Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Igaz, a tuning nem a mi műfajunk, ám a most következő alkotást nem tudjuk szó nélkül hagyni. Külön-külön ízletes falat lehet akár az Audi A4, akár az 5-ös BMW, de a Subaru Impreza is, egy szendvicsbe szuszakolva mindet viszont már könnyedén elcsaphatjuk a hasunkat. A britek azonban sosem konyhaművészetükről voltak híresek, épp ezért születhetett meg náluk a német-japán csoda.

Magát az alapot egy igazi klasszikus, egészen pontosan egy 1993-as évjáratú Subaru Impreza WRX képezi, de úgy tűnik, gazdájának végül elege lett a japán formatervből, olyannyira, hogy rögtön két német négykerekű vonalait is hozzáálmodta sajátjához.

Az Impreza lényegében kompletten megkapta a 2000-es évek A4-esének orrát, illetve hasonlóképpen az E60-as kódjelű BMW 5-ös hátsó traktusát. Az ízlésficam ebben az esetben egyértelmű tényező, hiszen a három stílus gyakorlatilag három teljesen eltérő jellegű autóhoz tartozik. Ennek ellenére meg kell jegyeznünk, hogy a kivitelezés igényesre sikeredett, itt közel sem tákolmányról beszélünk, hanem jól megépített autóról, amelynek esetében az alkotó stílusérzéke a kifogásolható láncszem.

A kétliteres négyhengeres boxermotor közben azért finoman duruzsol, de feledtetni nem tudja a stílusok keveredését, ráadásul az összképhez a fekete könnyűfém felnik sem passzolnak olyannyira. A három típusból faragott autó egyébként jelen pillanatban már árusítás alatt áll, az eladó az e-bay kirakatában próbál túladni művén.