Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
Cableguy 2011. 03. 01. 22:56 | #64
Másik:Régen rengeteget bringáztam, sajnos már időm sem engedi. voltam gyalogos, bringás, motoros, autós. Nem egyik vagy másik csoporttal van gond, hanem mindegyikből a bunkó antiszociális egyénekkel: a járdán bemutató kerékpárossal, a száguldozó motorossal, a kreszt figyelmen kívül hagyó BMW-vel és a körbenézni nem tudó gyalogossal.
Arról van szó hogy vannak delikvens egyének aki bármilyen népcsoportban vagy társadalmi csoportban megtalálhatóak.
Az hogy egy index nem arra való hogy kanyarodok és azt jelezzem, hanem a kanyarodási szándékot előre jelezzem a többi résztvevőnek hogy felkészülhessen az irány változásomra.
Az hogy indexelek nem jelent automatikus elsőbbséget számomra azt a másik autósnak át kell engednie.
Ha beengednek egy sávváltásnál azt megköszönöm, nem a KRESZ miatt abban ez nincs benne hanem mert kulturált embernek tartom magam.
A KRESZ a bringásokra és a gyalogosra is érvényes attól függetlenül hoyg a közlekedésükhöz nem kell jogsi.
Dunakanyarban sok bicikli út van. Ilyen pl a Dunabogdányi. nem rég épült az egész településen átfut, és a község határokig tart. Sokan járnak ki sport mezekben bringázni BP-tről egészen Visegrádig vagy Kisorosziig. Tahban sajnos nincs bicikli út. A Családos vagy nyugdíjas bringások folyamatosan kint bringáznak a bicikli úton, de a sportmezes marhák (tisztelet a kivételnek.) mind a főúton a bicikli úttól 3 méterre a kocsik között szambáznak többször egymás mellett. Múltkor csak lelassítottam az egyik mellett és kézzel a 3 méterre lévő bicikli útra mutattam ő erre a középső ujjával felelt. Pedig ő lesz a legelső aki az új bicikli utakért skandál egy felvonuláson. Kiépített bicikli út esetén köteles a bringás a kerékpárutat használni. Mint a gyalogos a járdát.

Sok bicikli utat, kevés agresszív közlekedési társat, és balesetmentes, szép tavaszt kívánok mindenkinek.

ez pl: nem biciklis felvonulás hanem autós hergelés:
no comment. http://www.youtube.com/watch?v=kDztxkamMek
Cableguy 2011. 03. 01. 21:59 | #63
idézet 1:
...fejbebasznám hogy elájuljon és ne fusson el, hogy addig eltudjam ütni kocsival annyiszor amig folyékony nem lesz az egész teste. Aztán porszivoval felszedném a maradványait az útról bebasznám a kocsijába megkeresném a családját és a családjaival is ugyanezt tenném......
idézet 2:
...Amúgy meg családját csak akkor vonom bele ha védik a gyermeküket.....

Lefordítva:
1.)a sofőrt folyékonnyá alakítod.
2.) a folyékony sofőrt leszállítod a szüleinek.
3.) aki a folyékony gyermeket megvédi hogy ne cseppfolyósítsd. Ja ez már megtörtént.... ööö akkor kit kell megvédeni???
hogy is van ez????

Szövegértés: .::JunKieEQ::. (27): jeles.
Fogalmazás: Csádi : elégtelen.
Ui:
1.)a lelkiismeret nem lehet nagy vagy kicsi, maximum jó vagy rossz.
2.)kórházba nem lehet valakit keríteni maximum küldeni vagy juttatni.
3.)ha megölnél valakit akkor biztos megkapnád a büntetésed.
4.)ha az első közeli sofört kirugnád. akkor nem a bünöst és annak családját büntetnéd hanem egy vétlen sofört.
5.)ha valakit fejbe baszol attól nem ájul el hanem csak erotikus töltésű szabadidős tevékenységet végzel egy kitudja milyen nemű embertársaddal.
6.)ha valaki ájult akkor valószínűleg nem tudod elütni maximum "átgurulsz rajta" hisz ájultan fekszik
7.)a porszivó vizes vagy száraz porszívó? mert azt hiszem a folyékony állaggal csak a vizes porszivó birkozik meg.
ha száraz porszívót szeretnél használni akkor iktass be egy szárító lépést mely után kényelmesen tudsz száraz porszívót használni.
8.)Az ezt követő autóba való beb@szaát azt az egész porszívóra érted vagy csak a porzsákra?
9.)Hogy állsz be a kocsival a házba?
10.) A: "faszkalap nagyképü sofőrök akik semmibeveszik a bicikliseket" -et meghívod az eseményre, mert különben nem tanulnak belőle és hiábavaló a rengeteg belefektetett energia és az utána való "kicsi büntettes". :)
Előzmény: Csádi (31) 0 VÁLASZ
zeshka 2011. 03. 01. 20:39 | #62
Elég nagy probléma, hogy itthon sok helyen nincs kerékpárút. Én azért nem bringázok, mert a gyalogosok nem nézik jó szemmel ha közöttük szlalomoz a bicajos (érthető) és az úton se szívesen tekernék azt várva, hogy mikor csap el a 206-os busz. Ebből a szempontból valahol nem könnyű a bringásoknak.
Az utóbbi egy évben kocsival járunk dolgozni/ ide-oda és nemegyszer van, hogy a forgalom beáll mert a bicajos nem húzódik le jobb szélre, hanem az út közepén teker. Megelőzni semerről nem lehet és nemegyszer lazán balra húznak mindenféle jelzés nélkül úgy, hogy csak a gyors reakcióidőn múlik, hogy nem üti el őket az ember. Így megértem az autósokat is.
A korábbiakban mindig gyalog jártam és gyalogosként csalódva tapasztaltam, hogy amíg a biciklista a kocsik között elvárja, hogy figyeljenek rá, mert ő a gyengébb, addig a gyalogossal szemben erőfölényben érzi magát. Ismerek olyat, akit gyalogos-zöldnél ütött el a bicajos és még neki állt feljebb. Egyszer a kutyámat majdnem elütötte egy pali aki száguldva tekert a járdán és mikor utána szóltam bemutatott meg az én kurva anyámat. És olyan is volt, hogy ha egy másodperccel előbb lépek ki a kapuból a kb 1 méter széles járdára, akkor telibe vert volna egy száguldó őrült. gyalogosként van a legtöbb rossz tapasztalatom, mivel az voltam a legtöbbet.
Sajnos erre megoldást kéne találni, mielőtt nálunk is hasonló történik, mint a videón, mert épp ezt valaki megunta.
Rejtő 2011. 03. 01. 18:31 | #61
Félreértesz nem a kerékpározással van bajom, hanem a követelőzéssel. Igen, van olyan aki fizet adót és kerékpározik de én a PLUSZ adókról beszélek amit azért fizetek, hogy van autóm és PLUSZ fizetek amikor használom is. A kérdésem még mindig az hogy miből legyen kerékpár út? Melyik terület az ahonnan elvennél pénzt, hogy épülhessen?
Előzmény: BullFrog (45) 0 VÁLASZ
C1MH 2011. 03. 01. 14:29 | #60
Vagy ha kicsit is hasonlítanak az ottani törvények a magyar törvényekre akkor max 20 évet :)
Előzmény: BullFrog (59) 0 VÁLASZ
BullFrog 2011. 03. 01. 11:29 | #59
Az országból/városból nem menekült el, a helyszínről igen. Logikus lenne, hogy menekül és új életet kezd azonnal egy másik kontinensen, mert hogy börtönben fogja tölteni élete hátralevő részét, az fix.
Előzmény: foglaltnev (58) 0 VÁLASZ
foglaltnev 2011. 03. 01. 00:04 | #58
Előző hozzászólásodban azt írtad, hogy nem menekült el a csávó. Most viszont már a kocsiját elhagyva találták meg.... Végülis teljesen hétköznapi dolog, én is mindig mindenhol ottfelejtem a kocsimat... Wait, what?

#1-en fél órát röhögtem :D
Előzmény: BullFrog (51) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 02. 28. 22:39 | #57
Veled, mi van ? Mutatom az utat... :P :DDD
Előzmény: Nas (56) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 02. 28. 22:36 | #56
Nem...de nem tanácsos benn tartózkodni, amikor dühöngök. :D

"Az őrületbe tartok...jössz te is?"
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 02. 28. 22:33 | #55
Ugye nem eccemélyes..? :DDD
Előzmény: Nas (54) 0 VÁLASZ
Nas
Nas 2011. 02. 28. 22:31 | #54
isuhisuN komment: De ugye azért túlélte?

(Elnézést, máris elvonultam a gumiszobámba...)
Előzmény: Mimis (52) 0 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 02. 28. 22:29 | #53
Én elborult agyú motoros vagyok... de az ilyeneket nem tudom sajnálni... Paradox, mi...?
Előzmény: Mimis (52) 0 VÁLASZ
Mimis 2011. 02. 28. 22:24 | #52
Erről életem legborzalmasabb élménye jutott eszembe, amit sajnos saját magamnak köszönhetek.(mert minek nézi az ember, ha nem bírja) :(
kb.5 éve Ferihegy 1 közelében, mikor a vasútállomást építették, egy motoros halt meg. Egy teherautó hozta a töltéskövet, és tolatott volna ki a főútra, mikor az autók pirosat kaptak (gondolom hogy ne zavarja a forgalmat). Motoros úgy gondolta, hogy a piros rá nem vonatkozik, és megpróbált elhúzni, nem vehette észre a teherautót. A lényeg, hogy a dupla hátsó kerék a fején állt meg. Az egész sisak-fej-sisak szendvics kb.2cm vastag volt.
Előzmény: dude (4) 0 VÁLASZ
BullFrog 2011. 02. 28. 20:56 | #51
Ja, az kimaradt, hogy ÖNVÉDELEM volt szerinte. És a kocsit elhagyatottan találták meg valahol. Senki sem halt meg, de súlyos sérülésekkel fexenek a kórházban.
Előzmény: BullFrog (50) 0 VÁLASZ
BullFrog 2011. 02. 28. 20:47 | #50
http://www.theurbancountry.com/2011/02/critical-mass-carnage.html

Több infó az esetről. short story long, 47 éves faszi volt aki elütötte őket, miértre nincs válasz, nem menekült el, és csak az ügyvédjével hajlandó beszélni, és magának és a fiának RENDŐRI védelmet kér, ami valjuk be, non sense, azok után amit tett.
eMTé 2011. 02. 28. 20:12 | #49
Nem is tudom hogyan lehetne ebbe belekezdeni úgy, hogy ne legyen óriási félreértés. Azért megpróbálom.

1. Szívesen járok kerékpárral és nagyon örülnék neki, ha sok-sok kerékpárút lenne.

2 Utálom, ha az autósok veszélyeztetnek, mikor kerékpárral szabályosan közlekedek.

3. Nem mindig közlekedek szavályosan ... DE: ilyenkor tudom hogy itt nekem kell jobban vigyázni, mert szabálytalan vagyok.

4. Ez vonatkozik arra is, amikor kerékpárral járdán megyek ... ott TUDOM , hogy a gyalogosé, és nekem tulajdonképpen nem is lenne szabad ott mennem, vigyázok rájuk. Amikor pedig gyalogosként vagyok ott, főleg ha a gyerekekkel, fel tudnám a seggébe dugni a kormányát a hülye köcsögnek aki 30-40-el 20 cm -re kerüli ki a gyermekemet.

5. Na ugyanezek a buzik azok, akik összegyűlnek hőbörögve , az utakat elzárva, és felvonulásokat rendezve - nem pedig azok akik nep mint nap használják a kerót közlekedési eszközként.

6. Sajnálom azokat is, és nem mondom hogy megérdemelték amit kaptak, akik focimeccsen a hazaiak táborának kellős közepén kezdik éltetni a vendégcsapatot. Ugyan papírforma szerint ártatlanok, valójában kisebb veszély lenne kézből cápát etetni. "Jaj, nem gondoltam ... mondaná, midőn oda a bal kéz.

Nomármost. A balhézási szándék az balhézási szándék. A melegekkel szemben pl. abszolút toleráns vagyok, de mikor felvonulást rendeznek azért nem szeretnék arra sétálni, nem szeretném ha a gyaerekem arra sétálna, és nem lepődök meg zon sem, ha van páár primitív erőszakos bunkó, aki szintén szeret balhézni, de erőszakosabban... és ez épp megfelelő alkalom neki.

Gondolkodjon el tehát mindenki.
+2 VÁLASZ
Csádi 2011. 02. 28. 19:50 | #48
http://criticalmass.hu/gyik
Válaszok :D
Amúgy nincs bicikliút nincs miért fizetni :D
Előzmény: Rejtő (39) 0 VÁLASZ
Negat 2011. 02. 28. 18:57 | #47
Zavarás, akadályozás, veszélyeztetés. Ezekről van szó a kreszben, biztos hallottál róluk. Ha egy kerékpáros, miközben kb 1,5 métere mellette van egy kerékpár út, vagy esetleg kerékpár sáv, mégis a főúton közlekedik, mert az kényelmesebb neki, mint lemenni a kerékpárútra és ezzel a nyugodt gépjármű forgalmat zavarja, fékezésre, megállásra kényszeríti az autóval közlekedőket az csúnyán zavarás. Én például nem megyek el kerékpáros mellett autóval egyazon sávban, mert tudom, hogy van néhány nagyon toplák ember, akinek a hülyesége miatt engem hurcolhatnak meg, na ebből nem kérek. Ha ezt kacskaringózva teszi az már veszélyeztetés. Én járok melóhelyre néha kerékpárral, néha autóval ezért mindkét oldalt látom. Szarok a kerékpárutak, de mégis azért vannak, hogy ezeket használják a kerékpárosok, már csak a saját biztonságuk érdekében is.
Természetesen ahol nincsenek kerékpárutak ott 100%-ban egyetértek veled annyi felhívással élve, hogy a kresz minden közlekedőre vonatkozik, a kerékpárosra is!
Előzmény: BullFrog (45) 0 VÁLASZ
tool 2011. 02. 28. 18:46 | #46
jól van ne aggódj csak vicceltem :D
Előzmény: akicker (19) 0 VÁLASZ
BullFrog 2011. 02. 28. 18:40 | #45
És gondolod, hogy aki nem vezet autót, mert nincs jogsija, és próbál környezettudatosan élni, s nap mint nap kerékpárral jár dolgozni, az nem fizet adót? Ismerek olyan embert aki 100%, hogy több adót befizetett élete folyamán mint itt mindannyian fogunk együtt véve, és kerékpárral jár be "dolgozni", mert most már csak felügyelnie kell a dolgokat, néha néha.

Vagy úgy gondolod, neked/nekünk több jogunk van, mert autóval járunk? Tévedsz. Kressz-ben mutassátok már meg légyszi, hogy hol van leírva, hogy az autóutat csak az autók használhatják?

Nem hiszem, hogy minden hétvégén lenne CM, és az az évi pár nap, had ne legyen már problémát jelentő. Sokkal többet ér az az ember a társadalom számára, aki biciklivel jár dolgozni, mint az aki autót vezet (pl én!). Hány biciklis gázolásról hallottál már, ahol az elütött ember meghalt? Hány olyan eset volt, ahol ittas biciklizés miatt X embert ölt valaki? És légyszives mutass egy cikket arról, ahol azt írják, hogy a biciklizés káros a természetre, és szmogot eredményez!
Előzmény: Rejtő (39) +2 VÁLASZ
Takacs14 2011. 02. 28. 18:36 | #44
Hollowdrums-nak igaza van. most nem azért, de ha valamelyik családtagotok lett volna esetleg az egyik elgázolt biciklis akkor már egyből mást írnátok, és nem hinném, hogy poénkodnátok ezen. Az meg, hogy nem tudnak más dologgal tüntetni esetleg biciklis útért az Ő dolguk, mégis mivel tüntetnének? Egy hétig nem biciklizne senki hátha akkor kiépítik az utat nekik?! Nevetséges kommentek vannak itt..
-1 VÁLASZ
Hollowdrums 2011. 02. 28. 18:12 | #43
Most nem azért, de hogy a faszba tudtok egy ilyen brutális dologgal kapcsolatban viccelődni?
Komolyan mondom, mindig meglepődök rajta, hogy vannak ilyen degenerált baromarcú állatok!
A pofám leszakad b+!

Akinek nem inge....
Gyuszka 2011. 02. 28. 18:09 | #42
Várható volt hogy kifognak valahol egy gyengébb idegzetű embert…
lb7
lb7 2011. 02. 28. 18:08 | #41
Ketten sajnos meghaltak... most mondták be.
Előzmény: izébigyó (33) 0 VÁLASZ
Élien 2011. 02. 28. 17:54 | #40
Na,itt jogos lenne a lincselés!
Rejtő 2011. 02. 28. 17:35 | #39
Mindig megszerettem volna kérdezni egy ilyen fanatikust, hogy ennek a CM-es felvonulásoknak mi a létjogosultsága? Nincs gondom a úton a bicósokall, szerintem nekik se velem, türelmes ember vagyok, de ez a felvonulgatás bosszant. Tudod mennyi kiba.. plusz adót fizetek azért hogy ezeken a szar utakon autózzak? és még ti is vonulgatok divatból,hogy szándékosan akadályozzatok. Ha bicajút kell azt bizony meg kell fizetni! Vagy úgy gondolod hogy annak az árát is a benzinbe kell építeni?
Előzmény: Csádi (31) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2011. 02. 28. 17:19 | #38
+1 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 02. 28. 16:58 | #37
juhhuhuj :D te is Degecen születtél? XD
Előzmény: izébigyó (36) 0 VÁLASZ
izébigyó 2011. 02. 28. 16:55 | #36
Szerintem fake, és igazából egy új GTA beharangozó kampánya lesz... ;)
Előzmény: Purple (35) 0 VÁLASZ
Purple
Purple 2011. 02. 28. 16:54 | #35
ez is olyan, mint a madárhullás?
Előzmény: izébigyó (33) 0 VÁLASZ
l3azsi 2011. 02. 28. 16:53 | #34
Ha nem túl nagy balfasz az élethez, akkor egy ilyen akció előtt benyomja a központi zárat, de ha mégsem, szerintem akkor is lett volna elég ideje rebootolni a motort. Nem könnyű azért 2 másodperc alatt kapcsolni, és meglincselni valakit, miután egy ilyen történik.

Egyébként tényleg nem szép dolog a szándékos, tömeges cserbenhagyásos gázolás, de mivel 10.000 kilométerrel vétett el, hogy egy kicsit is érintsen a dolog, csak annyit tudok mondani, hogy legalább láttam ilyet is...
Előzmény: BonanzaB (29) 0 VÁLASZ
izébigyó 2011. 02. 28. 16:51 | #33
Ez most történt:
Járókelők közé rohant egy autó a fővárosban, négyen életvészélyesen megsérültek. Hatan súlyosan megsérültek, amikor egy autó felhajtott a járdára Budapesten, a Soroksári úton hétfőn délután.
http://www.origo.hu/itthon/20110228-jarokelok-koze-rohant-egy-auto-a-fovarosban.html
koporsoszog 2011. 02. 28. 16:48 | #32
dude, kérlek ne rakj fel ilyen linkeket mindenféle figyelmeztető szöveg nélkül, mert vannak, akik nem olyan betegek, hogy ilyenekre kíváncsiak legyenek. (Hogy akkor miért nézem ezt a posztot? Mert hallottam a dologról és érdekelt az Izélők véleménye is)
Előzmény: dude (4) 0 VÁLASZ
Csádi 2011. 02. 28. 16:48 | #31
Szövegértés 1-es.

Amúgy meg családját csak akkor vonom bele ha védik a gyermeküket:D
A neveltetésemről meg ne beszéljünk nem a szüleim tettek olyanná amilyen vagyok. Ez csak fantázia kérdése és hogy kit mennyire zaklat ez a dolog.
Bennem mindig is túl sok volt a düh. Lehet, sőt biztos hogy nem tenném meg amit leírtam nekem ahhoz túl nagy a lelkiismeretem hogy akárkit megtudjak ölni vagy korházba keríteni... De a büntetés nem maradna el.
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 02. 28. 16:26 | #30
Figyelmetlenül olvasok... tiszta tré...
Csádi meg túl sokat GTA-zik... Ideje lenne inkább a tankönyveket forgatni... :P :DDDD
Előzmény: Mr.T. (28) 0 VÁLASZ
BonanzaB 2011. 02. 28. 16:22 | #29
Kár, hogy nem fulladt le a faszinger autója. Lehet hogy egy-két biciklikormányt feldugtak volna a seggébe.
Mr.T. 2011. 02. 28. 16:22 | #28
"...kirugnám az első közeli autóbol a sofőrt, utána mennék..."
;)
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 02. 28. 16:20 | #27
Biciklivel tervezted utolérni, vagy valamelyik menetrend-szerinti járattal... ;)
Előzmény: Csádi (23) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 02. 28. 16:20 | #26
Lazán kapcsolódik. :D
http://bit.ly/eKgcaG
Chino 2011. 02. 28. 16:19 | #25
Ha így cselekednél, akkor te sem vagy jobb a sofőrnél. Büntetést érdemel abban egyetértünk, nem is kicsit. De a családját is belevonnád? Gratulálok...

Nem ide kapcsolódva, azért a bicósok is észbe kaphatnának, hogy ne előzzenek jobbról, meg ne kacsázzon előttem, mert abból baja lehet.
Meg olyanon is, hogy pl a mátrában van bicikliút, de a bicósok mit csinálnak??? Az úton mennek. És csodálkoznak meg felháborodnak, hogy ha kiszól nekik valaki az ablakon, hogy mellettük van a bicikliút, amikor feltartják a forgalmat...
A KRESZ nem csak az autósokra vonatkozik!!!!!
Előzmény: Csádi (23) 0 VÁLASZ
fire1989 2011. 02. 28. 16:19 | #24
Igen fantáziadús gyermek lehetsz.De biztosan csak a nevelésed miatt. -.-Persze nyírd ki az egész családot mindjárt nem???
Előzmény: Csádi (23) 0 VÁLASZ
Csádi 2011. 02. 28. 16:10 | #23
Minden évben mind2 alkalommal mikor megrendezik itt Szombathelyen a CM-et ottvagyok és együtt tekerek bicajoz társaimmal. Ha itt egy ilyen történne kirugnám az első közeli autóbol a sofőrt, utána mennék, lenyomnám az útról kiszedném a kocsiből fejbebasznám hogy elájuljon és ne fusson el, hogy addig eltudjam ütni kocsival annyiszor amig folyékony nem lesz az egész teste. Aztán porszivoval felszedném a maradványait az útról bebasznám a kocsijába megkeresném a családját és a családjaival is ugyanezt tenném és az egész kocsit a vérükkel locsolnám le aztán begyujtanám a tankot és a házukban felrobbantanám a kibaszott kocsit a kibaszott maradványaikkal együtt, hogy a kibaszott faszkalap nagyképü sofőrök akik semmibeveszik a bicikliseket megtanulják hogy oda kell figyelni a biciklisekre a járókelőkre és a többi autósra is különben ők is úgy járnak.
Mr.T. 2011. 02. 28. 15:59 | #22
Ez csak úgy eszembe jutott. :D
-Los Angelesben minden órában elütnek egy embert!
-Nem irigylem a szerencsétlent...
+2 VÁLASZ
themasterhealer 2011. 02. 28. 15:55 | #21
az ilyet elkapni külömböző betekségeket generálni rajta és kikisérletezni rajta új gyógyszereket. legalébb haszna lesz. nem börtön. annak semmi haszna.
+1 VÁLASZ
rubigo 2011. 02. 28. 15:45 | #20
bicajosok állapota: critical
akicker 2011. 02. 28. 15:42 | #19
Egy tipikus kokainbáró ismérve, hogy biciklistákat gázol szabadidejében. Ha már sok gonoszság árán felküzdötte magát a csúcsra, teli van pénzzel és hatalommal, akkor mi más is hiányozhatna az életéből, minthogy néhány biciklista elgázolásáért börtönbe jusson.
Előzmény: tool (12) +2 VÁLASZ
zodiac 2011. 02. 28. 15:27 | #18
Ámokfutó hajtott bele a brazil Critical Massba

Kis híján tragédiába torkollott a brazíliai Porto Allegre városában a világszerte több száz városban rendszeresen megrendezett kerékpáros felvonulás, a Critical Mass. A másfél milliós városhoz képest a biciklis menet kimondottan kicsi volt, a helyi média beszámolói szerint pár százan vettek rajta részt (összehasonlításképpen a legutóbbi budapestin 32 ezren voltak).

A felvonuló kerékpárosok közé egy rendszám nélküli, fekete Volkswagen Golf hajtott be, láthatóan azzal a céllal, hogy minél több biciklist elüssön. Miután átgázolt az egész meneten, nagyjából húsz, más források szerint ötven biciklist letarolva, a sofőr az autót a helyszínen hagyta és elmenekült, a helyi rendőrség azóta is nagy erőkkel nyomoz utána. A kerékpárosok közül 15-en sérültek meg, nyolcat kellett kórházba szállítani, közülük kettőt súlyos sérüléssel.

A Critical Mass felvonulás célja, hogy felhívja a figyelmet a városi kerékpározás létjogosultságára, és egyben arra, hogy mennyire hátrányos helyzetbe vannak kényszerítve a városi közlekedésben a biciklisek. Az esemény gyakran kelt indulatokat az autósokban, akik nehezményezik, hogy ilyenkor a rendőrség lezárja a felvonulás útvonalát az egyéb járművek elől.
+4 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 02. 28. 15:16 | #17
Tetszik a humorod. :D
Előzmény: lb7 (16) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2011. 02. 28. 15:12 | #16
ezt nem igazán tudom összerakni... :P
Előzmény: Mr.T. (9) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 02. 28. 15:11 | #15
Előzmény: Mr.T. (13) 0 VÁLASZ
thisisreal 2011. 02. 28. 15:10 | #14
Youtube komment: "Strike". :D
Durva...
Mr.T. 2011. 02. 28. 15:03 | #13
Szerintem vittek ott szervet is.
Előzmény: dude (11) 0 VÁLASZ
tool 2011. 02. 28. 15:01 | #12
[Komment megjelenítése...]
-4 VÁLASZ
dude 2011. 02. 28. 15:01 | #11
Látom a kezét megtalálták, de az óráját már lenyúlták az orkok.
Előzmény: Mr.T. (9) 0 VÁLASZ
Tooni 2011. 02. 28. 15:01 | #10
Thomas!!!
Előzmény: dude (4) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 02. 28. 14:58 | #9
Jaja, így legalább méltóságteljesen halt meg, feltűnésmentesen.
(ezt csak külön neked, nemrég kaptam mailben, de SENKINEK NEM AJÁNLOM, RENDKÍVÜL MEGRÁZÓ KÉPSOROK, DURVA BALESET!
http://www.crimetime.ro/international/video-nerecomandat-cardiacilor-facut-bucati-intr-un-accident-dar-inca-in-viata.html )
Előzmény: dude (6) 0 VÁLASZ
dude 2011. 02. 28. 14:57 | #8
Miért, még vissza se tolatott!
Előzmény: lb7 (7) 0 VÁLASZ
lb7
lb7 2011. 02. 28. 14:55 | #7
Nem rajongok a bicósokért... de ezt azért nem kellett volna
dude 2011. 02. 28. 14:53 | #6
Szerencse, hogy nem úthenger volt, akkor elég csúnya lenne.
Előzmény: Mr.T. (5) 0 VÁLASZ
Mr.T. 2011. 02. 28. 14:52 | #5
Csak egy karcolás...
Előzmény: dude (4) 0 VÁLASZ
dude 2011. 02. 28. 14:49 | #4
+1 VÁLASZ
.::JunKieEQ::.
.::JunKieEQ::. 2011. 02. 28. 14:47 | #3
Carmageddon rulez...!
Hova sietett ez az állat...? Mozijegye volt, vagy mi ?
dude 2011. 02. 28. 14:40 | #2
Critical Mass Murder.
Melegfelvonuláson kötelezővé tenném...
+2 VÁLASZ
DeeP® 2011. 02. 28. 14:37 | #1
Mo-mo-mo-mo monster kill kill!!