18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 férfi szexvágy, amit a legtöbb nő nem teljesít (18+)

A férfi fejében számos szexábránd él. Ha nem is szívesen váltod valóra, érdemes ismerned őket!

Még a legforróbb kapcsolatban is lehetnek a pasinak olyan vágyai, melyek nem valósultak meg. Ha elég merész vagy nyitott is vagy az újdonságokra, amennyiben párod mindent őszintén felfedne előtted, könnyen lehet, hogy olyan dolgokat hallanál, melyekre gondolkodás nélkül mondanál nemet.

Nem feltétlenül kell egytől egyig bepótolnod azt, amire párod eddig hiába vágyott, de, ha egy különleges estével szeretnéd meglepni, akár ihletadóként is jól jöhet, ha ismered az ábrándjait.

A klasszikus vágyálom: szex hármasban

Ez a gondolat a legtöbb férfi fejében ott bujkál, akkor is, ha az ágyban mindent megadsz neki, és párkapcsolati téren sincsenek problémáitok. Ne feledd azonban, hogy te a pasid szemében a valóság vagy, és amit veled átél, azt nem biztos, hogy szeretné vegyíteni a fantáziákkal, tehát nem feltétlenül örülne annak, ha a barátnődet meghívnád egy hármasra.

A legtöbben egyébként is két idegen nővel képzelik el a hármas felállást, a pasi ezen vágya tehát korántsem azt jelenti, hogy csak egy kis extrával tehető teljessé a kép, mert nem elégíted ki maradéktalanul. Teljesen normális, ha te magad nem rajongsz a gondolatért, hogy egy másik nő is betegye a lábát a hálószobátokba, abba azonban bele kell törődnöd, hogy a párodnak eszébe jut, és emiatt nem kell ráborítanod az asztalt.

Ha úgy érzed, az utóbbi időben talán több óhaja is kielégítetlen maradt, és nem csak az örök elérhetetlen hármas felállás van a listán, a legjobb, amit tehetsz, ha lazítasz a gátlásaidon, és kicsit merészebben állsz hozzá a szexhez.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Amennyiben szeretnéd megajándékozni az élménnyel idegen nő nélkül, vonj be harmadikként egy egész alakos tükröt! Szeretkezzetek úgy, hogy párod minél inkább megcsodálhassa alakodat, és egyszerre átélhesse veled a gyönyört, és a külső szemlélő szemszögét is élvezhesse.

Csábító mélység: mélytorok technika

Köztudott, hogy a pornóipar kedveli a szélsőségeket, és korántsem csak olyan elemekkel dolgozik, melyek az intim párkapcsolatban mindennaposak. Ezek közé tartozik a mélytorok technika is.

Minden épeszű pasi számára világos, hogy ez a dolog nemcsak kellemetlen, de megalázó is a nő számára, mégsincs mit tenni, a fantázia terepére csak beszivárog a dolog. Ez korántsem jelenti azonban azt, hogy a férfi otthon is arra vágyik, hogy partnere megalázó módon részesítse orális örömökben.

Messze nem az kell a valóságban, mint amit a pornó közvetít - ez legfeljebb egy-két forró gondolat erejéig fészkeli be magát a pasas agyába, hogy vajon milyen is lenne. Amikor azonban a valóságról van szó, a férfi elsősorban arra vágyik, hogy párja élvezze, amit odalent művel.

Ebben a pillanatban kispadra ül az egész pornógyűjtemény, mert végtére is, az anatómiának van igaza: a pénisznek a felső harmada a legérzékenyebb. Nem kell tehát a nőnek a kellemetlen mélységekkel próbálkoznia, ehelyett az a legforróbb pillanat, amikor a pasi érzi, hogy ő is élvezi a kényeztetést. Akárhogy is csináld tehát az orális szexet, a lényeg az, hogy örömmel izgasd párodat: így lehet mindkettőtök számára feledhetetlen az élmény!

Amennyiben szeretnéd tudni, milyen, számodra is elfogadható orális szextechnikákkal nyújthatsz egyedülálló élményt partnerednek, olvasd el cikkünket! »

Tűzforró szerepben: vad jelmezek

Bár a hölgyeknek szóló szexkönyvek lapjai szerint is hatásos hálószobai fortély a beöltözősdi, a legtöbb nő nem alkalmazza otthon. Talán valahol félúton a szexbolt felé megy el a kedv, vagy a latexruhára, a csípő körüli párnácskákra pillantva úgy dönt a hölgy, hogy lehet, hogy valakinek ez bejön, de neki talán mégsem.

Pedig a pasi bizony nem bánná, ha néha - nem mindennap, csak amolyan ünnepi alkalmakkor - csipkebugyi helyett előkerülne valahonnan egy nővérkejelmez. Sokaknak egészen vad vágyak is szöget ütnek a fejükben, és a dominaszerkóról is ábrándoznak, de, ha ez már sok, ki lehet egyezni az ápolónőben.

Ha kerülöd a szexboltokat, rendelhetsz neten is, ma már nem csak úgy mondják, hogy diszkrét a kiszolgálás. Ha pedig eddig csak az tartott vissza a vásárlástól, hogy nem voltál benne biztos, vajon a párod is bukna-e egy cuki egyenruhára, máris tervezgetheted, mit öltesz magadra a következő szülinapján!

Az ostortól és szegecsektől eltekinthetsz, de néha érdemes meglepned egy kis szerepjátékkal. A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan: akár minden héten egy másik jelmezbe és ezzel együtt szerepbe bújhatsz, de persze nem baj, ha csak időnként veszed elő a szekrényből a rendőrlány ruháját vagy a mangalány szerkóját, amikor valami igazán merésszel akarsz kedveskedni párodnak.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Bár minden férfi más dologtól jön tűzbe, abban biztos lehetsz, hogy a te pasidnak is vannak ki nem mondott vágyai. Nem biztos azonban, hogy mindet valóra is kell váltanod, de, ha nyitott és kísérletező vagy, azokból a fantáziákból is ihletet meríthetsz, melyeket ezek után sem szeretnél kipróbálni. Fontos, hogy csak azt vállald be, ami számodra is örömmel jár!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük