Május a maszturbálás hónapja, amit egynapos önkielégítő maratonnal szoktak ünnepelni San Farnciscóban. Ez idén sem marad el és most is az a cél, hogy megdöntsék a rekordokat. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen például a spriccrekord megdöntéséhez 91 centinél messzebbre kell lőni.

„Itt a tavasz, dagad a fasz” – tartja a kissé vulgáris mondás, aminek ismeretében talán nem meglepő, hogy az április az orgazmus hónapja, a májust pedig a „Maszturbálás Hónapjának” nevezték ki. A shine.yahoo.com felhívja a figyelmet: a hónapok sajátságos átnevezése egy politikai botrányra vezethető vissza az Egyesült Államokban. Annak idején azért indították el a nemzeti maszturbáló hónap mozgalmát, hogy így tiltakozzanak azellen, amiért Clinton kirúgta dr. Jocelyn Elderst, a ÁNTSZ amerikai megfelelőjének, a PHSCC-nek vezetőjét. Az akkori kormány konzervatív tagjai elítélték Elderst, amiért egy biztonságos szexszel kapcsolatos kérdésre azt válaszolta, hogy „a maszturbálás az, amit tanítani kéne”. Távozása ennek a kijelentésének volt köszönhető.

A „Masturbate-a-thon” egy egynapos esemény, amelyet hagyomány szerint mindig májusban tartanak. Az eredeti megfogalmazás szerint a „Masturbate-a-thon” arra szolgált, hogy tudatosítsa az emberekben, hogy nincs semmi szégyellni való az önkielégítésben, de a célkitűzések között szerepelt az is, hogy pénzt gyűjtsenek a szexuális oktatás non-profit támogatására is. Néhány évvel ezelőtt azonban úgy döntöttek, hogy a dolgot magasabb szintre emelik és az önkielégítés magánügyét nyilvánossá teszik. Ennek eredménye egy nagy közös és hangos „rángatás” lett. Ebben az évben a maszturbációs maratont május 25-én, vasárnap rendezik meg a szexuálisan nyitott San Franciscoban, a non-profit Szex és Kulturális Központban.

49 orgazmus a női világrekord

A maszturbáláshoz tartozó rekordok is általában ehhez az eseményhez kötődnek. Például 2007-ben itt regisztrálták a legmesszebbre spriccelőt, aki spermáját 91 centire tudta ellőni. Az időrekordban a férfiak az erősebbek, ők ugyanis két órával hosszabb ideig tudnak önkielégíteni, mint a nők. A pasik rekordja nyolc és fél óra folyamatos maszturbálás, a nők „csak” hat és fél órán keresztül bírták a strapát. Ez azonban messze nem jelenti azt, hogy a férfiak többet élveznek a nőknél, sőt, amíg egy nő 49 orgazmust élt át, addig egy pasi csak hatot. A cél idén is az, hogy megdöntsék a korábban felállított rekordokat, amiről az esemény után természetesen mi is beszámolunk.