Nyugdíj-kiegészítésképpen szexel!

Popót és durvát nem vállal a 62 éves magyar pornósztár

Adott egy hatvankét éves hölgy, akiről csak annyit lehet tudni, hogy Renáta a művészneve, nyugdíjkiegészítés gyanánt pornófilmekben szerepel. A filmjeit fiatal férfiak nézik.

2009.10.01 06:30juj.hu

Előrebocsátjuk: semmi pornográf sincs a juj.hu videójában. A téma inkább szociális jellegű: egy hatvankét éves hölgy, akiről csak annyit lehet tudni, hogy Renáta a művészneve, nyugdíjkiegészítés gyanánt pornófilmekben szerepel.

Elmondta: ezt fiatal férfiak nézik. Öt éve csinálja, a pénzért, durva dolgokat nem vállal.

A helyes fiatal fiúk himbilimbijét szépnek találja s bár pontosan nem mondta meg, mennyit keres, de valahol alkalmanként ötvenezer alatt engedte sejteni a bérét.

Az is kiderült, hogy unokája nincs, de gyermeke nem tud arról, hogy édesanyja... hát... igen....

A videóból a részletek is kiderülnek!

Olvasson magyar pornósztárokról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.