Őszi fehérnemű körkép

Izgi képekkel

Biztos te is tapasztaltad már, hogy nem mindegy, mi rejlik a ruha alatt. Ismerd meg a legszexibb őszi darabokat, és légy magabiztos.

Húsvéti tojásvadászat
Retikül
Ez is érdekelhet
Sóbors
Top olvasott cikkek

Korántsem mindegy, hogy mit viselsz a ruha alatt. A reggeli fehérnemű-választásnál gondolj arra, hogy a vártnál akár sokkal jobban is alakulhat a napod, ami már önmagában elég ok arra, hogy egyszer és mindenkorra elfelejtsd az úgysem látja senki kifejezést. Nem beszélve arról, hogy a szép fehérnemű plusz adag önbizalmat ad, ami nemcsak a hangulatodra, hanem a kisugárzásodra is pozitív hatást gyakorol.

A színek és fazonok tekintetében szinte végtelen számú lehetőséget kínáló őszi trend modelljei között bizonyára megtalálod azokat, amelyekben minden percben dögös vadmacskának érezheted magad.

Kontrasztos, metálos, természetes

Az őszi trend élénk, vidám, intenzív színei a fehérneműkön is visszaköszönnek. Divatosak a kék, a zöld és a piros látszólag ide nem illő, és ezáltal kontrasztos hatást keltő árnyalatai. Ilyen többek között a zafírkék, a pisztácia vagy a paradicsom.

A nyár divatszíne, a sárga mostanra okkerré szelídült. Egyes modelleket némi metálos beütés tesz még ütősebbé. És természetesen a lila is sláger.
Ha a fentieket erősnek találod, válassz a természetet idéző és az évszakkal is harmonizáló színek közül, úgymint a mogyoró, a fahéj, a méz vagy a borostyán.

A vörös és a barna különböző árnyalatai, például a csokoládébarna, az aranybarna vagy a terrakotta melegséget sugároznak, miközben roppant szexisek is.

A kevesebb több

A reneszánszát élő apró virágminta még a legegyszerűbb vonalvezetésű, sportos modelleket is lággyá, nőiessé teszi. A műfajilag nehezen behatárolható, enyhén etnojellegű minták látszólagos visszafogottságukkal csábítanak. Továbbra is tartja magát a jó öreg tigris- és leopárdminta, igaz, a tervezők csavartak rajta egyet: a természetben fellelhetőktől eltérő színeket alkalmaztak, ily módon fokozva az amúgy is extravagáns hatást.

A trend meghatározó motívuma a diszkrét, valamint a hangsúlyosabb csipkedíszítés. Ami az utóbbit illeti, nem könnyű – bár természetesen nem is lehetetlen – megtalálni az egyensúlyt az ízléses és a csábító között. Ha biztosra akarsz menni, a kevesebb több elvét szem előtt tartva maradj a kifinomultabb verziónál.

Melltartók – funkció és design

A kosaras melltartók az ideális átmenetet jelentik a praktikum és az esztétikum között. Maximális kényelmet és kiváló tartást biztosítanak, anélkül, hogy unalmasnak vagy túlságosan is funkcionálisnak tűnnének, ami a szabás mellett a fényes anyagoknak, illetve a különböző mintáknak köszönhető. Hasonló erényekkel rendelkeznek a félkosaras modellek is.


A zselés és szivacsos push-upok mellett egyre nagyobb teret hódítanak a szivacs nélküliek, melyek anyaguk és rafinált szabásvonaluk révén érik el a kívánt hatást.
Bizonyára nem véletlenül jöttek be ismét a vállpánt nélküli melltartók: ideálisak a most nagyon divatos ejtett vállú felsőkhöz, pulóverekhez. A másik végletet a különleges pántmegoldások jelentik, melyek közül talán a hátul keresztpántos verzió a legvisszafogottabb. Bár megálmodóik nyilván csábításra szánták ezeket a darabokat, légy óvatos: az a pasi, akinek egy standard melltartó kikapcsolása is gondot okoz, valósággal elveszhet a kaotikusan tekergő pántok között.

Bugyi, tanga kontra nagymamafazon

Az őszi trend újdonsága – ki tudja, milyen megfontolásból – a nagyméretű, és ennél fogva némiképp nagymamás feelinget árasztó bugyi lett. Bár nyilván hathatós védelmet nyújt megfázás ellen, legfeljebb akkor viseld, ha valóban 100%-osan biztos lehetsz benne, hogy rajtad kívül senki nem látja - kiváltképp nem a pasid. Még jobb, ha a fenti filozófiát követve – miszerint sosem tudhatod, hogy alakul a napod – végképp lemondasz róla. Maradj a továbbra is divatos tangánál, féltangánál, illetve a klasszikus vagy a francia szabásvonalnál.

Ezt is szeretjük