Ez a cikk több mint 1 éve frissült utoljára.  A benne lévő információk elavultak lehetnek.

Újabb pókerversenyt nyert a szép asztrofizikus

2011. feb 8. 16:22
Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Újabb pókerversenyt nyert a szép asztrofizikus

Újabb pókerversenyt nyert a szép asztrofizikus

London - Liv Boeree újra letette a névjegyét: a csinos hölgy, aki nem mellesleg a PokerStars profija, vasárnap este megnyerte a Sunday Wurm-Upot, 147 780 dollárt, vagyis 30 millió forintot kaszálva ezzel.

Első ránézésre egy bomba nő, néhány perc beszélgetés után pedig egy tudós képe bontakozik ki előttünk, ha Liv Boeree kisasszonyról van szó. Merthogy a szépség nem elégedett meg azzal, hogy bőkezűen mérte a sors a szépségét, észt is kapott hozzá bőven, amelynek köszönhetően asztrofizikából diplomázott.

Liv Boeree

Liv Boeree

Fokozott agyi tevékenységei folytán sorra éri el a sikereket a pókerasztal mellett, most azt a 215 dollár nevezési díjú Sunday Warm-Upot nyerte meg a PokerStarson, ahol 4710 játékos nevezett és ült virtuális asztalhoz. Köztük több online világsztárt is felfedezhettünk, mint például Isildur1, PeteDeKorver, Allingomes, Toni Judet, Goral, johnnylodden, spacegravy vagy a már említett Boeree kisasszony. A szépség végül mindenkit bedarált, és behúzta az első helyért járó 30 millió forintnyi összeget.

Természetesen magyar zsugások is szerencsét próbáltak, közülük a legjobb helyezést Agabor23 érte el, aki 36. helyével 2072 dollárt keresett.

Cs. R.

Megosztás Küldés Messengeren Küldés e-mailben
Google Hírek ikon
Adja hozzá a Blikk friss híreit a Google hírfolyamához

Neked ajánljuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, legyél képben!
blikk tablet
Nem akarsz lemaradni?
Azonnal tudni szeretnél mindenről, ami fontos? Csatlakozz, mi mindenről értesítünk, ami tényleg számít!
Miért jó ez Neked? 1. Mert képben leszel a nap legfontosabb sztorijait illetően 2. Megkapsz mindent, hogy nagyon jól szórakozz 3. Nem maradsz le a hírekről, nem szalasztod el a lényeget

A Blikk videói között megtalálható minden ami érdekelheti olvasóinkat. Legyen szó a legnagyobb A kategóriás sztárokról, a tévés showműsorok kulisszatitkairól vagy éppen a legújabb közéleti és politikai hírekről. A Blikk TV stúdiójában egymásnak adják a kilincset a legismertebb és legszórakoztatóbb vendégek és politikusok akik tabuk nélkül válaszolnak műsorvezetőink kérdéseire. Műsoraink a Blikk.hu-n és a Blikk TV YouTube-csatornáján tekinthetők meg.