 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 03. 22. 19:49 | #63
We're all living in Albertisra
Albertisra ist wunderbar
We're all living in Albertisra
Albertisra
Albertisra
:)
Előzmény: Élien (61) +1 VÁLASZ
GAlex 2011. 03. 22. 19:46 | #62
Ne bántsátok szegény Leopold-ot! Szereti a magyarországi cigányokat, biztos jó ember lehet. Ezért én megszavaznám, hogy kapjon legalább 2 cigány családot, a putrisabb laska fajtából.
Sőt, megszavaznám kisebbségi közlekedésügyi miniszterré. Minden magyarországi cigány család, adományokból kaphatna egy ingyen jegyet csak oda Kanadába, Leopold szervezhetné az utat. Az adományirodák előtt kígyózó sorok állnának. Mindenki jól járna. Minden embernek teljesülne az álma. Nem is értem miért nem indult még el ez a program.
+2 VÁLASZ
Élien 2011. 03. 22. 19:43 | #61
Don't cry for me Albertirsa!
Előzmény: I. C. Wiener (54) +1 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 03. 22. 19:43 | #60
- Azért igazoltat mert cigány vagyok, biztos úr?!
- Azért nem adja ide az igazolványát, mert zsidó vagyok?
:)
+1 VÁLASZ
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 03. 22. 19:40 | #59
Persze, be is állítom ébresztőnek ;)
Igen, engem az érdekelne, hogy ott hogy kezelik az ilyesmit, és főleg nekünk hogyan kellene (végre)... :)
Előzmény: Tooni (57) 0 VÁLASZ
Killer81 2011. 03. 22. 19:39 | #58
Nekem nagyon sok "Cigány" kollégám és ismerősöm van és tiszta szívemből mondom, hogy semmi bajom velük, sőt kifejezettem bírom Őket. Alapvetően a Cigányoktól sem várok el többet, mint Magyar polgártársaimtól.
És nem azon múlik ki milyen származásúnak születik. Mégis érdekes kérdéseket vetnek föl a tapasztalataim.
- Miért van az, hogy békés magatartásom és életvitelem ellenére 10-ből 5x nem tudok úgy elmenni egy cigány társaság mellett, hogy ne érjen valamilyen atrocitás minden ok nélkül. (beszólás, utánam köpés, stb.)
- Miért van az hogy 4x törtek be az udvaromra fényes nappal a, hogy a félretett gyerekruháinkat kilopják a garázsunkból és a kamera tanulsága szerint mindig Cigány ? (1x rajta is kaptam és rendőrt hívtam)
- Miért leste Cigány a zuhanyzónk ablakából a feleségemet este 21:00-kor a saját ZÁRT udvarunkról. (elkaptam)
- Az utcaajtómon belül van kilincs, van csengőm és működik ! Miért néz össze párom hálóingben este 23:00-kor a konyhánkban egy Cigánnyal, aki mikor megpillantja fut mint a nyúl ?
- Miért van az egyedi sziklakert díszünk 2 hetes korában az utcabeli cigány "szikla kertjében" ?
- Miért van az, hogy a 100 méterre lévő vegyesboltba nem küldhetem el a 8 éves lányom, mert a Cigány gyerekek azt mondták neki legutóbb, hogy ha nem adja oda a pénzt megölik ?
- Miért kell 12 óra munka után a buszon az üvöltő Cigányzenét és a tróger beszédet hallgatnom a mobiltelefonokból és a sofőr ezekben az esetekben miért nem hajtja be rajtuk az utazás szabályait ? (utastársak zavarása tilos !)
- MIÉRT MONDJA AZ INTÉZKEDŐ RENDŐR, HOGY URAM TEHET FELJELENTÉST, DE HIGGYEN NEKEM NEM FOG TÖRTÉNNI SEMMI !!!

Rohadt rasszista világban élünk aláírom. De mindent megtesz érte a Cigányok egy nagy része, hogy ez csak fokozódjon.
+4 VÁLASZ
Tooni 2011. 03. 22. 19:30 | #57
El kell ismerned azért, jól nyomja ;)
Ehmmm...esetleg valaki külföldről kíván még hozzászólni efféle kényes témákhoz? Mondjuk LIVERPOOLból? No? :)
Előzmény: I. C. Wiener (54) 0 VÁLASZ
Zs. 2011. 03. 22. 19:28 | #56
Kedves Leopold32
1.) Fasiszta hozzászólás? Neked lövésed sincs a fogalom jelentéséről, hogy mit is jelent az, hogy fasiszta... Kevered a szezont a fazonnal...

2.) Dél-Borsodban élek egy 1000 fős kistelepülésen, szívesen vendégül látlak majd nyáron - vagy amikor szeretnéd - egy hétre (segélyosztás környékén), és majd megtudod, milyen is az igazi cigány mentalitás... Nem vagyok rasszista, nem foglak agyonütni és elásni a kertünk végében mert nem egyezik a véleményünk. Szóval várlak szeretettel.

3.) Szerinted minden cigány rendes, dolgozó, művelt és ápolt. A valóság az, hogy cigányságon belül az ilyen emberek aránya rendkívül elenyésző. Mondhatni kisebbséget alkotnak a kisebbségben. És az úgymond "többség" szégyent hoz a többi, rendes és dolgozó társára. Sőt tovább megyek, anyám egyik munkatársa is roma, és a "tesvírek" rendesen kiröhögték amikor a legpocsékabb időben DOLGOZNI ment. "Nem hogy inkább otthun maradnál oszt lenné a segíjbű"

4.) Mindig röhögnöm kell, amikor az ilyen FEDDHETETLEN "JOGVÉDŐK" egyből elkezdenek kántálni. Elhiszed azt ami a mainstream médiumokban vagy ha jobban tetszik médiában szerepel és egyből JÓL MEGMONDOD A MAGADÉT. (médium latin szó, többesszáma média). A valóság az tisztelt vitapartnerem, hogy neked FOGALMAD SINCS AZ ITTENI HELYZETRŐL. Ez olyan mintha én beleszólnék kanadai villamosenergia termelés környezetterhelő hatásaiba, holott fogalmam sincs róla, hogy milyen a megoszlásban termelődik az energia a zöld erőművekben.

5.) Írhatnék még mást is, de még ez is sok(k) lesz neked.
Előzmény: leopold32 (46) 0 VÁLASZ
scripter 2011. 03. 22. 19:25 | #55
OFF

ebben az évben lesz népszámlálás, és benne lesz " nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozás" is , kíváncsi leszek hogy az a kisebbség mekkora is, mert egy felmérés szerint pár éve minden 8 év alatti gyerek cigány volt... és fura mód nagyon ritka az ilyen felmérés és statisztika mert mindig megtámadják hogy "rasszista", Finnországban (ami jelentősen fejlettebb ország mint Mo.) készítenek cigányokról ilyen statisztikákat, brutális és felháborító dolgok derültek ki...
I. C. Wiener
I. C. Wiener 2011. 03. 22. 19:22 | #54
Show must go on... :)
Vagy Albertirsaaaaaa...? :)
Előzmény: bungle (43) 0 VÁLASZ
GAlex 2011. 03. 22. 19:19 | #53
Megmondaná valaki, hogy miért szégyen az, ha valaki rasszista? Én bevallom, hogy nem szeretem a cigányokat, és nem azért, mert esztétikailag zavarják az összképet(kicsit barnák), hanem a viselkedésük miatt. Nem csak fényképen láttam cigókat, szabolcsi vagyok, köztük élek, szóval van egy kis tapasztalatom. Nem értem, hogy miért kell védeni a nyomorult lelki világukat azzal, hogy még a rasszizmust se engedik ebben az országban. Mintha törvénybe lenne iktatva, hogy szeretni kell őket, és ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Nem kötelező minden "embert" szeretni, ez alól a cigányok se kivétel, de hozzáteszem "vannak köztük" normálisak. Ez ellen senki se vitatkozhat, de akik a cigók pártján állnak, azok is elismerik ezt a "vannak köztük" szópárosítást, ami egyértelműen azt jelenti, hogy iszonyatosan kevesen vannak. A legmeglepőbb, hogy az egyik cigány ember a normálisabb fajtából azt mondta nekem:"Sanyikám, a szomszédaid nem normálisak. Nem értem hogy bírod mellettük. Jobb lenne mindenkinek, ha újra beindítanák Auswitzban a gázkamrákat és párat oda deportálnának."
Jobb lenne ha ezen mindenki elgondolkodna!
justmemory 2011. 03. 22. 19:10 | #52
kedves leopold32!

bár mazs neked szegezett megfelelő kérdéseket, azért én halmoznám: világosíts fel kérlek (avagy taníts), hogy Kanadából milyen módon tudod megítélni a magyarországi helyzetet, és hogyan vagy elég bátor ahhoz, hogy a helybéli lakosság véleményét azonnal fasiszta, rasszista ésegyéb jelzőkkel lásd el...? ja, még egy kérdés: éltél valaha Magyarországon...? elmondom, hogy eddig én mit látok: ülsz kint Kanadában a jólétben, egy olyan világban, ahol az eszméknek van helye, hiszen a lakosság olyan jól él, hogy van ideje azzal foglalkozni, hogy egy általuk csak érintőlegesen látott helyzetről véleményt formáljon. ez lennél Te. igen, vannak alapvető "eszmék", "filozófiák", bánomisénmik, melyek szerint nem lehet csak azért gyűlölni valakit, mert más a vallása, bőrszíne, stb. ez eddig szép is. de akkor kérlek ismét taníts bölcsességedre: hol húzódik a határ a rasszista megnyilvánulás és a jogos önvédelem, bíráskodás (nem feltétlenül önbíráskodás, hanem bírói), stb. között, ha a bűncselekmények tetemes hányadát valamely kisebbség tagjai követik el...? ezek sajnos tények, de a válaszod rettenetesen érdekel, hátha a fejlett nyugat már az ebbéli filozófiában is messze túlhaladt minket. az a nyugat, ami már azelőtt visszatoloncolja a hazájukba bajt keverő kisebbségeket, mielőtt azok gébe földet érne. akkor hogyan is van ez...?
a másik oldal amit látok: amit írsz az alapján én is mondhatnám, hogy elvakult, elkényeztetett, azt-sem-tudom-miről-beszélek-de-belepofázok ember vagy. de igyekszem nem ezt gondolni, hátha a válaszaid előrébb visznek... azt mondod, hogy csirke- és gyümölcstolvajok. egy része igen. más része garázda, gyilkos. egyébként nem tudom hogyan gondolod: egy olyan országban, ahol a mindennapok embereit szinte naponta érik attrocitások, hogyan fog viszonyulni a "bántalmazóihoz"...? "áhh, csak kiraboltak. megint. de sebaj, gürizek még. mondjuk nem magamnak, mert azt is ellopják majd. nem baj. legalább élek.". vagy mégis hogyan...?

egyébként én spec szégyellem magam. leginkább azért, mert egy ilyen, emberhez méltatlan világban kell élni. és szégyellem magam helyetted is: úgy ítélkezel a kommentelők fölött, hogy azt sem tudod mi a helyzet; de ugyanúgy magyarul szól... nem kell neked is beállni a sorba, sőt. ezért kérlek, hogy válaszolj az érdemi kérdésekre, hátha tanulunk valami jó megoldást belőle.
Előzmény: leopold32 (46) +3 VÁLASZ
scripter 2011. 03. 22. 19:09 | #51
tudod annyira rasszisták a magyarok hogy felszámolják a cigánytelepet és INGYEN házat kapnak az onnan kitelepített cigányok:
http://www.youtube.com/watch?v=KE5ELdcsKwI
sokan egy életen át dolgoznak hogy legyen egy olyan házuk amit ők INGYEN megkaptak...
1 lakhatatlan 2ből kikötötték az áramot , miért nem becsülték meg?
Előzmény: leopold32 (46) +2 VÁLASZ
zeroe 2011. 03. 22. 18:52 | #50
Ti meg kanadai magyarok/"magyarok" ezek vagytok? :::

http://www.hirextra.hu/2010/10/09/rabszolga-magyarok-kanadaban/
Előzmény: leopold32 (46) 0 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 18:45 | #48
Tündérmackó! Mentél már úgy ki a karon ülő gyermekeddel az utcára fényes nappal, hogy azt lested, mikor támadnak rátok? Álltál már úgy zebránál, hogy remegtél, nehogy valaki a hátad mögé álljon? Rettegtél már attól hogy bármi bántódása eshet a családodnak? Bármelyik pillanatban? És gondolkoztál már azon, hogyan vesd magad egy esetleges támadó és a gyermeked közé, hogy mentsd az életét a gyerekednek?
Nem?
Na látod ebben különbözünk mi!
Én soha nem voltam rasszista! Voltak cigány barátaim, ők börtönben ülnek jelenleg. Megtörténtek velem az évek folyamán dolgok, és köszönöm, nem kérek a barátságukból!
Előzmény: leopold32 (46) 0 VÁLASZ
Élien 2011. 03. 22. 18:39 | #47
Vigyél ki Kanadába magaddal pár cigó családot,aztán büszkélkedjél velük!
Valószínűnek tartom,hogy Téged is hazatoloncolnának velük együtt!!!!

Előzmény: leopold32 (46) 0 VÁLASZ
leopold32 2011. 03. 22. 18:20 | #46
[Komment megjelenítése...]
-10 VÁLASZ
scripter 2011. 03. 22. 17:37 | #44
valahol így intézik el a problémákat
http://www.youtube.com/watch?v=gzfYr8YxdzE
a legérdekesebb rész 3:50től kezdődik , a falubéliek összefogtak a cigányokkal és közösen elkergették a faluból azt 1 cigány családot aki terrorizálta az egész falut, Gyöngyöspatán miért nem lehetett ilyet? A cigány értelmiségi miért nem áll ki vallja be hogy igen is van cigánybűnözés = a cigányság egy bizonyos rétege, és miért nem közös erővel üldözik el a bűnözőket?
bungle
bungle 2011. 03. 22. 17:37 | #43
Don't feed the troll. ;)
biokaja 2011. 03. 22. 17:32 | #42
MERT ŐK HŐSÖK, HÜLYEGYEREK. AZÉRT NINCS SZÓ RÓLUK.
Előzmény: leopold32 (28) +2 VÁLASZ
Zsottika 2011. 03. 22. 17:24 | #41
csak ennyit tudok hozzáfűzni
http://www.youtube.com/watch?v=Ff9sOcomWDg
rámnémetnemlelelmenteménmár 2011. 03. 22. 17:04 | #40
Jól látod leopold(már a neved is cigány),valóban fajgyűlölet van Magyarországon a fajtád irányába.Tehát eszed ágába se jusson,hogy hazagyere.Örülj neki,hogy még időben el tudtál menekülni.Terjeszd az igét,tudja meg az egész világ,hogy mekkora fajgyűlölő nép is vagyunk mi,így talán egy cigó sem tér vissza illetve jön letelepedni a hazánkba.
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 16:59 | #39
Engem kb 3-4 éve megfogdosott egy cigány kölyök. Amikor nemtetszésemnek hangot adtam (tehát nem léptem fel ellene tettlegesen), az a kis nyomorék pofon vágott, majd leköpött, és szidta az anyámat. Lehet, ha Őt nem keveri bele a dologba, én sem lépek fel ellene, de itt elszakadt a cérna, és ráhívtam a rendőröket, és itt csalódtam először kellemesen a magyar rendőrségben, ugyanis 5 perc múlva már a rendőrautóban csücsült a delikvens.
Utána, mikor szembesítésre hívtak, nem nagyon akartam elmenni, féltettem magam és a lányom testi épségét a CSALÁD esetleges bosszújától. Ekkor közölte a százados, hogy ha nem megyek, akkor elővezetnek, ha kell a munkahelyemről visznek be....végül elmentem, persze a "kedves gyanúsított" távol maradt. Kinek is van akkor több joga?
Lényeg, hogy mivel még csak 15! éves volt, 1 évet kapott felfüggesztve...
Azóta is sokszor látom...és nem vagyok nyugodt...
Előzmény: Bobber (35) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 03. 22. 16:58 | #38
Taníts, MESTER! :)
http://static.funnyjunk.com/pictures/630c4c25_6dcf_8de10.jpg
Az egyszemélyes hadsereg...
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
Une 2011. 03. 22. 16:52 | #37
Pfff...bakki ez a komment a videóval együtt.... most odavágott. Francokat se tudsz bemutatni, olyan lesz, mintha egy olyan filmről akarnál kritikát írni, amit még nem is láttál!...jah, de annak is nézz már utána hogy miért pont azokat a családokat gyakták le!....az elkeseredett bosszúhadjárat nem csak filmes klisé. Barom!
Gyere haza, had vigyék el a segged alól is a széket. Aztán beszélhetsz, meg írhatsz arról, hogy Te mennyire szereted a kis cigóidat és mennyire visszataszítóak a magyarok, mert nem tűrik meg az ő pénzükből élő suttyó söpredéket. Fogalmad nincs milyen érzés több utcányit futni egy csapat szemét patkány elől csak hogy ki ne raboljanak, meg ne verjenek azok a paraziták.
Szerintem rohadt gyorsan keress más témát, a kis cikkecskédhez...idióta!
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
Matthej01 2011. 03. 22. 16:49 | #36
Leopold te is biztos egy retkes cigány vagy azért véded a fajtád, hogy rohadjon ki a szíved gyökere!
-2 VÁLASZ
Bobber 2011. 03. 22. 16:37 | #35
Ez itt egyébként az óriási probléma, hogy nem kapunk ahhoz jogot, hogy megvédjük a saját vagyonunk, vagy testi épségünket. A méltóságunkról nem is beszélve.
Előzmény: mazs1986 (31) 0 VÁLASZ
Bobber 2011. 03. 22. 16:35 | #34
Az a marha nagy baj, hogy az ilyenek, mint Te okoskodnak a cigánysággal kapcsolatban, csak épp fogalmatok nincs róla, milyenek, mert maximum képen láttok cigányt! Én pont egy súlyosan CIGÁNYFERTŐZÖTT városban lakom, és ÉN TUDOM milyenek, TE MEG NEM! Lassan ahhoz is bátorság kell, hogy nappal kimenjek az utcára, nem még éjjel. Úgy méregetnek, hogy merjenek-e kötözködni, támadni, vagy ne (elég nagy darab vagyok)... Az utcán nem merem hagyni az autómat, mert percek alatt lába kel róla mindennek, ami leszedhető hirtelen, de ha épp nincs rajta ilyesmi, akkor lerúgják a tükröt, vagy összekarcolásszák. Naponta rabolnak ki öreg, idős embereket, akik nem képesek megvédeni magukat, igénytelenek, mocskosak, lopnak, de minek soroljam? A te fajtád úgy se érti, aki meg itt él, az úgy is tudja! Elég nagy baj, hogy a hozzád hasonló önjelölt cigányfajvédő majmok "tolmácsolják", hogy mi történik itthon, amikor fogalmad nincs! Gyere haza, szívesen látlak akár egy hónapra is nálam, hogy egy kicsit megismerkedj az általad oly nagyra becsült retkes cigányokkal! Tele van már azzal a hócipőm, hogy az ilyenek miatt kiáltanak ki minket rohadt rasszista nemzetnek. Végre én is akarom a saját jogaimat! Nekem miért csak kötelezettségeim vannak, mint magyarnak? A normális, nyugodt élethez való jogomra tartok igényt, semmi egyébre! Ennek viszont útjában áll a cigány, mert az ő jogait nézi az egész világ, a magyarét meg leszarják.
Előzmény: leopold32 (28) +1 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 16:30 | #33
A cigány vajda kikelve magából közölte a magyar médiumokkal, hogy "Nem igaz, hogy nincsen nagy arányú cigánybűnözés és igen is lépjenek fel ellene keményen, mert ő is látja, hogy minden 3. bűntényt cigányok követnek el!"
Most akkor ő is fajgyűlölő?
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
Nomax 2011. 03. 22. 16:27 | #32
Én szoktam erre mondani... én nem a cigány embereket utálom, vagy hogy sötét a bőre, más a vallása, én a szar embereket utálom, arról viszont már nem tehetek, hogy a cigányok többsége szar ember... te onnan nagyon könnyen dumálsz, gyere haza csak egy hétre és költözz le egy ilyen faluba, utána beszélhetünk róla ki is a "fajgyűlölő" ;)
Előzmény: leopold32 (28) +1 VÁLASZ
mazs1986 2011. 03. 22. 16:27 | #31
Debrecenben tegnap született egy számomra megnyugtató ítélet!
Gondolom mindenki emlékszik még Szoboszlai Barna bácsira, aki a saját terményét védte a cigányoktól egy elektromos kerítéssel. Első fokon 1 év fogház- 2 évre felfüggesztve volt az ítélet.
Mint közben kiderült szegény Barna bácsiék környékén úgy megszaporodtak a lopások, hogy az emberek inkább nem vetettek semmit, nehogy már más arassa le az Ő munkájuk gyümölcsét. Na ezt Barna bácsi nem akarta! Vett két kutyát... de megmérgezték őket. Ezután szögesdrótot tett a kerítésére, de levágták. Utána jött az ötlet, hogy a konyhakertet a külső kerítéstől 2-3 méterre! elektromos kerítéssel védje. Ez már magánterület, tehát csak az illetéktelen behatolóknak okozhat kárt! Ja, szólt mindenkinek erről, sőt még táblát is tett az elektromos kerítéshez, de a táblát is ellopták!
Van még kérdés? A rendőrség nem segített, ő megoldotta, hogy ne lopjanak tőle a cigányok, és még őt akarták büntetni? A vége viszont jó a sztorinak, hiszen Barna bácsi megrovásban részesült!
Vannak még jóérzésű, igazságos bíróságok. Tehát van még remény....
+6 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 03. 22. 16:19 | #30

Hát körülbelül így vezeti az orruknál fogva az embereket a gagyimédia, mint most téged.

Annyira tájékozatlan vagy, annyira nem ismered a valóságot, hogy nem is lehet haragudni rád.

Kivéve, ha a munka elől Kanadába menekült halmozottan kátrányos helyzetűek közé tartozol, akik közül jó párat most sitteltek le "új hazájukban", mert dolgozni ott sem akartak, inkább rabszolgákat tartottak.

Akkor szégyelld magad, hasonszőrű élősködő társaiddal együtt!
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 03. 22. 16:11 | #29
akkor talán gyere haza, aztán innen dumáljál ki is a fajgyűlölő és hogy jogosan-e.....
Előzmény: leopold32 (28) 0 VÁLASZ
leopold32 2011. 03. 22. 16:10 | #28
[Komment megjelenítése...]
-17 VÁLASZ
hawkeye
hawkeye 2011. 03. 22. 15:54 | #27
Magyar abszurd:

"Közben a kisebbségi ombudsman vizsgálaton kezdett a március elején történt gyöngyöspatai eseményekkel kapcsolatban. Azt akarja kideríteni, hogy az állami szervek, hatóságok megfelelően jártak-e el, mindent megtettek-e a helyi roma lakosság békés életkörülményeinek biztosítására és emberi méltóságuk védelme érdekében."

Origo, ma.

És a gyöngyöspatai, és más falusi embereknek a békés élete, és emberi méltósága le van sz@rva? Vagy nekik nem jár olyan?

Ez a Kállai méltó párja a Mohácsi testvéreknek...


+1 VÁLASZ
rámnémetnemlelelmenteménmár 2011. 03. 22. 15:33 | #26
Nagyon sok vezetőnek érdeke,hogy a cigányság ne illeszkedjen be.Ez is csak úgy,mint a háború jó biznisz.Mennyi támogatást,segélyt,pozíciót lehet megszerezni.
A 2012.12.21-es dátum pedig tényleg misztikus.:)
Ha megfigyeled a dátum számjegyeinek összege 11,vagyis 2011.
A hónap és napok számjegyeinek összege külön-külön 3,vagyis március.
A dátum számjegyeinek összegét összeadva és megszorozva 2-vel,pedig megkapjuk a 22.
Vagyis elképzelhető,hogy csak pár óránk van hátra.....:P
Előzmény: neophyte (25) 0 VÁLASZ
neophyte 2011. 03. 22. 15:09 | #25
Ahogy mondod! magyarul annyit tesz,h: a zsidók a cigányok segítségével húzzák ki az utolsó fillért is a zsebünkből! Vígasztaljon az, h már csak 2012 dec. 21-ig van rá lehetőségük! :D
Előzmény: realista (22) 0 VÁLASZ
neophyte 2011. 03. 22. 15:03 | #24
megakarom én ezt nézni??!!
bungle
bungle 2011. 03. 22. 14:54 | #23
???
2011. márciusi a videó.
Előzmény: mrtemplar (18) 0 VÁLASZ
realista 2011. 03. 22. 14:46 | #22
Nézzétek meg a Zeitgeist c. dokumentumfilm mindhárom részét.
Ezek után össezáll a kép.
Röviden: Oszd meg és uralkodj elvét követve a "felső vezetés tervezetten gyarapítja fel a roma lakosságot. Ezekből ki lehet találni hogy miért.
biokaja 2011. 03. 22. 14:43 | #21
nincs kivétel....
Előzmény: ebay (2) 0 VÁLASZ
Abax 2011. 03. 22. 14:36 | #20
Az a baj hogy az ilyen videók nem jutnak el a megfelelő hatóságokhoz.De a lényeg hogy ki jelentsék cigány bűnözés az nincs Mo.-n!Hát akkor ez mi a jó fene?Szerintem egyre többen vannak úgy hogy kellene a magyar gárda minden kis faluba 5-10 fővel,és időnként leverni a dzsipokat aki rosszu néz a magyarra!Meddig kell támogatni,segíteni,elviselni ezt az alja népet.
nellcsy 2011. 03. 22. 14:30 | #19
Nekem is kinyílt a bicska a zsebemben!!! Úgy gondolom, ha ilyen történne velem, az atya úristen se állítana meg abban, hogy ne vegyek revansot a rohadt fajtáján... Nő létemre... Nem voltam soha fajgyűlölő, de az ilyen hírek és videók azzá tettek... Gondolom érti mindenki, hogy miért... Mert nem szeretném, hogy a fiam ilyen körülmények között nőjjön föl... :/
mrtemplar 2011. 03. 22. 14:02 | #18
Elég szomorú h ez a videó 2007-ben készült, és csak most jutott el ide. Hány hasonló történhetett azóta?! :S
-2 VÁLASZ
komcsi 2011. 03. 22. 13:33 | #17
Ez jó volt, köszi!
Előzmény: norph (16) 0 VÁLASZ
winben 2011. 03. 22. 12:49 | #15
...félnek
Előzmény: Zsolesz1 (14) 0 VÁLASZ
Zsolesz1 2011. 03. 22. 12:47 | #14
Rendőr barátom mesélte, hogy 'ezek a szennyek' náluk egy egész hétvégi házat elloptak! Tehát nem csak a berendezést, hanem a tetőcserepet a falakat, gerendákat...mindent! Vicc! Csak azt nem értem, hogy ez a környéken lakó szomszédoknak nem tűnt fel? Ma már ennyire leszarjuk a másik embert is???
winben 2011. 03. 22. 12:46 | #13
..egyszerűen megérteni nem tudom, hogy miért védik ennyire a cigányokat a felsővezetés...

Mindenki, aki találkozott, és el kellett töltenie rövidebb időt közöttük tudhatja, hogy milyen stílusúak.

Csoportosan mernek csak akármit is csinálni, beszólogatnak, embertelen módon viselkednek, az egész környezetüket leamortizálják, ha pedig egy csoport ellenük csak (!) felszólal egyből elkezdenek sírni, hogy mert őket bántják...
Én tartózkodom a jobbiktól, meg az ehhez hasonló radikális dolgoktól, de azért tisztelt Orbán Úr, tényleg lehetne ezzel már valamit csinálni!


És zárszóként tegyük hozzá: nem minden cigány ilyen. Vannak példaértékű roma származású ismerőseim, akik irigylésre méltó, becsületes életet élnek. És vannak magyar emberek, akik ugyanígy nem bírnak magukkal...
Szóval kollektívan kellene büntetni mindenkit, akiben ott a rossz szándék a másik felé....
rámnémetnemlelelmenteménmár 2011. 03. 22. 12:38 | #12
Félek,hogy soha nem lesz változás cigánybűnözés terén.Sajnos a felsővezetésnek nem érdeke a rend,fegyelem biztosítása.Lassan tényleg már csak azt a megoldást látom,hogy saját kezünkbe vegyük a sorsunkat.LÁZADÁS!:)
Épp tegnap döntöttem el,hogy gumilövedékes fegyvert veszek otthonra és késsel fogok utazni a BKV-n.El sem hiszem,hogy ideáig jutottunk.:(
+1 VÁLASZ
Zeulogus 2011. 03. 22. 12:31 | #11
Kíváncsi vagyok, mekkora heti/napi sűrűséget kellene elérjenek az ehhez hasonló témájú videók, hogy kijelentsék végre: ez nem kitaláció; és tegyenek ellene valamit.
Előzmény: Tooni (3) 0 VÁLASZ
gabesz666 2011. 03. 22. 12:30 | #10
Miért a közszolgákat figyelik meg titkosszolgálati módszerekkel? Inkább alkalmaznák azt az ilyen férgek ellen. Valószínűleg javulnának valamelyest a bűnügyi statisztikák.
hawkeye
hawkeye 2011. 03. 22. 12:19 | #8
A Kállai meg a Horváth Áládár, Kőszeg Ferenc, meg az Andrassew Iván, a Mohácsi testvérek, ...stb. szerint mi, parasztok (a cigányok így hívják maguk között a magyarokat) fenyegetjük, üldözzük, és gyilkoljuk a cigányokat.

Amin megdöbbentem, hogy a fideszes Járóka Lívia EP parlamenti képviselő is csatlakozott ehhez a vonyító falkához.

Tőle azért többet vártam.

Viktor pedig a múlt héten utasította don Pintért, hogy keressen ürügyet a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület feloszlatására. Mert a derék legények elkövették azt az égbekiáltó bűnt, hogy megakadályozták a cigányokat Gyöngyöspata tisztességes polgárainak további kirablásában, és terrorizálásában.

Visszaüt ez még Orbánra nagyon, az emberek nagyobb része nem hülye, látja kiknek a pártján áll...


Mr.T. 2011. 03. 22. 12:18 | #7
A patkányok is feljebb húzódnak ha emelkedik a vízszint. ;)
Előzmény: Tooni (5) 0 VÁLASZ
Asha 2011. 03. 22. 12:18 | #6
Végre felmerik tenni a töredékének a 20adát a netre...
Tooni 2011. 03. 22. 12:17 | #5
Emelkedik, mint a vízszint. Lehet összefüggés? :D
Előzmény: Mr.T. (4) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 03. 22. 12:12 | #4
Úgy érzed megugrott az egy főre eső cigánypostok száma? :D
Előzmény: Tooni (3) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 03. 22. 12:10 | #3
Kíváncsi vagyok, mekkora heti/napi sűrűséget kellene elérjenek az ehhez hasonló témájú videók, hogy már egy hozzászólás se érkezzen rájuk, telített has szindróma miatt.
ebay 2011. 03. 22. 12:04 | #2
rohadt cigányok tünnének el a földről tisztelet a kivétel.
alpha23 2011. 03. 22. 11:55 | #1
Hát a bicska kinyílt a zsebemben! Vissza kellene hozni a csonkolást!