Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
kicsipiszok 2009. 01. 18. 19:55 | #62
Nemkell románnak lenni ahhoz, hogy szemetszurjon, nemnevezném magam állatvédőnek, de kinzónak sem, a lovak lábainak vagdosása nemszépdolog, kisgyerek heccböl kipróbálja, majd csodálkozik, hogy a ló miért rugja ki a fogait szegénynek.. :)
A mutogatáshoz nemkell népmese, a kisgyerekek anélkül is mutogatják egymásnak kinek mie van, a perverz fantáziájú emberek persze ezt egyböl jajdemekkorabajnak látják, a gyerekek meg csak nevetnek aztán játszanak tovább..

bagszi 2009. 01. 17. 12:32 | #61
Kössünk bele project - Avagy a román ortt mit hagyott ki:
1. A szegény asszony szól az embernek, hogy szerinte terhes. Az ember szerint ez lehetetlen. Biztos okkal mondja, ergo ezekszerint nem tőle van a gyerek.
2. Hogy a fenébe lett vemhes a disznó magától? Kicsit se gyanús, mi?
3. A gyerek olyan hirtelen sebességgel nő, hogy annyi idő alatt a 3 kismalac(mire a gyerek egyedül elengedhető és muzsikálni tud sztem legaláébb 4-5 év) nem lett hízódisznóméretű...
4. Hol érdekel vajon egy 5-8 éves kisfiút a királylány teste? Elég perverz gyerek lehet.
5. Hazamegy és hazudik a szüleinek... erkölcsök nuku, mi?
6. Miután a királylánynak azt mondta nem kell pénz csak mutogatás, később elmegy és elkér egy zsáknyi aranyat?
7. Az őrök nemtudnak magyarul, mert a királylány egy tarisznyát mondott, az őr meg egy egész zsákkal adott.
8. Ezalatt a király kihirdette.... mondják a mesébe, de arról szósincs, hogy közbe eltelt volna az idő, de a szegénygyerek már bajszos legény lett.
9. Annyira megkínozta a lovakat a bőr felvágása, hogy el se nyihogták magukat.
10. Mellesleg sztem kicsit dúrva visszavágás, hogy a lo vízbeállításáért felvágja a másik két ló lábán a bőrt... mekkora egy gengszer.
11. A király se éppen komplett, mert honnan tudná bárki is aki NEM leste meg a királylány testét, hogy milyen jegyek vannak rajta? Ennek ellenére azt vereti meg aki nem leste meg a kiscsajt és ahhoz a perverzhez adja hozzá aki megleste. Szenilis az öreg, nemde?:D
12. A szegénylegény már 5 évesen is tudott valamit meg idősebb korában is. Honnan tudta, hogy érdemes megnézni a királylány testét? És honnan tudta, hogy sütit meg cukorkát kell raknia a zsebébe? no meg honnan szedte? Gyanúúúús... nagyon gyanúúús.
13. A fennt leírt összes pont csak a vicc kedvéért van. Az egyik kedvenc mesesorozatom amagyar népmesék, ezen nőttem fel én is. És ezt a részt is nagyon szerettem, pedig lány vagyok.
14. Az eset a román orrt-vel valahogy így történhetett:
*román apa hazamegy és hallja az óvónénitől, hogy a kisfia felhuzogatja a lányok szoknyáját. Megkérdi a gyereket miért tesz ilyet.*
gyerek: Hát mer keresem, hogy van-e a puncijukon csillag!
apa: hát ilyen hülyeséget meg hol hallottál?
gyerek: hát a magyar népmesékben volt!
apa: na megyünk az orrt-hez mert a magyar népmesék félrevezetik a gyerekeket.
(?) Érthetetlen.
eol 2009. 01. 15. 22:56 | #60
Amúgy a sok "büdös román"-ozó számára infóként elmondom, hogy nem sokkal ezelőttig a román ORTT alelnöke Gáspárik Attila volt (a marosvásárhelyi színész, az erdélyiek biztosan ismerik, de Magyarországon is biztos sokan), azt hiszem jelenleg meg Szász Attila.
kotta 2009. 01. 15. 19:55 | #59
Na, ez lesz az a komment amit senki se fog elhinni...
Ölemben ül egy 2,5 éves lányka, matat az asztalon mindenféle vackokkal, én meg kihasználva az időt, IZÉlek. Nézem a hozzászólásokat, írok én is ,ilyesmik. Pörgetem lefelé a posztokat, mire egyszer a lányka közbeszól: "ezt megnézzük, ezt a mesét". Na vajon melyik posztnál?
Megnéztük. Lányka a végén kijelenti (mellékinfó: eddig 7 perc volt a rekord amit egyhelyben végig tudott nézni...): "ez jó mese volt"
És most gondolkodhatok megint. Determináltam ezt a kicsi embert vagy mitől tetszik ez neki? Őszintén mondom, sohase meséltem turulmadárról, 48ról, 56ról neki és mégis. Mi van itt? Miért?
Miért?
kotta 2009. 01. 15. 15:16 | #58
Tényleg elmegyek "be-, fel- és ki-jelentőembernek"! :DDD
Újabb áldozat GP után: a Kisvakond c. mesét készítő stáb! Az egyik epizódban nyuszimama szépen hanyattfekszik, széttárja a lábát (na jó, azt azért pontosan nem látjuk h ott mi is van) és egyszer csak előgurul néhány mosolygós kisnyuszi. Undorító förtelmes ifjúságrontó szemétség! Már írom is a levelet h hagyják abba!

(Valójában mikor először ezt láttam, néztem mint a borjú... Mi van? Lejáratva gyerekkorom egyik kedvence? Mi ez? ... Aztán a sokk után meg: most miért is háborgok mikor a nyuszik télleg így születnek? (kis csúsztatással persze) Ráadásul a mese lényege nem ez volt, hanem az ami a nyuszkókkal utána történt. Ha én nem sápadozok a kép előtt, akkor sztem egy értelmes gyerek se fog "megromlani" ettől sem.)
sahinel 2009. 01. 15. 13:51 | #57
Király. Nem is gondoltam volna ennyien szerették a Fehérlófia mesét. A nagy kedvencem volt. Emlékszem hogy rám sokkal nagyobb hatással volt mint a tv-ben látott összes mese. Még most is visszaemlékszem hogy minden más történet mese eltörpült mikor láttam. A gond hogy utánna egy ideig a többi nem igazán tetszett. Komoly hogy 30 évesen arra tisztán emlékszem hogy kiskoromban a mese láttára hogy reagáltam. Hiányoltam mindíg is a magyarTV-ből miért nem játszák le mostanság. Egyébként gyerekként és felnőttként mást, és mást veszel észre. Gyerekként az hogy a nő lábai széttárva, a hegyek, stb nem szexuális töltetet hordoztak. Fel sem merült bennem. Persze a felnőtteknek(és most nekem is) ez kapásból szembetűnt. De istenem ha már a test látványától így kiakadnak egyesek, akkor azok jobban teszik ha elmennek valami diligyógyászhoz, és kérnek pár tablettát. Ha ez sem segít, akkor legalább az értelmesebb embereket hagyják békén, és szabályozzák magukat.
MStipee 2009. 01. 15. 11:48 | #56
Azért van vmi ebben a "pornónemzet" dologban, hisz senki másnak nem jutott eszébe pornóremake-et csinálni a Star Wars-ból vagy a Gyűrűk Ura-ból, csak a magyaroknak :D
kotta 2009. 01. 15. 10:40 | #55
Áh, azt már ők tuti unják is...
Orgia a minimum! :D
Előzmény: közlegény (54) 0 VÁLASZ
közlegény
közlegény 2009. 01. 15. 10:30 | #54
fogadni mernék h. az ilyen-olyan bejelentők meg este hustler tv-t néznek
Előzmény: kotta (53) 0 VÁLASZ
kotta 2009. 01. 15. 10:03 | #53
Gyorshír: ismeretlen bejelentő keresetet adott be G. Péter szövegíró-reklámszakember ellen a következő sorért:
"a lány öle illatos erdő"
A súlyosan szexuális töltetű, életeket tönkretévő szöveg a Dzsungel könyve c. förtelmes és megrontásra alkalmas, (súlyosbító körülményként:) gyermekeknek szánt(!) musicalben szerepel.
Remélhetőleg G. Pétert örökre eltiltják a közszerpléstől, 40 év letöltendőt kap, családját száműzik, ingó és ingatlan vagyonát elárverezik.
|-=O=-| 2009. 01. 15. 09:59 | #52
Ez a Fehérlófia nálam kimaradt, de úgy látom youtube-on fenn van, majd megpróbálom megnézni...
http://www.youtube.com/watch?v=2cRfmAMdIeM
kotta 2009. 01. 15. 09:49 | #51
Talán nem beszéltek ennyire nyíltan a szexről, de a mindennapok része volt. Mesélték, énekelték csak nem szókimondva. Nem szebb dolog, mint az animalpornócsatorna korhatár nélkül? :-)
Persze csak kötözködöm, amúgy meg egyetértek.
Fehérlófiához még (bár sztem eléggé összecsapott leírás): http://hu.wikipedia.org/wiki/Feh%C3%A9rl%C3%B3fia

És nem azért mert én egy HÍRÓ v'ok, csak példaként: Vittem nagymamám temetésére a másfél éves lányunkat. Voltak a családon belül is ellenvélemények, de utólag meglepetésemre csak amiatt hívtak fel sokan, h mennyire jó volt látni a közös gyászban sertepertélő apróságot. Durván megrázó volt (nekem pl.) h a szeretett dédijét ő már nem látja többet és ezt még fel se fogja, de csak nekünk volt nehéz. Közben pedig mindannyiunknak öröm és segítség volt a jelenléte. Nem tudom mitől, de ez működött, bár hozzá kell tenni, szerencsés, egymást szerető és (sokszor a legdurvább) ellenvélemények ellenére egymást elfogadó családba születtem.
Előzmény: Ys (48) 0 VÁLASZ
ramalama 2009. 01. 15. 09:43 | #50
Valószínű pont attól akadtak ki a szemellenzős bigottok, hogy úgy gondolták, ez mese, jó lesz, nem kell foglalkozni a gyerekkel, amíg nézi..aztán pont a felnőttek fantáziáját csiklandozta meg, és mivel alapból gyűlölik, ami magyar, egyből lehetett melletverni..
Egyébként ELTE magyar szakon volt olyan kurzusom, ahol az irodalomban előforduló erotikáról volt szó, Balassinál kezdtük és a magyar népdalokhoz, rigmusokhoz lyukadtunk ki folyamatosan :) .. pl: Ég a gyertya ég..

Ys 2009. 01. 15. 09:29 | #49
Ó, hogy az a... Aki tudja, léci az első reagomat törölje :) Ügyetlenkedtem.
Ys 2009. 01. 15. 09:28 | #48
Ez egy szép, aranyos mese volt. Nem lenne szabad belekötniük a románoknaki.

Amúgy érdekes ez a kettőség: a csapból is a szex folyik, néha válogatás nélküli formában, de ennek ellenére némelyek megpróbálják tabuként kezelni a gyerekek előtt. Hiba. Honnan a görcsből tanulná meg, honnan lesz a gyerek, meg mi a testiség? Ráérez? Frászt. Tanulni kell mindent, ezt is. A rávezetés, életkornak megfelelő magyarázás kell, szükséges.
Ahogy észrevettem, így megy ez: régen nem illett szexről beszélni, most dől a médiából. (A halállal fordítva jártunk. Régen megvolt ennek a megélési, kifejezési kerete, rítusai, ma meg szinte már megszólják azt, aki átadja magát a fájdalmának hosszabb távon és nem húzza a belét dolgozni mihamarabb...Ez is egy bazi nagy tabu, a halált kiröhögik, vagy nem tudnak mit kezdeni vele (esetleg nonstop akciófilmben festik véresre, de súlytalanul), pedig ezt is gyerekkortól kéne megismerni.)
UI: a ló lábáról felgöngyölítem a bőrt résznél felszaladt a szemöldököm. Tuti nem ilyen békésen tűrné egyetlen állta se, hogy ezt csinálják vele...
Ys 2009. 01. 15. 09:28 | #47
Ez egy szép, aranyos mese volt. Nem lenne szabad belekötniük a románoknaki.

Amúgy érdekes ez a kettőség: a csapból is a szex folyik, néha válogatás nélküli formában, de ennek ellenére némelyek megpróbálják tabuként kezelni a gyerekek előtt. Hiba. Honnan a görcsből tanulná meg, honnan lesz a gyerek, meg mi a testiség? Ráérez? Frászt. Tanulni kell mindent, ezt is. A rávezetés, életkornak megfelelő magyarázás kell, szükséges.
Ahogy észrevettem, így megy ez: régen nem illett szexről beszélni, most dől a médiából. (A halállal fordítva jártunk. Régen megvolt ennek a megélési, kifejezési kerete, rítusai, ma meg szinte már megszólják azt, aki átadja magát a fájdalmának hosszabb távon és nem húzza a belét dolgozni mihamarabb...Ez is egy bazi nagy tabu, a halált kiröhögik, vagy nem tudnak mit kezdeni vele (esetleg nonstop akciófilmben festik véresre, de súlytalanul), pedig ezt is gyerekkortól kéne megismerni.)
kotta 2009. 01. 15. 09:00 | #46
A Fehérlófia komolyan mondom a legkirályabb mese. Amerikai (!) gyerekek (!) választották meg a legjobb (!) mesének a világon (!), még a 80-as, 90-es években, és ez azért mutat valamit. Pedig ők nem is "terheltek" az ilyen "magyarkodós" "ősmagyar" akármikkel. (...ilyen szépen egyes lib. körök szoktak fogalmazni...pf)
Ha csak szimplán a szimbólumrendszerét gondoljuk végig, már akkor is süt h mennyire komolyan összeállított munka, ráadásul élvezhető mese is egyben. Felnőttként is minden egyes újabb megnézésekor meglep. Ebben Jankovics Marcell utolérhetetlen, kár is mást állítani. Még ha amúgy a film sokaknak pl. nem is tetszik, ez is lehet, mert sokfélék vagyunk.
A népmeséket is az ő műhelye (Kecskemét, ha jól tudom) készítette, és ugyanaz a szép szimbolizmus van ezekben is.
De már megint túlragozzuk. Mostani világunk nagy baromsága ahogyan ezekhez a dolgokhoz viszonyulunk: elzárjuk a gyerekeket a halál, szerelem, szex, betegség, stb. fogalmaktól, pedig ezek tök természetes részei az életnek. Mindig és mindenkor választ kell adni a gyerekek kérdéseire, árnyalni persze lehet a válaszokat, de ez a titkolósdi irtózatos hülyeség. Aztán meg építjük a diliházakat, és csodálkozunk a sok mentális betegségen. Röhejes. Vagyishogy pont nem az: dühítő. :-(
Előzmény: Erunder (41) 0 VÁLASZ
Regulus 2009. 01. 15. 07:30 | #45
100%-osan igazat adok neked, ezt az egész gyereknevelés dolgot ott rontják el hogy bizonyos dolgot mint pl az erotikát nem tartják nyilvánvalónak, nem tartják természetesnek, persze hogy ennek is megvan a helye a világban nem is tudom mit dumálnak a románok, amikor náluk meg már 12 évesen gyerekeik vannak...
Előzmény: sahinel (16) 0 VÁLASZ
Denial 2009. 01. 15. 02:46 | #44
Kibas**ot románok !
pdstudio 2009. 01. 15. 00:18 | #43
ezek a rajzfilmek építő jellegűek, mint pl a Süsü. segítik hogy a gyerekben kialakulhasson az egészséges szexualitás, a nők iránti tisztelet, a lovagiasság és a tisztes értékrend. de a világ beteg és az emberek szeretnek a mocsokban fürdeni, ezért már nincs igény az ilyenre. sajnos. gondolom erre is páran szívesen írnák hogy szegény gyerek nem lehet má buzi mer ráerőltetik itten a hetero dolgokat ezekkel a manipulatív mesékkel, fújmármiez.
Ordas 2009. 01. 14. 23:21 | #42
Hát, én nem tudom, hogy láttam- e kiskoromban a fehérlófiát, de így utólag megnézve megmutatnám a gyerekemnek. Simán, inkább azt nézze, mint a bebe tv-n, vagy cartoon networkon a silány és beteg szarokat. Annak a mesének van varázsa, és egy jó rajzfilmet így kell elkészíteni, kevés duma, sok szín kép és játék. Nekem ez a véleményem. És képzeljétek el, előttem kiskoromban (kb. 8 éves koromig) apám és anyám meztelenül fürdött, sőt csókolóztak is néha.
Ez szerintem teljesen normális, anyának nunija van, apának meg olyan mint nekem, aztán később elmesélték, hogy a pisilésen kívül mire jó még. Ez a mese (a népmese) nem olyan direkt, hogy bárkit is visszavessen a fejlődésben, sőt olyan egészséges felépítésű, és hangvételű, hogy csakis jó hatása lehet. Ez egyébként kb az összes magyar népmesére igaz.
Erunder
Erunder 2009. 01. 14. 22:49 | #41
Én gyerek koromban láttam ezt a mesét de tök normálisan fel lehetett dolgozni és akkoriban kb mindenki feldolgozta h ott a cicije néninek. ma meg már ha vmelyik hülye gyerek lát rá utalást egyből röhögcsél v elszégyelli magát.
A fehérlófiáról való dumálások meg felkeltették az érdeklődésemet (mert h nekem az kimaradt eddig) és nekem az inkább egy nagyon durva lsd-s flash. Tényleg érdekesen kezdődik (csak az első részt néztem meg) de utána egy adta szállás az egész.
sanchez 2009. 01. 14. 22:31 | #40
van 3 táncoló kismalacom oszt semmi
deyso 2009. 01. 14. 22:29 | #39
vaz nekem is megvolt kazettára felvéve a fehérlófia
már értem h mér nem szerették ha állandóan azt néztem
két és fél perc újranézése után így felnőtt fejjel látom csak át szüleim helyzetét :D
Étoile 2009. 01. 14. 22:27 | #38
Ez a mese, ami a post képen is van, tök gáz volt. Nálunk ott ült a család (anya, apa, tesó, nagyszülők) a tv előtt hát nézték velünk az esti mesét. És én meg már voltam annyira nem is tom...érett..hogy ilyenektől, h a punciját kicsillagozzák, nagyon zavarba jöttem. Nem tom, h h adhattak le ilyet... Bár nem mindenki jön zavarba ilyenektől a szülei előtt. De kben meg tényleg voltak fura részei a magyar népmeséknek...
rezso 2009. 01. 14. 22:07 | #37
valami hasonlót akartam írni érdekes hogy dexteren meg a hiromuki jagasakin milyen emo ratyi generáció is nőtt fel
ezek a mesék legalább jó "utat" mutat a kisfiúknak helyes szexuális identitásuk elérésében a rengeteg rejtett és nem rejtett hasonlattal
trógerfighter 2009. 01. 14. 21:54 | #36
Hát inkább ezt nézné a világ ifjúsága ,mint a sok japán meg amerikai szart...
kotta 2009. 01. 14. 21:41 | #35
Jajjj, hogy oda ne rohanjak... De milyen kis álszent prűd idióta lesz a világ ha népmesékről van szó...
Manapság, amikor talán már csak vasbeton gerendák és lufik nemi életéről nem készült még részletes és érzékletes rajzfilm, mese, könyv, film, majd pont ezek a szépen fogalmazó népi dolgok lesznek a bűnbakok...
Szólnak-szóltak ezek felnőttnek-gyereknek egyaránt. Az h "hej Jancsika, Jancsika..." ugyanúgy érthető és szerethető egy ovisnak is (gyerek vagyok, megnövök, stb.) meg egy felnőttnek is (hadd ne mondjam már el mi is szokott növekedni...). Ennyire együtt leginkább csak a népzenében, népmesékben működik a dolog, ritka h valaki még eltalálja ezt a hangot. (pl. Weöres, Lázár E. ilyenek még, de náluk se minden a szexről szól, mint ahogy a népnél se)
Amúgy meg a francia népmesék némelyike ugyanilyen pajzán, bár tény h kevesebbről tudunk. (nem volt se Benedek Elekük, se Kodályuk, se Bartókjuk. A németek meg összesen kb. 400 népdalukat ismerik, nálunk ennyi van meg egy kisebb város környékéről, összesen meg tízezres nagyságrendben.)
Ditto 2009. 01. 14. 21:07 | #34
Kicsit 18-as, kicsit nem gyerekeknek való, de a mienk. ;)
Re-Peet 2009. 01. 14. 20:57 | #33
Na jah... ha jobban belegondolok a Nedves találkozások is magyar... népmese is, meg szexre is utaló nyomok is vannak benne...
iw84u4t 2009. 01. 14. 20:57 | #32
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de amennyire erotikus töltetű, nem mondhatnám, hogy valami nagy merevedést okozott volna...
Giguska 2009. 01. 14. 20:45 | #31
Én amikor kicsi voltam (8-9 éves) állandóan a Fehérlófiát néztem, anyámat meg a szélütés kerülgette, én meg nem értettem miért. Aztán megnéztem megint felnőttfejjel... Mostmár értem. :D
Pubycsavo
Pubycsavo 2009. 01. 14. 20:43 | #30
a ...................................... románoknak mi a faszom köze van a magyar népmesékhez?????????? komolyan szájba kéne rúgni az ilyet.

gyorsan felkapom a vizet ilyen buziságokon.

amúgy meg a mese jó volt : )
Luflee 2009. 01. 14. 20:22 | #29
valogatott cigany gyerekek sorakoznak ? hajjajj ott mar csak baj lehet !
eerix 2009. 01. 14. 19:58 | #28
És cukrot meg süteményt adott neki...juuuj csoda, h ebbe nem kötöttek bele xD pedig félre lehet érteni azt is, ha akarják :D
Sissi 2009. 01. 14. 19:44 | #27
Ez volt az első szexuális élményem:D

Bartsimi 2009. 01. 14. 19:39 | #26
És a 60 bot? Az nem kínzás?
rituska001 2009. 01. 14. 18:36 | #25
csoda, hogy a "válogatott cigánylegények" szófordulatba még nem kötöttek bele...
mcclaud 2009. 01. 14. 18:21 | #24
Na mit ne mondjak... Ezt a szégyentelen királylányt... Egy disznóért megmutatja a sunáját...:D
Tádi 2009. 01. 14. 18:13 | #23
nem egésszen mondanám így, hogy felnőtteknek szólna kizárólag. mondjuk azt, hogy régen nem volt tévé, rádió és kukoricamorzsolás és egyéb tevékenység végzése közben az emberek így szórakoztatták egymást és ott voltak gyerekek is.. nekem meg van a 77 magyar népmese Benedek Elektől mái napig szoktam olvasni, mert tetszik nagyon. Ajánlott még Szűcs Sándor gyűjteményében. Ez pedig a Sárrét mesevilágát gyűjti össze. való igaz, hogy amiről nem beszélünk mert nem illik, az az aberráltság forrása lesz, szerintem is.
Előzmény: Mary (18) 0 VÁLASZ
Bobek 2009. 01. 14. 18:09 | #22
Magyar embernek nincs pénisze! Egyszerűen pöcse van! :)
Előzmény: Mary (18) 0 VÁLASZ
ince 2009. 01. 14. 18:03 | #21
Amíg román Transsilvania földrajzi névhasználatban olyan egyértelműen szexus tartalmú szóra utalás van, mint a transfestita, addig a román ORTT fogja be!
Bobek 2009. 01. 14. 17:59 | #20
Én nagyon bírom és hagyományörzőnek is tartom magam!

Kecskeee! Nem fázol egy picit azon a képen? :)))
Előzmény: Kecskeee (8) 0 VÁLASZ
bungle
bungle 2009. 01. 14. 17:51 | #19
Csak nojzi meg ne lássa ezt a kommentet! :D
Előzmény: Mary (18) 0 VÁLASZ
Mary 2009. 01. 14. 17:45 | #18
Ezek a mesék elsősorban nem gyerekeknek szóltak hanem felnőtteknek, ugyhogy senki se csodálkozzon rajta, hogy mesztelen benne a királylány. Van egy másik magyar népmese abban meg a férfinak a péniszét látni...
közlegény
közlegény 2009. 01. 14. 17:19 | #17
ez egyrészt az álszentség non plus ultrája, másrészt biztos nem láttak még animét (naná h. de), mert ott nyilvánvaló utalások vannak. Szerintem azzal van baj, aki ezen fennakad, és nem veszi ezt természetesnek, mert ezt is ábrázolni kell valahogy, és hozzájárul(hat) ahhoz h. természetes kép alakuljun ki.
A Magyar Népmesék egy magas színvonalú alkotás. Az ORTT és társszervezetei pedig egy szemellenzős, begyepesedett szervezet, ennyi erővel itt Mo-n betilthatnák akár az aktívot v. a fókuszt v. mittomén milyen műsorokat, amit a dudák adnak el. Tudom h. ez nem Mo-n történt, de akkor is. A dragon ball-t sem értem miért tiltották be. Sok esetben még nagyobb figyelmet kap, amit betiltanak, vagy bűntetnek, mintha nem is foglalkoznának vele, hülyék.
sahinel 2009. 01. 14. 17:12 | #16
Ebből is látszik régebben is kapták a gyerekek az oltás. Mégsem lett aberrált állat a mostani felnőtt lakosság. Tehát el lehet gondolkozni mekkora retardáltakat nevelünk ha mindentől elzárjuk. Fura régen nem volt ennyi örömlány, és más szexuális dolgokkal foglalkozó fiatal. Ma mikor burokban nevelik a gyereket mert az gáz neki ha tud ilyesmikről, pont az ellentéte következik be. Elég megnézni a 15-16 évesek öltözködését, és sminkelését. Nem gond ha ilyen egy ember ha van is hozzá életkor, és érettség. Ennyit a burokban nevelésről. Majd tanulnak egymástól.
Zsolt86 2009. 01. 14. 16:51 | #15
"bújj bújj zöld ág, zöld levelecske, nyitva van az aranykapu ..." ez is tiszta erotika
Belkar 2009. 01. 14. 16:50 | #14
nahát ezeknek a (mocskos, félkissebségi) románoknak sincs jobb dolguk mint ilyeneken törni a fejüket grat hozzá...
Tádi 2009. 01. 14. 16:39 | #13
meglepő. annyi ilyen van, hogy rámondják valamire, hogy szexuális töltése van. erre jön a bölcs beszólás, hogy no, no! rossz az aki rosszra gondol! mondjátok meg, mi a rossz a szexben:)? amúgyis ez ma is megy. volt egy kedves hölgy ismerősöm, felkészült a bálra. dögös ruha, meg ilyesmi és megmutatott egy csillagot a vállán, annyit mondott, hogy a maradék hatot az este folyamán valaki meg fogja keresni:D, szóval jó ez a népmese dolog. a lányok tanulnak belőle:)
orsyka_001 2009. 01. 14. 16:39 | #12
nameg emozást... a postképen hogyáll már a csajszi lába?:D
Előzmény: alphadog (2) 0 VÁLASZ
bond 2009. 01. 14. 16:36 | #11
Mi a különbség a kislány, a nagylány, és az asszony közt?
a kislányokat először ágyba dugják aztán mesélnek nekik
a nagylányoknak először mesélni kell, aztán lehet őket ágyba dugni
az asszonyoknál nincs mese...
Bloody Alukard 2009. 01. 14. 16:31 | #10
a nepmese mindig is nep,mese marad..:D
de ezek a kurva romanok...xD kepesek mndenbe belekotni ami eccer magyar szarmazasu...
lokko 2009. 01. 14. 16:17 | #9
van arról egy anekdota, hogy úgy döntötték el egy népdalról, hogy valódi népdal e vagy műdal, hogy bele lehetett-e magyarázni könnyen a szexet vagy sem ...
ha ez igaz, a magyarok csak akkor tartanak fenn valamit szájhagyomány útján, ha az valahogy a szexről szól :)
Kecskeee 2009. 01. 14. 16:12 | #8
Kegyetlen, főleg ez a régies tájszólás.. mög osztán tílleg elíg sok szekszujális célzás van bönne :)
tikshow 2009. 01. 14. 16:11 | #7
de lovat muszáj volt megnyúzni? :D
spider86 2009. 01. 14. 16:10 | #6
hát dugtak régebben, nincs mese...
M.Andreas 2009. 01. 14. 16:09 | #5
Barátnőm tanult néprajzot, ő mondta, hogy semelyik másik kultúrába nincs beleszőve annyi erotika, mint a magyar népmesékbe, népdalokba. Minden kis frincfrancnak szexuális jelentése van.
Mi tudjuk, na, mitől döglik a légy. :D
johnnyg 2009. 01. 14. 16:04 | #4
Ejnye - bejnye! Ezek a magyar lányok! Fúj a pimaszok!
madMate 2009. 01. 14. 16:01 | #3
Az erdélyi napilap tájékoztatása szerint a tanács úgy vélte: a rajzfilm állatkínzásra utaló jeleneteket is tartalmazott.
Előzmény: alphadog (2) 0 VÁLASZ
alphadog 2009. 01. 14. 15:49 | #2
Szexet én nem láttam benne, viszont állatkínzást igen (lovak lábának bicskával való vagdosását). :D
Purple
Purple 2009. 01. 14. 15:48 | #1
pfff :DDD mondjuk a magyar népmesék mindig olyan fura volt :D bár nekem az jobban tetszik a mit a kálámbó szinkronizál :D