Ne maradj le a legjobb izékről, iratkozz fel a heti hírlevélre:
M4RCI 2008. 11. 29. 15:53 | #16
Szép nő csak nem értem miért pornózik... :) mindegy maradok az átlagos csajoknál :)
kisdoczi 2008. 11. 28. 16:41 | #15
Élőbe szebb ez a csaj mint a képeken! De azért képeken is messze van a rossztól :D
ismeretlen 2008. 11. 28. 15:19 | #14
Szerintem két kategória között (művészi akt és a bébzek) nagyon sok átmenet van, és nem feltétlenül csak az általad belinkelt szépen beállított bevilágított komponált és úgy általában elfogadott aktok lehetnek művésziek, mint ahogy nem feltétlenül gagyi és átlagos és csak úgy simán magamutogató egy bébzes poszt se. Mert pl. az ilyen sima képeknél is van, amikor látszik, hogy nem az a lényeg, hogy rágerjedjen valaki, hanem inkább a szépségre mennek rá. Ez a fotóstól függ. és naná korlátoltak a lehetőségek, mert mégiscsak az kell, hogy könnyen emészthetően egyetlen üzenete legyen a képnek, mégpedig az hogy jó nő, de lehet hogy valakinek igenis pont egy ilyen kép tetszik, és mondja rá, hogy ejj de jól sikerült szép művészi kép, és nem arra amelyik úgy is van beállítva, hogy na ez művészi akt. Egyáltalán ki határozza ezt meg? mert művész aktnál is látszik néha a punci, szóval ez nem mérőfok. Művészi akt is lehet színes is, meg fekete fehér is, szóval ez se mérő. Az üzenet? a szépség? a test dícsérete? a kontrasztok? egy csomó átlagos sima nude képnél is megtalálhatóak ezek. És bár van rálátásom, érzékem és igényem a művészien megcsinált dolgokra, és tudom, hogy egy fotónál mennyire fontos a kompozíció, a fény, a téma, a keret, stb. de van hogy nem ezek a fontosak, hanem ami rajta van. Igenis az emberek többsége nem nagy műkedvelő, nem művész és főleg nem sznob, hogy mindig a tökéletesen művészit keresse, az emberek többsége nem szeret kódolni és dekódolni, nem érti vagy nem szereti a szimbólumokat, de mondjuk mégis van egy kis igénye , még amikor a csajokat is nézi, és kijön belőle az, hogy kritizáljon.
Előzmény: Wicked (11) 0 VÁLASZ
Wicked 2008. 11. 28. 15:01 | #13
Az a kérdés, mire van igényed. Lehet csúnya nőből is művészi aktot kreálni (sőt általában ez a közkedvelt, népszerű), ahol nyilván nem azt fogják kritizálni, hogy szilikon a melle és buta a feje, és lehet vonzó nőket is amatőr módon fotózni, ahol viszont nem a fényeken és a kompozíción fognak a nézők csámcsogni. De én is egyetértek veled. :)
Előzmény: Teomoart (12) 0 VÁLASZ
Teomoart 2008. 11. 28. 14:54 | #12
Köszi a felvilágosítást!:) Próbáltam erre utalni az "Az efféle akt ill. ebbe a kategóriába néha a legtágabb értelemben se beleillő hölgyfotók " kezdetű mondatommal, de valószínűleg tökéletlenül tettem azt. Nekem is magas az igényem akt címszó alatt: bébz-t csak akkor nézek, ha érdekesek a kommentek. És egyetértek Veled!:)
Előzmény: Wicked (11) 0 VÁLASZ
Wicked 2008. 11. 28. 14:46 | #11
Bocs, de te valamit benéztél, ez nem a művészi akt kategória. Vagy szerinted így néznek ki a művészi aktfotók? Mert szerintem azok a Fényképizés kategóriában találhatók és inkább így néznek ki:
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=395
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=1053
http://www.ize.hu/comments.php?post_id=1595
Ezeknél van értelme a kompozíciót, az alkotást kritizálni. A fenti típusú képeknél nem, hisz ott legtöbbször nincs is olyan. Amire a legtöbben gerjednek, az amatőr netes csajos fotók, pl. http://www.ize.hu/comments.php?post_id=5264 Szóhasználatoddal a "szánalmas magamutogatások".
Előzmény: Teomoart (7) 0 VÁLASZ
Mammut 2008. 11. 28. 14:40 | #10
Viszont nem muszáj tökéletesnek lennie egy festménynek, vagy alanynak ahhoz, hogy vonzó legyen :) Sőt. Engem személy szerint frusztrál a teljes tökéletesség. Mert nem létezik se képen, se valójában. Se 10 órás photoshopos munka után, se azután, hogy egy rajzon már évek óta javítgatok. :)
eváj 2008. 11. 28. 14:35 | #9
Örülök tényleg, hogy vannak még ilyen emberek akikkel meg lehet "beszélni" a dolgokat :) Mármint úgy értem, hogy nem vádaskodás ment, meg hőzöngés, hanem elfogadták, felfogták a másik véleményét :) Köszi nekik, hogy léteznek ^^
Purple
Purple 2008. 11. 28. 14:29 | #8
itt a pont.
Előzmény: Teomoart (7) 0 VÁLASZ
Teomoart 2008. 11. 28. 14:18 | #7
Szerintem, ha valaki "fotózkodik", bevállalja sister (oké: szar szópoén volt), mert dúl benne az exhibicionizmus, akkor igen is lehessen kritikát alkotni róla. Az efféle akt ill. ebbe a kategóriába néha a legtágabb értelemben se beleillő hölgyfotók azért szerepelnek itt, mert a tökéletes nőt akarják mintázni, meg akarják mutatni, hogy olyan vagyok, mint senki más. Amennyiben művészet, az eredetiségre törekszik. Amennyiben nem az, annyiban szánalmas magamutogatás. A hölgy és a róla készült kép itt műtárgy, maga és fotósa tette azzá. Lehet elemezni. És ettől nem jelenti ez azt, hogy a hölgy nem tetszene, mint ember, nem vállalnám fel, mert pfűűűű de randa. Nem. Csupán mint alkotást bírálom, csupán mint az alanyt, aki tökéletességet (akarja) szimbolizál(ni). És természetesen nem ezek az értékmérők érvényesülnek akkor, ha barátnőt választ az ember, mint ahogy nem egyként szeretünk bele egy Van Gogh-ba és egy eleven személybe. Ég és föld.
Egy mondatban: képen legyen tökéletes (de legalább eredeti), élőben legyen emberi!
Előzmény: eváj (2) 0 VÁLASZ
Wicked 2008. 11. 28. 11:54 | #6
Igen, jó hogy itt nincsenek ún. "gyorskommentek".
Pl.
- Szilikon!
- Átlagos tucatszőke!
- Buta a feje!
- Kiégett!
- Megnézném a retus előtt!
- Megnézném mielőtt nővé operálták!
- Dedós!
- A 2 diplomás feleségem ennél ezerszer jobb!
stb.
Előzmény: ismeretlen (5) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 28. 11:47 | #5
és még hozzátenném, hogy talán jobb ha a véleményét írja le mindenki, mintha csak ilyen kommentek lennének, hogy:

-blokkolnám
-dugnám
-tolnám mint a biciklit
-gyere ide anyám
-azt a rohadt mekkora csöcs
-stb hasonló értelmes beszólások
Wicked 2008. 11. 28. 11:39 | #4
Erre majd jön az az "okosság", hogy úgyis vannak elegen, akik itt nyáladzanak a bébzeken... ;)
Egyértelmű különben, hogy minden férfi máshogy viselkedne élőben és nem lenne ennyire "kritikus", de itt olyan jó játszani az agyukat, hogy mondjuk "fúúj, szilikon", mikor életében nem fogott még szilikont, csak szeretne, és a farkát csóválná örömében, ha egy hasonló közelébe férkőzhetne. Ettől függetlenül az is lehet, hogy tényleg nem tetszik neki, ezzel sincs semmi gond (spec. nekem se tetszik a post alanya, a feje pl. nagyon nem szimpi), szóval ne idegesítsen, hadd írja meg mindenki a véleményét, ha olyan fontosnak tartja. :)
Előzmény: eváj (2) 0 VÁLASZ
ismeretlen 2008. 11. 28. 11:32 | #3
Hát sajna ez van, közben meg a legtöbbünknek igenis átlagos barátnője-asszonykája van, mert azt értékeljük, mert van valami a fejében is, de a nyálcsorgatásra mégiscsak a "tökéletes" nők a jók.
Előzmény: eváj (2) 0 VÁLASZ
eváj 2008. 11. 28. 10:38 | #2
Annyira bírom, mikor ti fiúk, elvárjátok a lánytól, hogy szinte már tökéletesnek látszódjon. Formás mellek, kerek fenék, szép lábak, feszes punci.. ti meg.. ti meg.. nagyon sokotok baszik arra hogy néz ki. Senki sem tökéletes, a lányok is emberek és sajnos, nagyon sok pasi ezt nem látja be, tisztelet a kivételnek. Attól mert nincsen formás melle vagy kerek segge vagy szép lába, esetleg feszes puncija (ez csak pár szempont a sok közül, mert ott van még a száj, a szem.. stb) attól még lehet valaki szép, csak meg kell ismerni. Jó, most nem kanyarodok el attól a ténytől, hogy ez csak egy fotó, egy lányról, akit nem is ismerünk és szinte már ösztönösen értékeljük a láttotakat, DE gondoltam a sok sok ilyen komment után olvasott felgyülemleződött véleményemet egyszer már csak azért is leírom. Szóval ezt most nem feszkó keltőnek írtam, csak már néha úgy idegesít.
Sziszo 2008. 11. 28. 10:25 | #1
jó lábak, szép popsi a többi felejtős..