Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
bungle
Laci 2007. 03. 14. 18:50 | #8
Ha valamit egyszer feltaláltak, akkor már csak az van hátra, hogy megtanuljunk a dologgal együtt élni. Egyébként a kompjúterek ellenzőinek sem lett igaza, ha úgy vesszük. Nemhogy csökent volna a foglalkoztatás, hanem nőtt. Gondolok a sok gyártóra (PC, nyomtató, stb.), programozókra, forgalmazókra, szakmai kiadókra, felhasználókra, rendszergazdákra, szervízesekre, internetszolgáltatókra, és így tovább, a végtelenségig.
wtf 2007. 03. 12. 20:27 | #7
Pont én is erre gondoltam, brigi cicának el kéne olvasnia párat Asimov robot novelláiból... vagy visszautazni párszáz évet és beállni géprombolónak. ;)
Előzmény: mtzolee (6) 0 VÁLASZ
mtzolee 2007. 03. 12. 20:17 | #6
ohh... drága lettem:))
szóval ez így kicsit sarkított:) Nem a robot öl a filmekben sem, hanem az ember aki fegyverként használja. Szóval továbbra is él a fegyverekre alkalmazott közhely:) Az emberek munkáját ellátó robotok: nos igen ez egy komoly probléma, de én egyelőre csak azt írtam,h milyen pozitív dolgokra lehet használni az ilyen fejlesztéseket! ha a társadalom nem fogadja el a robotokat úgy is fel fog lépni ellene! Szerintem Asimovnak igaza volt a robotokkal kapcsolatos társadalomképében.
Előzmény: brigi_cica (5) 0 VÁLASZ
brigi_cica 2007. 03. 10. 11:46 | #5
figyu dràga! mi lenne ha a robotok végeznék el a munkàt az emberek helyett?? az lenne hogy a fél vilàg munkanélküli lenne és abbol mi a haszon?? nem sokminden :S
vagy he tényleg bejön az amit a filmekben lehet làtni hogy gyilkolàsra programozzàk be a robotokat??? hmmm... a fél vilàg kipusztulna :D
sztem nem nagy haszon jönne be a robotokbòl... de ha ugy gondoljàk az emberek hogy ez hasznos lehet, hàt én nem tudok mit csinàlni mert egy kis csepp vagyok a tengerbe :D
na mind1 köszi hogy vàlaszoltàl :D cupp
Előzmény: mtzolee (4) 0 VÁLASZ
mtzolee 2007. 03. 09. 23:32 | #4
:) értem mire gondolsz, de vedd számításba,h egy ilyen robot elkészítése egy sokkal fontosabb későbbi találmányhoz vezető út része. Még ha ez a robi speciel egy komplett zsákutca akkor is kell mert próbálkozni kell:) ha gondolod írok példát is:D ;)
brigi_cica 2007. 03. 09. 16:34 | #3
hàt ilyen hülyeségekre költik a több milliò dollàrokat!!! nem hogy a szegény embereken segitenének vagy végre kitalàlnànak egy olyan kocsit vagy olyan gyàr kéményeket amik nem szennyezik a környezetet???
ezért van globàlis felmelegedés és ezért 10 éven belül kitudja mi lesz a földböl!!!

nem hogy ezzel törödnének!!! àhh inkàbb csinàlnak egy sz*ros robotot ami mosolyog meg azt mondja amit a szàmitògépen irnak be neki!!! f*sz kivan az ilyen idétlen emberekkel!!!

bocs emberek aki nem ért velem egyet, lesz*rom :D najo nem sz*rom le!!! :D
Élien 2007. 03. 07. 19:33 | #2
Ilyen van .
halasz 2007. 03. 07. 13:56 | #1
ez egy nagyrakás baromság