18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Milyen a tökéletes nő? A férfi elárulja

A pasasokban él egy kép a lányról, akibe azonnal bele kell szeretni. Mindez nem feltétlenül a cici és a popsi függvénye.

Annyi bizonyos, hogy olvasmányos élményeink negatív tartományában - csajok tekintetében - ott találjuk Závada Pál Jadvigáját, esetleg valamely szőke, vértől piros szájú szexbabát Raymond Chandlertől.

De, hogy a másik oldalról ki mosolyogna vissza ránk, már jóval nehezebb kérdés. Az biztos, hogy a tökéletesség nem olyasmi, ami csupán kül- vagy belcsínben mérhető. Kell valami együttállás, hogy ez a kettő összhangba kerüljön.

Dehogy akarjuk mi vásáros kofaként portékává alacsonyítani az ideát, mégis el kell, hogy mondjuk, hogy vágyaink tökéletes asszonya egyszerre szép és okos, kedves és vagány, cinikus és megértő. A háta közepére szárnyak ttek, egyes népek fejében lába helyére haluszony.

És most megpróbálunk komolyságot erőltetni. És most válaszolunk: felépítjük a tökéletest, pasifejjel.

Kacérság

A tökéletes asszony egyik legfontosabb tulajdonsága mindenképp a kacérság legyen. A tökéletes asszony ugyanis egy cicalány, egy Postássy Juli. Legyen tisztában azzal, hogy neki mi a jó - és ami jó, azt követelje ki magának. Szeresse, ha imádják. A férfinak egy-egy mosollyal, szemvillanásokkal üzenjen. Felejtse el néha, hogy az a szoknya mennyire rövid. Dekoltáljon. Susogjon kétértelműeket. Legyen elérhetetlen - vagy legalább tűnjön annak. Élvezze az életet, sőt, érezze az élet megtisztelve magát, hogy ő van. Neki.

Az egérlányokból csak akkor lehet jó csaj, ha végre elfelejtik azt, hogy ők nem kellenek senkinek. A kacérság elérhető tudatállapot - ne legyen direkt, annyi a lényeg. A kacérságban báj van. Lehet gyakorolni.

Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Üdeség és kellem, virágszag a pusztában

Itt el is érkeztünk a kulcsszóhoz: ami a báj. Lehet asszony dinnyényi keblekkel, olyan darázsderékkal, hogy az ingerlésre szúr: nem lesz belőle sose tökéletes, amíg ennek híján van. Nem véletlen, hogy a bűbájos kifejezést a gyermekkoron túllépő férfiakra nemigen szokás használni - ez a szó csakis a nem akármilyen sajátja.

A tökéletes asszony csurig van vele, már a bájjal, tele van tömve, a báj pedig kellemet és valamiféle csillogást kölcsönöz: olyasfajtát, amire még a lányok is felkapják a fejüket. A bájos kisasszonykából sugárzik valami oszthatatlan, kókadhatatlan életöröm, ami a szíve dobogásával együtt pulzál kifelé.

Jó dolog vele lenni, na. Mert kedves, minden körülmények között. Simogat a közelsége. A Szigorúan ellenőrzött vonatokban Mása vagy a sokat emlegetett cserfes fruska, Mariska a Sörgyári Capriccióban, ők tudták ezt, csuklóból. Egyáltalán: Hrabalnál jobban jócsajszikat tollal felfesteni nemigen volt képes senki más - nem véletlenül: az ő édesanyjánál csudásabb teremtést nem túl sokat hordott hátán a föld.

Fittipaldiság

Valójában nem másról beszélünk itt, mint a i tökösség mértékegységéről - egy fittipaldi egyenlő egy hagyományos légkalapács egy egységnyi tolóerejével. Az, hogy ez az erő egyenest a férfiszívre hat, már nem szokás hozzátenni: csak a szőrösebb szerelemdoktorok nem adják meg az épp kollokváló, liliomszagtól másnapos szerencsétlennek a fentebb elmotyogott meghatározásra a kettes alát.

A fittipaldiság a tökéletes asszony nagyon fontos tulajdonsága. Ha a kacérságon és a bájon túl még ez is fellelhető a lányban, akkor már szuperlatívusz, kocsmafüstökben állandó beszédtéma, sírós, Holdra nyüszítős éjszakák illanó álomképe.

De az ilyen fehérnép nagyon ritka. Például ma alig van olyan lány, aki zsíros mosollyal kapja ki a vasárnapi húslevesből a velőscsontot, és Latinovits-módra ver. Aki nem ijed meg a disznótortól.

Aki neurózis helyett inkább megold. Aki tud nem tenyérbe mászóan, azaz legkevésbé sem buta kiscsajként pálinkát inni, és, ez pedig a legfőbb: marhára nem érdekli, hogy mit gondolnak mások. Ő ilyen, és pont. Ha nem tetszik, arrébb lehet menni.

Magyar szépség

Mit tegyünk: kell a gusztusosság. Meghánytuk-vetettük, ész- és ellenérveket hoztunk, de mégis: jó csaj nincsen szépségpötty nélkül. Ellenben, és most tessenek letenni a szúró- és vágóeszközöket: messze nem holmi percenként változó lányideákról beszélünk itt. Hazudjon a tévé, amit csak akar: a szépség, belső valami. Hiába nem hasonlít a heti tucatcelebre: lehet valaki olyan szexis, hogy csuda.

Lehet nagyobb a fenék, kisebb a cici, rövidebb a láb, picit több a kiló. A lényeg, hogy jól érezze magát, láthatóan viruljon.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Többet ér az minden kencénél. A mosolygás például, megmondták a brit tudósok: a tökéletesség cégére is lehet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük