Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
he 2010. 04. 13. 02:20 | #48
-És így bizonyították be, hogy a Föld banán alakú.
-Bámulatos, hol tart ma már a tudomány!
Earl 2010. 03. 26. 10:35 | #47
Ennek a sok politizáló Fikusz Kukisznak csak egy dolgot mondok!!!!!

Hogy van egy felesége is, úgy hívják: Fortisszima Fingusz!

:-)

És üsd meg százados, de nagyon dúlván!

:-)
Gerysama 2010. 03. 26. 10:11 | #46
Nem igazán értem miért mentél el szlovák irányba. Megemlitetted hogy vannak ott jófej szlovákok, és hogy eggyütt buliznak velünk és ennyi. Mi köze ennek a szólásszabadsághoz, és miért élnek azzal vissza emberek? Mindegy.

A KULCSMONDAT, hogy a ÉRTELMESEBB FAJTA ott em gyűlöli a magyart. Kérdés mennyi az értelemsebb fajta...azt tudjuk hogy Fico eléggé soviniszta és tudtommal ő van kormányon. Az agymosás működik.

Abban igazat adok hogy MINDEN réteget képviselni kell! Ha a lakosság 20%-a náci akkor a parlamentbe 20%-nyi náci politikust kell rakni. Ha a lakosság 30%-a komcsi akkor annak az aránynak megfelelően kell annyit berakni stb. Igy demmokratikus.

Amúgy vannak helyek ahol vagy törlik, vagy meg sem jelentetik vleményedet ha azt elmondod és az aktuális hatalomnak nem tettszik. Jó reggelt. Példának okáárt, a Jobbikot el lehet monani náciknak akár a tévékben is, (nem is egy becsületsértésért folyik eljárás máris, vagy a "fasiztákkal nincs párbeszéd" szlogen a legutobbi antifa tüntetésen). Nem beszélve a holokauszt törvényről....akkor milyen szólászabadság is van?

Vélemény és cselekvés...fura hogy amikor valaki elejt egy "de utálom ezeket a cigókat" mondatot, csak azért mert megverték kirabolták akkor azt az embert megkövezik. De amikor Kolompár Orbán akarta megalakitani a fekete sereget és nyiltan uszitotta őket a magyarok ellen az rendben van.....
Attól még Vona azt mondja ha kell erőszakkal is integrálni kell a cigókat az nem uszitás. nyilván van aki ezt annak értelmezi. De ezt nem ugykell értelmezni hogy dunába lövetés lesz, hanem hogy radikális idők rdikális változást követlenek és igen, seggbe lessz rugva egy pár ha nem akar eggyütműködni.
Előzmény: sahinel (45) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 03. 26. 09:29 | #45
A szólásszabadság nevében mostanában sok ember nagyon visszaél a helyzetével. Pont ez volt szlovákiában. Elmondom az értelmesebb fajta ott sem gyűlöli a magyarokat. Akik pl a cégemben dolgoznak(UK) azok beszélgetnek, buliznak velünk és nincs különbség bármely más nemzethez képpeset. Csak a tudatlan tanulatlan emberek mennek ilyen irányba el. A másik hogy inteligenciával nem jár bölcsesség. Tehát talán rosszul fejezem ki magam hogy tanulatlan. Inkább úgy mondanám hogy a filozófiához, gondolkodáshoz nem igazán értenek, fel sem fogják mit jelent az.

Változtatni itt úgy lehetne hogy ahány párt annyi részre felosztani a parlamentet, és benyomni vagy 5-6 pártot mindegy hogy kicsik. A lényeg hogy minél több rétege legyen képviselve a népnek, mert az jelképezi az országot. Ez helyett eljátszuk hogy az erősebb kutya baszik, és aki nyer az szopatja a többieket. A többi meg szidja a nép előtt, hátha most ő következik. Többpártrendszer nem is rossz dolog ha tényleg működne.

A szólásszabadságról annyit hogy ha én ideírom hogy fasiszta a jobboldal, kommunista mindenki baloldalt, és középen zsidó melegek vannak akkor törlik a kommentem?? mert nem! És talán azért nem lőnek le, visznek be ha szidod a kormányt mert talán kinyilváníthatod a véleményed? De uszítás már más tészta. Vélemény, és cselekvésre való felszólítás, rávezetés közt nagy a különbség.
Előzmény: Gerysama (44) 0 VÁLASZ
Gerysama 2010. 03. 26. 01:08 | #44
Az a baj hogy álom világban élsz. Amit te szeretnél azt mindenki szeretné. Közbiztonság, semmi gyűlölködés, sok munkahely, nagy jólét és a napocska boldogan ragyogjon az égen és a szivárvány pedig ivelljen át mindenen. Nem lenne rossz. De ha valamit el akarsz érni, akkor fel kell adnod valamit. Benjamin Frankiln mondta: " az a nemzet aki feladja a biztonságát a szabadságért, egyiket sem érdemli meg". És forditva. Ez egy ördögi kör.

Sajnos reális világban élünk és ezek kompromiszumokon alapszanak. A jobbik nem veszi el a segélyeket, csak olyanoknak adja aki megérdemli (pl bizonyitottan dolgozik, vagy nem szarja világra őket a zsetonért vagy a pénzt iskoláztatásra használja stb) Integráció? Nem mond azt hogy nem volt meg a lehetőségük! Hiszen a 8 éves kormányzás VÉGIG arról szólt hogy igy a szegény cigók ugy a nagy elnyomás, és mnidenki rasszista aki nem fogadja el őket. Milliárdok mentek rájuk. De a drágalátos cigó vezetők mindet lenylta....a cigók nem tetek semmit. Semmi elhatárolódás, semmi leváltás. SEMMI. Mi volt helyette? Há a magya gáááda...

Ami slotát illeti az egy fasz. De a szlovákok részéről amit tesz az nekik jó. Mármint a szlovákoknak. Lehet hogy kicsinyes szaroknak látnak bennünket - gondolja slota - de legalább képviselem az enyéimet, még ha soviniszta módon is.

Bár a magyarok állnának ki egymásrt igy. De nem...Szlovák nyelvtörtvény ..az van. Drukkerek szétverése az van. Sólyom vissza küldése az van. SZánalmas. Mégegyszer: A nacionalizmust a sovinizmussal NE keverjük.
Amúgy meg már régen fasiszta rendszerben élünk, ha észrevetteed volna. Szólászabadság eltörlése, szemkilövetések stb stb
Előzmény: man_oo (43) 0 VÁLASZ
man_oo 2010. 03. 25. 23:53 | #43
Lehet, hogy nállam hibádzik valami de nekem nem ad reményt a Jobbik. Dehét ez a politikai sokszinűség. Remélem 10-15 év mulva végkép leváltja az új generáió az összes mostani politikust.

" Vona tegnap fejtette ki hogy NEM akar másokra mutogatni ahogyan azt az MSZP ill Fidesz teszi."
Ez a mondat is mutogatás.
Ma már csak ennyit tudnak a pártok. 3 párt, 3 tömeg ostorozza egymást. Mindenki hisz a maga igazában de senki ne látja, hogy egyre nagyobb a gyűlölködés és ebben az öszes párt kiveszi a részét. Főleg a három nagy. Kíváncsi vagyok meddig fog fajulni ez az egész.
A Jobbik mit akar a kissebséggel? Elveszi a segélyeket? Ez rengeteg nem cigány családot is a földhöz vágna. Vagy csak a cigányok segélyét? Na az durva lenne. Hisz a Cigánykérdésre az egyetlen humánus megoldás a 100%-os integráció lenne, hogy ők is annyit dolgozzanak/adózzanak mint a nem cigány Magyarok. De ha ilyen megkülönböztető tőrvényeket akarnak behozni az csak jobban kiszakítaná őket a társadalombol. Ami mégtöbb bűnözéshez vezetne. Ami lassan tényleg valami fasiszta rendszerré alakulna.
Nézzünk csak szét magunk körül, Szlovákiában a szélső jobb hivá fajult? Slota egy állat. Magyar ellenes törvények, irányított/tudatos nacionalista gondolkodásmód nevelés. Miközben otthon érezni magad nem azt jelenti, hogy gyűlölködsz. Ezt akarjuk?

Remélem időben észhez kapnak az emberek és kisöpörnek mindenkit. Attol mert új a Jobbik nekem nem jobbak. Máshonnan közelítik meg a dolgokat az biztos de milyen áron?
Gárdistákkal vonulnak stb. Ez kell nelünk? Ha igen az szomorú.
Ahogy én elképzelem az országot az nem lehettlennek tűnik: Van sok munkahely, a családokban elég egy fizetés a megélhetéshez, alacsony a bűnözés, nincs faji és vallási megkülönbözetés, korrekt politikai pártok és igazi Magyar tudtú nevelés nem szélsőséges demagóg szájbarágós gyülölet keltés. Ha ez létrejön akkor azt mondom végre!
Ha ezt elhozza a Jobbik oks, majd utólag bevallom tévedtem. De rájuk biztos nem fogok szavani.
Bár nem tudom kire lehet.

Előzmény: Gerysama (42) 0 VÁLASZ
Gerysama 2010. 03. 25. 22:54 | #42
Ne hidd hogy hitvak ember vagyok. Vannak fenntartásaim a jobbikkal kapcsolatban. És nagyon valószinűnek tartom hogy 15-20 év múlva olyan emberek juthatnak be (reméljük nem fog) akik elkorcsositják a pártot. Vannak olyan szdsz-es ex politikusok akik pl kint voltak a Kossuth téren, és már szánják bánják hogy valaha is közük volt az szdsz-hez. Nah, oda olyanok jutottak be akik miatt olyanná vált mint most. A 80-as évek végén még ők is nagy hazafinak indultak csak aztán...nos tudjuk.

De ami a jobbikot illeti, nos ők annyi szarságot vállaltak be ( bebörtönzés, könygáz illetve a mindennapi fasisztázás nácizás) hogy nehezen hiszem el hogy ez valami kampányfogás lenne. NEm beszéve hogy nagyon sürgetik az elszámoltatást. Az EP-ben is rendre azt mondják amit igértek. Az hogy senkit nem érdekel, az már más ügy. Vona tegnap fejtette ki hogy NEM akar másokra mutogatni ahogyan azt az MSZP ill Fidesz teszi. Ő mondta, hogy előbb jöjjünk ki a gödörből, aztán fésülködjünk. (magyarán elöbb a saját portánkon takaritsunk)

Hogy aztán mi lesz 10-15 év múlva azt senki nem tudja. De most olyat adnak amit most senki nem tud. Reményt.
Előzmény: sahinel (41) 0 VÁLASZ
sahinel 2010. 03. 25. 22:38 | #41
Felelősöket keresni az megy de mi legyen a program, hogy javítsunk az nem. Más országok életébe, politikájába beleugatni az is megy, de a saját házunk tájékán rendet rakni nem igaznán.

Kb ilyen gondolatok voltak sok emberben mikor megválasztották a Fideszt is régebben. Rájuk szavaztam jól emlékszem. A gond hogy ők is a régi rendszerből jöttek, család, barátok ugyanúgy politikusok, azok barátai voltak a régi rendszerben. Persze sok tudatlan mindíg beeszi ezt a maszlagot.

Köpködni megy.
Előzmény: Gerysama (40) 0 VÁLASZ
Gerysama 2010. 03. 25. 21:53 | #40
Megnevezni a felelősöket szerintem nem rasszizmus. Fura hogy a jobbiknak mindenki felhozza hogy igy rasszista meg úgy rasszista, de amikor ezt egy másik párt csinálja, pl SZDSZ aki már egy párszor bebizonyitotta hgy nem igazán érdekli a magyarok, az tán nem rasszizmus? Nyiltan a kissebség pártját fogni a többségi magyarsággal szemben? Buzik, drogosok, cigányok. Elmondom hogy a cigók pont azért viselkednke igy, mert a 90-e sévekben az szdsz körbejárta aputrikat, és voltak kedvesek felvilágositani őket hogy ki mire "jogosult". A komcsi idők mellett szólva ott legalább solgoztak. De a 90-e évek elején változott meg minden. És akkor kormányozott az szdsz is. Kellettek a szavazatok na.

Attól még hogy a jobbik felhozza hogy Simon Perez fel akarja vásárolni a magyarokat, vagy szót emel a gázai helyzet miatt az nem rasszizmus. Megnevezni a problémákat sosem az. Sajnálatos dolog hogy cigányok vagy zsidók akiket ez nem érint, azoknak fáj. Dehát ha tévében, rádióban, újságban vagy tüntetéseken elhatáolódtak volna AZOKTÓL az emberektől, talán más lenne a helyzet is. Szlovákiát már meg sem emlitem. Valóban nem a bőrszin vagy vallás alapján kell megitélni embereket. De egy hangyafasznyi eggyütműködést hadd várjunk már el tőlük is.

Világos hogy nem kell feltétlenül zászlókat lóbálni hogy magyar légy, de azért ne nácizzuk le azt, aki próbál tenni valamit Magyarországért...jól vagy rosszul de próbál tenni.

Amúgy meg a nacionalista pont azt jelenti hogy valaki szereti a hazáját. A SOVINISZTÁVAL szokták összekeverni ami meg azt jelenti hogy úgy hazafi valaki, hogy az másoknak ártalmas.
Előzmény: man_oo (39) 0 VÁLASZ
man_oo 2010. 03. 25. 21:36 | #39
1. Nem érdekel hány éves vagy és, hogy te milyen adotságokkal rendelkeztél amikor én mág írni sem tudtam.
2. A Jobbikról csak annyi a véleményem, hogy szépen kihasználták azt, hogy a rosz gazdasági helyzetet a kissebségre fogják és így gyűlöletet keltve szimpátiát keltenek az emberekben. Főleg az antiszemita megmozdulásaikkal. Mielött le cigányoznál és le zsidóznál elmondom, hogy egyiksem vagyok.

Nekem ne mondja senki, hogy a rohadt Fidesz meg Mszp pusztító munkássága csak másodlagos volt a gazdasági rendszer összeomlásában és a kissebségnek kiutalt segély volt a fő ok. Ha ezt elhiszed megvezetett egy barom vagy. Nagyon tudta, hogy mit csinál a Jobbik. Ez a világban rengetegszer előforduló eset: Ha szar a gazdasági rendszer megnő a gyűlölet. Akár a politikusokkal szemben akár a kissebséggel szemben.
Attól mert a Jobbik kijelentette, hogy létezik cigánybűnözés még nem mondott nagyot. Csupán azt amit a többi párt nem mert kimondani. Ezzekkel a lépésekkel lettek nagyon tisztelt politikusok. De az, hogy rasszisták? Ez nem számít? Mindenkit fújnak. Az EU-z az USA-t a zsidókat a cigányokat a Románokat a Szlovákokat. Oks tényleg genyó országok de most mi lesz? Miért van az, hogy attól mert rosz a gazdasági helyzet én nem vagyok akkora Magyar mint akik Neonácinak öltözve Árpádsávos zászlót lóbálnak minden nap a debreceni főtéren?
Lassan én érzem magam kissebségnek mert nem vagyok antiszemita és semmi bajom a cigányokkal.
Oks nem éltem mellettük X évig de loptak meg engem is. Lopta el bringám cigány meg lopta el a suliban karórámat cigány gyerek. De megvert a szomszéd Magyar gyerek is amikor kicsi voltam.

És igen utálom a szomszéd srácot meg utálom azt a két cigányt aki meglopott.
Nézz liberális baromnak de nem fogok megítélni senkit sem mert milyen a bőre színe vagy milyen a vallása.

Ha egy nyíltan antiszemita párt rak elém egy programot akkor legyen már jogosan kétségem a szándékaik felöl. Csalódás a Magyar politika mindenkinek. És úgy érzem ez így is marad.

És leszarom ki mit gondol nekem ez a vélményem, lehet oltani meg osztani. ÖRÜLÖK, hogy 18 éve melózol és adózol. Én mág csak pár éve. De ez változtat valamit? Van külömbség köztünk?? Igen van. A befizetett adóbol többet lopotak a politikusok tőled mint még tőlem. Ennyi. Szóval ne gyere ezzel a amikor te még írni sem tudtál akkor már én dumával. Magadat alacsonyítod le.
Ha ezek a jobbik szavazói/képviselői akkor nekem semmivel sem Jobb. Nem vagyok nacionalista, Magyar vagyok. Ismerem a Magyar történelmet szerettem olvasni a töri könyvet. Szeretem a Magyar költőket írókat. Jártam hagyományörző társaságokba ahol régi Magyar öltözékeket hordtunk. De ha attol vagy Magyar mert lóbálod a zászlót akkor igen kicsi a lelki világod.
Csá

Előzmény: serci (35) 0 VÁLASZ
Gerysama 2010. 03. 25. 21:02 | #38
Ja, és még csak annyit, hogy csak azért mert kapitalista módszerekkel lopták el a pénzünket és nem komcsi mószerekkel, az nem jelenti azt hogy kapitalisták. Tudok neked olyan emberet mutatni ebben az országban ahol a lakcim bejelentőjükön az áll hogy magyar állampolgár. De semmi közük a magyarsághoz. Vagy hogy én pl jól beszélek angolul. De élhettem én éveket angliában, és beszélhetek folyékonyan angolul, akkor sem leszek angol.


Gerysama 2010. 03. 25. 20:28 | #37
Persze, tudom én azt hogy feje tetejére állt minden manapság.A Fidesz és a jobbik államositani akar, az mszp meg privatizálni. De még ha nem is maradt már sok az mszp-ben a régi emberekből, az nem zárja ki hogy a háttérben még mindig nem pofáznak bele a dolgokba. Igen, lehet hogy átmentek a fideszbe ezek a jómadarak, de egy páran azért maradtak is, pl Horn gyula aki 56-ban tömegbe lövetett vagy az Apró familia. Elég sokat pofázhattak bele a dolgok menetébe az elmúlt 8 évben. Végülis családban marad nem?

De megemlithetném amikor az mszp lendvaival az élen az internacionálét énekelte. Internacionálé, tudod mi az? Vagy azt hogy máig koszorúzzák a szovjet "hősöket" nyilvánosan.

Szerintem ezek komcsik.....te hogy látod?

Ami pedig a filmet érinti, nos szerintem eléggé nyilvánvaló a tipikus komcsi hozzáállás, főleg választás elött pár héttel. Amikor megpróbálják magukat a lehető legjobb szinben feltüntetni. Mint gyurcsány évértékelő beszédje vagy amikor megmagyarázta hogy amikor azt mondta hog hazudott akkor mégsem hazudott.........pff.

Ne próbálj túlbonyolitani dolgokat. Van amikor annyira eggyértelmű hogy nem kell.
Előzmény: devadel (32) 0 VÁLASZ
humanhades 2010. 03. 25. 20:14 | #36
oo gyerekeeek... nezzetek inkabb 3 kommentel feljebb :)
serci 2010. 03. 25. 19:52 | #35
Nem Jobbik aktivista vagyok,de miért gondolod, hogy az sem jobb mint az mszp? Ismersz párat,netán a programjukat is kívűlről fújod? Vagy mer láttad valamelyik bulvártévén? Én a válság előtt sem voltam nagyobb nacionalista mint most,viszont 10 évig éltem cigók mellett,ésmár 18éve melózok ebben az országban!(és adózok is) És én mondom Neked 23 éves barátom,hogy ahíg fos tengerében egyedül a Jobbik emelkedik ki valamelyest. Ha politológus vagy,elnézést,de a pöcsöm már szőrös volt,amikor Te még írni sem tudtál....
Előzmény: man_oo (18) 0 VÁLASZ
devadel 2010. 03. 25. 19:45 | #34
három nyalóka tárgyjutalmat ajánlok fel, ha idézel, hol dicsőítettem az mszp-t. az, hogy kapitalisták, tény, de ki mondta, hogy jófejek?

attól, hogy valakit nem kedvelünk, még nem feltétlenül kell totál hülyeségeket beszélni.

én például jogosan írom le, hogy te nem vagy túl okos, hiszen olyan állítással vitatkozol, ami el sem hangzott, ami bizony nem vall sok észre. viszont ha azt írnám, hogy kicsi a melled és nagy a segged, akkor bunkó volnék, mert ezt nem tudhatom.
Előzmény: jasko (33) 0 VÁLASZ
jasko 2010. 03. 25. 19:25 | #33
Persze,dicsőítsük az MSZP-t,mert olyan sok jót adott nekünk,és a tagjai is a legjobb politikusok,semmiképpen sem lehetetlenítették el az országot,főleg nem Mr.Gyurcsány!Ugyan,menj már!
Előzmény: devadel (32) 0 VÁLASZ
devadel 2010. 03. 25. 19:17 | #32
te egyébként tudod mit jelentenek azok a szavak, hogy kommunista, kapitalista, ilyenek? húsz év alatt nem vetted észre, hogy az mszp 100 %-ban kapitalista politizálást folytat? vagy csak hallottál általad nagyratartott emberektől ilyeneket, hogy komcsik, és te bután ismételgeted?

egyébként az nem egyszerű, hogy utódpártja-e az mszMp-nek, mert igaz, hogy a vagyon egy részét (jó kapitalista módon) megszerezték, de például a szellemi-politikai örökséget inkább képviselő emberek (pl pozsgay imre, szűrös mátyás, smidt pál) a fideszben vannak, az mszp-ben már nem nagyon lehet találni közismertebb régi mszmp tagokat.

hát, nagy különbség van a zsigeri komcsizás és a dolgok végiggondolása között. ez a filmrészlet eredetileg egyébként pont erről szólt volna (ez lett volna az eszmei mondanivalója), csak ezért szántam rá ennyi betűt.
Előzmény: Gerysama (30) 0 VÁLASZ
Dyke 2010. 03. 25. 19:15 | #31
Magyar Szocialista Munkáspárt tehát MSZMP!.......legalább helyesen írd le.
Előzmény: Gerysama (30) 0 VÁLASZ
Gerysama 2010. 03. 25. 18:39 | #30
Szerinted az MSZP micsoda? Az MSZNP utódpártja. Csak egyszer néztem meg a videót, de szerintem az MSZP-ről folyt a vita. Miért, szerinted miről?
Előzmény: devadel (29) 0 VÁLASZ
devadel 2010. 03. 25. 18:33 | #29
és hogy jönnek ide a kommunisták ?
Előzmény: Gerysama (26) 0 VÁLASZ
he 2010. 03. 25. 18:17 | #28
Mostmár mindent értek. Velünk együtt kimehet a szobából?
Kiscsuri
Kiscsuri 2010. 03. 25. 18:02 | #27
Uh ez elég kemény videó.Tetszik!
Előzmény: kiisb (11) 0 VÁLASZ
Gerysama 2010. 03. 25. 17:02 | #26
És hogy jönnek most ide a nácik?
Előzmény: devadel (13) 0 VÁLASZ
Gud 2010. 03. 25. 16:12 | #25
Nem mondom hogy lehetetlen ilyet otthon csinálni, de akkor is gyanúsan színvonalas kivitelezés házi felvételnek
Előzmény: SQS (24) 0 VÁLASZ
SQS 2010. 03. 25. 15:59 | #24
Á, ez csak szimplán jól van megcsinálva és a hangok is el lettek találva - de nem ugyanazok. Otthoni mű ez, abból a jobb fajta, illetve nem jobb, hanem bal :) Formailag tetszik, de bullshitparádé :)
Előzmény: man_oo (23) 0 VÁLASZ
man_oo 2010. 03. 25. 15:44 | #23
Áhh csak pénz kérdése, studió bérlés vagy jobb minőségű házi studio. Bár a szinkron hangok mintha ugyanazok lennének. technikailag elég komoly.

Amúgy anno 2007 februárjában csak 4 nappal regisztráltál hamarabb mint én :D
Előzmény: kamubekLaca (21) 0 VÁLASZ
Earl 2010. 03. 25. 14:12 | #22
Pillanat jó emberek, sietős a dolgom!!!!!!!!
Abban a várban emberek, abban a várban ki lakik?

:-)
kamubekLaca 2010. 03. 25. 13:38 | #21
Ez így van. Magyarországon mindenki csak más kárára próbál építeni. Bár azt megjegyzem, mi, az én családom a Fidesz kormányzása alatt is abból élt, amiért megdolgozott. Közvetlenül nekik sem köszönhetünk semmit. Teljesen egyetértek azzal, hogy az MSZP megbocsáthatatlan szemétségeket csinált... apropó, az MSZP egyes tagjai... szóval igen, sokak kapzsisága megmutatkozott, amit mi azért érezhettünk meg igazán, mert bizony 2008. szeptember 15-én kirobbant, vagyis inkább egyes potenciális érdekeltek hírét keltve kirobbantották a jelenleg is tartó általánossá vált gazdasági világválságot. És úgy gondolom, hogy ezt azért Magyarország nem a kormányának köszönheti. Ha igen, el kéne gondolkoznunk azon, hogy világhódítók legyünk. :) S persze nem minden párt, minden ember (!) igazán körülnézhetne a saját háza táján. Néha még én is elszégyellem magam, bevallom.

Na de ezt a gyagyás magyar politikát elvetve kérdezem: hogy tudták megcsinálni ilyen jól a szinkront? :D
Előzmény: man_oo (18) 0 VÁLASZ
Noszferatu 2010. 03. 25. 13:31 | #20
Jaj kuss már pártbuzik! Szimplán poén az egész...
Fatima 2010. 03. 25. 13:22 | #19
Ugyan már nyilván poén az egész...
man_oo 2010. 03. 25. 13:11 | #18
Mit adott az MSZP? Nekem semmit, amim van megdolgoztam érte. Szánalmas, hogy az MSZP még próbál kampányolni a sok mocsokság után is. Már rég elkellett volna ásniuk magukat. Rosz szoc-kom banda. De a jobbik sem Jobb. Az is átverés csak most kihasználják, hogy a rosz gazdasági helyzet miatt mindenki nagyobb nacionalista és így van kit hibáztatni, az mszp-s politikusok meg 8 év alatt ugy meglopták magukat, hogy ellesznek belőle vagy 100 évig de persze azért nem mennek börtönbe. A fidesz meg egy vicc, jobb-osok... De azért anno választás elött igérgették a cigányoknak a segélyt a szavazatokért..
Nincs normális párt ebben az országban. Nagyon megvagyunk vezetve! Kezdek hinni benne, hogy ez az egész előre ki van találva, ki mikor hol lesz a politikai világban. A Magyar társadalmat meg megosszák politikai hovatartozásuk végett, hogy addig se foghassunk össze a zsarnok politika ellen legyen az Jobbik, Mszp, Fidesz vagy akármi.
Szerintem szarban vagyunk...
Tooni 2010. 03. 25. 13:10 | #17
Ki tett többet az országért? A Magyarországi Népfront vagy a Magyarország Népe Front? ;-)
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2010. 03. 25. 13:02 | #16
Igaz, adtak autópályát, de 2-3 szoros áron. Szóval bekaphatja ez a lenyúlós komcsi banda.
Turmion Kätilöt
Turmion Kätilöt 2010. 03. 25. 13:01 | #15
De dúlván :)
Előzmény: Tooni (6) 0 VÁLASZ
Earl 2010. 03. 25. 12:57 | #14
Ni!
devadel 2010. 03. 25. 12:51 | #13
ha jól emlékszem azért a nácikat is gyűlölték...
Előzmény: Gerysama (9) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 03. 25. 12:47 | #12
Engem gyíkká változtattak!!!
...de már jobban vagyok.
kiisb 2010. 03. 25. 12:39 | #11
Útelágazódást, Öszödi beszédet, gumilövedéket, SÜN!-t és ezt:

http://ize.hu/click.php?id=14748&url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3D2cX80z6TRc0

adták nekünk.
Ivanhoo 2010. 03. 25. 12:34 | #10
Miféle adócsökkentés???? Családipótlék??? Iskolafelújítás??! Mi a fszom ez a videó??? Ohhogy...megint sikerült felkúrni...és még be is mocskolják a jó kis Brian élete c. filmet....ehhh
Gerysama 2010. 03. 25. 12:21 | #9
Bár valószinüleg egy mszp-s köcsög csinálta ezt, (nekik van pénzük az ilyen stúdióban felvett szarságokra) de eléggé szánalmas ha arra gondolok. hogy a Monthy Pyton gyűlölte valójában a kommunistákat. Ez körvonalazódik pl a Bickikli emberes részből a repülő cirkuszban.
BullFrog 2010. 03. 25. 11:23 | #8
adócsökkentés? ez hol is van? csökkentették az egyiket, de behoztak 50 másikat :D
Idén az a South Park rész jut eszembe amikor a Gennyes Tus és a Redvás Tű között kellett a srácoknak választani ^^ idén sztem kihagyom ezt a hercehurcát, mert nincs kire szavazni, tök mind1 kijön, mi szopni fogunk, ők meg élnek mint hal a tengerben...
izébigyó 2010. 03. 25. 11:09 | #7
Szerintem simán MSZP rekám. ;)
Előzmény: go-free (5) 0 VÁLASZ
Tooni 2010. 03. 25. 11:07 | #6
Nem . Ez ilónia. Dobjátok a padlóla, le.
Előzmény: go-free (5) 0 VÁLASZ
go-free 2010. 03. 25. 11:05 | #5
de ez most irónia ugye?
megmondóember 2010. 03. 25. 11:01 | #4
Ész Szpenszer Trészi-t isz!
Előzmény: neophyte (3) 0 VÁLASZ
neophyte 2010. 03. 25. 10:24 | #3
Kiengedték Lóbeltet! :D
Tooni 2010. 03. 25. 09:47 | #2
Fikusz Kukiszt :)
Előzmény: lokko (1) 0 VÁLASZ
lokko 2010. 03. 25. 09:39 | #1
Mit adtak nekünk a rómaiak?